Goingorganic.nl

The Synergy Company, Organic SuperPure Turmeric Extract, 60 Organic Veggie Caps

Organic SuperPure Turmeric Extract, 60 Organic Veggie Caps by The Synergy Company Supplementen, Antioxidanten, Curcumine, Kurkuma

€ 28,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: The Synergy Company, Organic SuperPure Turmeric Extract, 60 Organic Veggie Caps
Prijs: € 28,90
Inhoud: 0.16 kg, 5.1 x 5.1 x 9.9 cm
Productcategorie: Supplementen, Antioxidanten, Curcumine, Kurkuma, Supplements, Antioxidants, Curcumin, Turmeric

Het synergiebedrijf, organisch supergeur kurkuma extract, 60 organische veggie caps – usda organisch. Voedingssupplement. Super zuiver. Certified organic by oregon tilth. Gecertificeerde kosher. Supergeure Turmeric beschikt over ons octrooi-verwachte, gecertificeerde organische turmeric triple extract dat uitsluitend door het synergiebedrijf is ontwikkeld. Het biedt het volledige spectrum van de waardevolle verbindingen van de kurkuma, inclusief niet alleen de bekende beschermende omkledingen, maar ook de vaak over het hoofd gezien etherische oliën, turmeronen en polysacchariden die door gezondheid worden georganiseerd. Supergeure Turmeric vertegenwoordigt, een diepgaande vooruitgang met zijn absolute zuiverheid, vitale kracht, superieure biologische beschikbaarheid en verregaande gezondheidsvoordelen. Ervaar een doorbraak met organische superpure tumeric. goingorganic.nl Ik vind dit nuttig voor de gezondheid van de hersenen, in ieder geval voelt het er zeker van. Ik zorg ervoor dat ik minimaal 1 per dag of een ander 's avonds makkelijk op de buik meeneemt! Ik had een buikpijn van rechte kurkuma pasta gemaakt in gouden melk en dit is veel zachter, ik vergeleek meerdere kurkuma supplementen en de pure synergie is het beste. Verheugd over dit product. Ook helpt het bij de afbraak van vetten en cholesterol, waardoor het verlies van overtollig vet kan worden gestimuleerd en de gebruiker kan helpen bij het handhaven van een gezond cholesterolniveau.

Een gerandomiseerde, dubbelblinde, placebogecontroleerde studie bij 30 vrouwen, voorgeschreven bestralingstherapie voor mammacarcinoom in situ, rapporteerde een vermindering van de door straling geïnduceerde ernst van de dermatitis en vochtige desquamatie met een aanvullend curcuminoïde mengsel (6 G / dag gedurende vier tot zeven weken) . Het helpt om vrije radicalen te verminderen en te neutraliseren, die uw cellen en dna beschadigen en vernietigen. Kurkuma is gebruikt om alles te verlichten van leverproblemen tot depressie tot ringworm in de volksgeneeskunde, maar net als veel alternatieve therapieën is er niet altijd veel onderzoek om de oude wijsheid te ondersteunen. Curcumine is gebleken bloedplaatjesaggregatie in vitro (113, 114) remmen, suggereren een potentieel curcumine suppletie het risico op bloedingen bij patiënten die anticoagulantia of antiplatelet geneesmiddelen, zoals aspirine, clopidogrel verhogen (Plavix), dalteparin (Fragmin) enoxaparine (Lovenox), heparine, ticlopidine (Ticlid) en warfarine (Coumadin). Wat de gezondheid van het gezichtsvermogen betreft, hebben de antioxidantensupplementen die vitamine C, vitamine E, luteïne, zeaxanthine, zink en koper bevatten, een redelijke kans om leeftijdsgebonden maculaire degeneratie te vertragen, maar de voordelen van andere oogziekten zijn twijfelachtig.

The Synergy Company, Organic SuperPure Turmeric Extract, 60 Organic Veggie Caps: Supplementen, Antioxidanten, Curcumine, Kurkuma

Piperine kan ook interfereren met efflux-medicijntransporteurs en fase-i-cytochroom p450-enzymen en de biologische beschikbaarheid verhogen en de eliminatie van een aantal geneesmiddelen, waaronder fenytoïne (Dilantin), propranolol (Inderal), theofylline en carbamazepine (Tegretol) (121-123) vertragen. ). Een combinatie van curcumine en gemberextract verbetert de wondgenezing bij wonden in corticosteroïden met een beschadigde haarloze huid. Curcumine lijkt op moleculair niveau tegen kankercellen in te werken. 6 g / dag curcumine oraal gedurende zeven dagen, werden sporenniveaus van curcumine metabolieten gemeten in leverweefsel, maar curcumine zelf werd niet gedetecteerd (11). Fase i klinische proef met orale curcumine: biomarkers van systemische activiteit en therapietrouw. Nanoemulsion: een geavanceerde modus voor toediening van geneesmiddelen. 6 Gram orale dosis curcumine verhoogde plasma-cucumine niveaus tot 11. Een ander teken van de belangrijkste gezondheidsvoordelen van kurkuma curcumine is het feit dat de bevolking van landelijke India de laagste percentages van de ziekte van Alzheimer (Ad) over de hele wereld herbergt.

The Synergy Company, Organic SuperPure Turmeric Extract, 60 Organic Veggie Caps: Supplementen, Antioxidanten, Curcumine, Kurkuma

The Synergy Company, Organic SuperPure Turmeric Extract, 60 Organic Veggie Caps

Meer dubbelblinde klinische onderzoeken zijn uitgevoerd voor deze formulering dan welke andere dan ook. Fase i klinische studie van curcumine, een chemopreventief middel, bij patiënten met hoog-risico of pre-kwaadaardige laesies. 51; 83% vrouwen maakten deel uit van de proef. Bij darmkankerpatiënten met levermetastasen was er 3. Zwarte peper: geweldig om elk van de bovengenoemde vormen bij culinair gebruik te vergezellen, waarbij zowel smaak wordt toegevoegd als de biologische beschikbaarheid van curcumine wordt verhoogd. Kurkuma-capsules zijn gemaakt volgens de natuur gemaakte gegarandeerde zuiverheids- en potentie-normen. Studies hebben aangetoond dat het opnieuw stoppen met de kurkuma-dosering de activiteit van vrije radicalen verhoogt. Ons natuurlijk kurkuma-supplement is ook vrij van suiker, gist, zetmeel en cholesterol. Een studie concludeerde dat bètacaroteensupplementen het risico op longkanker bij rokers eigenlijk verhoogden. Kurkuma kan helpen uw maag te verlichten na het eten van iets vets of pittigs.

Review: The Synergy Company, Organic SuperPure Turmeric Extract, 60 Organic Veggie Caps

 D, voedingswetenschapper bij het micronutrient-informatiecentrum van het linus-paulingsinstituut en als auteur van het artikel, legde uit hoe een enkele fytochemie mogelijk zou kunnen helpen bij gezondheidsproblemen, variërend van de ziekte van Alzheimer, kanker tot reumatoïde artritis. Er is niets in dit product dat de biologische beschikbaarheid van curcumine verhoogt. Effect van curcumine op in vitro vroege post-implantatiestadia van de ontwikkeling van muizenembryo's. Voor betere resultaten wordt echter aanbevolen om dagelijks in te nemen. Uit twee studies bij mensen is gebleken dat een dosis van maximaal 12 g curcumine veilig is en goed wordt verdragen. Dit product moet worden gebruikt in combinatie met een verstandig dieet en trainingsprogramma. Kurkuma is een struik die verwant is aan gember en komt oorspronkelijk uit tropische gebieden in Zuid-Azië. Regulering van de bloedsuikerspiegel bij diabetici. Preklinische beoordeling van curcumine als potentiële therapie voor b-cll. Misschien wordt curcumin één dag gebruikt in combinatie met conventionele kankerbehandeling. De groep die de nsaids gebruikte, ondervond meer gastro-intestinale problemen. Zwangere en zogende vrouwen mogen dit supplement niet gebruiken om nadelige gezondheidseffecten te voorkomen. Effect van rode wijn en wijn polyfenolen resveratrol op de endotheliale functie bij konijnen.

Curcumine remt de van bloedplaatjes afkomstige groeifactor-gestimuleerde vasculaire gladde spiercelfunctie en door letsel geïnduceerde neointima-vorming. Curcumine bleek zijn antikankeractiviteiten in veel verschillende soorten kankercellen uit te oefenen door een verscheidenheid aan signaalroutes te reguleren (herzien in 2, 47). Curcumine is een vroegwerkende stadium-specifieke inductor van verlengde functionele levensduur bij drosophila. Zowel kurkuma en statines zijn krachtige lipidenverlagende middelen. Er werden geen verschillen in markers van oxidatieve stress en spierhistologie waargenomen. Er zijn aanwijzingen dat oraal toegediend curcumine zich ophoopt in gastro-intestinale weefsels. 4% van de met placebo behandelde deelnemers ontwikkelde diabetes (71). Zuur, syringinezuur en protocatechuïnezuur. Dit zijn allemaal polyplantpreparaten die niet kritisch zijn beoordeeld volgens de criteria van vandaag. Het is echter belangrijk op te merken dat het effect van curcumine op biotransformatie-enzymen kan variëren, afhankelijk van de wijze van toediening, de dosis en het diermodel. In tegenstelling daarmee reageerde de nsaid sneller, waarbij de sterkste pijnverlichting werd gemeld een uur na toediening, maar met significant. Hoewel veel van dit onderzoek zich heeft geconcentreerd op de mogelijke actie tegen kwaadaardige cellen, zijn er relatief weinig studies gedaan naar de leverbeschermende effecten.

Interferonen en tumornecrosefactoren hebben vergelijkbare katabole effecten op 3t3 l1-cellen. Aangezien de bovengenoemde twee mechanismen (17Beta-hsd3 en 5ar remming) anti-androgeen van aard zijn, zou het verstandig zijn om de in vivo effecten van curcumine te observeren. Informatie en verklaringen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden en zijn niet bedoeld als vervanging van het advies van uw arts.