Goingorganic.nl

Source Naturals, Ultra Colloidal Silver Salve, 2 oz (56.7 g)

Ultra Colloidal Silver Salve, 2 oz (56.7 g) by Source Naturals Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Colloïdale Zilver

€ 14,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Source Naturals, Ultra Colloidal Silver Salve, 2 oz (56.7 g)
Prijs: € 14,00
Inhoud: 0.09 kg, 6.1 x 6.1 x 5.6 cm
Productcategorie: Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Colloïdale Zilver, Supplements, Minerals, Liquid Minerals, Colloidal Silver

Bron naturals, ultracolloïdale zilversalve, 2 oz (56,7 g) – ultracolloïdale zilversalve is de eerste salve om de voordelen van colloïdaal zilver in een actuele vorm te geven. goingorganic.nl Ik ben allergisch voor muggenbeten en eindigen met grote welts die je weken klagen. Ik heb geprobeerd verschillende producten speciaal gemaakt voor insectenbeten, zonder verligting. Toen probeerde ik zilversalve op de welts. Het werd snel geabsorbeerd en de jeuk stopte dood binnen enkele minuten! Wie wist dat zilver hierop zou werken? Ik heb colloïdale zilver voor verschillende doeleinden gebruikt, zowel intern als extern, en het is een uitstekend natuurlijk antibioticum. Nu kan ik mugbieten toevoegen aan de lijst. Elk soort huidblemish van kuilen, schrapen, stoten, enz. Verdwijnen bijna onmiddellijk. Ik hou van deze spullen. Heb veel malen gebruikt op zussen die niet goed zouden genezen.

In mijn hippe mening werkt het veel veel beter dan triple antibiotische salven of neosporan type producten. Lijkt mijn psoriasis beter te helpen dan topische steroïden. Mijn 15 maanden oude kreeg een ernstige, diepe arm op zijn arm (net onder de elleboog) nadat ik mijn platte ijzer naar beneden had gelegd. Ik begon meteen een non-stick bandage te bedekken met dit product en wikkel het op zijn arm, twee keer per dag veranderen. Het is meer dan 5 weken sinds de verbranding en het is bijna helemaal genezen met een minimale litteken. Terwijl het genezingsproces traag is, zijn de resultaten geweldig! Ik ben paraplegisch en heb aanvullingen nodig voor het helen van wonden. Dit product heeft zeer efficiënt gewerkt. Overeengekomen, het zorgt voor de zwelling en de jeuk. Ik heb een hond die een paar vlesachtige projeksies op haar borst heeft. Zodra ik het opstelde, kwamen ze op en kon ik ze aftrekken. Ik heb gehoord dat zilver is aangetoond om zich te ontdoen van huidkanker.

Source Naturals, Ultra Colloidal Silver Salve, 2 oz (56.7 g): Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Colloïdale Zilver

Goed? Ik ben ervan overtuigd dat het in ieder geval van raar huidgroei ontdaan raakt. Oh en ik zet het op poison ivy en het heeft ook de jeuk weggenomen. Ik heb net gekocht voor mijn vriend die in een ziekenhuis werkt. Ik beveel het sterk aan. Gebruik op een huidinfectie die de laatste 9 maanden niet goed heeft gereageerd op iets anders. Zeer positieve resultaten in de laatste 3 weken. Een paar jaar terug toen ik op mijn knie een uitslag had dat geen over-the-counter zou elimineren, stelde mijn schoonzwager dit product voor. Het ging snel weg! Deze salve is nu een stapel op onze medische kasten. Ik heb al meer dan een jaar een jeukende gebied op mijn lage rug gehad, die ik gedeeltelijk onder controle heb gehouden met anti-fungale medicijnen (tolnaftaat en terbinafine). Een paar weken geleden begon ik over te gaan naar deze zilveren salve en de jeuk is geleidelijk afgenomen. Ik sloeg een ster op omdat de prijs vrij hoog was en er is geen indicatie op de pot van hoeveel zilver erin zit. Dit product is in een geluidsvorm, dus het is makkelijk om overal toe te passen. Het hielp heel snel een snede op mijn hand.

Source Naturals, Ultra Colloidal Silver Salve, 2 oz (56.7 g): Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Colloïdale Zilver

Dit is een nieuwe vorm van zilver voor mij, maar het is zeer veelzijdig. Werkt goed! Heet wonden snel en stopt met schrik. Het verergerde mijn huidproblemen. Andere (meer) natuurlijke zalven en lotions doen dat niet. Het kan wel goed werken voor anderen. Helpt bij uitbraken, insectenbeten en zweren etc.

 Werkt evenals neosporine, indien niet beter in sommige gevallen en geen vettig residu! Geholpen met mijn kankerzweren die niet zouden gaan. Hou echt van dit product! Gaat gemakkelijk en heeft echt goed gewerkt op mijn dochters huid. Dit is een lichtbruine gekleurde salve. Consistantie is een beetje dun. Het heeft geen geur, maar werkt heel goed. Deze hulp minimaliseert mijn huiduitbarstingen doordat het zilver erin zit! Bedankt.

Bovendien rapporteerden onderzoekers in een Britse overheidsstudie hoge niveaus van aluminium in drinkwater die ze in verband brachten met een aanzienlijk groter risico voor de persoon om de ziekte van Alzheimer S te ontwikkelen. Source Naturals, Ultra Colloidal Silver Salve, 2 oz (56.7 g) Veel klinische studies hebben geconcludeerd dat colloïdaal zilver werkt als een breed-spectrum antibioticum. Vloeibare zeoliet beschermt u door actief de zware metalen en gifstoffen uit uw lichaam te verwijderen! Dit is een colloïdaal zilverformulering van 30 ppm. Maar wist u dat er helende eigenschappen aan zijn, wanneer u het als een holistische medicatie gebruikt – colloïdaal zilver kan u helpen met een verscheidenheid aan aandoeningen, en het geeft u een nieuwe kijk op gezondheid. Beide kanten maken een geldig punt en mineraalwater kan voor sommigen nuttig zijn, maar laten we echt zijn; het is niet alles wat het beweert te zijn en zeker niet je enige optie om mineralen te verkrijgen. Tom Clark staat vooraan de oorspronkelijke mijnportaal.

Review: Source Naturals, Ultra Colloidal Silver Salve, 2 oz (56.7 g)

Een uitstekend supplement voor een efficiënte immuuncelfunctie. Studies hebben aangetoond dat er een verband kan bestaan ​​tussen acne en zinktekort. Test dit en zie hoe onder de indruk uw tandarts de volgende keer zal zijn. Bovendien ondersteunen mineralen een adequate zuur-base balans in je lichaam en ondersteunen ze de vele processen van enzymen. Hoewel het innemen van colloïdaal zilver via de mond enigszins controversieel blijft, zou het volgen van de veiligheidsinstructies het risico op toxiciteit verminderen. Vanwege de consumptie van voedsel dat zwaar is beladen met conserveermiddelen, het drinken van zeer zure dranken zoals frisdrank en koffie, blootstelling aan milieutoxines, evenals het normale verouderingsproces, is het spijsverteringsvermogen van de meeste personen aanzienlijk aangetast. Let op: deze inhoud is niet geschreven, beoordeeld of goedgekeurd door een arts, medisch professional of gekwalificeerde zorgverlener en mag daarom niet worden gebruikt om een ​​ziekte of ziekte te voorkomen, diagnosticeren of behandelen. Er zijn ook studies die uitwijzen dat colloïdale zilveroplossingen in hogere concentraties gunstig zijn voor veel huidaandoeningen en andere externe kwalen. Een manier om colloïdaal zilver te testen op deeltjesgrootte en sterkte is het gebruik van een laserstraal. Ze bevatten niet langer de mineralen die je lichaam nodig heeft, noch commerciële meststoffen. Colloïdaal zilver is een krachtig maar niet-toxisch natuurlijk voedingssupplement waarvan is aangetoond dat het het immuunsysteem ondersteunt tijdens het koude en griepseizoen.

Beter een greintje preventie in deze kleine fles. Het verbetert de spijsvertering, helpt bij de regeneratie van beschadigde cellen en weefsels, helpt verkoudheid, griep en organisme veroorzaakte ziekten voorkomen. Een beroemde Amerikaanse chirurg schrijft dat we misschien alleen de medische glans van colloïdaal zilver hebben gekrast! Bij inname met maaltijden kan colloïdaal zilver de spijsvertering verbeteren en de gisting elimineren. Dit hoogwaardige colloïdaal zilverproduct bevat 30 deeltjes per miljoen zilver, de zoete vlek van concentratie volgens sommige experts. Wanneer identieke producten / combinaties niet beschikbaar zijn, kunnen we dit vergelijken met vergelijkbare producten of combinaties. Onder het msrp wordt verstaan ​​de prijs waartegen een fabrikant een detailhandelaar aanbeveelt om een ​​product te verkopen voor in winkels, op internet of in catalogi. Feit: zoals vermeld in het tijdschrift van Chiropractic Economics (maart 1998), wordt 250.000 pond aan onverteerde mineraal- en vitaminetabletten en pillen uit de stadsrioleringsfilters getrokken om de zes weken in Seattle, wa. Gecertificeerde veganist door de Amerikaanse vegetarische vereniging – onze zilveren hydrosol bevat geen dierlijke of dierlijke bijproducten, alleen pure bioactieve colloïdale zilvernano-oplossing. In tegenstelling tot moderne farmaceutische antibiotica laat de remedie van de natuur echter nuttige, aerobe pro-biotische bacteriën intact. Een aanbevolen gebruik voor volwassenen is drie maal daags 1 theelepel gedurende veertien dagen.

3e keer dit kopen en ik gebruikte het voor mijn kat die stomatitis heeft en het werkt langzaam maar zeker. Daarom raden fabrikanten het gebruik van vloeibare colloïdale minerale supplementen aan. Kleinere deeltjes bewegen gemakkelijker door het lichaam. Dit is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar colloïdaal zilverproduct. Het lichaam ontwikkelt geen tolerantie en men kan niet overdoseren. Zorg ervoor dat u tussendoor voldoende water drinkt.