Goingorganic.nl

Source Naturals, Ultra Colloidal Gold, 10 PPM, 2 fl oz (59.14 ml)

Ultra Colloidal Gold, 10 PPM, 2 fl oz (59.14 ml) by Source Naturals Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Colloïdaal Goud

€ 11,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Source Naturals, Ultra Colloidal Gold, 10 PPM, 2 fl oz (59.14 ml)
Prijs: € 11,50
Inhoud: 0.14 kg, 3.6 x 3.6 x 11.4 cm
Productcategorie: Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Colloïdaal Goud, Supplements, Minerals, Liquid Minerals, Colloidal Gold

Bron naturals, ultracolloïdaal goud, 10 ppm, 2 fl oz (59,14 ml) – voedingssupplement. Ultra-colloïdaal goud wordt geproduceerd door een uniek elektrisch proces dat de nodige homogeniteit, minimale deeltjesgrootte en stabiliteit van de gouddeeltjes veroorzaakt. Er worden geen dierlijke eiwitten gebruikt. goingorganic.nl Dit is een grote merknaam, en ik vertrouw hen, maar ik vond dit product niet leuk. Het heeft een conserveermiddel daarin (methylparaben) en ik vind dat misschien wat ik proeverij. Het is grove en plastic proeverijen. Ik heb nu een ander colloïdaal goud besteld die helemaal geen smaak heeft. Dit werkt om gewrichtspijn te stoppen, het werkt voor mij.

Het duurt ongeveer een week om de effecten te voelen, maar ik hoef de pijnpillen niet meer te nemen en ik voel me veel beter, op veel niveaus, de pijn in de weg, mijn hoofd is helder en mijn stemmingen zijn verbeterd. Ik geef dit aan mijn twee honden, 13 jaar oud. Ze rollen in het gras en ze doen het niet. Ze staan ​​omhoog en omlaag zonder de stamp van pijnlijke heupen. Hou echt van dit product. Werkt goed. Ik wou dat het in een grotere fles kwam. Het bespaart me een fortuin in kosten.

En er zijn geen nare bijwerkingen van pijnpillen. Lijkt dat mijn mentale werking op korte termijn verbetert. Ik was niet onder de indruk, ik gebruik dit om mijn rode ogen te genezen. Moet langer gebruiken maar lijkt goed, leuk. Voel het, effectief en goed product. Huid lijkt het leuk te zijn. Dit is een geweldig product. Nou, ik hou van alles wat ik van webshop ontvang. Ze zijn zo snel.

Source Naturals, Ultra Colloidal Gold, 10 PPM, 2 fl oz (59.14 ml): Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Colloïdaal Goud

Ik wou dat ups zo snel waren. Koop nu goud! Hahaha. Goede spullen, gebruik het verstandig. Voor de beste resultaten, volg de instructies op het etiket. De Omus-formule voor het welzijn, die ik al geruime tijd gebruik, heeft wonderen verricht. Colloïdale mineralen zijn veel groter in omvang dan andere minerale vormen. Koper is essentieel voor gezond bloed, haar en huid. Als u zwanger bent, zwanger kunt worden of borstvoeding geeft, moet u uw arts of apotheker raadplegen voordat u dit product gebruikt. Ik hoorde pas van colloïdaal goud na het lezen van een artikel over natuurlijke remedies voor heupdysplasie bij honden.

 Het is gemakkelijk in gebruik, betaalbaar en ik vind het geweldig dat het wordt geleverd met een opbergtas om te beschermen tegen elektromagnetische golven. De onderzoekers ontdekten dat patiënten die behandeld werden met colloïdaal goud minder pijn van hun reumatoïde artritis meldden dan patiënten die een placebo kregen. Deze deeltjes zijn erg groot in vergelijking met de nanodeeltjes in colloïdaal goud. Colloïdaal goud bestaat uit enkele van de kleinste goudnanodeeltjes. Ik ben een 76-jarige hartpatiënt met een pacemaker en een kunstmatige heup. Corrigeer, balanceer en genees het neurale systeem van het lichaam en open neurale paden, versterk de libido en de klierfunctie, regel het hartpompende ritme en stimuleer neurale transmitters in de hersenen. 999 Pure – 019/12 ppm) drugs- en chemicaliënvrij worden effectief gevonden als ze intern worden gebruikt om te stimuleren. Deze keer begroette mijn zus me, jij neemt neusdruppels, nietwaar, ik heb haar gezegd dat ik dat was. Er is ook een dramatische toename van de fysieke coördinatie. Het colloïdale goud van Mesogold bevat nanodeeltjes van betrouwbare grootte in de meest pure vorm, gesuspendeerd in water voor een product dat geen reacties zou moeten veroorzaken. Maar het voedsel, of het supplement dat het mineraal bevatte, werd door normale spijsvertering doorgevoerd voordat het kon oplossen. Sinds mijn mesogold neemt mijn skateboardende zoon een dramatische verbetering in zijn coördinatie waar. De enige mineralen waarvan is bewezen dat ze effectief zijn in termen van absorptie zijn de aminozuur gechelateerde mineralen uit albion.

Source Naturals, Ultra Colloidal Gold, 10 PPM, 2 fl oz (59.14 ml): Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Colloïdaal Goud

Ik begon een dagelijkse dosis colloïdaal goud te nemen. Ik haat het dat de medische, farmaceutische industrie zo snel iets gevaarlijks bestempelt. Source Naturals, Ultra Colloidal Gold, 10 PPM, 2 fl oz (59.14 ml) Veiligheidswaarschuwing buiten het bereik van kinderen. Het is volledig niet-toxisch en heeft geen interactie met medicijnen. Bij mensen zijn de grootste concentraties in de hersenen, lever, schildklier en longen. Ik denk dat het me ook geholpen heeft om een ​​snellere geest en een betere focus te krijgen. Hier zijn de opnamesnelheden van twee van de meest populaire mineralen die vandaag op de markt verkrijgbaar zijn vergeleken met de gepatenteerde aminozuurchelaten van albion die we gebruiken in de onze producten. Het is te gebruiken in het oude China omdat een medicijn 5000 jaar geleden werd overgedragen. Omdat mesosilver een hoge concentratie van sub-nanometer zilverdeeltjes heeft, heeft mesosilver het hoogste deeltjesoppervlak van elk geproduceerd colloïdaal zilver voor maximale effectiviteit.

Review: Source Naturals, Ultra Colloidal Gold, 10 PPM, 2 fl oz (59.14 ml)

Het geeft me veel energie, houdt mijn geest scherp en helpt op de een of andere manier me meer bereid om uitdagingen aan te gaan. 5 – 10 maal grotere deeltjes) en wordt vervaardigd met slechts 99. Hoewel het volgende citaat tamelijk technisch is, verklaart het de behoefte aan chelatie. Ik sla mezelf nu twee jaar lang op en plotseling had ik een grote mentaliteitsverandering. Ook wordt gezegd dat wilskracht toeneemt, en om deze reden werd goud in de vs ooit gebruikt om dipsomania (oncontroleerbare drang naar alcohol) te behandelen. -Ze werken als katalysatoren of ondersteunen de rol van enzymen in fysiologische processen, zoals de replicatie van DNA of de productie van eiwitten. Het colloïdale goud heeft mijn maagzuur of slaaphelp niet geëlimineerd, maar het doet fantastisch werk omdat ik op de een of andere manier meer motivatie krijg. Anderen merken eenvoudig een verbetering in de stemming. Colloïdaal goudonderzoek wordt internationaal gedaan en met elk zijn er nieuwe ontdekkingen voor gebruik. 99% Zuivere kristallijne nanodeeltjesmineralen.

Er wordt gezegd dat het zowel emotionele blokkades als mentale uitdagingen opheft. Ik zou jouw colloïdaal goud aanraden aan iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van zijn of haar concentratievermogen. Er is gevonden dat lithium de volgende toxische responsen veroorzaakt: Neuromusculaire veranderingen. Sinds ik mesogold nam, merkte ik een toename in handigheid en hand-oogcoördinatie. Het lijdt geen twijfel dat het mesogold helpt bij het terugroepen. Goudfuncties in het lichaam: hersenfunctie, slaap, bloedsomloop, glandulaire functie. Ik heb deze keer andere merken besteld en zal het vergelijken. Ik voel dat mijn vaardigheden langzaam verdwijnen van wat ze 10 jaar geleden waren. 1/4 theelepel 1 tot 2 keer per dag gedurende niet meer dan 10 dagen per keer, en voor niet meer dan 20 dagen per maand. Ik beschouw het nu eigenlijk als een noodzaak voor mijn werk. De onderzoekers van het instituut bevelen echter aan meer onderzoek te doen naar hoe colloïdaal goud werkt voordat patiënten met neurologische aandoeningen besluiten het te proberen. Als dat gebeurt, is het advies van de alchemist om meer te nemen. Ik heb nu een veel positievere houding en een positievere kijk op het leven. Nu, in plaats van vrijdag te bereiken, me afvragend waar de week was gegaan en hoe ik mijn doelen voor de week zou voltooien, ontdekte ik dat ik op dinsdag of woensdag mijn werkdagen voor de week vooruit liep en op zoek was naar meer.

We zullen de langetermijneffecten zien na verloop van tijd, maar ik heb het idee dat ik niet teleurgesteld zal zijn. Veel producten die beweren colloïdaal goud te zijn, zijn in feite ionisch goud dat niet hetzelfde is. De reden dat u geen goudchloride op het etiket ziet of in de advertenties wordt vermeld, is omdat van goudchloride bekend is dat het potentieel toxisch is voor mensen. Natuurlijk is deze schalie-storting op veel plaatsen anders dan deze plek die Clark heeft geholpen. Bij de ziekte van Alzheimer zijn er verhoogde aluminiumniveaus in het hersenweefsel en een toename van neurofibrillaire knopen, die de neiging hebben om zenuwsynaps en geleiding te verminderen. Van aluminium is bekend dat het een sterk verknopingsmiddel is dat wordt aangetroffen in voedingsmiddelen die zich in weefsels kunnen ophopen. Mijn visie is verbeterd gebleven mijn haar blijft van nature bruin op 65.

Ik heb meer duidelijkheid wanneer ik het neem dan wanneer ik een paar dagen zowel mentaal als visueel mis. We hebben geen externe belangen om ons af te houden van onze langetermijndoelstelling om waarde te bieden in natuurlijke producten die een gezonder leven mogelijk maken.