Goingorganic.nl

Source Naturals, DIM, (Diindolylmethane), 100 mg, 120 Tablets

DIM, (Diindolylmethane), 100 mg, 120 Tablets by Source Naturals Supplementen, Broccoli Cruciferous, Diindolylmethaan (Dim)

€ 20,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Source Naturals, DIM, (Diindolylmethane), 100 mg, 120 Tablets
Prijs: € 20,50
Inhoud: 0.14 kg, 5.6 x 5.6 x 9.9 cm
Productcategorie: Supplementen, Broccoli Cruciferous, Diindolylmethaan (Dim), Supplements, Broccoli Cruciferous, Diindolylmethane, Dim,

Bron naturals, dim, (diindolylmethaan), 100 mg, 120 tabletten – nieuwe verschijning dezelfde formule. Voedingssupplement. Dim is een indoolfytochemische die een natuurlijke metaboliet is van verbindingen die in kruisgroenten zoals broccoli, spruitjes en kool worden gevonden. In preklinische studies is aangetoond dat daling leidt tot de preferentiële vorming van oestrogeen metabolieten die gecorreleerd zijn met gezonde borst-, endometrium- en cervicale weefsels. Deze unieke eigenschap stelt dim afgezien van andere plantenvoedingsstoffen. Bron Naturals dim is gecombineerd met fosfolipiden, vitamine E en Bioperine voor een verhoogde absorptie. goingorganic.nl Ik nam dit om mijn hormonen te regelen en mijn acne uitbarstingen te verminderen. Ik heb voor mijn periode minder kauwgevoeligheden waargenomen en ik verloor 5kg in minder dan 2 maanden van het consumeren van 2 tabletten per dag. Ik was in het normale gewichtsbereik (maar kon nog steeds betalen om meer gewicht aan te brengen) en nu ben ik ondergewicht!

Mijn kleren hebben meer ruimte, en mijn gezicht ziet er eigenlijk slanker uit toen ik door mijn oudere foto's keek. Ik heb gereduceerd tot 1 tablet per dag voor onderhoud. Een geweldig product dat me heeft geholpen om 10 jaar nu buiten hormonevervangende therapie te blijven. Ik was aanvankelijk teleurgesteld dat de sterkste daling beschikbaar was 100mg, maar de adjuvanten lijken het veel krachtiger te maken (dan elders beschikbaar 400mg dim). Er is een bewijs dat dim / i3c obese mannen met hoge oestrogeengehaltes helpt (het vetweefsel heeft de neiging om testosteron te converteren naar oestrogeen), dus het is niet alleen voor vrouwen. Helpt me te verliezen 50 pond in 6 maanden zonder mijn dieet te wijzigen. Ik kocht dit voor mijn flatmate die het had aanbevolen om gewichtstoename van oestrogeen dominantie te krijgen. Deze spullen schilten gewoon van het overtollige vet. Probeerde ook een superieur product dat nergens dichtbij het resultaat had. Ik ben teruggekomen naar de bron naturals, omdat het het best werkt, ik heb al maanden lang grote lelijke puistjes op mijn kin- en kaaklijn gehad.

Source Naturals, DIM, (Diindolylmethane), 100 mg, 120 Tablets: Supplementen, Broccoli Cruciferous, Diindolylmethaan (Dim)

Ik wist dat het te maken had met mijn hormonen, omdat ik ergens anders geen pauzes heb. Ik probeerde alle acnecrèmes en schoonheidsproducten op de markt zonder succes. Nadat ik online onderzoek gedaan heb, hoorde ik over vitex en dim en besloten om het te laten gaan. Het is geweldig! Na 3 weken van gebruik heb ik er geen uitgebroken sinds ik deze 2 producten begon te gebruiken (ik had tenminste 3-4 grote lelijke hobbels op mijn kin te allen tijde verlaten, wat maanden zou duren om volledig te verdwijnen). Ik neem 3 vetx en 3 dim caps een dag na elke maaltijd en het resultaat is gewoon geweldig! Probeer het gewoon, je zult het zelf zien. Het werkt voor mij! Neem dit nu al ruim 2 weken en heb al veel meer energie, en verloor 2 kilo zonder moeite. Ik kan echter slechts 1 per dag nemen, omdat er meer migraine zal zijn. Ik heb in de reacties hier gezien dat anderen hetzelfde probleem hebben gehad als je gevoelig bent voor migraine.

Source Naturals, DIM, (Diindolylmethane), 100 mg, 120 Tablets: Supplementen, Broccoli Cruciferous, Diindolylmethaan (Dim)

Experimenteer gewoon met de dosis totdat je de juiste hebt die geen hoofdpijn veroorzaakt. Ik ben ook zo onder de indruk van de service van webshops! Ik woon in Nieuw Zeeland, maar krijg mijn bestellingen in de dagen zonder mislukking. Dit is een update over hoe dit product voor mij werkt. Ik heb deze dim nu al meer dan een jaar in gebruik genomen. Ik nam aanvankelijk 4 dagen per dag voor een paar maanden en dan tot 2 per dag verlaagd. Zoals ik voelde op de top van al mijn menopauzale symptomen, ben ik verminderd tot één per dag. Zolang de menopauze begon te zijn, werden de hot flashes ondraaglijk en kreeg ik heel weinig slaap. Ik stond terug naar 2 per dag en het stopte alle menopauzale symptomen. Geen hot flashes nu al, hoewel ik nog wat borstgevoeligheid heb en misschien moet ik 3 keer per dag doen voor een tijdje om niveaus weer evenwicht te krijgen. Ik vind het goed, een zeer goed kwaliteitsproduct. Source Naturals, DIM, (Diindolylmethane), 100 mg, 120 Tablets Ik heb dit product slechts een paar dagen genomen en elke ochtend word ik wakker.

Review: Source Naturals, DIM, (Diindolylmethane), 100 mg, 120 Tablets

Ik denk dat ik meer gekrompen heb. Het werkt als een steroïde gebouw spier en toning het lichaam. Ik heb nog geen gewicht verloren, maar elke oefening lijkt me overdreven resultaten te hebben. Ik hou van dit product. Ik slaap ook beter. Dim en d-glucaraat helpen om oestrogeen te metaboliseren en de receptoren op te vullen. Voeg turmeric toe om de lever te detoxen en je hebt een uitstekende oestrogeen controle stack. Dit heeft me in overtuiging geholpen. Zo veel verschillende drs die mij op 40 vertellen, kunnen niet door de menopauze gaan. Nou, dit heeft mijn flitsen geholpen, nachtzweet (ik word niet helemaal doordrenkt). Ik ga het andere merk proberen, want dat heeft geen soja en kan een beetje beter werken. Hoe dan ook, dit werkt wel. Hoewel ik niet zwaar overgewicht was, vind ik altijd dat een klein beetje meer gewicht kan vallen, het is echt moeilijk, ongeacht wat ik doe. Ik lijk op plateau. Ik heb 3kg verloren zonder zelfs te proberen sinds deze tabletten te nemen.

Het is interessant dat het moeilijk is om stukjes, dijen, bodem, achterrug / midrib (en helaas buste lol) te verliezen. Ik ben nu al ongeveer een jaar dikker en zou het niet overwegen om dit niet te nemen. Het balanseert me als ik dichter bij de menopauze kom. webshop heeft ook de beste prijs op dit product en ze verzenden snel. Ik heb dit genomen nadat ik uit de geboortecontrolepille kwam (ik was er 5 jaar op). Vroeger nam ik een merk van druppel genaamd estroblock (verkrijgbaar op Amazon) en het hielp mij significant, mijn hormonale acne opruimde, mijn stemmingen stabiliseerde en het gewicht verdween rond mijn midsectie. Ik werd hier niet door een dokter aanbevolen, maar ik heb veel online gelezen en dit lijkt mij de juiste aanvulling te zijn. Ik heb dit besteld omdat amazon niet in Korea levert, waar ik momenteel woont – en mijn huid begon vreselijk uit te breken. Brutale, pussy-y, cystische acne op mijn wangen en kaaklijn, die ik nog nooit eerder heb gehad.

Ik stopte met het gebruik van dit product meteen en hoop dat mijn lichaam hierna kan evenwichten. Wees voorzichtig met deze. Ik was net begonnen met hete flitsen en terwijl ik over het algemeen heel koudgeaard ben (ik draag meerdere lagen op het werk terwijl iedereen op korte mouwen heeft), was het vrij ondraaglijk om te gaan met het plotselinge uitbraak van zweten en afschillen van lagen. Ik heb de bron natuurlijk slechts ongeveer een maand of zo gedempt, maar ik kan een groot verschil zeggen. Ik wou dat ik het ongeveer 3 maanden eerder vond en er meer van kocht voordat ze liep! Nu probeer ik een ander merk en ik hoop dat ik dezelfde resultaten krijgt. Diindolylmetaan uit broccoli is een krachtig middel tegen kanker, vooral in de dikke darm. Mijn vader is gestorven aan kanker die in zijn dikke darm is begonnen, dus ik hoop dat dit product mijn gezond blijft houden en dat ik kanker blijven bestrijden. Het is ook goed voor de prostaat.

Ik wou dat het 200 mg in plaats van slechts 100.200 Mg is wat een persoon nodig heeft. Ik had dit product voor een week en de inhoud begon te ruiken en dat deed ik ook! Niemand kon dichtbij me zijn omdat mijn adem zo slecht was en ik in een kleine kamer met anderen zat. Iedereen gaf mijn gom voortdurend en dat hielp het niet eens. Helaas kan de schildklier langzamer worden. Ik had mezelf mastopathie en begon dim te gebruiken. Onmiddellijk na 3 dagen van 4 caps per dag (100 mg dim), kwam ik uit vervelende pijn en in 1 week was mijn ontsteking weg. Meer een mijn vriend leed aan cystische mastopathie. Na 2 weken gebruik van dit product 300 mg per dag + rode klaver 800 mg per dag + vitamine 400 mg per dag + selenium 200 ug + cimicifuga 20 mg per dag ging ze naar de doppler voor haar borsten en bleek dat alle haar cysten bijna waren verdwenen! De pijn was al in 3 dagen na het begin van dun en lokale ontsteking aanzienlijk verminderd. Een ander mijn vriend na 9 maanden gebruik, vond dit product (400 mg per dag) dat haar borstfibroadenoom afneemde en ze heeft geen operatie nodig! Ook gereguleerde menstruatieperiode + ik werd ontslagen van acne, die voorafgaand aan elke periode kwam. Mijn huid ziet er erg mooi uit en jong. Een ander interessant effect heb ik gemerkt dat ik geen griep heb gekregen, terwijl ik samen met omega 3 zwak was, toen ik medisch onderzoek vond dat zo'n combinatie bestaat voor het behandelen van respiratoire interstitiële virus en het is gerelateerde longontsteking. Ik ben een arts en controleer gewoonlijk heel erg een geneesmiddel.

Nou, ik kan toegeven dat dit product een wonder is. Ik beveel het zeer sterk aan. Ook heeft het overprotectieve vaardigheden, die na 40 jaar extreem belangrijk is voor alle vrouwen. Oud. Ik neem 400mg voor dysplasie en hpv, ik ben alleen op de eerste fles en ik weet niet dat er sprake is van positieve resultaten. Ik denk dat het mijn hormonen normaliseert, ik heb pcos, nu heb ik geen acne en mijn cyclus is gemiddeld en een beetje kort. Ik vind het geweldig product en zal mij helpen met dysplasie, hpv, hormoonbalans en zelfs cellulitis.

Ik geloof erin. Ik wil een baby hebben en in mijn eigen onderzoek op internet, vond ik dat dim helpt. Het enige bijwerking is dat mijn urine oranje is. Niks anders. Ik neem dit in combinatie met testosteron boosters (ik ben een gymfan !. Dim is geweldig voor oestrogeen regulatie en prostaat gezondheid, en met vitamine E is dit gemakkelijk geabsorbeerd. De inclusie van choline voor neurale ondersteuning is een bonus.