Goingorganic.nl: Biologische Gezondheidsproducten, Vrouwen, Ashwagandha Vrouwen

Irwin Naturals, Steel-Libido for Women, 75 Liquid Soft-Gels

Irwin Naturals, Steel-Libido for Women, 75 Liquid Soft-Gels Gezondheid, Vrouwen, Ashwagandha Vrouwen

Irwin Naturals Steel-Libido for Women

€ 18,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Irwin Naturals, Steel-Libido for Women, 75 Liquid Soft-Gels
Inhoud: 0.29 kg, 6.4 x 6.4 x 11.7 cm
Categorieën: Health, Women, Ashwagandha Women, Gezondheid, Vrouwen, Ashwagandha Vrouwen Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Hydroxycut, Hardcore Elite, 110 Rapid-Release Thermo Caps

Bij vrouwen toont onderzoek aan dat ashwagandha de schildklierfunctie ondersteunt, een orgaan dat verantwoordelijk is voor het reguleren van hormonen. Een gerandomiseerde dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studie van ashwagandha over gegeneraliseerde angststoornis. Er is veel controverse over de effectiviteit van dit kruid voor de menopauze – wilde yam is al lang gepromoot als een bron van natuurlijk progesteron. Een studie gaf 55 jonge meisjes die leed aan menstruatiepijn, hetzij een venkelextract of een vrij verkrijgbare pijnstiller. De scores voor kwaliteit van leven en vermoeidheid werden gemeten bij baseline, tijdens en na de chemotherapiebehandeling. Ontspanning, de voordelen van de stress van het bestrijden van de effecten van het kruid, verhoogt ook het visuele geheugen op de lange termijn. Er is ook een geweldige selectie van hoogwaardige supplementen beschikbaar op Amazon. Hier zijn 12 voordelen van Ashwagandha die worden ondersteund door de wetenschap. Voor een onderzoek uit 2008 testten wetenschappers ashwagandha's effecten op menselijk kraakbeen en ontdekten dat het kruid kan helpen beschermen tegen ontsteking en kraakbeenschade geassocieerd met artrose. Withania somnifera stopt het haar door stress te verminderen, wat een van de belangrijkste oorzaken van haaruitval is. Een van de meest ongelooflijke aspecten van adaptogene kruiden zoals ashwagandha is dat ze mensen helpen met schildklierproblemen. Deze structuren zijn uniek voor ashwagandha en hebben verschillende medicinale effecten.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Caffeine 200, Energy & Alertness, 60 Liquid Capsules by Nutrex Research Labs

Gezondheid, Vrouwen, Ashwagandha Vrouwen – Irwin Naturals, Steel-Libido for Women, 75 Liquid Soft-Gels

Ashwagandha en preventie van haarverlies zijn synoniemen van elkaar. In diermodellen is ashwagandha effectief gebleken bij door stress veroorzaakte seksuele disfuncties. Ashwagandha (Withania somnifera), ook wel winterkers genoemd, wordt een favoriet adaptogeen bij veel westerse kruidkundigen vanwege de unieke voedende en stabiliserende eigenschappen. Hij heeft cliënten geholpen hun persoonlijke fitnessdoelen te bereiken sinds 2001. Ashwagandha vermindert dit door de afgifte van cortisol tijdens stressvolle perioden te onderdrukken, waardoor seksuele hormonen in evenwicht worden gebracht. Het aanvullen met Ashwagandha kan een eenvoudige en effectieve manier zijn om uw gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren. Andere studies hebben ook de voordelen aangetoond van ashwagandha voor vrouwen die lijden aan bijnierhyperplasie (vergrote bijnieren). Sommige onderzoeken suggereren dat ashwagandha-supplementen kanker kunnen helpen bestrijden naast andere behandelingen zoals chemotherapie en bestraling. Als je het leuk vond om dit artikel te lezen, bekijk dan eens de gezondheidsvoordelen van ashwagandha om een ​​nog dieper inzicht te krijgen in dit fantastische superfood. Effect van de Indiase Ayurvedische geneeskunde Ashwagandha op de meting van serum digoxine en 11 veelvuldig gecontroleerde geneesmiddelen met behulp van immunoassays: Studie van eiwitbinding en interactie met digibind. Samenvatting hoewel ashwagandha veilig is voor de meeste mensen, moeten bepaalde personen het niet gebruiken tenzij ze zijn goedgekeurd door hun arts. Het effect van Ashwagandha op mannelijke onvruchtbaarheid is bewezen door verschillende klinische onderzoeken.

Daarom is het een zeer effectief supplement voor het verbeteren van de vruchtbaarheid en het handhaven van de reproductieve gezondheid van vrouwen. Bovendien daalde het aantal opvliegers van 5 tot minder dan 1 gemiddeld dagelijks voorkomen in de zwarte cohosh-groep in vergelijking met degenen die oestrogeen namen bij wie de opvliegers van 5 naar 3 zakten. Een van de belangrijkste boosdoeners die verantwoordelijk zijn voor frequente haarval is stress . De impact van ashwagandha alleen is onduidelijk. Stressrespons ondersteunt het lichaam bij het op een gezonde manier reageren op stress. Vanwege zijn anti-stress eigenschappen, ashwagandha is nuttig bij de behandeling van stress-gerelateerde ziekten. Het balanceert uw cortisolwaarden, die verantwoordelijk zijn voor spieronevenwichtigheden, rimpels en geheugenverlies. Sommige medicijnen tegen hoge bloeddruk omvatten captopril (Capoten), enalapril (Vasotec), losartan (Cozaar), valsartan (Diovan), diltiazem (Cardizem), amlodipine (Norvasc), (Hydrodiuril), furosemide (Lasix) en vele anderen. Irwin Naturals, Steel-Libido for Women, 75 Liquid Soft-Gels

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
OsteoMove, Extra Strength Joint Care, 120 Tablets by Natural Factors

Irwin Naturals, Steel-Libido for Women, 75 Liquid Soft-Gels Beoordeling

In India bevatten veel natuurlijke ayurvedische kruidenafrodisiacum-producten dit kruid nog steeds. Samenvatting ashwagandha kan het risico op hartaandoeningen helpen verminderen door het cholesterol- en triglyceridengehalte te verlagen. Er zijn enkele kwalitatief hoogwaardige biologische ashwagandha-capsules verkrijgbaar op de markt. Eén groep aangevuld met ashwagandha, terwijl de andere een placebo slikte. Zij kregen tweemaal daags een dosis van 300 mg ashwagandha-extract of een placebo gedurende 60 dagen. Je zou ashwagandha-capsules kunnen nemen of zelfs een ashwagandha-melkdrankje proberen te maken. Hoewel de bessen en bladeren geconsumeerd kunnen worden, wordt typisch de wortel van ashwagandha gebruikt voor adaptogene doeleinden. (Wil je een gezonder gevoel – probeer dan het goede darmdieet om te beginnen). Fenegriek en komijnzaad beïnvloeden beide apana vata, die in ayurveda van vitaal belang wordt geacht voor een gezond hormonaal evenwicht. Verschillende studies hebben geconcludeerd dat ashwaganda kan worden gebruikt om de bloedsuikerspiegel effectief te verlagen bij zowel gezonde mensen als mensen met diabetes.

Volgens modern onderzoek kan ashwagandha helpen geheugenverlies te verminderen bij verouderende en menopauzale personen. Calcium is essentieel voor de gezondheid van de botten en is vooral belangrijk tijdens de menopauze wanneer de daling van het oestrogeen vrouwen gevoelig maakt voor osteoporose. Ashwagandha helpt de symptomen van de menopauze te beheersen door het centrale zenuwstelsel direct te stimuleren. Degenen die Ashwagandha kregen, vertoonden ook een significant grotere spiergroottetoename van de armen en borstkas, hadden een significant grotere vermindering van door inspanning geïnduceerde spierschade, hadden verhoogde testosteronniveaus en een grotere afname in lichaamsvetpercentage. Maar ja, het kan een geweldige hulp zijn bij symptomen van de menopauze, maar ook bij pms. Neem voordat u het in uw dagelijkse routine opneemt, contact op met uw ayurvedische arts in de buurt om erachter te komen of deze geschikt is voor u. Ashwagandha is botanisch bekend als withania somnifera en is een lid van de familie solanaceae (nachtschade). In het Engels wordt het winterkers genoemd en wordt het ook de Indiase ginseng in ayurveda genoemd. De onderzoekers suggereerden dat de eerder lage niveaus van die vitaminen verminderde antioxidantcapaciteit veroorzaakten en dat dit negatief correleerde met de concentratie en de beweeglijkheid van het sperma.

Hoewel veel parameters verbeterden, was de moeilijkste in de klinische praktijk, lage begeerte, niet verbeterd met ashwagandha in deze studie.