Goingorganic.nl

Thorne Research, PharmaGABA-250, 60 Vegetarian Capsules

PharmaGABA-250, 60 Vegetarian Capsules by Thorne Research Supplementen, Gaba (Gamma Aminoboterzuur), Pharma Gaba

€ 44,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Thorne Research, PharmaGABA-250, 60 Vegetarian Capsules
Prijs: € 44,00
Inhoud: 0.07 kg, 5.1 x 5.1 x 9.9 cm
Productcategorie: Supplementen, Gaba (Gamma Aminoboterzuur), Pharma Gaba, Supplements, Gaba, Gamma Aminobutyric Acid, Pharma Gaba

Thorne onderzoek, pharmagaba-250, 60 vegetarische capsules – voedingssupplement. Hypoallergeen. Alleen verkrijgbaar bij thorne onderzoek. Niet-gewoontevormend, niet-slaperig. De enige natuurlijke bron gaba. Bevordert een rustige, ontspannen, gefocuste gemoedstoestand. Gamma-aminoboterzuur (gaba) is een belangrijke neurotransmitter die door het centrale zenuwstelsel verspreid wordt. Omdat te veel excitatie kan leiden tot prikkelbaarheid, rusteloosheid, slapeloosheid en krampachtige bewegingen, moet deze excitatie in evenwicht worden gebracht met remming. Gaba – de belangrijkste remmende neurotransmitter in de hersenen – kan deze remming veroorzaken, die als een rem optreedt tijdens tijden van wegspanning.

Daarnaast geven studies ook aan dat gaba ontspanning kan bevorderen en slaap kan verbeteren. Er wordt gedacht dat ofwel gauwgehalte of verminderde gaba-functie in de hersenen een nadelige invloed op de neurologische gezondheid kunnen hebben. De natuurlijke gaba in thorne's pharmagaba-100 wordt geproduceerd via een fermentatieproces dat gebruik maakt van lactobacillus hilgardii, de bacteriën die gebruikt worden om groenten te fermenteren bij de bereiding van de traditionele Koreaanse koolschotel, bekend als Kimchi. Klinische studies tonen aan dat deze natuurlijke vorm van gaba de productie van alfa-golven in de hersenen kan vergroten, waardoor een diep gevoel van lichamelijke ontspanning wordt gecreëerd, met behoud van de mentale focus. Daarentegen worden de stressgerelateerde bèta-golven in de hersenen afgenomen. Naast veranderingen in hersengolven blijkt dat natuurlijke pharmagaba ontspanning veroorzaakt, zoals blijkt uit verminderde pupildiameter, hartslag en twee natuurlijke markers van stress – speekselkortisol en chromogranine a. In een head-to-head, dubbelblinde trial van natuurlijke pharmagaba versus synthetische gaba, heeft synthetische gaba deze positieve effecten niet aangetoond. goingorganic.nl-dokter Michael Murray nd verklaart dat klinische studies hebben aangetoond dat pharmagaba significante ontspannings- en anti-stress-effecten produceert, met inbegrip van veranderingen in hersengolfpatronen, pupildiameter, hartslag en speekselcortisol. De effecten van pharmagaba voelen zich anders dan bij gewone gaba.

Thorne Research, PharmaGABA-250, 60 Vegetarian Capsules: Supplementen, Gaba (Gamma Aminoboterzuur), Pharma Gaba

De pharmagaba lijkt een bredere gebied van de hersenen te beïnvloeden en voor een langere periode, in tegenstelling tot reguliere gaba die lijkt beperkt, is het effect en het is duur. Ik neem een ​​capsule op bed om te helpen bij het slapen. Van verschillende Gaba producten die ik heb verbruikt, heeft thorne de beste pharma kwaliteit en kalmert mijn over actieve hersenactiviteit het beste. Als u over het actieve doel bent of moeite heeft om op het einde van de dag problemen te hebben, kan dit enorm helpen. Vanwege mijn ziekte heb ik veel moeite om te slapen. Ik kreeg te horen om elke ochtend twee van deze te nemen om te helpen met stress en angst en 2 elke avond. Ik heb eigenlijk slapen 's nachts en het is geen gewoonte vorming.

Thorne Research, PharmaGABA-250, 60 Vegetarian Capsules: Supplementen, Gaba (Gamma Aminoboterzuur), Pharma Gaba

Ik zal deze elke dag doorgaan. Gemakkelijk om makkelijk op de maag te nemen, als ik in het midden van de nacht wakker word met een actieve geest, helpt het mijn hersenen kalmeren, zodat ik terugvlieg met een of twee tabletten. Ik neem Gaba en heb geruime tijd als een stress-reliever. De verbinding tussen geest en lichaam maakt gaba erg belangrijk tijdens het herstellen van bijniervermoeidheid. Deze symptomen zijn typisch voor een staat van stress of angst. Het merendeel van de voorgeschreven angstmiddelen heeft bijwerkingen die extra problemen kunnen veroorzaken. Hopelijk vind je hier iets dat je 's nachts wat rust brengt. Inclusief passiebloemkruid, kava-kruid, tryptofaan en 5-HTP-supplement. Gaba is onderzocht voor de behandeling van de ziekte van Huntington. Met andere woorden, ik raak nooit vroeg uit mijn rx!

 Onderzoek heeft meer dan twee dozijn bacteriestammen gevonden die gaba produceren, meestal stammen van lactobacillus. Gaba-supplementen zijn een meer natuurlijke manier om dezelfde soorten voordelen te behalen, zonder de dramatische risico's van farmaceutische geneesmiddelen. Thorne Research, PharmaGABA-250, 60 Vegetarian Capsules Sindsdien hebben weinig studies gaba als een behandeling of supplement gebruikt. Het is betrokken bij een breed scala van onderdrukkende en depressieve activiteiten die intiem zijn met het parasympathisch zenuwstelsel (Pns). Het bewijs voor zijn stemmingsverbeterende functie is echter nog steeds niet voldoende. Bloem, magnesium en b-6, genaamd nutrasleep volgens source naturals. Ik doe mijn best en laat het dan los in plaats van zorgen te maken over wat wel of niet kan gebeuren. Lichaamsbeweging is een van de beste dingen die u kunt doen om geluk te bevorderen, angst te verlichten en stressbestendiger te worden. Murray, en is de auteur van meer dan 30 boeken over natuurlijke gezondheid, inclusief de encyclopedie van natuurlijke geneeskunde, derde editie.

Review: Thorne Research, PharmaGABA-250, 60 Vegetarian Capsules

Neurotransmitter regelt de aan en uit schakelaars van ons zenuwstelsel. Het is aangetoond dat Pharmagaba de productie van alfa-hersengolven verhoogt (een toestand die vaak wordt bereikt door meditatie en die wordt gekenmerkt door ontspannen met een grotere mentale focus en mentale alertheid) en ook bètagolven verlaagt (geassocieerd met nervositeit, verspreide gedachten en hyperactiviteit). . Gamma-aminoboterzuur (Gaba) is een molecuul dat de belangrijkste chemische stof is in het centrale zenuwstelsel van zoogdieren (warmbloedig gewerveld) dat helpt de stemming in evenwicht te houden. Verdere studie is nodig voordat er stevige conclusies kunnen worden getrokken over het gebruik van gaba voor ontspanning en angst. Vergeten om je stomerij te krijgen als je die jurk echt nodig hebt voor de bruiloft van morgen. Zoals vermeld in dit artikel (het darmkanaal en het brein zijn verbonden, dus wat u inneemt, heeft grote invloed op beide.) Slapeloosheid is een aandoening die wordt gekenmerkt door moeilijk in slaap vallen, die naar schatting 30 procent van de volwassenen wereldwijd treft, maar voor nu is het niet nodig om over In Utzy hebben we samengewerkt met de makers van pharmagaba om ons slaapslaapje voor slaap in slaap te brengen met pharmagaba. De dichtstbijzijnde theorie is de staat van stroming die ik al kwijt was. De meeste angstmedicijnen richten zich op de niveaus van gaba en wat het doet in je hersenen.

Dit bewees dat dit supplement effectiever is dan die farmaceutische geneesmiddelen. Met gaba werkt dit om een ​​nieuw evenwicht tussen deze chemicaliën te creëren en zo slapeloosheid en prikkelbaarheid te voorkomen. Voor degenen die lijden aan angst of slapeloosheid, kan deze belangrijke neurotransmitter de sleutel zijn tot het verminderen van de symptomen. Aan de ene kant is de bbb belangrijk om de hersenen te beschermen tegen schadelijke stoffen. Zoals u zult ontdekken, is er geen eenduidig ​​antwoord op die vraag. Wanneer de bron van stress voorbij is, laat het lichaam andere chemicaliën, zoals gaba, los om de hersenen te signaleren dat ze het gevecht of de vluchtreactie moeten stoppen. B-6 helpt bij het aanmaken van gaba op natuurlijke wijze in het lichaam, dus helpt het om het effect van het supplement te versterken en de natuurlijke niveaus van het lichaam te verhogen. Bovendien, zelfs als een kalmerend effect van gaba op betrouwbare wijze kan worden aangetoond, is het mechanisme waardoor deze supplementen werken onduidelijk. Verder onderzoek is nodig voordat een definitieve conclusie kan worden getrokken. Sommige studies hebben bijvoorbeeld gesuggereerd dat het zou kunnen werken als een natuurlijke pijnstiller, terwijl anderen hebben opgemerkt dat het kan worden betrokken bij het mechanisme van krampen.

Door de niveaus van noradrenaline en adrenaline in evenwicht te brengen, kunt u aanvallen van geïrriteerdheid, rusteloosheid, angst en slapeloosheid corrigeren en verminderen.