Goingorganic.nl

Sovereign Silver, Colloidal Bio-Active Silver Hydrosol, 10 PPM, 16 fl oz (473 ml)

Colloidal Bio-Active Silver Hydrosol, 10 PPM, 16 fl oz (473 ml) by Sovereign Silver Supplementen, Colloïdale Zilver, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Zilver Hydrosol

€ 37,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Sovereign Silver, Colloidal Bio-Active Silver Hydrosol, 10 PPM, 16 fl oz (473 ml)
Prijs: € 37,50
Inhoud: 0.82 kg, 7.6 x 7.6 x 17.3 cm
Productcategorie: Supplementen, Colloïdale Zilver, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Zilver Hydrosol, Supplements, Colloidal Silver, Minerals, Liquid Minerals, Silver Hydrosol

Soeverein zilver, colloïdaal bio-actief zilver hydrosol, 10 ppm, 16 fz (473 ml) – immuunsteun. Economie grootte. # 1 Het verkopen van zilver in de u. s. Voedingssupplement. Sovereign zilver bio-actieve zilver hydrosol. Voor duizenden jaren heeft zilver een essentiële rol gespeeld bij de bescherming van de menselijke gezondheid. In feite was colloïdaal zilver tot 1938 de voorkeur aan de keuze van artsen om het immuunsysteem te stimuleren en de aangeboren genezingsprocessen van het lichaam te stimuleren. Vandaag, als meer mensen natuurlijke manieren omhelzen om hun gezondheid en welzijn te behouden, beleeft zilver een herleving in populariteit. En soeverein zilver leidt de weg. Door technologisch geavanceerde verfijningen te ontwikkelen bij de productie van zilveren colloïden, biedt soevereine zilver bio-actieve zilver hydrosol voordelen die geen andere fabrikant kan overeenkomen. Het soevereine zilververschil. Actief geladen – zoals bevestigd door verschillende universiteiten, bevat soevereine zilver 96% positief geladen zilveren deeltjes [ag (n) 1+], waardoor het minstens 34 keer krachtiger is dan andere merken.

Gemakkelijk geabsorbeerd – Sovereign Silver's ongekende deeltjesgrootte van 0. 8 nanometers (gevalideerd door transmissie-elektronenmicroscopie) maakt het gemakkelijk mogelijk om absorptie en uitscheiding van het lichaam te verwijderen. Minder is meer – hoe kleiner het deeltje, hoe groter het oppervlak en hoe hoger de efficiëntie. Daarom, zelfs met een lage concentratie van 10 ppm, is soevereine zilver nog veel effectiever dan merken die maximaal 500 ppm bevatten. Perfect veilig – soevereine zilver is geformuleerd om veilig te zijn voor het hele gezin. Zeven dagen per dag voor 70 jaar, het soevereine zilver valt nog steeds onder de epa dagelijkse orale zilver referentiedosis (rfd). &Dolk. 99. 999% zuiver – soeverein zilver heeft slechts twee ingrediënten: zuiver zilver en farmaceutisch gehalte gezuiverd water. Het bevat geen toegevoegde zouten of eiwitten die andere zilverproducten minder effectief maken. Plus, het is verpakt in glazen flessen zonder lek om de gehele houdbaarheid te waarborgen. goingorganic.nl Ik werd een ochtend in het midden van de nacht wakker geworden.

Sovereign Silver, Colloidal Bio-Active Silver Hydrosol, 10 PPM, 16 fl oz (473 ml): Supplementen, Colloïdale Zilver, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Zilver Hydrosol

Mijn keel had pijn en ik voelde koortsig. Ik zat daar in de badkamer en zag de zilveren fles door de wastafel. Ik heb besloten om alleen maar te gillen en wat te slikken. De volgende morgen werd ik wakker en voelde ik nieuw! Ik heb het opnieuw gedaan om ervoor te zorgen dat het niet zou terugkomen. Om een ​​verhaal te maken, werd mijn zoon en echtgenoot erg ziek met wat het leek op de griep. Maar ik herinnerde mijn incident, dus ik behandelde ze met zilver en vitamine d3. Mijn zoon werd beter perfect! In een dag mijn man in 2 dagen. Ze zijn nu in shock en buigen nu voor mij alsof ik de wijze dokterdame in het huis was. Ik vertelde hem. Zie niet meer klagen als ik teveel voor webshop koop en ons huis lijkt op een apotheek van natuurgeneeskunde! Aangezien ik enkele jaren geleden zoeverein zilver ontdekte heb ik niets anders gebruikt voor wat chronische sinusinfecties waren. Ik zou een doktersvoorschrift voor antibiotica krijgen, maar binnen enkele weken zou ik met een ander zijn.

Sovereign Silver, Colloidal Bio-Active Silver Hydrosol, 10 PPM, 16 fl oz (473 ml): Supplementen, Colloïdale Zilver, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Zilver Hydrosol

Aangezien ik de voorschrift meds sloot en naar ss veranderde, op die nu zeer zeldzame gelegenheden die ik een sinus infectie voelen, begint ik ss meerdere keren per dag te nemen (gewoon een tspful. Onder mijn tong 4 of 5 keer per dag plus gebruik het als een neusspray), stopt het altijd de infectie voordat het me echt vasthoudt. Ik gebruik het ook voor knippen en schrapen, elk open wond, gevolgd door een bandaid, en ik heb nog nooit iemand besmet gehad. Ik voel me veilig van varkensgriep en alle andere virussen, bacteriën en schimmelinfecties, zolang ik zoveel zilver bijderhand houden! Sovereign Silver, Colloidal Bio-Active Silver Hydrosol, 10 PPM, 16 fl oz (473 ml) Moeilijk te zeggen na het gebruik van de eerste fles, om de crohns-symptomen te vergemakkelijken, dat het effectief was, aangezien ik ook het speciale koolhydratenet had hervat dat altijd reliëf biedt. Echter, sinds mijn aankoop heb ik meer onderzoek gedaan om te ontdekken dat ionisch colloïdaal zilver, dat soevereine zilver is, veel minder effectief en minderwaardig is om andere redenen dan ware colloïdale siver bestaande uit hele zilver nanodeeltjes in een suspensie van water. Daarom veranderd in een zeer gerenommeerd merk van colloïdaal zilver dat niet ionisch is. Ook het verliest het is de werkzaamheid na opening en moet binnen twee maanden gebruiken, dus het kopen van een kleinere zou ideaal zijn, dit zijn de dingen die je wilt als iedereen ziek wordt. Het is de eerste en laatste uitweg. vergeet niet, voordat antibiotica werden uitgevonden, gebruikten artsen zilver. Maar krijg een kwaliteit zilver, en we beschouwen dit merk, een van die.

Review: Sovereign Silver, Colloidal Bio-Active Silver Hydrosol, 10 PPM, 16 fl oz (473 ml)

Twee jaar. Sinusietvrij, ik zou aanraden dat iedereen die geïnteresseerd is in holistische gezondheid en alternatieve gezondheidspraktijken dit product zou moeten hebben. Het stopt elke infectie, omdat het regelmatig gebruikt wordt. Ik heb dit ook intern gebruikt, hoewel ik niet zeker was dat het een goed idee zou zijn. Toch, zonder bijwerkingen, kon ik infecties, verkoudheden en hoesten stoppen. Voor snijdingen kan dit niet worden verslaan. U zult geen spijt hebben van het kopen van dit product. Dit product is een uitstekend zilver. Het is effectief en doet wat is bedoeld om te doen. U kunt de 800 # bellen en met een vertegenwoordiger spreken en zij zullen eventuele vragen die u over dosering heeft, kunnen beantwoorden voor wat u ook heeft. Het heeft voor mij gewerkt en ik beveel het sterk aan!

Werk echt. We gingen van de dokter voor onze infecties en krijgen maagvirussen door alle 6 van ons om de dingen in hun sporen te stoppen. Zeker klein genoeg deeltjes om te werken. Dit merk wordt gebruikt in ziekenhuizen. Geweldig op elk snel bewegend virus. Zal afdrukken maar niet koud stoppen en werkt niet goed alleen op sinus infecties. U moet met de nasesprayer met zilver koppelen om daarvoor effectief te zijn. Geweldig geweldig geweldig. Prachtig product en een goed geïnformeerd bedrijf.

Ik zal dit zilver aan iedereen aanbevelen. Ik heb chronische lyme-ziekte en dit activeerde een hardcore herxische reactie van het gebruik van 5tps / dag. Ik moest een beetje afsluiten, maar het is duidelijk dat het werk is. U kunt het gebruiken als u een metalen detox probeert te doen, het wordt niet beïnvloed. Ik was twee weken erg ziek geweest met wat was het begin van een bovenste luchtweginfectie. Ik had deze in het verleden en heeft altijd geëindigd met krachtige antibiotica. Ik heb dit product gekocht en nam het zoals aangegeven voor een dag (zeven doses). Toen ik de volgende ochtend wakker werd, waren al mijn symptomen verdwenen en was ik weer mijn gezond zelf. Ik neem het nu dagelijks om mijn immuunsysteem te stimuleren en sindsdien is het niet ziek. Ik beveel dit product sterk aan. Ik beheer een cronische ooginferentie met colloïdaal zilver. Ik en mijn kat hebben het gecontracteerd toen we een ziek katje met de infectie redden. De geredde kitty is prima en heeft maar 1 flare op, welke zilver helemaal uitgewist is. Andere kitty en ikzelf hebben een beetje meer moeite met de infectie om terug te komen. Zilver bespaart ons duizenden in dokterbiljetten.

Druppels in al onze monden vechten elke infectie of virus af die erin slaagt om binnen te komen. Hou er van! Hoop dat ik er nooit van moet zijn! Ik heb meer dan 2 jaar soeverein zilver gebruikt. Werkt goed gespoten op de neusgaten voor sinus infecties, ideaal voor strep. Zal niet zonder dit zijn. Dit is een geweldig product! Neem 2tbs tweemaal per dag op dit moment. Ik liep een week uit, en regresseerde waar ik nauwelijks zat en de tinteling en gevoelloosheid terugkwamen en het hoofd voelde me alsof het losgekoppeld was. Zonder 3 dagen terugkwamen, voelde ik mij opluchting en voel ik me zo veel beter, ik ben er bang om eraan te raken! Mijn man en ik hebben zeven jaar colloïdale zilver gebruikt, want we zouden er niet mee willen zijn.

Bij het eerste teken van een zere keel hadden we het zilver, een theelepel en laat het 30 seconden in de mond zitten en laat het langzaam in onze keel gaan. We doen dit twee keer per dag voor twee dagen. We worden dan ook niet koud of hebben maar twee dagen. Nu hebben we gekozen voor onderhoud: één theelepel per dag. Een keer krijg ik een kleine infectie in één van mijn ogen (ik heb primaire sjogrens). Een druppel, hoewel het een beetje stopt, maakt het onmiddellijk vrij. Ik heb niets meer dan goede dingen om te zeggen over dit product.

Het mislukt me nooit. Ik gebruik het zowel mondeling als mondeling. Het geneest snel snitte, brandwonden, koude zweren, enz. Ik gebruik het ook op mijn katten. Als ik koude of virale symptomen ervaar, begint ik het meteen te gebruiken en het wordt in de knop geknipt. Ik heb geen koude of griep geblazen sinds ik dit begon te gebruiken. Als ik maar één supplement in mijn kast zou hebben, zou dit het zijn. Ik gebruik dit voor oorontstekingen, zere keel-net gillen, geweldig voor zere gommen of candidia flare-up, eventuele huidafscheidingen, men moet altijd een fles thuis, ik koop de kleinste fles met de dropper en heb het grootste te gebruiken om de druppel op te vullen! Niet meer chemisch geladen desinfectiemiddel! Mijn dochter is een koude / griepfabriek. Eenmaal begonnen we allemaal met dit product te gaan (zoals aangegeven) die allemaal eindigden. Ik kan me mijn leven niet voorstellen. Dit is ook het beste type door de kleine molecuulgrootte.

Lees de literatuur, het is veiliger dan anderen. Het lijkt echt goed te werken. We hebben het zelfs gebruikt op onze kat, en hele familie van alle leeftijden. Onze kat van middelbare leeftijd was opgeblazen in een week van een zwarte schimmelachtige spul op haar gezicht. Ze verloor gewicht en ziet er jonger uit, wauw! Soeverein zilver is een geweldig product. Het is mild, het steekt niet en helpt verschillende maladies te genezen. Ik gebruik het voor ongeveer 6 jaar om verschillende redenen omdat ik zo allergisch ben voor de meeste antibiotica. Het werkt langzamer dan de meeste voorschriften, maar is zeer effectief.

 webshop doet een fantastische job om snel mijn bestellingen te krijgen en ze zijn efficiënt en geweldig om zaken te doen met.