Goingorganic.nl

Think, Thinksport, Sunscreen Stick, SPF 30, 0.64 oz (18.4 g)

Thinksport, Sunscreen Stick, SPF 30, 0.64 oz (18.4 g) by Think Bad, Schoonheid, Zonnescherm, Gezichtsverzorging, Zonwering Zonwering

€ 6,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Think, Thinksport, Sunscreen Stick, SPF 30, 0.64 oz (18.4 g)
Prijs: € 6,90
Inhoud: 0.05 kg, 10.2 x 7.6 x 2 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Zonnescherm, Gezichtsverzorging, Zonwering Zonwering, Bath, Beauty, Sunscreen, Facial Care, Sunburn Sun Protection

Denk, thinkport, zonnebrandstokje, spf 30, 0. 64 oz (18 4 g) – gezicht en body stick minerale zonnebrandcrème. Zinkoxide 20%. Breedspektrum uva / uvb. Waterbestendig – 80 minuten. Veiliger product voor gezondere atleten. Uva / uvb bescherming. De standaard voor veilig zonnebrandcrème.

Gecertificeerde onderneming. Door het gebruik van veilige ingrediënten en ons werk met toonaangevende wetenschappers, behandelt thinksport de groeiende zorg van chemicaliën die in de meeste zonnebrandmiddelen en consumentenproducten worden gevonden. 1ste zonnescherm lijn om te voldoen aan de volledige voedingssupplement voor voedingsmiddelen. Biedt een gezonde, breed spectrum uva / uvb bescherming. Geen paba, parabenen, ftalaten, bpa, oxybenzone, avobenzon, petroleum, dioxaan of giftige chemicaliën. Geen aerosol. Geen dierproeven. Hoogste waterdichtheid toegestaan ​​door de fda. Ontworpen voor elke dag gebruik. Gezicht en heel lichaam.

Eenvoudige applicatiestok. Gebruik. Helpt bij het voorkomen van zonnebrand. goingorganic.nl Dit werkte goed en mijn kinderen (10yo) waren in staat om zich gemakkelijk aan te vragen. Ze werden niet gebrand of zelfs gelooid, die voor hen erg belangrijk is. Dus bedankt voor dit product. Klein was goed om in handtas te glijden, maar omdat het klein was, was het ook makkelijk om hahahaa te verliezen. Ik nam 4 op vakantie en we nemen 2 terug omdat we 2 kwijt hebben. Hoewel iedereen een verschillende voorkeur heeft voor het gebruik van traditionele zonneschermopties in vergelijking met de meer natuurlijke alternatieven, zijn er bepaalde woorden op de achterkant van dat label waar u eerder naar moet zoeken als u wilt uitchecken. Inzicht in hoe schade door de zon de huid beïnvloedt en hoe dit te voorkomen, is essentiële informatie voor uw huid. Zodra de huid is afgekoeld en gehydrateerd, zullen de inflammatoire eiwitten die vrijkomen bij de verbranding zich terugtrekken.

Think, Thinksport, Sunscreen Stick, SPF 30, 0.64 oz (18.4 g): Bad, Schoonheid, Zonnescherm, Gezichtsverzorging, Zonwering Zonwering

Zoek naar krachtige lokale producten zoals vitamine C en vitamine E, die schade door vrije radicalen neutraliseren. Zeker weten ze het beter – in 2018 weten we allemaal dat blootstelling aan de zon lijnen, pigmentatie en, wat serieuzer, melanoom betekent. Uw persoonlijke gegevens worden niet met die bedrijven gedeeld – we sturen de e-mails en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden. De huid die gaat schillen gaat schillen. De krachtige, volledig natuurlijke producten in dit uitgebreide pakket zijn als een vernieuwingsprogramma voor het gezicht, waardoor het uiterlijk en het gevoel van de huid die te veel plezier in de zon heeft gekregen, aanzienlijk wordt verbeterd. De combinatie is een combinatie van zowel chemicaliën als mineralen. De huidbeschermende vitamine E zorgt ervoor dat de gevoelige gezichtshuid optimaal wordt beschermd tegen zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering.

Kies voor een zonnehoed met een brede rand en breng zonnebrandcrème aan met een SPF van ten minste 30 in deze gebieden om het drogen niet te verergeren. Zoek naar een poeder dat vrij is van kunstmatige geurstoffen, die de gevoelige huid kunnen irriteren. Blote mineralen teint getinte hydraterende gelcrème met breed spectrum spf 30 wat: lichtgewicht tot medium dekking met mariene botanicals, minerale elektrolyten en antioxidanten. Houd er rekening mee dat de werking van een zonnebrandproduct geen betrekking heeft op uv-stralen of de stralen die verantwoordelijk zijn voor vroegtijdige huidveroudering. Ons krachtige zonnescherm is volledig hypoallergeen en bevat geen parabenen. Dit is niet alleen een uva- en uvb-protector, maar ook infraroodlicht. Patricia Wexler gaf ons haar onschatbare tips over zonnebrandcrème in de nagelstudio, wat spf-nummers echt betekenen, en meer.

Think, Thinksport, Sunscreen Stick, SPF 30, 0.64 oz (18.4 g): Bad, Schoonheid, Zonnescherm, Gezichtsverzorging, Zonwering Zonwering

Breng voor je buiten-workout grofweg een hoeveelheid sportief geformuleerd of waterdicht zonnebrandmiddel van een shotglaasje aan – ze hechten beter aan de huid en zweten minder snel af. Deze droge oliespray helpt de huid en het haar te beschermen tegen de uitdrogende effecten van zon, zout water en chloor. Think, Thinksport, Sunscreen Stick, SPF 30, 0.64 oz (18.4 g) Herinnering: als u bijzonder gevoelig bent voor zonnebrand, vermijd dan blootstelling aan de zon tussen 11 a. Slather op een vochtinbrengende crème of aloë vera-gel om je uitgedroogde huid te kalmeren en verlicht sommige van je zonnebrand-symptomen. Werk uw huidverzorgingsregime af door vocht vast te houden en de huid te kalmeren met een kleine hoeveelheid verzachtende crème. Bij maakt geuren natuurlijke spa lijn, we creëren alle natuurlijke spa-producten voor exclusieve salons, resorts en spa's op nationaal niveau. Helaas, moest een paar van die op een bewolkte dag in phuket in januari gebruiken die de beste van mij kreeg toen ik in de schaduw lag te dutten. Dit is ideaal voor krullende, kroezende en droge haartypes.

Review: Think, Thinksport, Sunscreen Stick, SPF 30, 0.64 oz (18.4 g)

Elke dag een vochtinbrengend middel aanbrengen dat onder de prioriteitenlijst valt. Vandaar dat dit wordt verwijderd van veel populaire zonneschermen van bekende merken. Het is beladen met ontstekingsremmende verbindingen om de boze huid te kalmeren, brandwonden te helen en de immuniteit te versterken (die een pak slaag krijgt onder de zon). Het doel van zonnebrandmiddelen is schadelijke uva / uvb-stralen uit te filteren, die de belangrijkste oorzaak zijn van huidkanker en vroegtijdige veroudering (Lijnen, rimpels, pigmentatieproblemen en een slechte huidskleur). Zelfs als er een paar kleine blaren verschijnen, is het meestal veilig om de brandwond thuis te behandelen. Direct na een brandwond, neem twee aspirine, week de huid met kompressen ijskoude magere melk en water gedurende 10 minuten om de paar uur met een zachte washand en dep droog. Onderzoek toont nu aan dat schade door vrije radicalen potentieel net zo slecht is als UV-schade. Deze producten laten geen witte film achter op de huid, veroorzaken geen puistjes of een te glanzend gezicht en kunnen naadloos worden aangebracht over of onder make-up.

Een betere strategie: het maakt niet uit wat het label zegt, pas het opnieuw toe, vooral na dips en dry-offs. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van de gezondheid van uw huid door jaarlijkse screenings op de huid en molcontroles te krijgen. Zodra je uit de badkuip komt, moet je jezelf een beetje nat afdrogen, maar een beetje water op je huid laten. De huid van je gezicht is aanzienlijk dunner en gevoeliger dan de huid van je lichaam. Het extract van rode algen zit vol met mineralen en biedt krachtige zonbescherming. (Ook stoppen met roken maakt een verschil omdat sigarettenrook enorme hoeveelheden huidschadelijke moleculen creëert). Ze geven je een egale kleur, zonder er stroperig of oranje uit te zien, zegt ze. Wanneer de huid ook blaren en zwelt, kan dit een tweedegraadsverbranding worden genoemd. Een betere strategie: bescherm uzelf elke dag met lichte lotions die bescherming bieden tegen uva- en uvb-stralen. Zonnebrillen beschermen de tere huid rond de ogen tegen rimpels. Ook, voegt ze eraan toe, kan het esthetisch superieur zijn aan het gebruik van zonnebrandcrème onder cosmetica.

We haten het om te prediken, maar de vette huid heeft nog steeds een dagelijkse toepassing van spf nodig om hem te beschermen tegen, op zijn best, zonnebrand en, in het slechtste geval, huidkanker. Leer van mijn fouten: ik ben in 2010 naar Puerto Plata, Dominicaanse Republiek geweest. Drenk een schone doek of wegwerpbare wattenschijfjes in de vloeistof, wring het uit en plaats het op een gebrande huid gedurende 5-10 minuten. Daily sheer, dat vorig jaar werd gelanceerd, is een van de gemakkelijkste zonnebrandmiddelen om te dragen. Gebruik altijd een zonnebrandcrème met een SPF van 15 of hoger, adviseert glaser. Naast een brede bescherming bevat het groene thee en tocoferol voor antioxiderende voordelen, panthenol voor verzachting van de huid, coco-caprylaat en squalaan om te hydrateren en verzachten. Druk de theezakjes vervolgens tegen uw huid aan. Dit is gewoon een goede huidverzorgingspraktijk, je moet altijd proberen om dagelijks zonnebrandcrème te dragen. Het is goed om producten te vermijden die irriterende stoffen kunnen bevatten.

Je bent van plan om op het strand zonnebrandcrème aan te doen, zodra je de stoelen naar de perfecte plek hebt gesjouwd, een paraplu hebt opgezet, je kinderen hebt ingesmeerd en de lotion hebt doorgegeven aan je man. Org, omdat te veel zon kan leiden tot verlies van gezichtsvermogen en maculaire degeneratie.