Goingorganic.nl

Surya Henna, Henna Cream, Hair Coloring & Conditioning Treatment, Burgundy, 2.37 fl oz (70 ml)

Henna Cream, Hair Coloring & Conditioning Treatment, Burgundy, 2.37 fl oz (70 ml) by Surya Henna Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur, Haarverzorging

€ 12,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Surya Henna, Henna Cream, Hair Coloring & Conditioning Treatment, Burgundy, 2.37 fl oz (70 ml)
Prijs: € 12,90
Inhoud: 0.14 kg, 6.6 x 5.1 x 16 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur, Haarverzorging, Bath, Beauty, Hair, Scalp, Hair Color, Hair Care

Surya henna, Henna crème, Haarkleur- en conditioneringsbehandeling, Bourgondië, 2. 37 ml (70 ml) – Met plantenextracten. Haarkleur en conditioner. Natuurlijk & Veganistisch. Semi-permanent. Hoge prestaties gezonde haarkleur voor grijze dekking. Wreedheid vrij. Gecertificeerde Veganist. Bevat geen: ppd. Ammoniak.

EDTA. GGO's. Gluten. Waterstof peroxide. Minerale oliën. Parabenen. Resorcinol. Natriumchloride (zout). Natriumperboraat (oxidant). Synthetische geur. Dermatologie getest.

Deze kit bevat: 1 fles Henna crème. 1 paar plastic handschoenen. 1 plastic kap. 1 Surya brasil's professionele opruimen pre-treatment shampoo monster. 1 Surya brasil's professionele kleur fixatie reviving conditioner monster. Semi-permanente, hoogwaardige gezonde haarkleur en conditioneringsbehandeling. Surya brasil henna crèmes bieden een veiliger en meer natuurlijke manier om je grijs te bedekken of je haarkleur te veranderen, terwijl je je haar tegelijkertijd kleurt, conditioneert en versterkt. Ontworpen als een schoonheidsharbehandeling, is Surya Brasil's lezelige Henna Room Textuur zowel rijk en zijdezacht met een zachte, aangename geur. Eenvoudig aanbrengen op schoon haar, het bevat niet het populaire allergie veroorzakende ingrediënt, ppd. Voor langdurige kleurresultaten gebruik surya brasil's kleur fixatie shampoo en conditioners. Haar- en conditioneringsvoordelen. Verkrijgbaar in 15 natuurlijke tinten, waaronder zwart, donkerbruin, goudbruin, lichtbruin, chocolade, bourgondië, mahonie, rood, roodachtig, donker blondje, koper, asblondje, gouden blondje, zweeds blondje, licht blondje, zilver vos. Veilig te gebruiken voor of na chemisch behandelen van het haar (dwz rechte, kleurende en / of texturiserende). Dit product is natuurlijk, veganistisch en wreedloos: niet getest op dieren en bevat geen dierlijke ingrediënten. Bevat geen ammoniak, methyldibromoglutaronitril (conserveermiddelen), minerale olie, parabenen, ppd (para-fenylendiamine), peroxide, resorcinol, siliconen, natriumchloride (zout), natriumperboraat (oxidant), natriumpyramaat geur of agressieve componenten.

Surya Henna, Henna Cream, Hair Coloring & Conditioning Treatment, Burgundy, 2.37 fl oz (70 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur, Haarverzorging

Surya brasil henna crèmes zijn geen samengestelde hennas en hebben geen lood of andere zware metalen toegevoegd aan deze formule. Bevat minder dan 2. 5% lichte, niet-huid sensibiliserende kleur of kleurstoffen. Surya brasil heeft zich inzet voor de creatie van veiliger producten voor persoonlijke verzorging die vrij zijn van schadelijke chemicaliën. De gebruikte ingrediënten zijn veilig gehaald en duurzaam geoogst met betrekking tot de natuur en onze planeet. Actieve ingrediënten: acai: heeft vetzuren (omega 3, 6 en 9), vitaminen a, b, c en e en het is een uitstekend ingrediënt voor gezond haar. Acerola: is rijk aan vitamine C en heeft antioxidant eigenschappen. Achillea: heeft reinigende, astringerende, verfrissende, antioxidante en hydraterende eigenschappen. Amla: bevat vitamine C en helpt het haar te versterken en voor te stellen. Aloë Vera: een natuurlijk extract dat hydrateren en hydrateren het haar. Arnica: omstandigheden en regenereert het haar.

Surya Henna, Henna Cream, Hair Coloring & Conditioning Treatment, Burgundy, 2.37 fl oz (70 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur, Haarverzorging

Babacu: zeer voedend bestanddeel met antioxidant eigenschappen. Braziliaanse noot: rijk aan voedingsstoffen en mineralen, revitaliseert en conditioneert het haar. Kamille: heeft conditionering, rustgevende en aangrenzende eigenschappen en helpt bij het controleren van olieverlies. Genipapo: voorwaarden en zorgt voor mooie kleurpigmentatie. Guarana: bevat vitaminen a, b en e met conditionerende eigenschappen die regenereren en geven schijnen. Hazelnoot: een uitstekende bron van voedingsstoffen die vocht helpen en het haar diep in de hand houden. Henna: tinten en versterkt haar, minimaliseert schade en breuk met betrekking tot externe factoren. Jua: bevat mineralen en vitamine C om het haar te voeden. Malva: rijk aan vitaminen en mineralen, het heeft conditionerende en antioxidante eigenschappen. Surya Henna, Henna Cream, Hair Coloring & Conditioning Treatment, Burgundy, 2.37 fl oz (70 ml) goingorganic.nl Ik kocht dit denken dat het een natuurlijke henna voorbereiding was, ik wilde een niet-toxisch, volkomen natuurlijk product dat ik op mijn haar zou gebruiken terwijl ik mijn baby borstvoed. Bij het bestellen heb ik per ongeluk gekeken naar de ewg-beoordeling voor de henna poeders die Surya produceert. Ewg geeft die een 1 rating, terwijl dit eigenlijk is beoordeeld 3, als gevolg van het bevatten van verschillende ingrediënten die een kanker- of immunotoxiciteitsrisico vormen. Ik controleerde alleen na het gebruik van het door de chemische geur. De lijst van actieve ingrediënten, groot bedrukt aan de zijkant van de doos, bevat deze nastier ingrediënten niet. Ze worden alleen vermeld in kleine letters op de onderkant van de doos. Het is misleidend van Surya om deze spullen te verkopen zoals ze doen, het bevat wat yukky spullen en ik zal het niet opnieuw gebruiken.

Review: Surya Henna, Henna Cream, Hair Coloring & Conditioning Treatment, Burgundy, 2.37 fl oz (70 ml)

Leuk product, moet opnieuw bestellen, ik heb eerder dit jaar de haarkleur- en conditioneringsbehandelingen van Surya henna gecreëerd. Sindsdien ben ik volledig verliefd op de producten. Ik hou ervan dat ze heel makkelijk op het haar kunnen aanbrengen aangezien ze vloeibaar zijn, zodat het het makkelijk maakt om het haar te absorberen. Ik hou ervan dat het geen poeder is, omdat ik het ongelooflijk moeilijk heb gezocht om de henna gebaseerde poederkleuringen op mijn haar aan te brengen. Ik hou ervan dat het natuurlijk is en henna gebaseerd, zodat ik weet dat ik geen zorgen hoef te maken over hormoonontregelaars die met mijn hormonen rommelen (wat betekent dat ze ook zwangerschapsvriendelijke producten zijn! Ik hou ervan dat de kleur die op de haar heeft echt goed grijs haar (ik heb maar een paar, maar het is leuk om te zien dat ze een tijdje verdwijnen). Ik hou ervan dat als je de volle fles niet gebruikt, je kunt houden wat er over is en het op een later stadium, zodat u geen van de kleur verspilt. Ten slotte hou ik van de kleur die mijn haar na de kleur heeft, hoe zijdeachtig en helder zijn. Ik gebruikte de surya brasil in Griekenland. Ik gebruik ze in u. K. Is de haarverf die mijn haar heeft hersteld. Zeer goed, het wordt vaak gezegd dat oudere vrouwen gewoon niet onopgemerkt lijken te vallen, maar voor 73-jarige leeftijd ben ik niet helemaal klaar om in de menigte met mijn grijs / wit haar te vervagen. Maar ik hoef het niet! Ik hou van wat gebruik maakt van Surya producten voor mijn haar. Ze maken mijn haar fris en springend en zo mooi rood!

Het ziet er fantastisch uit met het licht schijnen. Zonlicht of kaarslicht. Ik heb zelfs gezegd dat ik gloei en dat vind ik leuk om dat te vertellen! Waarom zo veel! S, omdat de surya producten die ik gebruik de moeite waard zijn met meerdere uitroeptekeningen. Wees blij om rood te zijn of welke kleur je ook kan gloeien! Ik ben erg onder de indruk van dit product!

Ik heb heel wat wit haar en het heeft ze helemaal bedekt. Ik heb andere Japanse en Koreaanse merken (met chemicaliën) geprobeerd en ze hebben mijn haar droog gemaakt en kan niet wit haar bedekken. Ik zal dit zeker weer kopen! er is geen chemische geur en mijn haar is nog steeds zacht. Ervan houden! Ik heb al ongeveer 4 jaar webshops Surya Henna haarkleur gebruikt. Ik hou er absoluut van. Het is makkelijk aan te brengen, maakt mijn haar glanzend en ziet er goed uit. Ik zou geen ander product gebruiken. Het is ook geweldig omdat er geen chemicaliën erin zijn, dus iedereen die allergisch is voor haarkleurstoffen, hoeft zich niet zorgen te maken over dat probleem.

Ik ben allergisch voor haarkleurstoffen en kan dat eerlijk verifiëren. De kleuren zijn geweldig, ik gebruik tussen twee verschillende schakelaars soms voor een verandering. Dit product is ook goed voor het kleuren van grijze gebieden. Er is niet veel meer dat ik kan zeggen, maar ik zal doorgaan met het gebruik van webshop producten. Dank je.