Goingorganic.nl

Source Naturals, L-Tryptophan, 500 mg, 60 Capsules

L-Tryptophan, 500 mg, 60 Capsules by Source Naturals Supplementen, L Tryptofaan, Aminozuren

€ 10,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Source Naturals, L-Tryptophan, 500 mg, 60 Capsules
Prijs: € 10,50
Inhoud: 0.07 kg, 6.1 x 6.1 x 10.2 cm
Productcategorie: Supplementen, L Tryptofaan, Aminozuren, Supplements, L Tryptophan, Amino Acids

Bron naturals, l-tryptofaan, 500 mg, 60 capsules – voedingssupplement. Stemming, ontspanning, slaap. Niet GMO gevalideerd. Het essentiële aminozuur l-tryptofaan helpt ontspanning, rustige slaap en positieve stemming te ondersteunen. Het speelt een rol in de synthese van zowel melatonine als serotonine, hormonen die betrokken zijn bij stemmings- en stressrespons en slaap- / wakkercycli. L-tryptofaan ondersteunt ook immuunfuncties omdat het de voorloper van het lichaam is voor de kynurenines die immuniteit regelen. Indien nodig converteert l-tryptofaan naar niacine in het lichaam, dat de circulatie ondersteunt, een gezond zenuwstelsel, de stofwisseling van voedsel en de productie van zoutzuur voor het spijsverteringsstelsel. Bron naturals l-tryptofaan is extreem puur en wordt regelmatig getest om de hoogste kwaliteitsnormen te waarborgen. goingorganic.nl Ik was ongeveer 1 jaar depressief en had geen medische verzekering. Ik ging naar mijn lokale gezondheidswinkelwinkel en vroeg om iets.

Ik heb nu 2 maanden nu l-tryptofaan 3 xs per dag ingezet en ik kan helder denken en huilt helemaal niet. Ik kan opstaan ​​in de ochtend en kijk uit naar een dag en ga naar bed zonder mezelf te slapen om te slapen. Ik beveel dit aan aan iedereen die iets nodig heeft voor depressie. Ik heb mijn hele leven onder depressie gedwongen en is op verschillende antidepressiva gezet en geen van hen heeft voor me gewerkt en had verschrikkelijke bijwerkingen. Aangezien ik l-tryptofaan heb begonnen, heb ik geen dag van depressie gehad. In tegenstelling tot voordat ik dit product begon te nemen heb ik last van ernstige depressie, het leven was niet de moeite waard om depressieve depressie te waarderen. Ik hou van dit product! Door verschillende problemen heb ik decennia doorgebracht op zoek naar de perfecte slaap. Ik heb bijna alles geprobeerd. De meeste voedingsstoffen deden heel weinig, de meeste medicijnen lieten mij voelen als een drogende zombie. Ik roer deze in lauw water. Ze mixen gemakkelijk en volledig, en de smaak is mild zoet. Ik neem tegelijkertijd tryptofaan- en magnesiumcapsules. Binnen enkele minuten komt een zachte slaapkom over mij.

Source Naturals, L-Tryptophan, 500 mg, 60 Capsules: Supplementen, L Tryptofaan, Aminozuren

Ik slaap dan 7-8 ononderbroken uren, en word wakker en voel me geweldig. Mijn vrouw, die altijd een zeer lichte slaper geweest was en zou worden gewekt door het geringste geluid, meldt dat ze veel meer slaapt en veel minder wakker wordt. Deze combinatie werkt echt! Ik geloof dat voedingssupplementen mijn leven redden. Ik heb veel producten geprobeerd, en ik weet wat werkt en wat niet. L-tryptofaan is beter dan elke slaappil, werkt goed voor rls (restless legs syndroom), alsook voor tourettes syndroom en ocd (obsessieve-compulsieve stoornis), en vermindering van angst. Ik bestel dit product consequent omdat het prachtig werkt. Als ik ben benadrukt, neem ik een of twee en het rustt naar beneden. Voor slaap doeleinden, neem ik twee of drie en ik slaap. De capsules werken voor mij, maar de tabletten doen het niet.

Source Naturals, L-Tryptophan, 500 mg, 60 Capsules: Supplementen, L Tryptofaan, Aminozuren

Zowel mijn zus en ik lijken een neiging tot depressie te hebben geërfd. Dit heeft ons albei geholpen, plus het is een goede slaaphulp. Ik neem maar één in de ochtend en een voor het bed, hoewel de aanbeveling voor hogere dosering is. Het is effectiever dan de antidepressiva die de artsen mij hebben gegeven – en hebben geen slechte bijwerkingen. Het is allemaal in de titel, dit product is het meest nuttig geweest van alles wat ik heb geprobeerd voor een natuurlijke slaaphulp. Dit was de eerste keer dat ik alleen l-tryptofaan heb geprobeerd en het heeft veel geholpen met het slapen en ook de stemming stabiel. Ik heb al lang een rusteloze slaper geweest en heb veel producten geprobeerd te helpen. Tryptofaan heeft de beste resultaten behaald. Ik kan in slaap vallen en slapen lekker zonder honger in de ochtend te voelen. Het bijwerk is dat ik de hele dag verfijnder, kalmer en gelukkiger ben. Ik koppel dit met l-theanine en / of relora wanneer ik bijzonder benadruk ben. Ik gebruik het niet elke nacht, maar ik vind dat, als ik het niet regelmatig opneem, mijn rusteloosheid en slapeloosheid terugkomen en ik ben meer stress tijdens de dag. Source Naturals, L-Tryptophan, 500 mg, 60 Capsules

Review: Source Naturals, L-Tryptophan, 500 mg, 60 Capsules

Ik heb andere labels voor tryptofaan geprobeerd, maar van de merken die webshop draagt, is de bron van Naturals de meest consequente krachtige en effectieve voor mij. Plus, de prijs kan niet worden verslaan. We vinden dat zelfs in de late namiddag zelfs een van deze op een lege maag is, plus een slaaptijd snack van complexe koolhydraten zonder eiwit, verbetert niet alleen onze slaap, maar helpt ook de volgende dag met een helderder vooruitzicht. We lezen in een boek van k. Desmaison dat het eten van tryptofaan rijk voedsel (vooral dierlijk eiwit) gedurende de dag dan met de complexe carb bedtime snack verhoogt niveaus van serotonine terwijl we slapen. Het gaat om de glucose die de tryptofaan helpt om de bloedbreinbarrière te overschrijden, en tryptofaan is nodig voor serotonine- en melatonineproductie. We lijken meestal niet genoeg vlees te eten, dus we nemen de tryptofaan. Ik begrijp dat biochemie niet echt, maar het werkt. Het duurde een week of zo consequent voordat we consequente resultaten konden zien. Het is de moeite waard de prijs en veel beter dan slaappillen of prozac! Hallelujah! Ik help me echt slapen en in slaap vallen, vooral als mijn gedachten racen. Krijg dit voor mijn vader die moeite heeft met slapen en met angst. Hij hield van prozac tot hij zichzelf probeerde te vermaken en zichzelf heel plotseling voelde. Dit werkte hem in dit opzicht. Zeer effectief voor me voor angst en slapen (met 5 htp).

Lijkt goed product te zijn. Ideaal voor slaap en kalmerend effect. Heb gebruik gemaakt van de vitamine shoppes l-tryptofan caps en had goede slaap. Was het kopen van een spul spullen op webshop, dus dacht dat ik de bron Naturals caps zou proberen omdat het goedkoop was – grote fout. Gisteravond had een afschuwelijke slordige slapeloosheid en depressief gevoel. Raakt dit product niet opnieuw aan. Ik dacht dat het mij met mijn depressie zou helpen, maar ik maakte me meer opgewonden en gaf me slechte hartkloppingen. Zelfs begonnen langzaam, half dosering voor twee dagen, toen verhoogd tot 500 mg voor de komende dagen toen toen op twee na een week naar twee toegenomen. Moest stoppen na 11 dagen, omdat ik voelde dat ik erger werd. En ik bestelde zelfs een extra fles aan het denken dat het zal werken en ik heb beter een goede voorraad.

Voel je zo teleurgesteld! Nadat ik 4 maanden lang aan chronische slapeloosheid leed, leidde mijn onderzoek mij naar dit product en deed het niet teleur. Ik viel praktisch in slaap en stond op de eerste keer dat ik het nam! Ik nam 2 capsules in de namiddag dan 3 voor het bed om de serotonine op te bouwen, maar ik heb sindsdien tot 2-3 kort voor het bed gesneden. Ik moet zeggen dat het beter is dan elke slaapplank. Als u moeite heeft om te slapen en in slaap te blijven, doe uzelf een plezier en koop dit product, u zult versteld staan. L-tryptofaan is een dagelijkse aanvulling op cns en rustige zenuwpijn.

Het lijkt nuttig te zijn om de brandende sensaties te kalmeren en het lichaam meestal te ontspannen. Mijn dochter heeft deze of 5htp al jaren gebruikt. Samen met melatonine helpt het me door de nacht te slapen.