Goingorganic.nl

Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Brown, 1.76 oz (50 g)

Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Brown, 1.76 oz (50 g) by Surya Henna webshop

€ 6,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Brown, 1.76 oz (50 g)
Prijs: € 6,00
Inhoud: 0.07 kg, 16.3 x 9.1 x 4.8 cm
Productcategorie: webshop, Henna Powder, Natural Hair Coloring And Hair Treatment, Brown

Surya henna, henna poeder, natuurlijke haarkleur en haarbehandeling, bruin, 1. 76 oz (50 g) – gegarandeerd om grijs en wit haar op de eerste applicatie te bedekken. Natuurlijke haarkleur en haarbehandeling. Een 100% natuurlijke en plantaardige formule. Natuurlijk 100% plantaardig. Wreedheid vrij. Gecertificeerde Veganist. Hypoallergeen en dermatologisch getest.

Dit pakket bevat: 1 Sachet Henna Poeder (1,76 oz / 50 g). 1 paar plastic handschoenen. 1 plastic kap. Gebruiksaanwijzingen. Een 100% natuurlijke en plantaardige formule. Surya brasil henna poederkleuren tijdens het conditioneren, hydrateren en revitaliseren van uw haar. Onze formule voedt haar voor meer glans, zachtheid en elasticiteit.

Ons unieke kleurproces snijdt de melanine niet uit de cortex van het haar, maar vormt eerder een beschermende laag met een rijke semi-permanente kleur rond elke streng. Gebaseerd in de principes van ayurveda, bieden wij u een nieuw concept in haarkleur en haarbehandeling, surya brasil henna poeder zal uw haar of uw gezondheid niet schaden. Surya brasil henna poeder is geen permanente kleur – het verdwijnt geleidelijk en met geen vlek of een residu op je haar achterlaat. Surya brasil henna poeder is verkrijgbaar in acht mooie tinten en twee non-coloring: behandeling voor alle soorten haar en behandeling voor donker haar. Surya henna kwaliteitswaarborg: Bevat geen: peroxide, ammoniak, zware metalen, parabenen, ppd, resorcinol of andere ingrediënten die schade aan de gezondheid of het milieu kunnen veroorzaken. Formulering 100% op basis van exotische kruiden en fruit. Grondstoffen geëxtraheerd met milieuverantwoordelijkheid, het volgen van duurzame ontwikkeling. Natuurlijke eigenschappen. Henna: vocht en vormt een beschermende laag op elk haarstrand. Amla: een Indisch fruit rijk aan vitamine C. Shikakai: inheems in India, het woord betekent fruit voor het haar en is een superieure reiniger die haargroei ondersteunt. Terminalia belerica: fungeert als een astringerende en bactericide. Indigo: bekend om zijn kleureigenschappen. Acacia concinna: rijk aan tannines, helpt bij het oplossen van de kleur. Surya henna poeder voordelen.

Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Brown, 1.76 oz (50 g): webshop

Gegarandeerd om grijs en wit haar in de eerste applicatie te dekken. Intensieve behandeling en glans van de hoofdhuid tot de haarpunten. Veilig voor gebruik op chemisch behandeld haar, inclusief perms, lichaamsgolven, ontspannen, gemarkeerd en gekleurd haar. Grondstoffen geëxtraheerd met milieuverantwoordelijkheid, het volgen van duurzame ontwikkeling. goingorganic.nl Het is een goede prijs en een goede behandeling voor haar, maar het omvat niet veel grijs haar. Ik kocht dit product in de hoop dat het de grays zou bedekken zoals aangegeven. Het product gaf een mooie glans en was makkelijk te gebruiken, maar het leverde geen goede resultaten over grijze haren. Ik heb henna al meerdere jaren gebruikt, en hoewel ik graag surya henna producten heb, veranderde dit mijn haar te oranje. Ik moest de volgende dag naar een winkel-merk kleurstof toevlucht nemen om het probleem op te lossen. Ik zal donkerbruine nesttijd gebruiken. Om een ​​of andere reden dacht ik dat ik een vloeistof kreeg, die ik eerder heb gekregen – dit is gewoon groen henna poeder. Als u dat zoekt, is het goed, ik heb koffie gebruikt in plaats van water om te mengen) meh, ik heb bruine haarkleur, die op de zon wordt verbrand en lichter wordt. Na de henna is haar donkerder en mooier, zonder rode schaduw.

Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Brown, 1.76 oz (50 g): webshop

Zal opnieuw kopen. Prachtige henna. Het is niet rommelig en makkelijk te gebruiken. Beste haarkleurproduct, omdat het je haar zacht en glanzend laat. Echt goed voor algemene haarbehandeling en kleurverlening. Na de behandeling was mijn haar zacht, dik, glanzend! Nu probeer ik het zo vaak mogelijk te maken! Ik hou van henna kleur en behandeling. Het product behandelde mijn grijze haren en geconditioneerd mijn haar tegelijkertijd. Liggen!

De garantie om grijs haar te dekken was een leugen. Ik gebruikte bruin en mijn haar is donkerbruin. Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Brown, 1.76 oz (50 g) De kleur kwam uit zoals het werd beloofd, maar het dekt mijn grote haar niet. De hoeveelheid henna is veel minder en genoeg voor kort haar, niet medium lengte. Heb twee pakketten nodig voor medium haar en de prijs is niet de moeite waard. zou dit niet opnieuw kopen en zal voor khadi haar henna gaan omdat de prijs en hoeveelheid groot is. Zorg ervoor dat u veel conditioner gebruikt. Tips van haar zo glad na henna tho. Het product heeft meer water nodig zoals vermeld op de verpakking.

Review: Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Brown, 1.76 oz (50 g)

Ik vond het product erg leuk en zou het opnieuw gebruiken. Lees alsjeblieft: dit artikel is uitgeschakeld, maar webshop heeft veel gelijkaardige artikelen die net zo goed zijn. Tevreden met kwaliteit en prijs, maar kleur niet zo bruin als ik wacht. Een keer per week steile 3 tot 5 theezakjes in twee kopjes kokend water en laat het afkoelen voordat u het op uw schone, vochtige haar aanbrengt. Uitstekende bronnen van biotine omvatten eigeel, volle granen, lever, bloem en gist. Ik heb een stuk oude handdoek die ik om de buitenkant van het haar wikkel voor het inpakken van de saran, en bedek met een badmuts. Alle onderstaande methoden voor het gebruik van natuurlijke haarverf zijn 100% natuurlijk en gebruiken allemaal eetbare ingrediënten en kruiden! Zijn we ons haar aan het bevlekken of vullen het aan. Hoe kan ik kiezen? Houd er rekening mee dat sommige henna-bedrijven hun henna-poeder hernoemen, en dit veroorzaakt meer verwarring dan noodzakelijk. Het kleurt en kan gemakkelijk een ramp worden als je niet vooruit plant en je tijd neemt. Sommige producten, zoals herbatint, bevatten minder hoeveelheden ppd dan andere producten en dit kan het risico op het ontwikkelen van een allergie helpen verminderen. Hij staat ook bekend als hij die zich vertaalt naar de zwartharige heer.

 Nadat de heerlijke smaak van deze bessen is geëxtraheerd om Ribena (een populaire Britse fruitdrank die vitamine C en antioxidanten bevat) te maken, blijft er veel plantenmateriaal over. Edcs interfereren met de productie, actie en / of eliminatie van onze natuurlijk aanwezige hormonen en zijn gekoppeld aan sommige kankers, reproductieve abnormaliteiten en een reeks andere aandoeningen en aandoeningen. In fase zeven moet u uw product goed kennen, zodat u weet welke opties en keuzes voor u beschikbaar zijn. Anafylactische shock is zeldzaam, maar het kan gebeuren. Dat was zeker hoe het was voor mij toen ik voor het eerst met henna begon. Hij tiffany ik geloof dat henna geweldig is voor Afro-Amerikaans haar, het ontspant de krul en geeft levendige kleuren. Nu ben ik niet zo jong en grijs haar heeft op mijn hoofd geknald, dus ik was op zoek naar een niet-chemische haarverf. Ik volg de eenvoudige aanwijzingen op de doos. Je kunt haar handgemaakte producten zelfs op Amazon kopen!

Helpen deze producten u echt – als u de een na de ander tevergeefs heeft geprobeerd, weet u dat ze hun beloftes vaak niet nakomen. Beets zijn beter voor donkerder rood, wortels voor zachtere sinaasappel en citroen voor goudblond.