Goingorganic.nl

Thorne Research, Phytisone, 60 Vegetarian Capsules

Phytisone, 60 Vegetarian Capsules by Thorne Research Supplementen, Bijnier, Anti Stress Stemmingssteun

€ 14,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Thorne Research, Phytisone, 60 Vegetarian Capsules
Prijs: € 14,00
Inhoud: 0.07 kg, 9.9 x 5.3 x 5.3 cm
Productcategorie: Supplementen, Bijnier, Anti Stress Stemmingssteun, Supplements, Adrenal, Anti Stress Mood Support

Thorne onderzoek, fytisone, 60 vegetarische capsules – voedingssupplement. De adrenale klieren spelen een cruciale rol in ons vermogen om te reageren op stress. Stimulatie van de bijnieren veroorzaakt een vrijlating van cortisol, epinefrine, norepinefrine en andere chemicaliën. Deze chemicaliën verhogen de hartslag, verhogen de bloeddruk, verheffen de zintuigen, verstoppen bloedvaten in het spijsverteringskanaal en verhogen bloedsuikerspanning – alles in het werk om snel energie te versnellen om een ​​dreigende uitdaging aan te pakken of een dreigende situatie te ontsnappen. Tegenwoordig worden de meeste van ons te vaak gebombardeerd met verschillende vormen van stress die, indien niet goed beheerd, de adrenale klieren uitademen. Een dieet hoog in geraffineerde koolhydraten, de eisen van het werk, het beheersen van persoonlijke financiën en blootstelling aan milieuvervuiling zijn slechts een paar van de moderne stressfactoren die de adrenale klieren kunnen verleggen voorbij de mogelijkheid om zich aan te passen. Bovendien kan constante overstimulatie van de bijnieren een negatief effect op het lichaam hebben en stress-gerelateerde symptomen veroorzaken die de goede gezondheid en het welzijn kunnen afbreken. Chronische stress kan een reeks van schadelijke effecten op lichamelijke systemen uitoefenen die van vitaal belang zijn voor de lange termijn gezondheid, zoals de immuun-, cardiovasculaire, neurologische en endocriene systemen. Om effectief aan te passen aan stress, is het van cruciaal belang om de werking van de bijnieren te optimaliseren, en phytisone is hierbij ontworpen.

Thorne Research, Phytisone, 60 Vegetarian Capsules: Supplementen, Bijnier, Anti Stress Stemmingssteun

Een unieke combinatie van adaptogene botanische stoffen en voedingsstoffen, fytisone, biedt de voedingssteun die nodig is om de respons van de adrenalen op stress te optimaliseren. Astragalus membranaceus wordt gebruikt, meestal in combinatie met ginseng, om energie te bevorderen en de immuunfunctie te ondersteunen. Lekkerwortel (glycyrrhiza glabra) lijkt een modulerend effect op cortisolactiviteit. Gember (zingiber officinale) heeft de mogelijkheid om de biologische beschikbaarheid van andere stoffen te verhogen. Misschien zijn de twee bekendste adaptogenen (stoffen die de weerstand tegen stress van het lichaam verbeteren) panax ginseng en eleutherococcus senticosus. Een overvloed aan onderzoek toont een verbeterde reactie op fysieke en chemische stress, evenals een gunstig fysiologisch effect op de centrale zenuw-, cardiovasculaire en endocriene systemen, na toediening van panax ginseng. Op dezelfde manier ondersteunt voldoende bewijs het gebruik van eleutherococcus om de reactie van het lichaam op stress te normaliseren. Ashwagandha (withania somnifera) heet Indisch Ginseng en wordt beschouwd als het voornaamste adaptogeen van het ayurvedische medische systeem. Ascorbinezuur, thiamine (vitamine B1), Pantantine (de actieve vorm van vitamine B5), Pyridoxale 5'-fosfaat (de actieve vorm van vitamine B6) en zink zijn opgenomen voor hun versterkende en ondersteunende rol bij het optimaliseren van de bijnierfunctie. goingorganic.nl Ik heb mcs en twee keer per dag voorgeschreven phytisone en melatonine om mijn adrenale klieren te laten werken, en ik heb gevonden dat ik na een paar maanden fysiek veel sterker voel.

Thorne Research, Phytisone, 60 Vegetarian Capsules: Supplementen, Bijnier, Anti Stress Stemmingssteun

Ik liep een paar dagen uit en begon weer week en ziek te voelen. Zodra ik terug was op de 2 thorne producten gecombineerd met een samengestelde overmethylating primer voelde ik binnen 24 uur veel beter. Op dagen als ik weet dat ik ben gestrest, neem ik het. Ik denk dat het helpt, maar het is moeilijk om precies te vertellen hoeveel het werkt. Ik denk dat ik na een aantal van de dagen zou hebben gehad als ik het niet had genomen. Het heeft geen bijwerkingen voor mij, dus ik ben blij dat ik het voor mijn stressvolle dagen op de hand heb. Dit product is voor mij een levensredder geweest. Het helpt bij mijn adrenale vermoeidheid! Hoogste kwaliteit supplementen. Dit werkt goed voor mijn zonen traag adrenaliën.

Ik heb het ook in het verleden genomen en het werkte goed voor mij. Thorne Research, Phytisone, 60 Vegetarian Capsules Een beetje te groot in grootte en als je een erg ongemakkelijke nasmaak verslapt, hou je van dit product voor angst. Ik kon het door webshop krijgen als niemand anders het kon krijgen. Leuk om ze zo betrouwbaar te maken. Het is erg kalmerend voor mij, ik voel me slaperig nadat ik het heb genomen. Ik doe dan een dutje en voel me de rest van de dag weer opgewonden. Dit is een winnaar.

Review: Thorne Research, Phytisone, 60 Vegetarian Capsules

Thorne is een geweldig merk uiteraard en dit is een krachtige energierende adrenale formule. Ik nam alleen 2 caps en het werkte goed. De volgende dag nam ik 2 met 2 caps van bron Naturals Olive Leaf en ik had de hele dag energie voor werk en sportschool met die combinatie. Doe dit om de behoefte aan energie drankjes, koffie en cafeïne te verminderen als u daar hulp nodig hebt. Phytisone met olijfblad is een nieuwe standaard mix voor mij. Mijn dokter legde me hierop voor adrenale vermoeidheid. Het is een zeer goede mix. Maar wees voorzichtig om lakens te gebruiken voor langere tijd. Dus, ik neem het 2 weken en dan 1 week weg. Geweldige aanvulling op metagenics thyrosol. Ik heb dit product bijna een maand gebruikt en ik voel me minder moe! Ik kan het tot aan het einde van de dag zonder voelen alsof ik onmiddellijk wil gaan liggen als ik thuis kom van werk! Ik gebruik dit product al meer dan vier maanden, ik raad het helemaal aan. Dit product is zeer nuttig voor mij.

Het geeft me meer energie, geweldige gezondheidsaanvulling! Het is leuk dat dit voedingssupplement ook hypoallergeen is! Zeer tevreden met de service en het product. Het is zo leuk om mezelf te kunnen bestellen. Bedankt. Brad king's ultieme anti-stressformule. In een toestand zoals bijnierinsufficiëntie, een persoon die lijdt aan stress en chronische vermoeidheid, zou een dagelijkse dosis tyrosine-supplement helpen om de aandoening te behandelen. We zijn ervan overtuigd dat je dol bent op je onnit-supplementen en we zullen geen games met je spelen.

Speekselcortisol is bijvoorbeeld een van de meest voorkomende geordende tests die worden gebruikt om een ​​diagnose te stellen. Je denkt misschien niet veel na over je bijnieren, maar ze zijn cruciaal voor je gezondheid, humeur en welzijn. Hop vermindert gevoelens van angst, rusteloosheid en nervositeit en biedt effectieve verlichting voor cognitieve stress. De bijnieren zijn rijk aan vitamine C, die wordt gebruikt voor de productie van alle bijnierhormonen, met name cortisol. In de studie dienden onderzoekers ashwagandha-wortelextract gedurende 20 dagen toe aan de muizen. We voegen eleuthero toe voor wat extra energie en uithoudingsvermogenherstel, omdat deze dingen gemakkelijk kunnen worden afgetapt vanwege zwakke endocriene en bijniervermoeidheid. ), Slapen en rusten meer (voor velen een moeilijke tijd), het herstel van de spijsvertering, het terugdringen of elimineren van stimulerende middelen zoals suiker (niet gemakkelijk voor elke suikerverslaafde), cafeïne (haat me niet, maar koffie kan echt invloed hebben op sommige vrouwen) , ik heb hier onderzoek naar gedaan en erover geschreven), alcohol en overbelasting. Zoals het is, worden volwassenen gestrest en velen van ons beheersen die stress niet of doen dit op ongezonde manieren, zoals tv kijken of surfen op internet (zie een patroon).

Het heeft me geholpen om de ziekmakende organismen te doden, zodat de heilzame mensen het kunnen overnemen. Behandel bijniervermoeidheid door enkele natuurlijke kruidenopties te proberen die beschikbaar zijn om uw energie op te voeren. 6 Zoals onderzoekers hebben opgemerkt, hebben baby's goede darmbacteriën nodig om vroege ontwikkeling te bevorderen. Chronische stress is de voornaamste oorzaak van bijnierinsufficiëntie. Ik zou aanraden dat patiënten met harttransplantatie en anderen met onderdrukte immuunsystemen deze oplossing met hun clinici onderzoeken. U kunt dit doen met de spijsverteringszorg multi-body-ecologie, die de leverkracht reinigt, geformuleerd om de lever te reinigen van giftige opbouw en tegelijkertijd leverweefsel te beschermen en te herstellen.