Goingorganic.nl

SunButter, Natural Crunch, Sunflower Seed Spread, 16 oz (454 g)

Natural Crunch, Sunflower Seed Spread, 16 oz (454 g) by SunButter Voedsel, Notenbotter, Zonnebloempittenboter, Notenzaadkorrels, Zonnebloempitten

€ 5,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: SunButter, Natural Crunch, Sunflower Seed Spread, 16 oz (454 g)
Prijs: € 5,50
Inhoud: 0.48 kg, 7.9 x 7.9 x 12.2 cm
Productcategorie: Voedsel, Notenbotter, Zonnebloempittenboter, Notenzaadkorrels, Zonnebloempitten, Food, Nut Butters, Sunflower Seed Butter, Nuts Seeds Grains, Sunflower Seeds

Sunbutter, natuurlijke crunch, zonnebloemzaad verspreid, 16 oz (454 g) – pinda vrij. Glutenvrij. We slijpen speciaal geselecteerd en geroosterd zonnebloempitten in deze nieuwe voedingsverpakkingen die kunnen functioneren als een directe vervanging van pinda's, waardoor u een pinda-vrij, boommoervrij en heerlijk proeverij voor uw familie kunt maken. Sunbutter is een product van de VS. goingorganic.nl Dit spul is zo goed! Ik meng er een pinda-vrije Aziatische slaw dressing met die uit deze wereld. Meng een beetje zonneblauw, balsamico azijn, sesamolie, agave, chili poeder en knoflook en je hebt wat ongelooflijke dressing! Ik kan niet geloven dat het geen pindakaas is! Heel goed. Smelt als pindakaas en smaak houdt ervan. Perfect voor mij dat allergisch is voor noten en pinda's. Ik kwam bij de marine en tijdens bootcamp hebben ze dit in het midden van elke tafel. Onnodig te zeggen dat er bijna altijd een gevecht voor was! Ik moet voorzichtig zijn met het kopen van dit, ik eet het te snel. Geweldige smaak, maar bevat helaas suiker die ik niet begreep toen ik het bestelde.

Ik zou liever stevia of erytritol gebruiken als zoetstof. Ik heb genoten van dit zeer verspreiden. Toen ongeveer de helft was overgebleven, maakte ik mijn eigen zonnebloemboter en mengde het in. het is vrijwel de oorspronkelijke smaak, maar minder lief, wat goed was. De eerste keer dat ik probeerde te eten zonnebloem boter, was het op het eerste moment smaak vreemd, maar als ik mijn broodje nog steeds eet, was het leuk en ik vind het leuk. Het is zo goed. Ik kocht de knapperige, en er zijn er zonnebloempitten in. Zo heerlijk. Denk maar niet echt aan de suiker. Ik koop een paar potten van de knapperige verspreiding, omdat ik soms soms dingen wil mixen. Het is leuk om een ​​beetje extra crunch te krijgen als ik een snelle snack pak. Ik hou van de zoetheid om de bitterheid van de zonnebloemverspreiding te compenseren. Dit is een goed product van een goed bedrijf. Fantastische smaak, ik vind het beter dan pindakaas en ik heb niet eens een allergie probleem met pindakaas. Ik zou dit gewoon meer kiezen. Dit is een heerlijk gezondere vervanging van pindakaas.

SunButter, Natural Crunch, Sunflower Seed Spread, 16 oz (454 g): Voedsel, Notenbotter, Zonnebloempittenboter, Notenzaadkorrels, Zonnebloempitten

U kunt de zonnebloempitten echt proeven zonder te overwinnen. Heerlijk op toast. Deze zonnebloemzaadboter is het geld waard. Romig en dik en duurt een lange tijd. Ik hou van pindakaas maar ik ben net allergisch voor het, dus dit is wat ik gekocht heb om het te vervangen en het smaakt beter dan pindakaas! Ik hou gewoon van deze dingen! Waarom zou iemand liever pindakaas over dit buiten mij houden. Geweldige crunch! Ik vond dit heel erg verspreid. Het zou vooral goed zijn voor mensen met allergieën voor pinda's. Sunbutter is buiten woorden. Er zijn hier zoveel knappe zonnebloempitten en de smaak is absoluut geweldig! Pas op – het is verslavend. Vind je echt verslavend. Ik word gewoon verliefd op dit product!

SunButter, Natural Crunch, Sunflower Seed Spread, 16 oz (454 g): Voedsel, Notenbotter, Zonnebloempittenboter, Notenzaadkorrels, Zonnebloempitten

Het is zo goed! Ik zal zeker terugzetten! Hou ervan! Veel beter voor mij dan pindakaas. Niet zeker over het gedehydrateerde suikerblaarsap. Mijn man houdt van pindakaas en we vonden dit een geweldig alternatief. Ik vind het nog beter. we hebben al een paar jaar zonnebloem gebruikt. Ik herinner me de vroege jaren zestig, toen ik nog jong was, dat huishoudens in de middenklasse vaak een kom met noten en notenkraker in de woonkamer hadden om te entertainen. Het is veel waarschijnlijker dat je 362 calorieën van bruine rijst op een bord eet en secondenlang teruggaat dan dat je bijna een hele kop amandelen in een vergadering eet. Dus wat maakt zonnebloemzaad boter zo een superster? Om te beginnen, een eetlepel heeft slechts 93 calorieën, en het heeft net iets minder eiwitten dan pindakaas.

 De zaden produceren een opbrengst die ongeveer de helft is van de hoeveelheid zaden waarmee je bent begonnen, dus als je 1 kopje zonnebloemzaadboter wilt, moet je 2 kopjes zaad malen. SunButter, Natural Crunch, Sunflower Seed Spread, 16 oz (454 g) Nadelen: er zit niet te veel eiwit in een portie kokosboter en het verzadigde vetgehalte is behoorlijk hoog. Hetzelfde exacte scenario, ik was boos en stond op het punt het weg te gooien, en ik besloot om zo ongeveer alles te proberen, dus voegde ik veel meer amandelmelk toe dan gewoonlijk. Stop om de paar minuten de blender en druk de zonnebloempitten weer naar beneden als ze langs de zijkanten van de blender zijn geklommen. Het fantastische aan het malen van de hele noot en zaad is dat de resulterende boter alle voedingswaarde behoudt. Deze trypsine-inhibitoren voorkomen dat protease-enzymen eiwitten in het menselijke spijsverteringskanaal verteren. Je kunt ook luxe variaties kopen met kaneel en zeezout, honing of andere mix-ins.

Review: SunButter, Natural Crunch, Sunflower Seed Spread, 16 oz (454 g)

Het zal ervoor zorgen dat de romige noot of de boter in beslag komt en klontert! Dat gezegd hebbende, onze faciliteit is niet glutenvrij gecertificeerd, dus we raden het gebruik van onze notenpasta niet aan als u acuut allergisch bent voor gluten. Ik maak me altijd zorgen om mijn keukenmachine wanneer ik amandelboter maak. Ik gebruik rauwe gepelde sesamzaden die zijn doorweekt en gedehydreerd en vervolgens in een afgesloten glazen pot in de koelkast worden bewaard. Zonnebloemzaadboter heeft ook 17 procent van onze dagelijkse portie mangaan, een mineraal dat kan helpen bij het bestrijden van osteoporose en het verminderen van de eerder genoemde ontsteking, de onderliggende oorzaak van vele ziekten. Ik laadde het ook op met chiazaden en lijnzaad, die kleine stukjes knapperige textuur toevoegen. In de meeste gevallen is dit niet te wijten aan het eten van te veel noten en zaden, maar in plaats daarvan door het eten van te veel bewerkte voedingsmiddelen, waaronder fast food, ongezonde oliën, etc.

 Je kunt ook je eigen notablokjes en meel maken! Zonnebloemzaadboter is een rijke bron van eiwitten, gezonde vetten, vitamine E, magnesium, foliumzuur en selenium. Het maakt een sensationele basis voor een snelle gemakkelijke dip, paté of verspreiding; het is heerlijk slathered op fruit of plantaardige stokken; en het maakt een heerlijke dressing of saus voor salades en wokgerechten. Dus als vers geplukte noten zacht zijn, zie ik niet waar onze primals moeite hadden om ze open te breken. We hebben het geluk dat er tal van merken van noten- en zaadboters verkrijgbaar zijn in natuurvoedingswinkels en supermarkten. Het eten van noten en zaden is een basis geworden voor mensen die een gezonde snack willen, dat is gemakkelijk en smaken heerlijk. Als je het onderzoekt zoals ik deed, bevatten veel granen ook aflatoxine, afhankelijk van oogstomstandigheden (koel, nat). En het vet in noten is het hart-gezonde onverzadigde soort. Het resultaat: zuivelvrije noot of zaadmelk (ideaal voor mensen met voedselallergieën) die u kunt gebruiken in uw thee, koffie (of koffiesurrogaat) of om te bakken zoals u wilt! Wat denken jullie allemaal van de nieuwe advertentie – en wat nog belangrijker is, wat denk je van heerlijke zonnebloempittenboter – zoals altijd, stervend om te weten. Je wilt de zaden elke 10 minuten bekijken of roeren terwijl ze roosteren om te zorgen dat ze niet verbranden.

Noten en zaden zijn geweldig, maar ik geloof ook dat we ze in hun omhulsels moeten krijgen, zoals onze voorouders ze zouden hebben verkregen. Als fytinezuur je niet aangaat, ga je gang en giet je de zak rauwe, gepelde zonnebloempitten op een omrande bakplaat, toast en je bent helemaal klaar! Ik hou van je gebruik van zonnebloemboter in de granola! Oooh ik ga dit proberen als vervanging voor amandelboter in je 5 ingrediëntengranola-repenrecept. Ze hebben voldoende ruimte en kracht nodig om het boterzaadstadium te bereiken.