Goingorganic.nl

Source Naturals, DIM (Diindolylmethane), 100 mg, 180 Tablets

DIM (Diindolylmethane), 100 mg, 180 Tablets by Source Naturals Supplementen, Broccoli Cruciferous, Diindolylmethaan (Dim)

€ 30,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Source Naturals, DIM (Diindolylmethane), 100 mg, 180 Tablets
Prijs: € 30,50
Inhoud: 0.2 kg, 6.9 x 6.9 x 13.5 cm
Productcategorie: Supplementen, Broccoli Cruciferous, Diindolylmethaan (Dim), Supplements, Broccoli Cruciferous, Diindolylmethane, Dim,

Bron naturals, dim (diindolylmethaan), 100 mg, 180 tabletten – nieuwe verschijning dezelfde formule. Voedingssupplement. Dim is en indol phytochemical dat een natuurlijke metaboliet is van verbindingen die in kruisachtige groenten zoals broccoli, spruitjes en kool worden gevonden. In preklinische studies is aangetoond dat druppel leidt tot de preferentiële vorming van oestrogeen metabolieten die gecorreleerd zijn met gezondheidsborst-, endometrium- en cervicale weefsels. Deze unieke eigenschap stelt dim afgezien van andere plantenvoedingsstoffen. Bron natuurlijke dim is gecombineerd met fosfolipiden, vitamine E en bioperine voor een verhoogde absorptie. goingorganic.nl Als gevolg van hoge niveaus van oestrogeen 1 (de slechte die een voorloper voor borstkanker is), stelde mijn integratieve arts voor dat ik dim ben. Mijn oestrogeen 1-niveaus liggen nu binnen het normale bereik. Het heeft enige tijd geduurd om terug te keren naar het normale niveau, hoewel ik echt kan zeggen dat dit product eigenlijk werkt. Aangezien ik de dim heb genomen, heb ik bevestigd dat de hormonen in mijn lichaam evenwichtig zijn en veranderd zijn. Gemakkelijk te nemen zonder negatieve bijwerkingen voor mij. Ik begon een maand geleden dodelijk te zijn om mijn hpv-infectie te beheersen die een tumor in mijn keel veroorzaakt. Tot nu toe helpt het de terugkeer van de tumor te vertragen en zal ik het in de toekomst blijven volgen. Ik kan geen bijwerkingen en ook geen andere negatieve dingen over de kruiden vertellen en kunnen ze aanraden.

Source Naturals, DIM (Diindolylmethane), 100 mg, 180 Tablets: Supplementen, Broccoli Cruciferous, Diindolylmethaan (Dim)

Ik werd gediagnosticeerd met oestrogeen dominantie. Mijn holistische arts heeft besloten dat we dit eerst als een natuurlijke aanpak zouden moeten proberen. Het is geweldig. Ik ben op mijn geboortecontrolepille mijn hele leven geweest doorwege ernstige acne en zeer onregelmatige menstruatiecyclus, ondanks het haten van de meds en de bijwerkingen. Ik kon nooit stoppen, de negatieve effecten waren te sterk. Ik heb alles geprobeerd. Bijna. Hiermee ben ik eindelijk vrij van de synthetische medicatie. Ik neem 3 keer per dag maaltijden en mijn huid is opgeruimd, het wordt niet vettig en mijn perioden zijn regelmatig en draaglijk geworden, en mijn stemming staat op controle. Het is een beetje duur, maar ik zal het graag betalen om de medicatie bijwerkingen of de verwoesting te vermijden wat de oestrogeen dominantie loopt.

 Alleen minus is van de geur, haha, en ik zou de voorkeur geven aan veggie caps voor een betere absorptie. Als iemand die niet op vreugde springt bij het vermelden van groenten, is deze dim een ​​welkome aanvulling. Ik geloof dat het heeft geholpen om het estrogeengehalte in mij te normaliseren, aangezien mijn gezicht niet gevoelig is voor uitbraken zoals voorheen. In het verleden heb ik minstens 2 nieuwe puistjes per dag gehad, en ze waren enorm. Tegenwoordig krijg ik meestal kleine puistjes rond mijn kin / kaak en mijn voorhoofd alleen als ik mijn periode krijg, of als ik te veel suiker eet. Ik neem 2 pillen per dag. Het heeft me niet geholpen met een gewichtsverlies, maar ik ben blij dat ik in ieder geval de kracht van veel kruisachtige groenten in deze knappe aanvulling krijgt. De prijs is ook relatief betaalbaar. Ik heb dit al een jaar aan het nemen en ik hou ervan.

Source Naturals, DIM (Diindolylmethane), 100 mg, 180 Tablets: Supplementen, Broccoli Cruciferous, Diindolylmethaan (Dim)

Ik zal niet stoppen. Het is een beetje prijzig, maar het is de moeite waard als u iets zoekt om uw huid te helpen. Ik neem dit drie keer per dag met vitex en mijn huid is 90% duidelijker. Let op de geur! Deze stinkende, vrij grote tabletten zijn fantastisch! Ik had verwacht dat ik ze al een hele tijd later zou nemen voordat ik iets anders op de hoogte liet zien, maar ik begon in de eerste paar weken positieve veranderingen op te merken. Ik heb nu absoluut niertjes aan de borst voor mijn tijd en mijn borsten zijn eigenlijk een beetje gekrompen (waarmee ik geen probleem heb!). Ik leek ook wat gewichtsverlies te hebben, maar ik gebruik nu ook een wilde yamcrème dus het is moeilijk om te weten waar het vandaan komt. Source Naturals, DIM (Diindolylmethane), 100 mg, 180 Tablets Geef dit product een proberen! Het zal al een hele tijd deel uitmaken van mijn regime! Ik had 37 jaar lang hormonale migraine verdraagd tot mijn endo gedaald was, ik probeerde een ander merk en het was oké, maar het bron van naturals merk heeft mij het beste resultaat gegeven. Ik denk dat het de toegevoegde ingrediënten moet zijn die u helpen.

Review: Source Naturals, DIM (Diindolylmethane), 100 mg, 180 Tablets

Ik heb het resultaat getest door stoppen te stoppen en de migraines kwamen terug. Mijn man neemt het ook aan omdat hij ook oestrogeen dominantie had en hij voelt er ook veel beter uit. Ik zal blijven bestellen. Doet wat het belooft Farmacodynamica van fytochemische voedingsindolen i3c en dim: Inductie van nrf2-gemedieerde fase II metaboliserende en antioxiderende genen en synergisme met isothiocyanaten. De variatie in zwak gehalte tussen verschillende kruisbloemige groenten is echter aanzienlijk, met verschillen van 5- tot 8-voudig. Er zijn ook aanwijzingen dat dim een ​​positief effect heeft op borst- en prostaatkanker en op cervicale dysplasie. Hormonale acne is een gevolg van slechte oestrogeenmetabolieten. Recente studies hebben ook aangetoond dat estradiol, de actieve vorm van oestrogeen, de prostaat doet zorgen voor een verhoogde productie van psa. De precieze vorming van deze metabolieten brengt met zich mee dat i3c-katalysatoren reactieve indolen vormen die vervolgens met elkaar worden gecombineerd om een ​​groter maar stabiel molecuul op te bouwen, waarvan dim het resultaat is van de vorming van twee van deze indolen. Vitamine e en bioperine aanwezig in ons dim verbetert de biologische beschikbaarheid en absorptie van dim. Zie ons artikel over het optimaliseren van uw borstkanker-dieet voor informatie over wat u moet eten tijdens alle stadia van behandeling en herstel. Populatiestudies hebben aangetoond dat mensen die veel broccoli en andere kruisbloemige groenten eten, minder kanker hebben dan mensen die dat niet doen. Van dim wordt gerapporteerd dat het de arylkoolwaterstofreceptor (Ahr) moduleert, zoals blijkt uit meerdere borstkankercellijnen.

Optimaal hormonaal evenwicht vermindert het risico op kanker op ten minste drie manieren: ten eerste worden de niveaus van slechte metabolieten verminderd, waardoor deze metabolieten geen direct beschadigende cellen worden. Verder is gebleken dat i3c en dim interfereren met cyp-activiteiten die betrokken zijn bij het oestrogeenmetabolisme (zie anti-oestrogene activiteiten). De sleutel tot het behandelen van schildklieraandoeningen (omdat de meeste auto-immuunziekten veroorzaakt worden door een verstoorde spijsvertering) is om uw spijsvertering te herstellen. Ten minste één studie wees uit dat mensen die dimmen namen misselijkheid en braken hadden bij slechts 300 mg per dag. Tijdens gebruik kan er een onschadelijke maar merkbare verandering in de kleur van de urine optreden.