Goingorganic.nl: Natuurlijke Lichaamsverzorging, Natuurlijke Cosmetica, Zonnebrandcrème, Spf 30-45

Face SPF 30+, Fragrance Free, 5 oz (141.7 g) by Blue Lizard Australian Sunscreen

Face SPF 30+ Fragrance Free Blue Lizard Australian

€ 15,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Blue Lizard Australian Sunscreen, Face SPF 30+, Fragrance Free, 5 oz (141.7 g)
Inhoud: 0.16 kg, 2.8 x 6.4 x 14 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Alba Botanica, Good & Clean, Toxin Release Scrub, 4 oz (113 g)

Blauwe hagedis Australische zonnebrandcrème, gezicht spf 30+, geur vrij, 5 oz (141,7 g) – breed spectrum spf 30+. Uva / uvb bescherming. Fles wordt blauw in uv licht. Geen parabenen, geuren. Zinkoxide formule. Antioxidant verrijkt. Dermatoloog aanbevolen.

Toepassingen. Helpt bij het voorkomen van zonnebrand en fotodamage veroorzaakt door uva / uvb blootstelling. Hogere spf geeft meer bescherming tegen zonnebrand. mironon werd aanbevolen door mijn dermatologen omdat ik basale celkanker op mijn gezicht had. Ik spandeer veel tijd op het water in de zomer. Dit product werkt goed op mijn gezicht, brandt nooit wanneer toegepast. Wees voorzichtig wanneer u het toepast, omdat het op uw gezicht met een witte uitstraling gaat. Ik vind het erg leuk. Dit is een dikke lotion, die eerst een witte cast op de huid laat. De witte cast verdwijnt als de lotion geabsorbeerd wordt in de huid en het laat je huid mat. Ik heb een combinatie van vette huid. Ik hou van hoe het licht is en voelt echt glad.

Ik heb melasma, acne en ik ben allergisch voor chemische zonnebrandcrème. Mijn estheticus vertelde me dat de reden dat ik in bijen uit mijn andere fysieke barrière zonnebrandcellen uitbraakt was omdat de spf te hoog was. Huid heeft lucht nodig en ik verzegelde het met de zonnebrandcrème zodat deze spf van 30 zo hoog is als ik zou moeten gebruiken. Dit merk heeft antioxidanten, zodat het uw huid voedt, aangezien het u beschermt, dubbele plicht levert. Als ik het kon veroorloven om het op mijn hele lichaam te gebruiken, zou ik, maar helaas, ik kan alleen de gevoelige versie betalen die geen antioxidanten heeft. Ik gebruik deze gezichtszonnecreme in kleine stippen op mijn gezicht, nek en bovenste borst en gebruik dan eventueel overblijfselen op mijn handen. Ik weet dat in Australië ze regels hebben met betrekking tot het verbergen van de zon, omdat het zo intens is, dus ze moeten iets weten over hun zonneschermen! Ik hou van dit product en vertelde mijn dermatoloog erover.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Reviva Labs, Vitamin E Stick, 1/7 oz. (4.0 g)

Blue Lizard Australian Sunscreen, Face SPF 30+, Fragrance Free, 5 oz (141.7 g): Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45

H In ieder geval is het niet verkrijgbaar in de winkels waar ik woon, dus ik koop het hier. Zal zeker terugkeren. Zeer goed ingrediënt. Houdt uw huid erg zacht en glad. Ik beveel je sterk aan om dit product te proberen. Probeer het gewoon. Een goed moisturizer / zonnebrandmiddel voor dagelijks gebruik.

Ik gebruik dit zonnebrandcrème, er is een witte kast, maar dan gaat het weg! Niet-vette en geurvrije, wordt ook geformuleerd met ingrediënten die voor de huid gunstig zijn. Ik vind het geweldig dat dit zonnebrandcrème niet kleverig voelt, en de fles wordt blauw onder uv licht en is een leuke eigenschap. Mijn enige klacht is dat het een beetje moeilijk is om de hoeveelheid squirting te beheersen, omdat de opening niet klein genoeg is, dus soms eindig ik het verspillen van het product. Fles wordt blauw in UV lichtwerk,? Uv. Ik hou niet van olierig product, dit doet niet olie of zwaar, maar een beetje witte jas, maakt me niet uit. Ik heb gezocht naar meer dan 2 jaar voor een suscreen product zo goed als dit. Ik wil geen dodelijke chemicaliën (zoals parabenen, enz.) Verspreiden. Op mijn lichaam, en dus heb ik onderzocht welke low / non chemical sunscreens beschikbaar zijn.

Blue Lizard Australian Sunscreen, Face SPF 30+, Fragrance Free, 5 oz (141.7 g): Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45

De blauwe hagedis heeft topkwalificaties op ewg en andere vergelijkbare sites gekregen en ik geloof dat het een van de beste zonnebrandmiddelen op het gebied van gezondheidsrisico's op de markt is. Wat het voor mij uitstekend maakt, is dat in tegenstelling tot andere soortgelijke merken die ik heb geprobeerd, deze crème eenvoudig gaat en geen wit residu achterlaten. Daarnaast is er eenmaal ingeklommen, (die het bijna onmiddellijk doet), het laat vrijwel geen vettige film op de huid achter. Ik hou echt van dit product, het enige nadeel is dat ik het niet van een Britse leverancier heb kunnen halen, dus internationale douane- en verzendkosten moeten betalen die het duur maken, maar wat is uw gezondheid de moeite waard. Ik vind dat dit zonnebrandcrème een vrij hoog zinkoxide bevat dat de beste bescherming biedt tegen de zon. Blue Lizard Australian Sunscreen, Face SPF 30+, Fragrance Free, 5 oz (141.7 g) Ondanks het gehalte aan zinkoxide, laat het geen witte cast en het is gemakkelijk om gelijkmatig te verspreiden. Ik vind het lekker vrij (een must voor mij), maar ik wou dat het meer antioxidanten en huidherstelstoffen bevat, maar het is makkelijk geregeld met een antioxidant serum of crème onder het zonnescherm. Ik blijf deze zonnebrandcrème kopen nadat ik de eerste heb gekregen! Ik heb gevoelige huid en liefde om naar het strand te gaan, dit zonnescherm helpt effectief voorkomen van zonnebrand zonder mijn huid te irriteren. Goede dekking, minder chemicaliën dan andere zonneschermen.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Triple Action Toothpaste, Flouride Free, Cool Mint Gel, 4.5 oz (127.6 g) by Kiss My Face

Review: Blue Lizard Australian Sunscreen, Face SPF 30+, Fragrance Free, 5 oz (141.7 g)

Door een paar keer per dag onze zeewaterspray te gebruiken, worden mineralen diep in de huid gegooid, vooral wanneer het wordt gevolgd met mariene lotion. Ik heb ook gemerkt dat mijn make-up iets langer meegaat (lees: voor meer zomerse schoonheidsartikelen, bekijk onze zomercollectie en scoor tot 70% korting! Pond's droge huidcrème heeft een rijke en romige formule die gemakkelijk wordt opgenomen door de huid hydrateert diep terwijl het aanzienlijk wordt verminderd Gebruik van een antioxidant-bevattende essence, serum of moisturizer voor het aanbrengen van een spf kan uw bescherming rondom versterken. Ik hou echt van gratie en stella 100% pure en natuurlijke tea tree olie voor de hoge kwaliteit, grootte en waarde. Zie mijn blogpost voor meer informatie over deze super antioxidant. Het werkt ook goed onder make-up om een ​​perfecte basis te creëren in de zomerzon en warmte. Zonnefilters worden beoordeeld op basis van hun beschermingsfactor tegen spatwater. Dit zonneseizoen, bananenboot, werkt met een paar spf 85-sprays, die het op zijn website trompetteert als ons hoogste spf-niveau in een continue sprayformule. Dit omvat pure aloë vera die het gewoon meer lijkt te drogen.

 Hoewel ik hoogwaardige lotions en oliën gebruik, moest ik soms wachten tot de lotion / oliën waren geabsorbeerd en voelde het alsof mijn huid een boost kon gebruiken. Susan ontwikkelde het recept voor elke thee als alternatief voor koffie en desserts. De gunstige effecten van zonnebrandmiddelen nemen in de loop van de tijd af, dus na een paar uur kan het verschil tussen beide nog minder zijn. Ja, de zonnestralen veroorzaken veroudering van foto's, maar mensen besmeren nu zonnebrandcrème-chemicaliën van 2 tot 50 van aangezicht tot aangezicht, op zichzelf en op kinderen, chemicaliën waarvan we niet zeker weten dat ze veilig zijn. Voor het zonnebanken was ik dat jochie waarvan de moeder om de paar minuten in de schaduw een lotion om ze opdroogde. Veel zonnebrandmiddelen pakken nu deze toegevoegde kracht in; als je favoriet dat niet doet, overweeg dan om een ​​antioxidant serum toe te passen voordat je het opslurpt. Sun bum spf 15 premium hydraterende zonnebrandspray beschermt u tegen schadelijke u. Ik heb in de loop der jaren een overvloed aan zonnefilters geprobeerd voor mezelf en mijn gezin en ik wilde een paar tips geven voor ouders of verzorgers over hoe ze het juiste zonnescherm voor hun gezin kunnen vinden.