Goingorganic.nl

Source Naturals, Zeaxanthin with Lutein, 10 mg, 60 Capsules

Zeaxanthin with Lutein, 10 mg, 60 Capsules by Source Naturals Supplementen, Carotenoïden, Zeaxanthine

€ 11,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Source Naturals, Zeaxanthin with Lutein, 10 mg, 60 Capsules
Prijs: € 11,00
Inhoud: 0.05 kg, 8.4 x 4.6 x 4.6 cm
Productcategorie: Supplementen, Carotenoïden, Zeaxanthine, Supplements, Carotenoids, Zeaxanthin

Bron naturals, zeaxanthine met luteïne, 10 mg, 60 capsules – voedingssupplement. Antioxidant oogsteun. Zeaxanthine en luteïne, twee krachtige antioxidanten die in fruit en groenten worden gevonden, concentreren selectief in het oogvlies van het oog om het maculaire pigment te vormen. Het behoud van gezonde maculaire pigmentniveaus kan retinale bescherming bieden tegen oxidatieve stress veroorzaakt door normale UV-blootstelling op het verouderende oog. goingorganic.nl Zeer goede dingen voor de ogen. Mijn ogen zijn erg sensueel. Ze zijn rood bijna 365 dagen per jaar coz zon, wind, stof, vermoeidheid, enigiets. Ze worden gewoon erg geïrriteerd. Ater 1 maand na het nemen van deze zeaxanthine met luteïne, kan ik zeggen dat mijn ogen veel beter zijn. Deze spullen hebben de grootste hoeveelheid zwaxanthine die ik ooit heb gebruikt.

Goede spullen en het werkt echt. Mijn dokter heeft me verteld het voor 6 monthes te nemen. Ik zal opnieuw kopen. Mijn opthomolgist stelde voor dat ik dit gebruik om de progressie van de maculaire degeneratie in mijn rechteroog te vertragen. Ik heb deze 5 jaar dagelijks gebruikt en er is geen verdere erosie in de ziekte geweest. Bedankt voor dit prachtige product. Dit werd aanbevolen door mijn oogarts.

Ik lijkt beter te zien. Ik heb alleen mijn leesbril nodig voor zeer kleine afdrukken. Ik ben verbaasd en niet op het punt om op te houden. Het enige andere wat ik doe, is een keer per dag voor droge ogen over de toonbankdruppels. Ik ben blij met de resultaten en zou het aan iedereen aanbevelen. Het is de moeite waard om te kijken of het een verschil maakt. Ik heb echt slechte ogen – gemakkelijk geïrriteerd door het milieu, zoals temperatuurverandering. Ook mijn rechteroog is vrij rood en skeurig – soms verdwijnt tranen naar mijn rechteroog en ik moet het voortdurend met een weefsel afvegen. Ik ben nu al ongeveer een maand aan het supplement geweest en de overmatige tranen zijn gestopt (eigenlijk voel ik dat mijn ogen nu een beetje droog zijn). Visies lijken ook verbeterd te zijn, beelden zijn duidelijker en mijn ogen zijn niet zo gevoelig voor licht als voorheen, zodat ze niet zo snel moe worden. Nu neem ik slechts 1 dop / dag of soms zelfs elke andere dag, omdat ik ook astaxanthine neem, wat ook mijn ooggezondheid enorm verbeterd heeft. Hoogwaardig therapeutisch product gaat hand in hand met astaxanthine als u serieus bent over occulaire gezondheid. Ik zal niet zonder dit product zijn! Dit is al een tijdje in beslag genomen. Mijn optometrist vertelt me ​​dat mijn oog degeneratie is gestopt.

Source Naturals, Zeaxanthin with Lutein, 10 mg, 60 Capsules: Supplementen, Carotenoïden, Zeaxanthine

Dit lijkt mijn visie te hebben geholpen. Had wat problemen met mijn overgebruikte ogen. Ze lijken zeker verbeterd. Het product heeft mijn man geholpen om zijn visie te verbeteren. Het is een goed oog supplement en vitaminen. Ik heb een paar weken geleden een oogexamen gehad en ontdekte dat mijn ooggezicht iets verbeterde. Het kost tijd om dit te verbeteren en mijn oogarts zei dat ze zeaxanthine blijft gebruiken, ik vraag me af van de biobeschikbaarheid van de zeaxanthine in deze pillen, omdat het etiket niet echt zegt welk vorm het is. Ik denk ook dat ik iets zal zoeken die zeaxanthine en meso-zeaxanthine heeft. Beweging op. Mijn ogen voelen zich niet zo moe als de vorige keer.

Source Naturals, Zeaxanthin with Lutein, 10 mg, 60 Capsules: Supplementen, Carotenoïden, Zeaxanthine

Toen mijn oogarts mij vertelde dat mijn ogen in de beginstadium van maculaire degeneratie waren, was ik ziek en bang. Nadat ik de inhoud van mijn webshop supplementen had gecontroleerd, ontdekte ik echter dat ze alleen zeaxanthine met luteïne moest toevoegen aan mijn regime en ik zou oogheelkundig goedgekeurd zijn. Bedankt, webshop, omdat ik bronnen naturals beschikbaar heb voor mensen zoals ik. Tot nu toe, zo goed! Luteïne en zeaxanthine zijn carotenoïden die helpen bij ooggezondheid en kunnen voorkomen dat amd (leeftijdgerelateerde macular degeneratie) die tot blindheid kan leiden. De floraglo (r) luteïne is uitstekend geabsorbeerd en heeft de voorkeur aan artsen wereldwijd. Ik heb onlangs lasek en ik heb opvallende vooruitgang geboekt in herstel sinds ik de pillen begon te nemen – in tegenstelling tot genezing zonder hen. Source Naturals, Zeaxanthin with Lutein, 10 mg, 60 Capsules Mijn gezichtsvermogen verslechterde na bevalling en dit product hielp het normaal terug te brengen. Zowel zeaxanthine als luteïne zijn nodig om te helpen met ooggerelateerde problemen. Deze formule heeft de juiste hoeveelheden van elk en lijkt goed te werken. Ik begon zeaxanthine op basis van naturals te nemen op advies van mijn oogschirurg voor het voorkomen van maculaire degeneratie.

Review: Source Naturals, Zeaxanthin with Lutein, 10 mg, 60 Capsules

Ik kan dit product niet lokaal vinden en mijn man heeft het nodig voor een zeer zeldzame oogziekte. Ik ben blij met onze service van webshop. webshop was de enige plaats waar ik de zeaxanthine en luteïne gevonden heb in de streng die ik wilde. Ik heb mijn bestelling snel ontvangen en zal dit bedrijf zeker weer gebruiken. De producten zijn zeer goed en de service en efficiëntie bij het verkrijgen van het product was uitstekend. Ik zal uw site opnieuw aanbieden aan anderen die dergelijke diensten zoeken. Nogmaals bedankt. Vanwege de vermoedelijke associatie tussen bèta-caroteen en verhoogd risico op longkanker bij rokers, kan bèta-caroteen worden vervangen door luteïne en zeaxanthine bij recente en huidige rokers die aredsuppletie nodig hebben. 12 13 Na deze bevindingen werden dezelfde metabolieten van luteïne en zeaxanthine ook geïdentificeerd in alle oogweefsels van mensen en in het netvlies van een aap. Plasma carotenoïde scores behalve lycopeen leken geassocieerd te zijn met een lager risico op totale amd bij postmenopauzale vrouwen die momenteel exogene hormonen gebruiken in vergelijking met degenen die ze momenteel niet gebruiken (Efiguur 1 in het supplement). Omdat lycopeen intenser gekleurd is dan de carotenen, kan lycopenodermie bij lagere doses optreden dan carotenodermie (8). Meloen, mango's, papaja, wortels, zoete aardappelen, spinazie, boerenkool en pompoen zijn goede bronnen van bèta-caroteen, zei premkumar. Moleculaire structuren van luteïne en zeaxanthine-isomeren.

 Alle weefsels hadden verhoogde concentraties van luteïne na het hoge luteïne dieet en hadden verhoogde concentraties van zeaxanthine na het hoge zeaxanthine dieet. Ons 24-uurs gebruik van smartphones en computers legt onze ogen bloot aan een onnatuurlijk hoge hoeveelheid blauw licht. Hiervan worden luteïne, alfa-caroteen, beta-caroteen en zeaxanthine in hoge concentraties in het bloed aangetroffen en worden luteïne en zeaxanthinare aangetroffen in het netvlies en de macula van het oog. Hoewel dit nog niet wordt ondersteund door gerandomiseerde klinische onderzoeken, suggereert dit onderzoek dat carotenoïden de verergering van amd kunnen vertragen zodra het optreedt. Diabetes werd geïnduceerd en bevestigd in alle ratten in de studie, en vervolgens kregen sommige ratten een dieet dat de voedingssupplementen omvatte, terwijl anderen hetzelfde voedsel kregen maar zonder de supplementen. 60 Voor elke 1 mg toename van de dagelijkse inname van ruwe en energie-aangepaste luteïne en zeaxanthine, respectievelijk. (2010) Gemeld dat een hogere hoeveelheid van een van de geteste carotenoïden de concentraties van de andere carotenoïden in het bloedplasma en de weefsels van kippen verminderde. Deze twee antioxidanten zijn sterk geconcentreerd in de ogen in vergelijking met de rest van het lichaam.