Goingorganic.nl

Think, Thinksport, Insulated Sports Bottle, Green, 25 oz (750ml)

Thinksport, Insulated Sports Bottle, Green, 25 oz (750ml) by Think Sport, Fitness Water Flessen Shaker Cups

€ 18,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Think, Thinksport, Insulated Sports Bottle, Green, 25 oz (750ml)
Prijs: € 18,90
Inhoud: 0.58 kg, 27.9 x 9.9 x 9.9 cm
Productcategorie: Sport, Fitness Water Flessen Shaker Cups, Sports, Fitness Water Bottles Shaker Cups

Denk, denk sport, geïsoleerde sportfles, groen, 25 oz (750ml) – blijft koud 18+ uur. Verblijf warm 4 + uur. Veiliger producten voor gezondere atleten. Vrij van bpa, bps, lood, huisdier, ftalaten, pvc en biologisch schadelijke chemicaliën. Gemaakt van medisch klasse 304, 18/8 roestvrij staal. Gecertificeerde onderneming. Derde partij getest.

Gecreëerd om de toenemende bezorgdheid van de uitstoot van schadelijke chemicaliën uit consumentenproducten aan te pakken. Thinksport werkt samen met toonaangevende wetenschappers en veilige materialen om veiliger oplossingen te creëren. Kenmerken: makkelijk te drinken. Grote mond, kraag. Interne maasfilter (verwijderbaar). Geen fles zweet. Dubbelwandig & vacuüm geïsoleerd. Medische klasse 304, 18/8 roestvrij staal. Hanteer voor een makkelijke draag. Vrij van bpa, bps, lood, huisdier, pvc, ftalaten en biologisch schadelijke chemicaliën. Vaatwasserbestendig. goingorganic.nl Ik had een kleine schok toen ik het kreeg omdat ik niet dacht dat het zo groot zou zijn. Het lijkt meer op een thermos dan een fles, maar het is nog steeds echt geweldig. Houdt water koelen voor een tijdje en de kleur is absoluut prachtig.

Er waren veel geïsoleerde roestvrijstalen flessen beschikbaar, die dranken koel konden houden en geen geuren absorberen, maar hij kon geen enkele vinden met een ingebouwde mixer voor dikke eiwitshakes. De dop en nekgreep zijn duurzaam en sterk om een ​​goede insluiting en antislip grip te verzekeren. Ook zijn handmatige schudflessen goedkoop. Als je echter een shakebeker wilt die doet wat hij hoort te doen, is brandstof shaker een van de beste. Ik zou nog steeds veel klonters hebben. Als je een goede shaker-beker hebt, wil je hem overal met je meenemen. De mesh-roosters in andere shakers laten schamen. Van pre-workout tot intra-workouts en post-workout eiwitmengsels lijkt het erop dat we constant iets moeten mengen. , En gemakkelijk schoon te maken, terwijl de vacuümisolatie ijskoude drankjes 48 uur lang koel houdt, koude dranken 8 uur koud en warme dranken 8 uur warm. Omdat ze na deze twee maanden zo moeilijk schoon te maken zijn, moet je het weggooien of het filter vervangen. De eigenlijke shaker is geen losse bal die rammelt, kan verdwalen en is een pijn om schoon te maken – het is een geïntegreerde veer die breekt en elk poeder dat je erin doet uiteenvalt en het is gemakkelijk schoon te maken! Ror-afwerking, de fles is gemaakt van duurzaam roestvrij staal en heeft een duurzaam geoogste bamboekap.

Think, Thinksport, Insulated Sports Bottle, Green, 25 oz (750ml): Sport, Fitness Water Flessen Shaker Cups

Ondanks de obesitasepidemie, of misschien juist daarom, kijken steeds meer mensen naar hun dieet en bewegingsregime. Hiermee kunt u uw proteïne snel laten shaken of uw eiwitpoeder snel mengen met water, melk, shake of smoothie zonder klontjes voor een lekker en gezond drankje. Er zijn andere merken die deze ook maken, niet alleen smartshake. Voor iedereen die is ingesteld op het bereiken van grootheid in de trainingsresultaten, is een eiwit shake na het sporten een must. Hij droeg bij aan de San Francisco-kroniek en donkere stemmen. Deze opslagpotten nemen een blenderfles naar een geheel nieuw niveau. Eiwitschudflessen zijn erg populair omdat ze extreem draagbaar zijn en je de fles overal mee naartoe kunt nemen. De shake en go-fit shakerfles beschikt ook over een lekvrij deksel en handige volumemarkeringen voor eenvoudig meten en volgen, en is ontworpen om te passen op de meeste bekers voor het onderweg drinken van uw voeding. Met dat in gedachten merkte ik dingen op toen ik het de eerste keer gebruikte, maar ik wachtte en gebruikte de shakelfles nog een paar keer.

Think, Thinksport, Insulated Sports Bottle, Green, 25 oz (750ml): Sport, Fitness Water Flessen Shaker Cups

Dit komt voornamelijk door het gebruik van goedkope materialen door bedrijven, hoewel inherente ontwerpfouten ook een rol kunnen spelen. Bevrijd jezelf van verf en plastic met de klean kanteen 27oz s. Een draagbare blender die op twee aaa-batterijen werkt, kan echter een zegen zijn voor de smoothiedrinker die eenvoudigweg geen tijd heeft om zich thuis te mengen. En als de eiwitschudder nog geen deel uitmaakt van uw sportschoolset, dan moet u zeker in één investeren. Think, Thinksport, Insulated Sports Bottle, Green, 25 oz (750ml) Onze lekvrije, bpa-vrije fles en alle componenten zijn vaatwasbestendig in de bovenste rek voor een probleemloze, complete reiniging. Stel uw vragen over dit specifieke product in het onderstaande veld. Dit was het eerste model van de fles dat al in 2004 werd gelanceerd en het populairste model in de markt was. Toen fitnessverdedigers begonnen met het gooien van eiwitten in de mix, leek het erop dat de waterfles zijn match en functionele levensduur had bereikt, omdat consumenten daardoor massa's smerig smakende supplementen naar beneden zuigen. Hoewel deze vertragingen zeldzaam zijn, kunnen ze ertoe leiden dat zendingen enkele weken duren voordat ze op hun bestemming aankomen. Als je erom bent om eiwitpoeder in je water, melk, smoothie en daarbuiten te mengen, dan is het hebben van een shakerfles om te zorgen dat je klontjes verbrijzelt essentieel voor een heerlijk smakende drank. Had maar iedereen zoveel om haar product en zaken gegeven!

Review: Think, Thinksport, Insulated Sports Bottle, Green, 25 oz (750ml)

 De houders aan de onderkant geven me de mogelijkheid om al mijn poeders vooraf in te stellen voor de training. Als u een fitnessliefhebber, een sportschooljunkie of een sporter bent, weet u zeker dat u ooit in uw leven een eiwitschudbeker hebt gebruikt. Het is gemakkelijk te dragen: het voordeel van veel plastic flessen is dat ze ook nogal rond kunnen zijn en moeilijk een goede greep kunnen krijgen, waardoor het makkelijker wordt om te glijden en neer te zetten. Alles bij elkaar zou ik dit product aanbevelen en ik zal waarschijnlijk uiteindelijk een paar meer kopen. U kunt uw dikke shakes, smoothies en zelfs eieren gemakkelijk mengen om uw omelet in de smartshake-fles te maken en de fles is uitgerust met een honingraatzeef die alle klontjes helpt wegtrekken. Vingergroef ontwerp om het zweet- en glijprobleem na inspanning op te lossen. In een onderzoek naar drinkflessen die langdurig op kamertemperatuur waren, was het niveau van de bacteriën daarin ver boven wat de niveaus van bacteriën wettelijk zijn toegestaan ​​in drinkwater. 60 caps per fles met een fabricagedatum van 07/14. Je hebt tweezijdige eiwit shakers waar je je pre-workout supplement aan de ene kant en het eiwit in het tweede compartiment kunt bewaren en sommigen hebben zelfs een elektrische mixer aan de basis van de fles waarmee je je eiwitshake kunt mengen met een romige romige drank. Als het geïsoleerd is, kunt u altijd een paar stukjes ijs in uw fles gooien om als een roerder te werken zonder de achtersteven van de agitator op te ruimen.

In tegenstelling tot andere shakerflessen, biedt de pil-inzetbak een handige optie om uw pil vitamines en supplementen mee te nemen en is afneembaar! Ongeacht hoe klein de bestelling is of hoe ver het moet gaan, shippingpass biedt onbeperkte landelijke verzending. Maar over het algemeen genomen, als u het gebruikt zoals het bedoeld is om te worden gebruikt en de instructies die bij het product horen, in acht neemt, zou het in orde moeten zijn. U moet beslissen of u een eiwitschudfles wilt die handmatig of automatisch is. Shaker maakt het eenvoudig om je essentiële voor- en na-trainingen, zoals eiwitten, vitamines, fruit, water en yoghurt, op te slaan en te gebruiken. Een echt brede kop past niet in de bekerhouder van uw auto. Bij de meeste shakercups is het mogelijk om uw eiwitpoeder en -vloeistof op verschillende locaties op te slaan, zodat u aan het einde van een trainingssessie een fris drankje kunt mixen.

De eerste proteïneshake-fles werd uitgevonden door blenderfles in 2004; het concept werd echter populair en werd pas rond 2010 vastgelegd.