Goingorganic.nl

Source Naturals, Skin Eternal Cream, 4 oz (113.4 g)

Skin Eternal Cream, 4 oz (113.4 g) by Source Naturals Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Coq10 Huid, Gezondheid, Alfa Lipoïnezuur Crèmes Spray

€ 20,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Source Naturals, Skin Eternal Cream, 4 oz (113.4 g)
Prijs: € 20,00
Inhoud: 0.25 kg, 6.1 x 6.1 x 7.6 cm
Productcategorie: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Coq10 Huid, Gezondheid, Alfa Lipoïnezuur Crèmes Spray, Beauty, Facial Care, Creams Lotions, Serums, Coq10 Skin, Health, Alpha Lipoic Acid Creams Spray

Bron naturals, huid eeuwige crème, 4 oz (113. 4 g) – ideaal voor nachtelijk gebruik. Vrij van parabenen. Met lipoïnezuur, dmae, c-ester, coq10 & ha. Bron natuurlijkeals huid eeuwige crème is een rijke, verzachtende mix van plantenextracten en voedingsstoffen om je huid te helpen herstellen tegen de harde en stressvolle effecten van de dag. Uitstekend voor gebruik 's nachts, huidige eeuwige crème wikkel je huid in vocht en voedingsstoffen terwijl je slaapt. Het helpt je huid soepel en aangevuld te voelen. Bevat dmae, alfa-lipoïnezuur, ascorbylpalmitaat (c ester), coenzym q10, hyaluronzuur en msm, met een frisse, schone geur. goingorganic.nl Ik kan niet genoeg goede dingen over deze crème zeggen! Ik ga het op een paar categorieën afbreken: ruiken: niet zeker waar anderen het over hebben, maar ik hou van de geur.

Het is een lichte tropische geur, bijna als ananas. Textuur: deze crème is zwaar, maar het gaat snel in de buik en absorbeert helemaal binnen 30 seconden op mijn huid, die in de zomer in de zomer een combinatie is en normaal / droog in pleisters in de winter effectiviteit – dit helpt snel mijn renova peely patches en werkt elders ook – hands down, een van de beste die ik heb gebruikt! Ingrediënten – deze moisturizer heeft alle premie antioxidanten en ingrediënten die u normaal gesproken in vochtinbrengende middelen vindt, zes keer de prijs! Prijs – dit is het onderdeel dat ik niet kan krijgen. Je krijgt tweemaal zo veel als elk ander merk, in sommige gevallen 4 keer zo veel, voor letterlijk een fractie van de prijs. Ik betaalde $ 24,99 hiervoor en hier vergelijkbare moisturizers kost $ 100 voor de helft van het bedrag. Je kan dit gewoon niet verslaan! Dit product bevat gehydrolyseerd plantaardig eiwit, dat een hoog percentage monosodiumglutamaat bevat. Ik ben niet te wild over het smeren van msg op mijn huid! In de nacht van hetzelfde bedrijf's hyaluronische serum, zag ik onmiddellijke resultaten in vochtinbrengende en rimpelreductie op mijn 59-jarige verwaarloosde huid. Terwijl het aan is, heeft het een geel effect op mijn huid die verdwijnt bij het wassen. Slechts een probleem gedurende de dag, om de hand liggende redenen. Een product dat ik zal blijven gebruiken – zolang het nog steeds werkt. Geweldige crème!

Source Naturals, Skin Eternal Cream, 4 oz (113.4 g): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Coq10 Huid, Gezondheid, Alfa Lipoïnezuur Crèmes Spray

Hou van het aroma en het effect – super snelle en effectieve verjonging! Dmae in het, voor een, is een geweldig ingrediënt. Ik gebruikte het als aanvulling om te helpen met de nadruk op studies, dan stopte na een tijdje en merkt op dat mijn huid in een paar maanden opmerkelijk ouder is. Dus begon nu aanvullingen te nemen, nu ook voor de huid, evenals voor focusverbetering. Dat gezegd hebbende, de crème werkt goed, maar ik kan het alleen 's nachts gebruiken, want het voelt me ​​een beetje dik en kleverig en ik wil er niks van doen in mijn ogen, want het is soort van steken . Ook als ik het langer dan een week gebruikt, wordt mijn huid een beetje geel, zoals ik zonbaden heb gehad. Niet slecht, want het is carotenoïdeffect. Maar op dat moment neem ik 2-3 dagen pauze. Ik gebruik het ook op mijn nek en handen ('s nachts) en word wakker met zachte, jongere huid!

Source Naturals, Skin Eternal Cream, 4 oz (113.4 g): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Coq10 Huid, Gezondheid, Alfa Lipoïnezuur Crèmes Spray

Dit is net zo goed als een erg duur skinceutisch product dat u vindt. Heeft elk supplement op dit moment aanbevolen voor een goede huid in één product. Het is een zware room en goed voor het winterklimaat. Het is erg taai en heeft msg. Ik ben erg tevreden met deze crème. Het absorbeert snel en ik vind de geur heel aangenaam. Ik gebruik het regelmatig 's avonds maar ook' s ochtends als basis voor mijn make-up. Na ongeveer twee maanden regelmatig gebruik, ziet mijn huid jonger uit en fijne lijnen zijn minder zichtbaar. Ik beveel deze cream sterk aan aan iedereen die ouder is dan 50 jaar of met een droge huid heeft. Ik gebruik het in combinatie met hyaluronzuurpillen, wat mogelijk maakt dat het effect nog beter is. Source Naturals, Skin Eternal Cream, 4 oz (113.4 g) Deze crème gaat hand in hand met het serum.

Gebruikt spaarzaam over het serum, het houdt de huid zacht en goed beschermd. Hyaluronzuur nogmaals, een ingrediënt en aanwezig in al het bindweefsel van het lichaam, onze huid is het grootste orgaan, het verkoopt zichzelf. Ik beveel het sterk aan. Ik gebruik het ook als nachtcrème. Ik heb het een paar keer gebruikt en ik denk dat het me een uitslag heeft gegeven en de laatste keer dat ik het op heb gebrand, verbrandde de huiduitslag en maakte me redelijk rood op mijn borst, dus nu ben ik bang om het te gebruiken. Het is erg goede crème. Ik heb extreem droge huid en ik zoek altijd iets om het te plaatsen. Mijn oude favorieten zijn uitgevallen door dierenproeven om de Chinese markt te krijgen, dus ik ben op zoek naar vervangingen. Afgezien van de vrij sterke, maar niet onaangename geur, zijn dit echt goede dingen. Het is vrij dik, wat mijn huid op prijs stelt en comfortabel en hydraterend echt goed maakt. Ik zal zeker terugkoop. Het is een echte vondst!

Review: Source Naturals, Skin Eternal Cream, 4 oz (113.4 g)

Ik gebruik deze huidcrème voor ongeveer 6 maanden. Het is geweldig. Ik heb problemen gehad met kankercellen voor de huid. Niet meer sinds het gebruik van dit product. Het houdt mijn huid zo gezond, ik zie helemaal geen vlekken. Ik hou van dit product. Ik spandeer soms te veel tijd in de zon en voordat ik het weet, ben ik verbrandt. Dit product heeft zoveel anti-oxidanten daarin dat het gebruik van een zonnebrand de verbranding binnen 2 dagen zal verwijderen en het zal zelfs voorkomen dat de huid schilfert. Het is absoluut geweldig! Ten eerste, bron naturals, huid eeuwige crème doet echt werk. Ik heb gemerkt dat mijn huid aanzienlijk gladder is, aangezien ik dit product heb gebruikt, waarschijnlijk omdat het diverse effectieve bestanddelen bevat, onder meer: ​​dmae, glycolzuur, hyaluronzuur, alfa lipoïnezuur en msm. Ten tweede ruikt het gewoon verschrikkelijk. In de eerste plaats is het een maag-draaiende zoete en fruitige geur, zoals het met gemalen ijs moet worden gemengd en geserveerd met een cocktailparasol en een maraschino-kers. Nadat deze crème een tijdje op je huid is, verschijnt er een duidelijke zwavelachtige geur en lingert u urenlang. En terwijl deze crème goed werkt voor het gebied rond de ogen, is het voortdurend pijnlijk wanneer het eigenlijk in het oog migreert, wat het onvermijdelijk doet.

Mijn advies: gebruik een hyaluronzuurgel voor het ooggebied en hou deze crème volledig van de ogen weg. Ik heb uitgebroken op mijn voorhoofd en ruwe huid na het gebruik van het voor een week. Mijn huid is verre van gevoelig en heeft meestal niet deze voorwaarden. Ik zou dit nooit meer gebruiken. De kiwi geur was zo sterk, het maakte me ziek om het te ruiken. Ik moest beide potten weggooien. Het resultaat is erg goed, maar de kiwi-fruitige geur is overkilling! Ik ben geen soort consument die producten koopt voor het is heerlijke geur. Minst of geheel vrij van geur zou zeer gewaardeerd worden. Zo ja, dan zou ik vijf starten in plaats van een ster geven.

Breng dit bericht door naar de fabrikant. Dank je. Het doet alles wat het belooft, ik heb dit in mijn gezicht bijna elke nacht gebruikt voor het bed en mijn huid is zo zacht en stralend geworden. Ik leg het ook op mijn handen, ook zo zacht! Dit is echt geweldig, maar het ruikt helaas erg onaangenaam en de huid wordt geel wanneer het wordt aangepakt. Maar het is het waard! Dit is mijn derde keer dat dit product besteld wordt.

Het is alsof je elke nacht een hydraterend masker gebruikt. Groot voor verouderende huid. Mijn huid ziet er geweldig uit, omdat deze crème gebruikt wordt.