Goingorganic.nl

Thorne Research, Perfusia-SR, 120 Vegetarian Capsules

Perfusia-SR, 120 Vegetarian Capsules by Thorne Research Supplementen, Aminozuren, L Arginine, Gezondheid, Hart Cardiovasculaire Gezondheid

€ 31,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Thorne Research, Perfusia-SR, 120 Vegetarian Capsules
Prijs: € 31,00
Inhoud: 0.14 kg, 6.6 x 6.6 x 12.7 cm
Productcategorie: Supplementen, Aminozuren, L Arginine, Gezondheid, Hart Cardiovasculaire Gezondheid, Supplements, Amino Acids, L Arginine, Health, Heart Cardiovascular Health

Thorne onderzoek, perfusia-sr, 120 vegetarische capsules – voedingssupplement. Nsf gecertificeerd voor sport. Sustained-release l-arginine ter ondersteuning van hartgezondheid, productie van stikstofoxide en optimale bloedstroom. Wanneer er voldoende l-arginine aanwezig is, slaat de slagaders af, waardoor de optimale bloedstroom wordt bevorderd. Aangezien de slagaders ontspannen, kan de normale bloeddruk beter worden onderhouden. Erecties kunnen optreden in de normale loop van de intimiteit. Verhoogde werkcapaciteit tijdens oefening wordt bevorderd. Lean spiermassa synthese wordt ondersteund. Sustained release l-arginine ondersteunt cardiovasculaire functie, wondgenezing en immuunfunctie – en is een biologische voorloper voor stikstofoxide. L-arginine is een semi-essentieel aminozuur dat betrokken is bij meerdere gebieden van menselijke fysiologie en metabolisme.

L-arginine heeft een significante invloed op de endocriene functie en helpt de vrijstelling van neurotransmitterchemicaliën, insuline, glucagon te reguleren (die het tegenovergestelde effect van insuline heeft, namelijk het verhoogt de bloedsuiker) en het groeihormoon. Echter, een van de meest dwingende bijdragen van l-arginine aan de menselijke fysiologie is zijn rol als biologische voorloper van stikstofoxide. Het vasculaire endothelium (de voering van de slagaders) creëert stikstofoxide uit l-arginine, die vooral resulteert in ontspanning van het bloedvat. Deze eigenschap is belangrijk om goede vasculaire gezondheid, hartgezondheid, reproductieve gezondheid en bescherming tegen oxidatieve schade te behouden. Het behoud van de natuurlijke en gezonde functie van het vasculaire endothelium hangt af van de beschikbaarheid van l-arginine voor deze cellen. Zoals hierboven vermeld, is de omzetting van l-arginine naar stikstofoxide verantwoordelijk voor deze functies door de endotheliale cellen resistenter te maken tegen oxidatieve schade en hechting door anderszins schadelijke stoffen. Talrijke studies hebben aangetoond dat personen met voldoende nitric oxide productie door endotheliale cellen de beste cardiovasculaire gezondheid behouden. In een grote, dubbelblinde klinische studie waargenomen mannelijke reproductieve gezondheidsproblemen, 1. 6 gram l-arginine die dagelijks gedurende zes weken wordt gegeven, resulteerde in verbetering van de voortplantingsgezondheid bij die mannen met een lage stikstofoxidemetabolisme. Net zoals de meeste aminozuren, l-arginine fungeert als een bouwsteen voor eiwitten, lijkt de aanwezigheid ervan ook wondgenezing te ondersteunen.

Thorne Research, Perfusia-SR, 120 Vegetarian Capsules: Supplementen, Aminozuren, L Arginine, Gezondheid, Hart Cardiovasculaire Gezondheid

Talrijke studies tonen l-arginine supplementatie voordelen wondgenezingstijd en de sterkte van de weefsels in en rond de wond tijdens de genezingsfase. Zonder voldoende l-arginine (en vervolgens stikstofoxide) dat beschikbaar is voor de vasculaire endotheelcellen, kunnen arteriėn niet optimaal verwateren, wat kan resulteren in minder dan optimale bloedstroom naar de organen en extremiteiten. L-arginine wordt geabsorbeerd en gemetaboliseerd zeer snel in het lichaam, wat meestal het nodig maakt om het meerdere keren tijdens de dag te nemen. Echter, perfusia-sr met een langdurige afgifte handhaaft een optimaal niveau van l-arginine gedurende 24 uur met voorgesteld tweemaal daags gebruik. Studies op perfusia-sr tonen verhoogde bloedstroom naar de hartspier en de ledematen, het behoud van de algehele bloeddruk en de verbeterde vasculaire elasticiteit. Een recent onderzoek toonde verbeteringen in de bloedstroom na perfusia-sr-aanvulling bij personen die minder dan de optimale hartgezondheid hadden. In een andere studie werd perfusia-sr gedurende een week aan 29 gezonde vrijwilligers toegediend en werd aanzienlijke steun voor een gezond cardiovasculaire systeem waargenomen. goingorganic.nl Thorne onderzoek heeft geweldige producten, maar zoals met elke supplement reageert iedereen anders. Ik gaf 1 ster niet vanwege de kwaliteit van het product, maar door de reactie van mijn bodys op het nemen ervan. Helaas, ik denk dat ik gevoelig ben voor l-arginine beacuse nadat ik maar 1 capsule heb ingenomen (aanbevolen dosis is 2 capsules), de volgende dag kwam ik met kouzere blaren op mijn wang. Voor iedereen die koude zweren heeft gehad op hun lippen of gezicht, zou ik dit niet aanraden.

Thorne Research, Perfusia-SR, 120 Vegetarian Capsules: Supplementen, Aminozuren, L Arginine, Gezondheid, Hart Cardiovasculaire Gezondheid

Thorne Research, Perfusia-SR, 120 Vegetarian Capsules

Review: Thorne Research, Perfusia-SR, 120 Vegetarian Capsules

Zo hoog als 190/90 bp naar het 120/65 bereik. Verschillende keren kreeg ik 113-115 / 62-65 bereik. Ik vind deze dingen leuk! Ik heb raynauds en dit is een grote larginine voor mijn omloop. Ik heb geprobeerd goedkoper, maar ze werkte niet als perfussia! Mijn gebruik van dit product is om mijn bloed te behouden en omdat het een natuurlijk product is. Ik heb jarenlang perfusia gebruikt en vond het heel goed, ik zal het nooit meer gebruiken, ik neem dit met cituline die mijn bloeddruk verlaagt. Ik lees van dit product in robert e kowalskis boek, druk de druk van je hart af en heb slechts 2/3 van de tabletten genomen, mijn bp is aanzienlijk verminderd, bijvoorbeeld 145/90 tot 130/80. Ik heb dit nog niet met mijn medico besproken, maar zal bij mijn volgende checkup. Hoewel dit supplement de bloeddruk kan helpen, vind ik het een beetje duur vanwege de langdurige vrijgegeven formulering, maar deze formulering klinkt als een belangrijke factor voor dit aminozuur. Ik stel voor het lezen van het volgende boek dat ik eerst bestelde die gesprekken over verschillende supplementen zoals deze, en veel meer informatie. Zelfs als u een bloeddruk medicatie moet nemen, kunnen supplementen zoals deze langdurige gezondheidsvoordelen hebben voor het hart- en vaatstelsel, en kunnen de behoefte aan meer bloeddrukmedicatie in de gaten houden. Gezonde oorsprong, de bloeddruk genezing, robert e. Ik zou dit product zeker aanraden. Het duurt een tijdje om het volledige effect te zien, maar het is de moeite waard. Ik heb het ontdekt bij het lezen van een boek over hoe je bloeddruk van nature in acht weken kunt controleren.

Ik geloof waar mogelijk in natuurlijke producten. Key West, Fl), hebben niet gelezen hoe ze de afgifte van het poeder in een capsulevorm vertragen, maar de effecten zijn zeer goed en zelfs. Gebruik als lichaamsdetox, en op een duidelijke manier het effect van ammoniakverwijdering ervaren. Combineren met k4 vloeistof uit thorne, omdat ik mijn milde bloedpotentieel moet kijken. Ook een beetje prijzig. Aan de andere kant vind ik dat citruline voor mij werkt, niet veel, zoals -5pts. Nadat ik de lezingen heb onderzocht in het onderzoek naar de studies die met perfusia sr zijn gedaan, heb ik besloten om wat te proberen. Samen met andere supplementen lijkt het merit in de overtuiging dat het goed is voor de slagaders en bloeddruk. Ik heb gevonden dat het bijgedragen heeft tot het verlagen van de bloeddruk voor een familielid. Dus het is zeker de moeite waard om te proberen. Wat het product betreft, is het inderdaad een fijne.

Maar doe niet alleen omdat je denkt dat je het nodig hebt. Raadpleeg een gezondheidswerker alvorens het te nemen. Mijn man neemt dit voor hartproblemen, tot nu toe zo goed. Voel je veel beter sinds je regelmatig gebruik hebt gemaakt. Ik heb gevonden deze capsules moeilijk te verteren is er een alternatieve coating, niet veel genomen, dus ik kan niet zeggen of ze op dit moment effectief zijn. Maar ik heb het nodig, deze freakin magische pillen vormen troon, werkt goed voor mijn bloedprobleem. Als je lichaamsomstandigheden bent en je bent, voel je iets met je hart, bloedtemperatuur, dan kan dit voor je werken. Maar zoals altijd was het teleurstellend, was het teleurgesteld, het verzonden als een paar dollar spullen, ik doseer een paar dollar spullen, dus het was aanvaardbaar, 5 sterren aangenomen november 2016 kst, we geven dit een poging, tot nu toe lijkt het te helpen met zijn mis-beats. Hij heeft ze niet zo vaak. De tijd zal wel vertellen. Heeft mijn man al meerdere maanden nu dit product gehad.

Hoop om zijn bloeddruk te verbeteren maar heeft het niet de laatste tijd genomen.