Goingorganic.nl

Think, Thinksport, Insulated Sports Bottle, Green, 17 oz (500ml)

Thinksport, Insulated Sports Bottle, Green, 17 oz (500ml) by Think Sport, Fitness Water Flessen Shaker Cups

€ 17,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Think, Thinksport, Insulated Sports Bottle, Green, 17 oz (500ml)
Prijs: € 17,00
Inhoud: 0.39 kg, 26.7 x 9.1 x 9.1 cm
Productcategorie: Sport, Fitness Water Flessen Shaker Cups, Sports, Fitness Water Bottles Shaker Cups

Denk, denk sport, geïsoleerde sportfles, groen, 17 oz (500ml) – blijft koud 18+ uur. Verblijf warm 4 + uur. Veiliger producten voor gezondere atleten. Vrij van bpa, bps, lood, huisdier, ftalaten, pvc en biologisch schadelijke chemicaliën. Gemaakt van medisch klasse 304, 18/8 roestvrij staal. Gecertificeerde onderneming. Derde partij getest. Gecreëerd om de toenemende bezorgdheid van de uitstoot van schadelijke chemicaliën uit consumentenproducten aan te pakken.

Thinksport werkt samen met toonaangevende wetenschappers en veilige materialen om veiliger oplossingen te creëren. Kenmerken: makkelijk te drinken. Grote mond, kraag. Interne maasfilter (verwijderbaar). Geen fles zweet. Dubbelwandig & vacuüm geïsoleerd. Medische klasse 304, 18/8 roestvrij staal. Hanteer voor een makkelijke draag. Vrij van bpa, bps, lood, huisdier, pvc, ftalaten en biologisch schadelijke chemicaliën. Vaatwasserbestendig. goingorganic.nl Goed product, maar erg zwaar! Ik denk niet dat het water langer dan 6 uur koud kan houden.

Het zou het water koud moeten houden voor 18 uur, maar met mij was het niet goed. Ook het maakt me verdrietig dat zelfs voor 7 uur het water geen ijs zal zijn als ik hem in het ijs bevrijdt. Of selecteer een productcategorie links voor meer specifieke producten van interesse. Als u suggesties, vragen of problemen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Deze sportfles verandert in een op een batterij werkende blender met een druk op de knop om poedervormige dranken en dikke ingrediënten zoals yoghurt efficiënt te mengen. 1) Stam n Flo pc (1) Eiwitbeker, 1) pillenschaal, 1) whirlybaldraadgarde-kenmerken: 16 Oz capaciteits bekerbevestigingsschroef. We kunnen binnen 24 uur kwaliteitsgarantieproducten en handige after-sales service leveren aan onze klanten. Met één druk op de quick release-knop wordt het poeder in het water gedropt om onmiddellijk te worden gemengd zonder het uit elkaar te halen. Het beste is dat het weliswaar een blender is, maar dat het discreet en superstil is en je het niet kunt horen, zelfs wanneer je het overal, thuis, in je sportschool of op je werk aanzet. De glazen schudfles heeft een siliconenhuls waarmee je de shaker stevig vastpakt en deze ook beschermt tegen breken als je hem per ongeluk laat vallen. Past het goed in je sporttas, auto, kluisje, enz.

Think, Thinksport, Insulated Sports Bottle, Green, 17 oz (500ml): Sport, Fitness Water Flessen Shaker Cups

 Wilt u uw artikelen snel krijgen zonder de prijzige verzendkosten – met shippingpass van Walmart, kunt u elke dag lage prijzen genieten met het gemak van snelle, gratis verzending. De agitator beweegt op en neer door het rietje terwijl je schudt, zodat het door al het vocht stroomt om je eiwitpoeder uit te wissen. En hoewel de meeste kunststoffen die worden gebruikt bij het vervaardigen van de flessen magnetronbestendig zijn, raden we u aan om uw eiwitshakes in de magnetron te bewaren. Ik had de verkoper gevraagd of de metingen waren ingesloten in het plastic of bedrukt. De kleuren, textuur, afbeeldingen en extra functies kunnen allemaal van invloed zijn op uw beslissing. Het hele punt van het kopen van een shakerfles is om het samen met u te kunnen dragen terwijl u traint en reist naar en van de sportschool. Het doel van de mous shaker is het elimineren van die rottende eiwitgeur die de meeste shakers krijgen wanneer ze niet grondig worden gewassen of gewassen, maar stukjes eiwit blijven in de hoeken op de bodem van de fles of in de groeven in het deksel. Bewerken: ik hou nog steeds van het mixelement, maar de compartimenten kunnen lucht en vocht bevatten en ervoor zorgen dat de poeders klonteren.

Think, Thinksport, Insulated Sports Bottle, Green, 17 oz (500ml): Sport, Fitness Water Flessen Shaker Cups

 Op deze site kunt u bladeren door alle producten op de startpagina, of de producten filteren op seizoen of productcategorie met behulp van de opties in de linkerzijbalk. Het drinken van ijskoud water kan tot 8 calorieën verbranden voor elk kopje water dat je drinkt. Net als een miljoen anderen, toch – ik geef toe dat ik een complete freak ben over de kleine details van dingen en vooral deze dagen een bedrijf waardeer dat een extra stapje zet! Voortbouwend op de multifunctionele schudtrend, heeft de cyclooncup een koel stashvak aan de onderkant voor je poeders, contanten of wat je maar in wilt doen. Think, Thinksport, Insulated Sports Bottle, Green, 17 oz (500ml) Zoek naar een fles waarmee je goed kunt schudden en je een soepele, romige en goed gemengde shake kunt geven. In het gedeelte met PayPal-bankbiljetten wanneer u betaalt. Omdat ze na deze twee maanden zo moeilijk schoon te maken zijn, moet je het weggooien of het filter vervangen. De plastic schudbal deed zijn werk en mengde mijn eiwitpoeder met sojamelk, ik kwam niet uit met klonten of kalkachtige vlekken. De fles is uitgerust met een klep die gemakkelijk kan worden geopend en gesloten en waarmee u de fles kunt gebruiken, zelfs als u onderweg bent.

Review: Think, Thinksport, Insulated Sports Bottle, Green, 17 oz (500ml)

Reiniging: deze flessen zijn zelfreinigend wanneer u wat water en reinigingsmiddel toevoegt om het te mengen en uit te spoelen. Perfect voor sporten: de balhouder van polypropyleenmixer beweegt vrij in de fles terwijl u schudt, en mengt zelfs de dikste ingrediënten met gemak. U wilt ook een brede opening die eenvoudig schoon te maken is zonder een speciale borstel te gebruiken. De eerste proteïneshake-fles werd uitgevonden door blenderfles in 2004; Het concept werd echter populair en werd pas rond 2010 vastgelegd. Dit is bekend bij Walmart en een van de beste flessen met eiwitschudbekers, bevat precies genoeg vloeistof voor de perfecte training. Als u op zoek bent naar een flip-topfles, zoek dan naar een merk dat garandeert dat de fles morst. Stel je nu eens voor wat er zou gebeuren als je een deksel op het zwembad zou plaatsen en de temperatuur zou verhogen. Dit is een van de dingen die shakers zo populair maken, het snelle en gemakkelijke aspect van het proces. Het is gemaakt van bpa-vrij Eastman triton-plastic dat slagvast is. Review: De bijgewerkte promixx is net zo geweldig als zijn voorganger, met een metalen buitenzijde van een slanke lijn en een geheel nieuwe waterdichte afdichting bovenaan. Zoals ik verwachtte, kwam bijna alle druk eraf. Het maken van een eiwitshake met behulp van een van deze is een eenvoudig proces in vier stappen dat je overal en altijd kunt uitvoeren. Ontworpen voor het echte leven, is de smartshake shaker-beker inderdaad een veelzijdige en nuttige eiwit-schudfles om te kopen.

 Bij voorkeur bevat het meer dan onze drankgrootte, omdat je ruimte nodig hebt voor het poeder en ruimte hebt voor het wankel-wankele mengdeel. Wat we vooral leuk vinden aan deze stapel is de no / endurance-mix in de c4 die zal helpen om de resultaten van de super dmz 3 te verbeteren. Ik heb een aantal mensen zien praten over hun eiwit shakers en na een tijdje online te hebben gezocht ik heb geen idee wat ze doen. Anderen hebben ook gezegd dat de tekst aan de zijkant van de fles wegkantelt en, zoals u op de foto zult zien, geldt dit ook voor beide flessen die ik heb gekocht. We moesten de jaxx metal shaker cup opnemen omdat het echt een zeer goed gebouwde shaker is; het is in het belang van Pete gemaakt van roestvrij staal! Het is gemaakt van roestvrij staal van chirurgische kwaliteit, zodat je weet dat het die poederdeeltjes in je eiwitshake doorsnijdt! Of het nu pre-workout drankjes, post-workout wei of proteïne shakes of maaltijdvervangers zijn, laat een schepje van je go-to poeder-supplement in een van onze favoriete shakerflessen vallen, schud het goed en kijk hoe de resultaten binnenstromen!

Af en toe zet je het in de vaatwasser voor een extra schoonmaakbeurt. We kunnen alleen verzenden naar de onderste 48 staten. Bij voorkeur met een wijd open mondstuk zonder ingewikkelde componenten, zodat je recht in de fles kunt komen om schoon te schrobben. Review: Deze eiwitshaker bevat extra opslagruimte voor pillen, eiwitpoeder en kan worden uitgebreid met in elkaar grijpende stapelbekers.