Goingorganic.nl

Superior Source, Extra Strength Vitamin D3, 5000 IU, 100 MicroLingual Instant Dissolve Tablets

Extra Strength Vitamin D3, 5000 IU, 100 MicroLingual Instant Dissolve Tablets by Superior Source Vitaminen, Vitamine D3

€ 9,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Superior Source, Extra Strength Vitamin D3, 5000 IU, 100 MicroLingual Instant Dissolve Tablets
Prijs: € 9,00
Inhoud: 0.02 kg, 4.1 x 4.1 x 8.9 cm
Productcategorie: Vitaminen, Vitamine D3, Vitamins, Vitamin D3

Superieure bron, extra sterkte vitamine d3, 5000 iu, 100 microlinguele instant oplossen tabletten – oplossen tabletten onmiddellijk. Voedingssupplement. Onze onmiddellijke oplossingen microlinguele tabletten kunnen klein zijn maar ze zijn vol kracht! Typische tabletten en capsules moeten worden ingeslikt en worden inefficiënt geabsorbeerd in het spijsverteringsstelsel. Microlinguele tabletten oplossen direct onder de tongkop recht in het lichaam. Ons eigen hydrodrying proces resulteert in minder inactieve bindmiddelen en vulstoffen en een hogere verhouding voedingsstoffen, vandaar de kleine grootte. Ze geven uw lichaam de voedingsstoffen die u nu nodig hebt, efficiënt. Minder is meer.

Eenvoudige zuiverheidsefficiëntie. Geen pillen om te slikken. Plaats op of onder de tong. Oplossing onmiddellijk op contact. Conserveermiddelen vrij. goingorganic.nl We hebben een hele paar verschillende producten geprobeerd, maar niemand bracht mijn echtgenoten op. Zijn niveaus bleven altijd laag. Met dit product is zijn vitamine d3 niveau 132! Dit is het enige wat voor hem gewerkt heeft. Hallelujah! Net twee pakketten van deze ontvangen en ik moet zeggen dat ik een beetje teleurgesteld ben. De tabletten houden slecht vast en hebben de neiging om in stof te veranderen. Ik begrijp ook niet hoe een vetoplosbare vitamine direct in de bloedbaan kan gaan en zonder vetdieet worden geabsorbeerd.

Ik schakelde over naar superieure bron omdat ik de mirolinguele formule wilde. Na een superieure bron van 5k vitamine d3 voor een tijdje heeft de bloedtest aangetoond dat mijn vitamine d niveau stabiel blijft op een goed hoog niveau. Ik weet dat het werkt – ik heb mijn bloed getest voor en na. Ook iemand heeft me een ander product verteld dat ze hun maag hebben verstoord maar deze zal nooit. Het is maar een microscopische sublinguale die in geen tijd oplost – makkelijk! Titel zegt het allemaal. Ook makkelijk te nemen. Geen druppels of grote pillen of haastjes. Zeer aan te bevelen. Ik heb zeer lage d3 niveaus gehad en heb de afgelopen jaren kanker gehad. Dit is de enige d3 die ik dagelijks, samen met k2 door de levensduur, meeneemt. Superieure bronwerken en mijn d3-niveaus zijn van 20 tot 65-68 gegaan op kwartaallikse bloedwerkzaamheden.

Superior Source, Extra Strength Vitamin D3, 5000 IU, 100 MicroLingual Instant Dissolve Tablets: Vitaminen, Vitamine D3

Het duurt een paar maanden als je uitgeput bent, maar ik heb zelfs minder lichaamspijn en voel me beter beter, mijn d3 lvls zijn nu in het normale bereik. Als 's nachts wordt genomen. Hou van deze microlinguals, zo makkelijk om een ​​hoge dosis d3 te nemen. Ik neem ook de methyl b12 microlingual. Ik heb altijd softgels gebruikt, maar dit zijn zo veel beter! Gewoon een echte kleine tablet ontbinding. Erg goed. Zo makkelijk te nemen, geweldig product, makkelijk te gebruiken. Smelt onder de tong in seconden. A +, ik vond dit product makkelijk te nemen, en beter geassimileerd voor gezondheid dan sommige andere producten die ik heb geprobeerd.

Superior Source, Extra Strength Vitamin D3, 5000 IU, 100 MicroLingual Instant Dissolve Tablets: Vitaminen, Vitamine D3

Goed gedaan superieure bron! Voor degenen die geen vetten kunnen gebruiken, is dit de enige vorm van d3 die zal afbreken en door het lichaam worden gebruikt. Lijkt effectiever dan capsules. Dit product is wat alle vitaminen en kruiden moeten zijn. Ik vind het feit dat het onmiddellijk loskomt en direct in je bloedstroom komt. Ik heb dit product een keer eerder gekocht. Het was de enige vitamine d-5000 die mijn jonge volwassen dochter niet voelde misselijk na het nemen van het. Maar deze nieuwe fles is niet hetzelfde. Het wordt niet opgelost onder de tong zoals de eerste partij, we moeten het kauwen en het smaakt nogal niet hetzelfde.

Ik heb het voor mij en mijn moeder gekocht. Het lost niet direct op. Inderdaad duurt het meer dan 5 minuten om volledig onder mijn tong op te lossen. Ondertussen sluip je er een deel van. Ik nam het 3 keer alleen om ervoor te zorgen dat het niet specifiek was voor een pil. Mijn moeder die vroeger een Frans Vitamine D-product nam, vond het niet leuk. Trouwens, ze heeft diabetes type 2 en neemt verschillende andere pillen. Ze heeft twee grote pijnlijke puistjes op haar been verdiend dezelfde dag na het eten van maar een. Superior Source, Extra Strength Vitamin D3, 5000 IU, 100 MicroLingual Instant Dissolve Tablets Ze had dat nooit eerder gehad. Ik kan niet bewijzen dat het daaraan verbonden is, maar ze wil het niet meer. Ik gebruik deze vitamine d al jaren.

Review: Superior Source, Extra Strength Vitamin D3, 5000 IU, 100 MicroLingual Instant Dissolve Tablets

Ik was gebrekkig, maar sinds ik dit heb gebruikt, zijn mijn niveaus aanzienlijk gestegen. Het is een zeer kleine pil die je onder je tong legt en het lost op. Er is een beetje zoete smaak maar geen echte smaak. Ik zou het sterk aanbevelen! Dit is een leuke manier om vitamine d3 te nemen. Het subsidieproject begon in juli 2006 en werd afgesloten in 2014. Bovendien, in een grotere, multicenter, vierarmige klinische studie bij 2.259 personen (leeftijd 45-75 jaar) met een voorgeschiedenis van colorectaal adenoom, dagelijks vitamine D 3-suppletie van 1.000 iu verminderde het aantal of de duur van de urti-episodes niet tijdens de winter of de rest van het jaar, zelfs niet bij deelnemers met de laagste serumconcentraties van 25-hydroxyvitamine d bij aanvang (278). Om het beste vitamine D3-supplement te krijgen, moet je naar een gefermenteerde, op voedsel gebaseerde bron van d3 (bij voorkeur gefermenteerd met een gezonde bacterie zoals l. 1 Ng / ml, wat wijst op vitamine D-insufficiëntie (23).

Vitamine D-supplementen kunnen verschillende soorten medicijnen gebruiken. In de afgelopen jaren heeft onderzoek lage bloedspiegels van de vitamine geassocieerd met hogere risico's van alles, van hartziekten, diabetes en kanker tot stemmingsstoornissen en dementie. Vitamine d met of zonder calciumsuppletie ter voorkoming van kanker en fracturen: een bijgewerkte meta-analyse voor de u. U moet het advies inwinnen van uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener met vragen over een medische aandoening. Boonen, lippen p, bouillon r, bischoff-ferrari ha, vanderschueren d, haentjens p. Als u te licht bent, kan uw niveau lager zijn dan u zou verwachten, omdat u minder lichaamsvet hebt om extra vitamine D op te slaan. Daarom kan vitamine D-tekort en de daaropvolgende opregulatie van het renine-angiotensinesysteem bijdragen aan hoge bloeddruk en cvd-risico. Op de pagina's van de catalogus van de puriteinse trots vonden klanten verscheidenheid en waarde die ze nog nooit hadden gezien. Op een bepaald moment in het afgelopen decennium werd het screenen van bloed op vitamine D-spiegels een vast onderdeel van de medische zorg.

 Rosen, die is gevestigd in het onderzoeksinstituut van het maine-medisch centrum, waarschuwde. Natuurlijke vitamine D-supplementen bij pharmaca kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van sterkere botten en immuunresponsen, waardoor de algehele gezondheid en het welzijn worden bevorderd. Isolatie en identificatie van 25- van menselijk plasma.