Goingorganic.nl

Thorne Research, PharmaGABA-100, 60 Vegetarian Capsules

PharmaGABA-100, 60 Vegetarian Capsules by Thorne Research Supplementen, Gaba (Gamma Aminoboterzuur), Pharma Gaba

€ 24,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Thorne Research, PharmaGABA-100, 60 Vegetarian Capsules
Prijs: € 24,00
Inhoud: 0.05 kg, 5.1 x 5.1 x 9.7 cm
Productcategorie: Supplementen, Gaba (Gamma Aminoboterzuur), Pharma Gaba, Supplements, Gaba, Gamma Aminobutyric Acid, Pharma Gaba

Thorne onderzoek, pharmagaba-100, 60 vegetarische capsules – voedingssupplement. Alleen verkrijgbaar bij thorne onderzoek. Niet-gewoontevormend, niet-slaperig. De enige natuurlijke bron gaba. Bevordert een rustige, ontspannen, gefocuste gemoedstoestand. Gamma-aminoboterzuur (gaba) is een belangrijke neurotransmitter die door het centrale zenuwstelsel verspreid wordt. Omdat te veel excitatie kan leiden tot prikkelbaarheid, rusteloosheid, slapeloosheid en krampachtige bewegingen, moet deze excitatie in evenwicht worden gebracht met remming. Gaba – de belangrijkste remmende neurotransmitter in de hersenen – kan deze remming veroorzaken, die als een rem optreedt tijdens tijden van wegspanning. Daarnaast geven studies ook aan dat gaba ontspanning kan bevorderen en slaap kan verbeteren. Er wordt gedacht dat ofwel gauwgehalte of verminderde gaba-functie in de hersenen een nadelige invloed op de neurologische gezondheid kunnen hebben. De natuurlijke gaba in thorne's pharmagaba-100 wordt geproduceerd via een fermentatieproces dat gebruik maakt van lactobacillus hilgardii, de bacteriën die gebruikt worden om groenten te fermenteren bij de bereiding van de traditionele Koreaanse koolschotel, bekend als Kimchi. Klinische studies tonen aan dat deze natuurlijke vorm van gaba de productie van alfa-golven in de hersenen kan vergroten, waardoor een diep gevoel van lichamelijke ontspanning wordt gecreëerd, met behoud van de mentale focus.

Daarentegen worden de stressgerelateerde bèta-golven in de hersenen afgenomen. Naast veranderingen in hersengolven blijkt dat natuurlijke pharmagaba ontspanning veroorzaakt, zoals blijkt uit verminderde pupildiameter, hartslag en twee natuurlijke markers van stress – speekselkortisol en chromogranine a. In een head-to-head, dubbelblinde trial van natuurlijke pharmagaba versus synthetische gaba, heeft synthetische gaba deze positieve effecten niet aangetoond. goingorganic.nl Ik ben heel dankbaar voor de ontdekking van Pharmagaba door de Japanners. Andere gabas lijken niet op de hersenen te werken (bv. E. doe niet de bloedbreinbarrière over) maar pharmagaba doet natuurlijk wel, op basis van mijn en mijn patiënten ervaringen. Bedankt Thorne en bedankt aan de Japanse onderzoekers. Ik heb angst, lage energie, zure reflux en gastritis. Ik heb andere gaba-supplementen geprobeerd met een beetje maar succesvol. Ik hoorde heel veel goede dingen over deze (was aanbevolen op een naturopaths website als de beste vorm van gaba) dus ik heb besloten het te proberen. De belangrijkste reden waarom ik het heb was voor mijn buikproblemen, zoals ik heb gelezen studies dat de slokdarmfunctie wordt geregeld door gaba en dat gaba ontsteking vermindert, zoals dat dat u zou hebben met gastritis. Niet alleen helpt het met mijn sooibrand en gastritis, maar ik help me ook steeds meer gericht te blijven, mijn energie te verbeteren, en voorkomt dat ik na mijn ochtendkaffe jitterig ben. Over het algemeen maakt het mijn leven zo veel beter.

Thorne Research, PharmaGABA-100, 60 Vegetarian Capsules: Supplementen, Gaba (Gamma Aminoboterzuur), Pharma Gaba

Het is de beste gaba-product die ik heb geprobeerd en ik ben van plan om eraan te houden. Op dit moment ben ik 2 / dag aan het nemen en kan ik proberen te verhogen tot 3 / dag (1 uur, 1 in de middag en 1 voor bed). Ik neem een ​​voor slaaptijd om me te helpen slapen, en af ​​en toe een ander nemen als ik in de nacht wakker word. Deze zijn krachtiger dan gewone gaba-supplementen, althans in mijn ervaring. Als u Gaba gebruikt om de angst te helpen rusten, moet u zich ervan bewust dat een bijwerking van te veel gaba (in welke vorm dan ook) een snelle hartslag is. Werkt geweldig om mijn autistische dochter te laten kalmeren. Heb zeker een positief verschil gezien sinds ik het product begon te gebruiken. Mijn stemmingen zijn uitgelaten en de dagelijkse dosering is gemakkelijk te wijzigen, afhankelijk van de omstandigheden. Dit is een must voor iedereen met stress en / of angst.

Thorne Research, PharmaGABA-100, 60 Vegetarian Capsules: Supplementen, Gaba (Gamma Aminoboterzuur), Pharma Gaba

 Dit is een vorm van gaba die eigenlijk werkt, zelfs bij een dosis van 100 mg. Dit werkt beter dan de chewables. Thorne Research, PharmaGABA-100, 60 Vegetarian Capsules Ik voelde me verdoofd en erg slapen nadat ik maar een keer capsule per dag had genomen. Voelde als een farmaceutisch in plaats van een supplement en ik reageerde er helemaal niet goed op. Zeer teleurgesteld en een maar bang om ooit weer gaba te nemen. Ik kan valium met minder bijwerkingen dan dit en valium verminderde mijn spierpijn terwijl gaba me net een zombie laat voelen. Moge goed zijn voor iemand die een slaapmedicatie wil. Dit merk doet echt werk! Ik slaap langer en word niet zo vaak wakker. Heb een veel dieper, rustige slaap, levendige dromen, en helpt ook met rugpijn. Geweldig product en snelle levering!

Review: Thorne Research, PharmaGABA-100, 60 Vegetarian Capsules

Ik heb dit geprobeerd met grote verwachtingen dat het de angstsymptomen die ik lijd aan als gevolg van de chronische lymeziekte zou verlichten. Bizarre slechts één capsule van deze natuurlijke vorm van gaba veroorzaakte ernstige angst, paniekaanvallen, slapeloosheid en dyspepsie. Maar let op, dit betekent niet dat dit noodzakelijkerwijs met u zal gebeuren, aangezien mijn lymesziekte mij vreemde en abnormale reacties op bepaalde supplementen ondervindt. Ik neem een ​​van deze en een l-theanine, en het helpt met angst en paniek, waar ik vaak aan last, heb ik altijd wat aan de hand. Dit is een geweldig product. Had 5oo mg. Gaba voor slaap, maar lees ik zou het moeten verlagen als ik lage bloeddruk had. En zelfs met 500 mg.

Het helpt me niet elke nacht te slapen. Maar met deze 100 mg. Thorne merk, het werkt elke keer! Ik heb dit product geprobeerd in de hoop dat het valium zou kunnen vervangen, dat ik bij een zeer lage dosis vervang wanneer ik paniek aanval of angst heb. Helaas had pharmagaba geen effect op mij. Ik vond het ook niet erg warm in mijn armen en voeten – voelde me echt raar. Geen ander dan gewone gaba, maar veel duurder. Mijn zoon zit op het spectrum, en deze supplementen hebben hem met veel succes met veel succes geholpen.

Ik hou zoveel van dit product. Het helpt me beter te slapen en voelt rustiger in stressvolle situaties. Als ik een aanvulling moest kiezen om mee te nemen naar een deset eiland, dan zou dit zijn. Dit is het product dat mijn zorgverlener aan mij heeft aanbevolen voor pijn na mijn operatie. Het hielp me om te slapen en door genezing te krijgen zonder andere medicatie. De pharmagaba lijkt echt sterker te zijn. Het heeft mijn slaap geholpen. Dit is het tweede merk van gaba dat ik heb geprobeerd. De eerste gaf me. Anderen hebben ook gemeld dat dit een bijwerking is. Ik vond niet zo geprobeerd Thorne merk. Ik had geen reactie, wat een goede zaak is, maar ik heb het niet geprobeerd sinds de eerste paar nachten.

Ik maakte geen groot verschil in mijn slaap en maakte me een beetje groggy de volgende dag. Zal snel opnieuw proberen. Dit product had geen bijwerkingen en lijkt ons te werken, onze jongen is nu rustiger en we proberen een geleerd gedrag te stoppen, hopelijk zijn er geen gaten meer in de vingers gekruist, goed.