Goingorganic.nl

Source Naturals, DIM, (Diindolylmethane), 100 mg, 60 Tablets

DIM, (Diindolylmethane), 100 mg, 60 Tablets by Source Naturals Supplementen, Broccoli Cruciferous, Diindolylmethaan (Dim)

€ 10,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Source Naturals, DIM, (Diindolylmethane), 100 mg, 60 Tablets
Prijs: € 10,50
Inhoud: 0.07 kg, 8.9 x 5.1 x 5.1 cm
Productcategorie: Supplementen, Broccoli Cruciferous, Diindolylmethaan (Dim), Supplements, Broccoli Cruciferous, Diindolylmethane, Dim,

Bron naturals, dim, (diindolylmethaan), 100 mg, 60 tabletten – voedingssupplement. Dim is een indoolfytochemische die een natuurlijke metaboliet is van verbindingen die in kruisgroenten zoals broccoli, spruitjes en kool worden gevonden. In preklinische studies is aangetoond dat daling leidt tot de preferentiële vorming van oestrogeen metabolieten die gecorreleerd zijn met gezonde borst-, endometrium- en cervicale weefsels. Deze unieke eigenschap stelt dim afgezien van andere plantenvoedingsstoffen. Bron Naturals dim is gecombineerd met fosfolipiden, vitamine E en Bioperine voor een verhoogde absorptie. goingorganic.nl Gebruikte dit voor 6 maanden. Hielp acne opruimen. Maar merkte op haaruitval na 5 maanden. Haaruitval is gestopt na beëindigd gebruik. Ik gebruikte dit merk gedurende 2 maanden en merkt op verbetering in mijn cyclus. Ik heb niet meer pijn pijn of tederheid (meestal veroorzaakt door oestrogeen dominantie). Vervolgens schakelde ik over naar een ander merk dat de bioresponse dim bevat. Binnen een maand zijn alle symptomen teruggekomen.

Ik ben alweer 6 maanden terug met behulp van bron naturals dim met goede resultaten. Ik zal niet meer wisselen! Dit product werkt. Ik ben een man die regelmatig lichaams oefent en oplicht. Nadat ik dit product enkele weken heb genomen, heb ik meegemaakt dat ik minder water behoud en minder voedingsgewoonten heb. Ik hoef niet te eten. Als u op zoek bent naar een goedkope manier om uw oestrogeen te compenseren, dan is dit het. Houd er rekening mee dat u het nodig hebt om te eten met voedingsmiddelen die het verbeteren van biobeschikbaarheid (dat wil zeggen het vermogen van uw lichaam om de voedingsstoffen van dit supplement te krijgen). Wat voor mij werkt, is om de dim met broccoli, bloemkool, spinazie of de meeste andere groenten te maken (maar cruciferous zijn de beste). Goed product, goede prijs. Nam met lulgolsjodium om een ​​evoluerend geval van hpv geïnduceerde baarmoederhalskanker te herstellen, die in 6 maanden helemaal weer normaal ging. Is bekend om de verhouding van goed oestrogeen tot slecht te verbeteren.

Source Naturals, DIM, (Diindolylmethane), 100 mg, 60 Tablets: Supplementen, Broccoli Cruciferous, Diindolylmethaan (Dim)

Mijn urine bleek oranje, mijn bloedsuiker steeg, en vorige symptomen van oestrogeen dominantie keerden terug. Natuurlijk is iedereen anders, en ik ben er zeker van dat sn een goed bedrijf is, maar het werkte gewoon niet voor mij. Ik heb deze ongeveer drie weken dagelijks genomen en heb grote veranderingen meegemaakt. Twee gebieden van grote verbetering zijn niet meer opgeblazen en stemmingsstabiliteit. Iv merkt geen bijwerkingen op. Ik zou dit product sterk aanbevelen! Als u problemen hebt met een urinezuur, geeft u een zeer vieze aanval. Ook niet goed voor hypothyreoïdie.

Het estrogeengehalte van mijn mannen begon te stijgen en dit product bracht zijn cijfers terug in het normale bereik. Zal het blijven gebruiken. Dim is de eerste en enige kruiden- / natuurlijke remedie die me bijna onmiddellijke resultaten gaf. Borstmierigheid is sterk verminderd. Ik dring er bij vrouwen op aan dit aanvulling te nemen en de studies te onderzoeken die deze effectiviteit van deze verbindingen verifiëren. Deze werken goed en zijn veel goedkoper dan vergelijkbare merken. Ze zijn makkelijk te verteren en makkelijk in de zakboek. Het lijkt me op het oestrogeengewicht en opgeblazen verlies te hebben verloren. Ik zit in een risicogroep voor borstkanker en heeft besloten om deze te beginnen als preventieve maatregel.

Source Naturals, DIM, (Diindolylmethane), 100 mg, 60 Tablets: Supplementen, Broccoli Cruciferous, Diindolylmethaan (Dim)

Ik neem 300mg per dag en lijdt niet meer met pijn pijn en tederheid (voordat het vreselijk was!) Ik hoop dat ze me op de lange termijn helpen. Zeer blij met de dienst van webshop. Bescherm u tegen 16-hydroxy-estron. verhoog t niveau's overwegen neem met calcium d-glucaraat en brandnetel wortel extract. Het kan je pik donkerder maken en je gewrichten drogen, wees voorzichtig als je arthritis hebt! Hoewel dim is schildklier onderdrukken is het nog steeds een uitstekende aromataseremmer, 60 tabletten zijn belachelijk. Nogmaals, denk 240 of 480. Source Naturals, DIM, (Diindolylmethane), 100 mg, 60 Tablets Mannen en vrouwen kunnen bijna elke dag dim gebruiken. Niet een slecht idee om iets te nemen om de schildklier te helpen bij het gebruik van dit product), de maand die ik begon te dalen, mijn normale zeer regelmatige periode, was te laat met 14 dagen en ik had de slechtere pms. Toegegeven op 46-jarige leeftijd, ik kan premenopauzale symptomen beginnen en dat zou toevallig kunnen zijn, maar toen stopte ik zwak en twee dagen later kreeg ik mijn periode en sinds ik afliep was ik weer regelmatig. Vorige maand heb ik een natuurlijke progesteroncrème toegevoegd en zo veel meer.

Review: Source Naturals, DIM, (Diindolylmethane), 100 mg, 60 Tablets

Ik denk dat voor iedereen die vermoedt dat oestrogeen dominantie (zeer vaak) als gevolg van, vóór of na de menopauze, evenals andere hormonale insufficiënties, progesteron, in plaats van oestrogeen metaboliet, de zorg moet zijn. Vond dit voor fibroids / oestrogeen dominantie. Mijn perioden zijn lichter, bijna onbestaande, de klontjes in mijn borsten zijn weg en mijn stroom is zo licht. Iedereen met fibroids weet wat een reliëf is. Het duurt ongeveer drie weken om een ​​verschil te zien en is nu bijna twee maanden op één pil per maaltijd drie keer per dag. Het lijkt me echt te werken, maar ik ben geen dokter. Ik weet gewoon dat ik beter voel. Na twee dagen van het nemen van 4 tabletten per dag, merkte ik op een duidelijke verbetering van de energieniveaus en de resultaten van mijn cardio training!

Unbelieveble! Ik ben ongeveer twee weken dagelijks druppel en het vermindert mijn prostaatpijn, gynaecomastie. We gebruiken dit product om prostaatkinderen pro-actief te beschermen tegen prostaatkanker. Geen bijwerkingen, ik heb dit al een paar jaar gebruikt en het werkt echt. Het heeft geholpen mijn menstruatiecyclus te regelen in combinatie met progesteroncrème. Een klacht: zorg ervoor dat u veel vloeistof drinkt, omdat het uw urine heel zuur kan veroorzaken. Vanwege een gebrek aan wetenschappelijke ondersteuning is het te vroeg om diindolylmethaansupplementen aan te bevelen als standaardbehandeling voor elke gezondheidstoestand. Wanneer je supplementen met steroïden bijv. Verhoogt, neemt je testosteron toe en verhoogt je lichaam van nature het oestrogeengehalte om het evenwicht te herstellen. Lage niveaus van vrij testosteron zijn geïdentificeerd tijdens de perimenopauze en zijn het meest dramatisch bij vrouwen met ernstige premenstrueel syndroom (Pms) symptomen. Van dim is aangetoond dat het synergetisch werkt met genisteïne (uit soja), bij het veroorzaken van apoptotische genexpressie in borstkankercellen. Deze eiwitten staan ​​bekend als de goede en slechte cholesterol en worden vaak gemeten in bloedonderzoek. Oestrogeen vereist een metabolisch pad dat vergelijkbaar is met het metabolisme dat nodig is voor dim en andere natuurlijke indolen.

Ze is gespecialiseerd in geïndividualiseerde ondersteuning voor natuurlijke genezing voor kanker en hormonale onbalans. Hoewel er verschillende dimformules beschikbaar zijn, heeft de meerderheid van de gecontroleerde en placebogecontroleerde onderzoeken biorespons-dim (Br-dim) gebruikt, een voedingssupplement dat micro-ingekapseld dim bevat. Er zijn ook aanwijzingen dat dim een ​​positief effect heeft op borst- en prostaatkanker en op cervicale dysplasie. Deze enzymen zijn belangrijk voor een gezond oestrogeenmetabolisme dat het risico op kankerontwikkeling vermindert. Lees hier meer over resistent zetmeelvoedsel en hoe ze de gezondheid van de schildklier ten goede komen. Dim is beschikbaar als een supplement bij tal van bedrijven en het is een primair ingrediënt in een gepatenteerde formule voor immuunondersteuning ontwikkeld op uc berkeley. De sleutel tot het behandelen van schildklieraandoeningen (omdat de meeste auto-immuunziekten veroorzaakt worden door een verstoorde spijsvertering) is om uw spijsvertering te herstellen. Veel van de voordelen die worden toegeschreven aan oestrogeen, waaronder het vermogen om het hart en de hersenen te beschermen met zijn antioxiderende activiteit, zijn nu bekend om te komen van deze goede metabolieten.

Murine-modellen hebben ook bewijs getoond van een gunstig effect van dim op het oestrogeenmetabolisme in relatie tot het risico op borstkanker.