Goingorganic.nl

Source Naturals, L-Tryptophan, 500 mg, 60 Tablets

L-Tryptophan, 500 mg, 60 Tablets by Source Naturals Supplementen, L Tryptofaan, Aminozuren

€ 10,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Source Naturals, L-Tryptophan, 500 mg, 60 Tablets
Prijs: € 10,50
Inhoud: 0.07 kg, 4.6 x 4.6 x 8.6 cm
Productcategorie: Supplementen, L Tryptofaan, Aminozuren, Supplements, L Tryptophan, Amino Acids

Bron naturals, l-tryptofaan, 500 mg, 60 tabletten – voedingssupplement. Stemming, ontspanning, slaap. Niet GMO gevalideerd. Het essentiële aminozuur-l-tryptofaan helpt ontspanning, rustige slaap te dragen en beter te voelen. Het speelt een rol in de synthese van zowel melatonine als serotonine, hormonen die betrokken zijn bij stemming en stressrespons. L-tryptofaan ondersteunt ook immuunfuncties omdat het de voorloper van het lichaam is voor de kynurenines die immuniteit regelen. Indien nodig converteert l-tryptofaan naar niacine in het lichaam, dat de circulatie ondersteunt, een gezond zenuwstelsel, de stofwisseling van voedsel en de productie van zoutzuur voor het spijsverteringsstelsel. Bron naturals l-tryptofaan is extreem puur en wordt regelmatig getest om de hoogste kwaliteitsnormen te waarborgen. goingorganic.nl Een nachtrust zonder l-tryptofaan is geen goede nachtrust. Ik ben 58 jaar en heb al ongeveer vijf jaar een normale nachtrust gehad, sinds ik met tryptofaan begon te aanvullen. Een tablet van 500 mg wanneer ik in slaap ben, is alles wat ik nodig heb (eigenlijk neem ik ongeveer 0,25 mg melatonine mee en slaap als een baby), geweldig om me te helpen slapen als ik ben gestrest en overweldigd. Ik ben op die leeftijd waar het vaak moeilijk is om een ​​goede nachtrust te krijgen. Echter, als ik een capsule van l-tryptofaan, samen met melatonine, kan ik de rest die ik nodig heb. Ik heb dit product gebruikt met jodiumdruppels voor depressie en ze zijn geweldig. Ik denk dat iedereen die aan depressie lijdt, dit product serieus zou moeten overwegen.

Source Naturals, L-Tryptophan, 500 mg, 60 Tablets: Supplementen, L Tryptofaan, Aminozuren

Twee van deze werken 's nachts goed om te slapen. Dit product is geweldig, het helpt je ontspannen en sinds ik het heb ben ik nu in slaap gevallen en makkelijker aan het slapen gaan. Ik word niet in de ochtend wakker geworden, gedroogd, er zijn geen bijwerkingen en het is een prachtige aanvulling. Ik zal dit product blijven gebruiken, en adviseer het aan mijn vrienden om te proberen. Ann, uitstekend product, echt goed geprijsd en zeer goede kwaliteit! De meeste slaapproducten hebben niet voor mij gewerkt, maar dit product, gecombineerd met de bron van naturals nachtrust met melatonine, heeft me geholpen. Hielp me om nachter beter te slapen, 1000mg voor 4 dagen voor 4 dagen te nemen en na ongeveer 3 dagen ernstige spierpijn te hebben, stopte ik meteen tryptofaan. Nu, 10 dagen later en de pijn blijft en blijft erger.

Doe intensief onderzoek voordat u deze aanvulling neemt. Werken! Dit is geweldig voor een goede nachtrust. En praat over super snelle verzending. Wauw. Ik zal nooit van iemand anders bestellen. Het maakt mijn lichaam lichter. Het smelt stress en angst. En ik slaap beter. Deze producten werken als je niet te moe bent.

Dit is een goed merk van tryptofaan. Lijkt het werk te zijn – maar kan het succes niet 100% daaraan toewijzen, omdat ik ook een aantal melatonine gekocht heb, die absoluut spectaculair werkt om me te helpen slapen en een goede nachtrust te maken (niet mijn gebruikelijke rusteloze, nog steeds moe als ik wakker word), heb ik meegemaakt en het helpt me in slaap te vallen, maar ik ben nog steeds wakker om 3 uur paniek, dus ik heb nog iets nodig om eraan toe te voegen. Ik weet het nog niet zeker of tryptofaan beter of 5-htp is. Vermoedelijk is 5 htp beter. Dit is helemaal niet goed voor mij, ik heb 3 tabletten voor het bed genomen en er is niets gebeurd, enz. Ik ben blij met het product omdat de resultaten positief lijken. De productie van natuurlijke supplementen en kruidenremedies is grotendeels ongereguleerd en daarom onveilig. Andere ontstekingsaandoeningen houden verband met de bijwerkingen van tryptofaan. Daarom lijkt de waarheid over tryptofaan dat dit aminozuur in het algemeen niet langdurig als een individueel product moet worden geconsumeerd vanwege zijn overvloedige aanwezigheid in de omgeving en vanwege het inherente hogere risicoprofiel. 35 Gedurende bijna drie decennia is serotonine erkend als de neurotransmitter die van centraal belang is bij het beheersen van depressie; vrijwel alle geneesmiddeltherapieën die tegenwoordig worden gebruikt, zijn gericht op het verhogen van de niveaus van serotonine op de synapsen waar zenuwcellen communiceren.

Source Naturals, L-Tryptophan, 500 mg, 60 Tablets: Supplementen, L Tryptofaan, Aminozuren

Source Naturals, L-Tryptophan, 500 mg, 60 Tablets

Review: Source Naturals, L-Tryptophan, 500 mg, 60 Tablets

Het duurt 500-1000 mg op een lege maag, afhankelijk van hoe moe ik ben, maar het helpt me enigszins ontspannen te voelen en helpt me niet alleen om sneller te slapen, maar ook om 's nachts in slaap te blijven. Psap) terwijl tryptofaan loading verminderde agressie en dit effect was specifiek voor die vrouwen met verhoogd plasma-tryptofaan bij de uitgangssituatie. Gevalsverslagen van twee bipolaire patiënten behandeld met lithium of een antidepressivum beschreven opmerkelijke verbeteringen wanneer ze dagelijks 12 gram l-tryptofaan kregen. 66 Een andere methode om de effecten van verminderde serotoninesynthese te onderzoeken, is om experimenteel de inname van tryptofaan via de voeding te beperken, waardoor de beschikbaarheid van tryptofaan langzaam afneemt. Het essentiële aminozuur-l-tryptofaan bevordert de ontspanning, een goede nachtrust en een positieve stemming. Wat ik gemerkt heb is dat wanneer ik nu voedsel-tryptofaan neem 's nachts, ik de effecten de volgende dag nog steeds voel. Bijvoorbeeld, in studies van volwassenen die zichzelf beschreven als ruziezoekend, produceerden 1.000 mg tryptofaan driemaal per dag significante toenamen in maten van aanvaardbaarheid en aangenaam gedrag en afname van ruziehuishouding. 1987; Stone, 2003; Wichers en maes, 2004). Iupac-iub gemengde commissie voor biochemische nomenclatuur. Als voorbeeld kan tryptofaan eenmaal in de cel verschillende paden volgen. Extreme situaties zoals post-traumatische stressstoornissen kunnen bijzonder verzwakkend zijn.

 Twaalf gezonde vrijwilligers namen deel aan de studie, waarin ze op een tredmolen moesten lopen tot ze uitgeput raakten. Gebruik niet meer van dit product dan wordt aanbevolen op het etiket. Een plausibele implicatie daarvan is dat de continue, aanhoudende opwaartse regulatie of activering van de substantie (door kunstmatige middelen) kan leiden tot verschillende consequente serotonine / tryptofaan-bijwerkingen zoals hierboven vermeld. In een gecontroleerd onderzoek resulteerde verhoging van l-tryptofaan suppletie één uur voor een maaltijd van 1 gram tot 2 gram tot drie gram in geleidelijke vermindering van het aantal calorieën en koolhydraten tijdens de maaltijd bij de hogere doses l-tryptofaan. Bovendien zijn er tryptofaan-bijwerkingen geassocieerd met bestaande kanker. Een onderzoek uit 2012 toonde aan dat het antidepressieve effect evident was binnen 2 weken na de behandeling en duidelijk was bij milde, matige en ernstige depressie. Serotonine werkt door signalen uit te wisselen tussen zenuwcellen en hersenfuncties te wijzigen die de gemoedstoestand en de slaap beïnvloeden. 198 Een belangrijk kenmerk van behandeling met tryptofaan is dat het, in tegenstelling tot veel andere medicijnen die voor slaapstoornissen worden toegediend, de cognitieve prestaties niet beperkt of de opwinding uit de slaap remt. Ik heb deze tryptofaan ook vergeleken met andere merken en ze waren allemaal inferieur op de een of andere manier, bijwerkingen en minder effectief. Echter, 5 htp wordt ook omgezet in serotonine in de lever. Het gebruik in geneesmiddelen, zuigelingenvoeding en parenterale voedselproducten bleef echter ongehinderd doorgaan.

 Ze zijn ook allebei beschikbaar als vrij verkrijgbare voedingssupplementen voor de behandeling van depressie, obesitas, slaapstoornissen enz. Ons lichaam zet op natuurlijke wijze tryptofaan om in melatonine en serotonine. Dit effect moet verband houden met het feit dat dit aminozuur betrokken is bij de regulatie van eetlust bij dieren. In een onderzoek onder normale vrouwen nam een ​​drank die rijk was aan tryptofaan de stemming op en verbeterde het uithoudingsvermogen van normale vrouwen die cognitieve en emotionele tests uitvoerden. Tryptofaan werd bijna veertig jaar geleden voor het eerst verkrijgbaar in reformwinkels, maar zelfs een kwarteeuw later werd er weinig werk verzet om die vraag te beantwoorden.