Goingorganic.nl

Superior Source, Extra Strength Vitamin D3, 10.000 IU, 100 MicroLingual Instant Dissolve Tablets

Extra Strength Vitamin D3, 10.000 IU, 100 MicroLingual Instant Dissolve Tablets by Superior Source Vitaminen, Vitamine D3

€ 13,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Superior Source, Extra Strength Vitamin D3, 10.000 IU, 100 MicroLingual Instant Dissolve Tablets
Prijs: € 13,50
Inhoud: 0.02 kg, 4.1 x 4.1 x 8.9 cm
Productcategorie: Vitaminen, Vitamine D3, Vitamins, Vitamin D3

Superieure bron, extra sterkte vitamine d3, 10, 000 iu, 100 microlingual instant dissolve tabletten – onmiddellijk oplossen van tabletten. Voedingssupplement. Onze onmiddellijke oplossingen microlinguele tabletten kunnen klein zijn maar ze zijn vol kracht! Typische tabletten en capsules moeten worden ingeslikt en worden inefficiënt geabsorbeerd in het spijsverteringsstelsel. Microlinguele tabletten oplossen direct onder de tongkop recht in het lichaam. Ons eigen hydrodrying proces resulteert in minder inactieve bindmiddelen en vulstoffen en een hogere verhouding voedingsstoffen, vandaar de kleine grootte. Ze geven uw lichaam de voedingsstoffen die u nu nodig hebt, efficiënt. Minder is meer. Eenvoudige zuiverheidsefficiëntie. Geen pillen om te slikken.

Plaats op of onder de tong. Oplossing onmiddellijk op contact. Conserveermiddelen vrij. goingorganic.nl Ik heb het vdr (vitamine d receptor genetisch defect en moet 50.000 iu d3 / week nemen. De 50, 000 iu pil heeft me in de steek gelaten, dus ik heb dit eerder in de kassa gekocht. Ik neem het 5 dagen per week en neem 2 vrije dagen en het houdt mijn d3 bloedtest op 70-80, waar het zou moeten zijn volgens de verlenging van de levensduur. Ik heb dit elke dag geprobeerd omdat ik een gewoonte schep, maar dat dreef mijn d3 tot 100 (die werd geacht borderline ok), maar dit was niet oke omdat het me geneigd had om infecties van de urinewegweg 100 te maken omdat het mijn veranderde ph (dus kijken daarvoor). Utis is een ramp voor iemand met hoge bloeddruk, aangezien uw bloeddruk supplementen (inclusief drugs) niet werken wanneer uw nieren niet). Deze pil is erg aangenaam. Iemand vertelde me dat hun d-supplement maagwond veroorzaakt heeft, maar deze zal nooit. Zorg er maar voor dat je de weekenden erbij neemt, deze doseert u. Als moslim is het moeilijk om een ​​vitamine d3 te vinden die hoog (10.000 ui) vitamine bevat met vcaps. Alleen wat gelatine die we eigenlijk kunnen consumeren (halal). Dus ik beveel deze superieure bron, d3, extra sterkte, microlinguele aan. Het is erg snel opgelost in mijn mond, de smaak is niet zo slecht. En het werkt echt. Je moet dit met vitamine K consumeren om betere absorptie te eten.

Superior Source, Extra Strength Vitamin D3, 10.000 IU, 100 MicroLingual Instant Dissolve Tablets: Vitaminen, Vitamine D3

Groenten zoals Kale, Broccoli en Spinazie bevatten deze vegas meer vitamine K dan andere groenten. Deze kleine kleine pil maakt het zo makkelijk om te nemen. Dit supplement is opgelost in je mond, waar ik van hou, omdat ik moeite heb met het slikken van pillen. Het duurde slechts 2 weken voor mijn vitamine d niveau om normaal te worden. Deze zijn klein, zachtjes lief en proeven niets onaangenaam. Mijn twee kinderen, die selectief zijn over smaken, zoals ze. Mijn man die geen pillen wil slikken, vindt ze ook leuk. Ze zijn zo makkelijk te nemen (kauw ze gewoon). Een paar keer heb ik een duidelijke verbetering van mijn immuniteit gezien nadat ik ze had genomen, toen ik enkele maanden geen vitamine d had.

Superior Source, Extra Strength Vitamin D3, 10.000 IU, 100 MicroLingual Instant Dissolve Tablets: Vitaminen, Vitamine D3

Voornamelijk probeer ik ze elke week of twee te nemen. er is veel vitamine d in, zodat je ze niet dagelijks hoeft te nemen (behalve als je opkomt of iets). Ik kauw meestal en sluw ze, in plaats van ze onder mijn tong te houden, en ze werken nog steeds geweldig. We lijken minder verkoudheid te hebben als ik hiermee bijhoud. Beste vitamine d, het werkt voor wanneer je een depressieve crisis hebt. Kon niet blijer zijn. Een van de belangrijkste tekortkomingen die ik heb, is d3 en dit toont goede resultaten op het labwerk. Zal blijven gebruiken. Zo makkelijk te gebruiken, lost alleen in je mond op.

Een geweldig product. Ik zou zeer vriendelijke service aanbevelen, en zeer tijdige levering. Ik heb andere producten van dit bedrijf besteld en ik ben meer dan tevreden met iedereen. Bedankt bedankt, ik heb dit product gekocht voor mijn paard. Ze heeft ppid (kussenziekte) en kan geen huidinfecties schudden. Ik begon met 2 dagen en na een grote verbetering in 2 maanden, geef ik nu 1 dagelijks met prascend pergolide voor ppid! Het is moeilijk om een ​​d3 in een hoge dosering te vinden. Superior Source, Extra Strength Vitamin D3, 10.000 IU, 100 MicroLingual Instant Dissolve Tablets Dit werkt heel goed voor mijn paard. Ik geef het in een spuit met een beetje water en ze maakt het super makkelijk. Het breekt snel af. Dank je. Duurder dan gewone d maar de moeite waard als sterk als beweerd. Hebt sommige studies nodig om sublinguale te vergelijken met ingeslikt, en hoe lang d niveaus nemen om op te bouwen in het lichaam.

Review: Superior Source, Extra Strength Vitamin D3, 10.000 IU, 100 MicroLingual Instant Dissolve Tablets

Dit product is opmerkelijk. De sublinguale aflevering biedt meerdere voordelen. Denk er over na. Perfect voor mij die tabbladen, pillen caps etc niet kunnen krijgen. Goede kwaliteitsproducten. Geen klachten, en ik zou het verschil kunnen voelen tussen de snelle oplossingen onder de tong en de reguliere capsule, 10.000 Iu, is een goed bedrag voor mij, mijn lichaam houdt echt van deze vitamine. Dank je. De prijs was fenomenaal. Ik heb mijn product zeer snel ontvangen. Ik ben vrij tevreden met het bedrijf en zal mijn vitamine d van hen opnieuw bestellen. Heel blij met het vitamine d3 product dat ik bestelde. Dank je.

Gemakkelijk te nemen, geen slechte smaak. Een goed item, geweldig product, dit zijn hoge dosis kleine tabbladen die gemakkelijk te nemen zijn. Heel blij met product. Hou van deze d3, perfecte manier om het te nemen. Dit is mijn favoriete bedrijf. Het is echter moeilijk om te zeggen hoeveel te veel is, omdat de meeste organisaties verschillende maximale innamen van vitamine D aanbevelen. Een andere meta-analyse van vier prospectieve en 14 cross-sectionele studies vermeldde ook een omgekeerde relatie tussen circulerende 25-hydroxyvitamine d en hypertensie (194). Dit leidde tot de hypothese dat lage vitamine D-spiegels op de een of andere manier het risico op colonkanker zouden kunnen verhogen.

De orale consumptie van uv-blootgestelde dermale uitscheiding is de manier waarop veel dieren de voedingsstof, vitamine d, verwerven. Naarmate het bewustzijn over het belang van vitamine D voor de gezondheid zich heeft verspreid, neemt ook de vraag naar testen toe. Aan de andere kant laat onderzoek ook zien dat vitamine D niet zo goed werkt als je te veel vitamine A hebt. Vitamine D is een belangrijke voedingsstof die helpt bij de opname van calcium en helpt het immuunsysteem te versterken. Een tekort corrigeren is eenvoudig, goedkoop en kan enorme voordelen voor de gezondheid hebben. Een veelbelovend rapport in de archieven van interne geneeskunde suggereert dat het nemen van vitamine D-supplementen zelfs de algehele sterftecijfers kan verlagen: een gecombineerde analyse van meerdere studies wees uit dat het nemen van bescheiden niveaus van vitamine D-supplementen geassocieerd was met een statistisch significante vermindering van 7 procent van de mortaliteit oorzaak. Oudere baby's en peuters voeren uitsluitend melkvervangers (E. Te veel vitamine D kan vitamine d-toxiciteit veroorzaken, of hypervitaminose d, zegt clifford. Ouderen met een laag vitamine B12-risico hersenkrimp en cognitieve achteruitgang ouderen met een laag vitamine B12-bloedgehalte in het bloed hebben een groter risico op krimp van de hersenen en verliezen hun cognitieve vaardigheden, zo meldden Chicago. Lagere niveaus van circulerende vitamine d zijn gemeld bij patiënten die pas zijn gediagnosticeerd met type 1 diabetes mellitus in vergelijking met op leeftijd en geslacht afgestemde niet-diabetische personen (135, 136).

 Een andere gerandomiseerde gecontroleerde studie met vitamine d 3-suppletie (1.000 Iu / dag), met of zonder calciumsuppletie (1.200 mg / dag), vond geen vermindering van het risico op herhaling van colorectaal adenoom gedurende een periode van drie tot vijf jaar, vergeleken met placebo, na initiële adenoomverwijdering bij deelnemers (103).