Goingorganic.nl

Summer Infant, Oral Care Kit, 5 Piece Kit

Oral Care Kit, 5 Piece Kit by Summer Infant Kinderen Gezondheid, Baby Mondverzorging, Kids

€ 7,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Summer Infant, Oral Care Kit, 5 Piece Kit
Prijs: € 7,90
Inhoud: 0.16 kg, 7.1 x 13.5 x 19.1 cm
Productcategorie: Kinderen Gezondheid, Baby Mondverzorging, Kids, Childrens Health, Baby Oral Care, Kids, Baby Toothbrushes

Zomer zuigeling, mondverzorging kit, 5 stuks kit – kinderarts goedgekeurd. Groeit met baby van zuigeling tot peuter. Geboorte en omhoog. Kleur en stijl kunnen variëren. Mondverzorgingskit bevat: Gommassager. Vinger tandenborstel met zachte plastic borstelharen. Tandenborstel met zachte borstels. Hoekspiegel. Stand. Wanneer de eerste kies binnenkomt, moeten de ouders de tanden van hun kinderen twee keer per dag 's ochtends en' s avonds voor het slapengaan poetsen. Als er een verwonding optreedt rond de mond, kan dit voor zowel het kind als de verzorger zeer schrijnend zijn, omdat er vaak veel bloedt dat er slechter uitziet dan het is, omdat het speeksel van het kind ervoor zorgt dat het bloed veel meer lijkt te zijn dan het is. Lees en volg productlabels voor meer informatie.

Poets en flos dagelijks terwijl je kind toekijkt en hij of zij zal op jonge leeftijd het belang van je goede gewoonten intuïteren. Ik voeg een leuk en krachtig siliconenontwerp samen met de innovatieve sonische pulstechnologie. U moet de tanden van uw kind voor hen poetsen, hen aanmoedigen om de tandenborstel vast te houden en u te helpen, totdat u er zeker van bent dat ze het zelf effectief kunnen doen en zonder de tandpasta te slikken. Wanneer uw kind eten eet of medicijnen gebruikt die suiker bevatten, produceren de bacteriën zuren. Het speelt een belangrijke rol in de mondgezondheid van uw kind door het tandglazuur te versterken, waardoor het beter bestand is tegen tandbederf. Kauwgom die suiker bevat, kan echter gaatjes veroorzaken. Deze tandenborstels passen precies zoals ze zijn gemaakt in de VS. Wanneer uw kind de leeftijd van 2 jaar bereikt, zal hij of zij waarschijnlijk meer willen deelnemen aan het poetsen.

Summer Infant, Oral Care Kit, 5 Piece Kit: Kinderen Gezondheid, Baby Mondverzorging, Kids

Dit omvat verstandskiezen, die de meeste mensen niet krijgen tot hun late tienerjaren of vroege volwassenheid. De gunstige effecten van fluoride om tandbederf te voorkomen, zijn keer op keer bewezen in klinische onderzoeken over de hele wereld. Sommige baby's kunnen zeker met de tandenborstel vechten en het tanden borstelen van een krampachtige baby kan een uitdaging zijn. Gebruik geen waterfilters voor omgekeerde osmose. Hardere haren kunnen schade aan uw kind veroorzaken. S tandvlees, daarom wilt u altijd een borstel met zachte haren kiezen. In dit artikel beschrijven we vijf van dergelijke producten. Het kan een beetje pijnlijk zijn en het kan je kind chagrijnig maken. Het regelmatig vervangen van de tandenborstel is belangrijk voor de algemene gezondheid van de tanden. Veel tandenborstels voor kinderen in deze leeftijdscategorie (en jonger) zijn gebaseerd op populaire stripfiguren, zoals de tandenborstels van colgate minions die speciaal zijn ontworpen voor kinderen van 5 jaar en ouder met een combinatie van melktanden en tanden voor volwassenen. Als ouders weten we allemaal dat machtsstrijd de favoriete game van een kind is. Bovendien is er een timer van twee minuten, zodat je de tijd niet hoeft bij te houden terwijl je kleintje bezig is met poetsen. Een op maat gemaakte gebitsbeschermer ontwikkeld door een pediatrische tandarts beschermt uw kind tegen verwondingen aan de tanden, het gezicht en biedt zelfs bescherming tegen ernstige verwondingen aan het hoofd.

Summer Infant, Oral Care Kit, 5 Piece Kit: Kinderen Gezondheid, Baby Mondverzorging, Kids

Eén op de tien ouders zou graag hun kind een glas vruchtensap geven na het tandenpoetsen en voor het naar bed gaan. Lees meer over wat voor soort water u moet gebruiken om de babyvoeding te bereiden. Lees meer over de meest voorkomende tandblessures en raadpleeg uw tandarts als er zich een blessure voordoet. Uw kind zal waarschijnlijk niet de vaardigheid hebben om goed te flossen tot ongeveer de leeftijd van 9 of 10, dus het onderwijzen van deze vaardigheid is erg belangrijk of het gebruik van een flosapparaat om de mondgezondheid tussen de tanden te verbeteren. Het is moeilijk om de borstelharen goed te richten tijdens die worstelwedstrijd, met een traditionele tandenborstel. Terwijl wat uw kind eet belangrijk is voor gezond gebit, is hoe vaak een kind eet, net zo belangrijk. De meeste gevallen van fluorose zijn mild. Je zou degene moeten zijn die begint met het tandenpoetsen met dit soort penseel en dan kun je ze laten overnemen als ze zich comfortabel voelen. Summer Infant, Oral Care Kit, 5 Piece Kit Kantel de borstel en maak op en neer slagen. De poetscoach van je kind daagt ze uit om langer en beter te poetsen. Bevorder nu gezonde gewoonten door de frequentie en hoeveelheid gezoete dranken en voedingsmiddelen die u uw kind geeft te beperken. Ze zijn misschien duurder dan snoep, maar ze gaan langer mee.

Review: Summer Infant, Oral Care Kit, 5 Piece Kit

Beide verdwijnen als de nieuwe tand tevoorschijn komt. Kinderen vanaf 7 jaar dragen nu correctiemiddelen en op plastic gebaseerde (soms heldere) materialen hebben metaal vervangen. Het beoefenen van een goede mondhygiëne omvat het verzorgen van uw tandenborstel en deze indien nodig vervangen. Wanneer de allereerste tanden verschijnen, kunnen ze worden afgeveegd met de hoek van een schoon, vochtig washandje of gaasje. De juiste hoeveelheid fluoride voorkomt gaatjes, maar veroorzaakt geen fluorose. Leer kinderen vroegtijdig de juiste techniek om hen te helpen goede mondgezondheidspatronen te ontwikkelen. Doe mee met ons betere, betere wereldinitiatief en help ons de toekomst vorm te geven door de oorzaak te kiezen die het belangrijkst voor u is.

Uw kind mag de tandenborstel niet zonder toezicht gebruiken, maar kan nog steeds in de verleiding komen om op de haren te bijten of erop te kauwen. Het belangrijkste om te doen is kalm te blijven. We zullen u kunnen helpen bij het kiezen van de beste tandenborstel voor uw kind, en we kunnen meestal een specifiek model voorstellen. Mijn kinderen zijn allebei belangrijke tandenborstel-kauwers. De tandenborstel van een baby moet een heel klein hoofd hebben dat comfortabel in de mond zal passen. Het heeft superzachte borstelharen op een kleine paddle-kop, ontworpen met de eerste tanden van de baby in gedachten. Poets vervolgens hun tanden met je hand boven hun hand, zodat ze de beweging kunnen bekijken en voelen. Denk er bij baby's en jonge peuters aan dat het poetsen belangrijk is, niet de tandpasta.

Het is de niet te missen tandenborstel speciaal ontworpen voor de mond van de baby die een krachtigere oplossing biedt voor schonere tanden, tong en tandvlees dan conventionele enkelzijdige tandenborstels. Hier is alles wat u moet weten om uw nachtwaker schoon te houden en uw tanden te beschermen! Sesame-workshop en het logo en alle bijbehorende personages zijn handelsmerken van sesamworkshop en worden met toestemming gebruikt. Zodra uw kind naar de tandarts gaat, krijgen ze een fluorvernis of een reiniging op hun tanden. (Het inslikken van fluoride kan fluorose veroorzaken). Je kunt doorgaan met deze schoonmaakroutine, zelfs als zijn eerste tand losbarst rond de leeftijd van 6 maanden. De meeste kinderen drinken vloeistoffen tijdens een maaltijd. Als u niet zeker weet welke tandenborstel precies door uw kind moet worden gebruikt, neem dan contact op met ons kantoor!

 Om deze reden is het belangrijk om een ​​tandpasta te kiezen die speciaal is samengesteld voor jonge kinderen omdat deze een lagere hoeveelheid fluoride bevat en veilig is als het kind het inneemt.