Goingorganic.nl

Source Naturals, L-Tryptophan with Coenzyme B-6, 500 mg, 60 Tablets

L-Tryptophan with Coenzyme B-6, 500 mg, 60 Tablets by Source Naturals Supplementen, L Tryptofaan, Aminozuren

€ 10,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Source Naturals, L-Tryptophan with Coenzyme B-6, 500 mg, 60 Tablets
Prijs: € 10,50
Inhoud: 0.07 kg, 4.6 x 4.6 x 8.4 cm
Productcategorie: Supplementen, L Tryptofaan, Aminozuren, Supplements, L Tryptophan, Amino Acids

Bron naturals, l-tryptofaan met co-enzym b-6, 500 mg, 60 tabletten – voedingssupplement. Stimulatieverbetering en slaap. Het essentiële aminozuur-l-tryptofaan helpt ontspanning, rustige slaap en positieve vooruitzichten te ondersteunen. Het speelt een rol in de synthese van zowel melatonine als serotonine, hormonen die betrokken zijn bij stemming en stressrespons. Deze tryptofaan bevat de geactiveerde coenzymvorm van vitamine b-6, genaamd p-5-p, die nodig is om tryptofaan te converteren naar serotonine. L-tryptofaan ondersteunt ook immuunfuncties omdat het de voorloper van het lichaam is voor de kynurenines die immuniteit regelen. Indien nodig converteert l-tryptofaan naar niacine in het lichaam, dat de circulatie ondersteunt, een gezond zenuwstelsel, de stofwisseling van voedsel en de productie van zoutzuur voor het spijsverteringsstelsel. Bron naturals l-tryptofaan is extreem puur en wordt regelmatig getest om de hoogste kwaliteitsnormen te waarborgen. goingorganic.nl Ik heb rassen van l-tryptofaan geprobeerd. Zelfs een samengesteld door een apotheker.

Deze versie met het co-enzym b-6 is het meest opmerkelijke. Ik voel me beter snel en slaap 's nachts erg goed. Het helpt bij dagelijkse stress en is perfect veilig. Elimineert veel cravings voor suiker en cafeïne. Een grote investering in mijn gezondheid. zou niet zonder het zijn. Tryptofaan is veel beter en veel consistenter dan melatonine in slaapondersteuning, doet veel langzamer maar veel langer en geeft u niet dezelfde soort nachtzweten. Melatonine knockt u sneller en harder uit maar draagt ​​er over in uur of twee, maximaal drie. U krijgt ook voordelen van serotonine en endorfine, aangezien uw lichaam ook deze van tryptofaan produceert. Voor mij is het makkelijker om voldoende tryptofaan uit pillen te krijgen dan eten 's nachts, aangezien mijn stofwisseling op overdrive gaat en door de nacht gaat als ik te veel zware tryptofaanbeladen voedsel voor de bedtijd eet. Zal opnieuw kopen als er nog steeds behoefte is aan slaaphulp de volgende keer. P5p is een extra bonus op deze, moet webshop 90 of 120 stuks pakketten snel in de rij zetten. Mijn 25-jarige zoon, die lijdt aan ernstige schizofrenie symptomen, waarschijnlijk veroorzaakt door vergiftiging van organofosfaat op 8, heeft 2 weken l-tryptofaan en de verandering in hem is wederkerig. Hij is al jaren in het huis en zijn bed al jaren we lopen twee keer per dag uit!

Source Naturals, L-Tryptophan with Coenzyme B-6, 500 mg, 60 Tablets: Supplementen, L Tryptofaan, Aminozuren

Ik hoop dat het gaat duren als we vorig jaar 5htp met hetzelfde effect hebben geprobeerd, maar het stopte plotseling en hij werd teruggeworpen in de heldere put van schizofrenie. Ik nam maar een van de eerste keer dat ik mijn nieuwe fles opende en geen verschil in mijn slaappatroon merkte. Dus, zat ik op mijn nachtkastje naast mijn andere medicijnen en supplementen voor een paar weken. Dan 2 dagen geleden las ik het achterletter een keer, en nogmaals, ik merkte dat ik ze meer kon nemen dan alleen bij slapen. Dus, ik begon bij het slapen te gaan en voor 2 dagen op rij ging ik slapen door de nacht. En vandaag pakte ik 's ochtends samen met mijn pijn en angst mee en deed een paar dingen en begon ik een verschil in mijn stemming te voelen. Ik ging naar mijn chiropratische afspraak en hij was in staat om een ​​geweldige manipulatie te doen. En ik begon me echt goed te voelen. Ik ben van plan om dit een kans te geven door slechts de 2 per dag te nemen en te zien hoe ik verder ga. Hopelijk kan ik stoppen met mijn angst op een gegeven moment na het praten met mijn primaire arts die ik vroeger adviseerde dat ik het l-tryptofaan had gekocht. Op dit moment ben ik klaar voor mijn 2e dosis. Vrijwel de onverwachte resultaten. In het verleden heb ik dit product gebruikt voor slapeloosheid, en ik had goede resultaten.

Source Naturals, L-Tryptophan with Coenzyme B-6, 500 mg, 60 Tablets: Supplementen, L Tryptofaan, Aminozuren

Sindsdien ben ik in de menopauze gegaan en heb ik weer problemen met slaap. Vorige week begon ik weer met de l-tryptofaan te gaan, en ik heb meerdere malen dromen en nachtmerries gestoord. Blijkbaar is mijn hersenchemie veranderd, en dit supplement is nu niet goed voor mij. Source Naturals, L-Tryptophan with Coenzyme B-6, 500 mg, 60 Tablets Ik zou het nog aanraden aan personen met chronische slapeloosheid. De inclusie van b6 als p5p was een goede keuze in combinatie met tryptofaan. De dokter Best formule omvat b3 als niacinamide (dat is een bekend soporific agent), maar met mijn eigen niacinamide, kan ik geen verschil ervaren. Melatonine wordt gesynthetiseerd na serotonine. De synthese van serotonine (en andere neurotransmitters) wordt gekatalyseerd door een b6-afhankelijk enzym. Bovendien is b6 nodig om niacine uit tryptofaan te vervaardigen. Zo kan een reden dat tryptofaan over melatonine wordt gekozen, geen intermediaire stappen overslaan (er zijn een paar studies die aantonen dat directe melatonine-supplementatie niveaus van intermediaire producten vermindert). Ik gebruik in ieder geval een lage dosis melatonine (hetzelfde merk, duurzame afgifte) omdat de slaap nauwelijks is. Ik gebruik dit in combinatie met pregnenolon, vinpocetine en huperzine a om te helpen bij mijn herinnering. Ik kan eigenlijk zeggen dat ik het kan vertellen dat ik beter heb herinnerd sinds ik het begon te nemen.

Review: Source Naturals, L-Tryptophan with Coenzyme B-6, 500 mg, 60 Tablets

Ik neem twee van deze voor het bed en ik vind dat ik een rustiger slaap heb en niet wakker worden in de nacht. Ik hou van het bron naturals merk, ik heb een paar verschillende supplementen van hen geprobeerd en ik vind ze beter gewerkt dan andere merken. Ik ben net begonnen met het gebruiken van deze om een ​​zinvol slaappatroon te helpen herstellen. De eerste nacht nam ik 2 tabbladen een half uur voor het bed, ik sliep goed, maar voelde me nogal lethargisch de volgende dag, niet de volgende nacht gebruikt op de derde nacht, 1 ging goed en voelde me goed in de loop van de dag. Had 1/2 een tablet op de 4de nog steeds geslapen, dus ik ga door op 1/2 een tablet en ik ben erg blij dat ik nu een goede nachtrust kan krijgen. Geweldig product en prijs vergeleken met de ene fabrikant / distributeur in Australië, zeer snelle service van webshop. Bedankt, ik ben nu al een maand in beslag genomen en behalve voor een nacht val ik binnen enkele minuten in slaap om de zak te slaan. Ik word nog steeds wakker voor een badtrip tijdens de nacht, maar ik kan er achteruit vallen. En ik heb geen grogginess of hang-over gevoel, zoals ik van melatonine kwam, als ik in de ochtend wakker word. Goed spul. Mijn arts heeft dit aanbevolen voor mijn angst, en het helpt echt.

Zonder dit was ik ellendig. Neem met sap bij slaaptijd rustige slaap. Ik ben erg blij met dit product. Begon met 2 tabletten aangezien ik 2 capsules van een ander merk gebruikte en vond dat 1 tablet net zo goed werkt. Veel makkelijker te slikken dan de capsule voor mij. webshop staat bij hun verzendbeleid omdat ze de bestelling niet de dag verstuurd hebben en werd zo snel mijn verzending naar een snellere levering opgewaardeerd. Stemming is zeker verbeterd. Ik gebruik tryptofaan voor slaap en heb het nodig in plaats van niacine omdat mijn maag te gevoelig is voor niacine. Ik gebruik 3 capsules per nacht, samen met chelaat magnesium en melatonine. Slaap als een baby en dit helpt de serotonine niveaus op te houden, zodat je je gelukkig zelf kan blijven terwijl je leeft. Sterk aanbevolen! Ik heb twee pillen per nacht geprobeerd om me te helpen in slaap vallen, maar ik belandde tot 4 of 6 a. M, zoals ik meestal deed. Ik denk dat dit symptoom van slapeloosheid langzaam is ontwikkeld als een chronische die ik nu nauwelijks kon controleren) Ik kon geen veranderingen zien, maar ik zal drie maanden proberen om de verbetering te zien.

Als deze pillen niet werken, zou ik overwegen om meer krachtige inductiepillen te kopen. Hah. Handig om in slaap te komen en te voelen, gelukkiger en lichter voelen. Geweldige prijs en levering naar Nieuw-Zeeland was snel. Brengt rust en stilte in de geest om te helpen slapen 's nachts. Dit product heeft me geholpen om te slapen en in slaap te blijven. Ook de tabletten zijn erg mooi – goede vorm en vrij glad om te slikken. Goed product. Ze raden 3 bij slaaptijd aan, maar ik vind 2 werken goed.

Uitstekend voor slaap en angst, en snijd mijn suikerbeugel.