Goingorganic.nl

Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Golden Brown, 1.76 oz (50 g)

Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Golden Brown, 1.76 oz (50 g) by Surya Henna Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur

€ 6,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Golden Brown, 1.76 oz (50 g)
Prijs: € 6,00
Inhoud: 0.09 kg, 4.6 x 8.9 x 16 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur, Bath, Beauty, Hair, Scalp, Hair Color

Surya henna, henna poeder, natuurlijke haarkleur en haarbehandeling, gouden bruin, 1. 76 oz (50 g) – gegarandeerd om grijs en wit haar op de eerste applicatie te bedekken. Natuurlijke haarkleur en haarbehandeling. Een 100% natuurlijke en plantaardige formule. Natuurlijk 100% plantaardig. Wreedheid vrij. Gecertificeerde Veganist. Hypoallergeen en dermatologisch getest. Deze kit bevat: 1 Pakje Henna Poeder (1,76 oz / 50 g).

1 paar plastic handschoenen. 1 plastic kap. Gebruiksaanwijzingen. Een 100% natuurlijke en plantaardige formule. Surya brasil henna poederkleuren tijdens het conditioneren, hydrateren en revitaliseren van uw haar. Onze formule voedt haar voor meer glans, zachtheid en elasticiteit. Ons unieke kleurproces snijdt de melanine niet uit de cortex van het haar, maar vormt eerder een beschermende laag met een rijke semi-permanente kleur rond elke streng. Gebaseerd in de principes van ayurveda, bieden wij u een nieuw concept in haarkleur en haarbehandeling, surya brasil henna poeder zal uw haar of uw gezondheid niet schaden. Surya brasil henna poeder is geen permanente kleur – het verdwijnt geleidelijk en met geen vlek of een residu op je haar achterlaat. Surya brasil henna poeder is verkrijgbaar in acht mooie tinten en twee non-coloring: behandeling voor alle soorten haar en behandeling voor donker haar. Surya henna kwaliteitswaarborg: Bevat geen: peroxide, ammoniak, zware metalen, parabenen, ppd, resorcinol of andere ingrediënten die schade aan de gezondheid of het milieu kunnen veroorzaken. Formulering 100% op basis van exotische kruiden en fruit. Grondstoffen geëxtraheerd met milieuverantwoordelijkheid, het volgen van duurzame ontwikkeling. Natuurlijke eigenschappen.

Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Golden Brown, 1.76 oz (50 g): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur

Henna: vocht en vormt een beschermende laag op elk haarstrand. Amla: een Indisch fruit rijk aan vitamine C. Shikakai: inheems in India, het woord betekent fruit voor het haar en is een superieure reiniger die haargroei ondersteunt. Terminalia belerica: fungeert als een astringerende en bactericide. Indigo: bekend om zijn kleureigenschappen. Acacia concinna: rijk aan tannines, helpt bij het oplossen van de kleur. Surya henna poeder voordelen. Gegarandeerd om grijs en wit haar in de eerste applicatie te dekken. Intensieve behandeling en glans van de hoofdhuid tot de haarpunten. Veilig voor gebruik op chemisch behandeld haar, inclusief perms, lichaamsgolven, ontspannen, gemarkeerd en gekleurd haar. Grondstoffen geëxtraheerd met milieuverantwoordelijkheid, het volgen van duurzame ontwikkeling. goingorganic.nl Ik ben zo blij met deze poederversie van de surya henna. De crème ingrediënten keken er niet goed uit. Maar de poederversie bevat niets anders dan henna en indigo en amla, shikakai, acacia, terminalia belerica en wat honing in een pakket die je mengt. Het is zo makkelijk te mengen. Ik voeg gewoon hete water en het poeder toe aan een grote pyrex meetbeker, doe het dan toe terwijl je in de bad zit, omdat het erg droppig is.

Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Golden Brown, 1.76 oz (50 g): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur

De amla kleur van goudbruin is perfect voor mijn witte witte haren. Zet ze geel / blond en ziet eruit als zonhilights. Het duurt 5 weken en regelmatig haar Henna duurt 10 dagen voor mij voor zeer whispy witte haren. Ik wou dat ik nooit eerder regelmatig haar Henna had gebruikt omdat het zoveel werk was. En na het eerste wassen valt nog steeds een hoop bladeren op mijn hoofdkussen. Moest een hitte pet gebruiken om het op mijn fijne haar vast te houden. Maar het surya poeder is een briesje, geen hittehoed nodig en zo fijn gesneden wordt het makkelijker uitgewassen. Ik vond deze henna leuk, en het was vrij makkelijk om te mengen en te gebruiken. Wees ervan bewust dat het alles geel is, dus gebruik de handschoenen die erbij meegebracht worden en zorg ervoor dat u meteen opruimt. De aanwijzingen zeggen dat er geen shampoo nodig is na het spoelen, maar de volgende keer dat ik dit gebruik, zal ik shampoo na gebruik, om een ​​gele hoofdhuid te vermijden. Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Golden Brown, 1.76 oz (50 g)

Ik zou het opnieuw gebruiken. Ik ben zo blij dat webshop dit verkoopt! Het werkt, en ziet er heel natuurlijk uit, als gouden bruine hoogtepunten. Het kleurt mijn grijze haar, de rest is donkerbruin. Het poeder is niet zo rommelig als de surya henna crème. Ik heb zwart, donkerbruin en gouden bruin, crème gebruikt en ze zijn niet zo goed om de grijst in mijn haar te kleuren. Ik hou van dit product. Zeer gezond voor het haar, maakt mijn blonde kleur heel warm en gouden.

Review: Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Golden Brown, 1.76 oz (50 g)

Voegt volume toe aan fijn haar. Ik krijg twee toepassingen uit één pakket. Omvat grijze haren, ik gebruik het om de 4 maanden, en zal dat blijven doen. Gedekt al mijn grays. Yay! Ik zal opnieuw kopen! Het product was alles wat ik zocht en het was redelijk geprijsd. Ik was ook tevreden over de korte levertijd. Over het algemeen was het een geweldige ervaring en ik kijk ernaar uit om opnieuw te bestellen.

Nou, het was een van de beste en overtuigende in gebruik hennas die ik heb geprobeerd. Natuurlijk duurde de kleur niet lang en valt het niet uit grijs haar, maar als een verandering tussen permanent cloring was het wel oké, goed natuurlijk product. Ik wist dat ik mijn erg krullend droog haar had gekleurd met chemicaliën die het droog en saai maakte. Dit product was makkelijk te gebruiken en mijn haar is prachtig gekleurd en zacht en glanzend. Lees alsjeblieft: dit artikel is uitgeschakeld, maar webshop heeft veel gelijkaardige artikelen die net zo goed zijn. Dit was de ergste henna poeder die ik heb gekocht. Het bloeide, liet me hard bros haar voelen, mijn grijs niet kleurde, had zo'n kleine hoeveelheid dat ik 2 dozen moest bestellen voor mijn dikke krullend haar. Ik belandde naar mijn lokale Indiase kruidenier om mijn gewone Henna te kopen. Ik zal nooit meer weggaan! Ik heb het nog niet geprobeerd. Omdat mijn haar super krullend groeit na chemo-geïnduceerde kaalheid, gebruik ik nogal wat gel om het te temmen. Ik heb gemerkt dat dit een keer per maand voor mij werkt. Het klopt zoveel tijd uit mijn douche en mijn haar wordt steeds beter! Na vele uren zoeken naar informatie over zuiveringszout en als het slecht voor je haar is of niet, kon ik niets vinden.

Mensen zullen je vertellen dat nexxus de beste conditioner is voor gedroogd haar en dat je het als een behandeling moet gebruiken. Ik gebruik vervolgens 5 eetlepel appelciderazijn tot twee kopjes water en gebruik dat om te spoelen. Ik geef het een goede shake om de baking soda op te lossen en het is klaar om gebruikt te worden. Als je haar donker is en je wilt het lichter maken, zegt saboski, dan raad ik je aan om een ​​afspraak te maken in een kapsalon, omdat de kleur thuis niet effectief is bij het verlichten van je haar. Maar eenmaal ontsproten uit de hoofdhuid, bezitten die strengen geen levende cellen of reparatiemechanismen. Ik doe dit elke dag en hoop dat je terugkrijgt, dus ik weet of het veilig is om dit te doen of niet. Ma Belle is zeer geaccrediteerd en staat bekend om ons niveau van professionaliteit en ons streven naar het hoogste niveau van permanente educatie. Vrouwen hebben blijkbaar iets hogere telogenbloedingen tijdens de maand juli, die op hun beurt het effect zien van haaruitval in half oktober of november. Het spijt ons dat we slecht nieuws hebben. Als dat is wat het doet voor golvend haar, kan ik me alleen maar voorstellen wat het kan doen voor slap krullend haar. De zuiveringszout is erg hard voor het haar en verhoogt de schubben op je haar. Over het algemeen geldt dat hoe lichter de gekozen kleur is dan de oorspronkelijke haarkleur, hoe meer schade het kan aanrichten. Roggemeel heeft dezelfde pH als uw haar, in tegenstelling tot b / s, dat zeer zuur is, zelfs als het verdund is. Haarlokken worden kleiner, hebben minder pigment en veel haarzakjes stoppen ook met het produceren van nieuwe haren.

Thermische beschermers helpen de kleurvervaging te verminderen door de integriteit van het haar in goede staat te houden, zegt Caselle. Ik heb dit in het verleden gebruikt en ben tegengekomen bij het gebruik van een baking soda pasta zoals consistentie, dat mijn haar uit balans was en een droog / beschadigd gevoel had.