Goingorganic.nl

Tierra Mia Organics, Raw Goat Milk Skin Therapy, Shampoo Bar, Lime in Coconut, 3.8 oz

Raw Goat Milk Skin Therapy, Shampoo Bar, Lime in Coconut, 3.8 oz by Tierra Mia Organics Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner, Zeep

€ 6,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Tierra Mia Organics, Raw Goat Milk Skin Therapy, Shampoo Bar, Lime in Coconut, 3.8 oz
Prijs: € 6,90
Inhoud: 0.11 kg, 8.4 x 5.8 x 3 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner, Zeep, Bath, Beauty, Hair, Scalp, Shampoo, Conditioner, Soap

Tierra mia organica, ruwe geitenmelk huidtherapie, shampoo bar, limoen in kokosnoot, 3. 8 oz – geen sulfaten. Geen parabenen. Geen chemische conserveringsmiddelen. Glutenvrij. Voordelig voor: olierige hoofdhuid. Roos. Eczeem. Gevoelige hoofdhuid. Cradle cap. Gespleten punten. 100% Ongepasteuriseerde Ruwe Geitenmelkzeep. Gemaakt met organische oliën voor gezond vocht. Normaliseert de balans van de hoofdhuid. Natuurlijk voorkomende capri- en caprylzuren. Met natuurlijke eiwitten voor sterker haar.

Helpt controle frizz & krullend haar. Behandelt gevoelige, schilferige, droge en vette hoofdhuid. goingorganic.nl Ik heb droog haar en hoofdhuid, en problemen met roos van tijd tot tijd. Het zegt dat het voor olierig haar is, dus ik dacht dat het zo erg zou zijn voor mijn haar, dus ik verwachtte deze shampoo slechts één keer te reinigen. Toen ik mijn haar begon te shampooen, was het schuim en ik voelde me dat het goed was schoonmaken. Toen ik het product spoelde, voelde mijn haar kleverig en echt verward. Het laat veel resten op het haar. Lots. Ik heb het heel goed gespoeld, maar ik moest het opnieuw shampooen met een ander product omdat het onmogelijk was om die rommel te ontdoen. Ook heeft het een sterke geur. Het is niet walgelijk, maar het is echt sterk.

Ik beveel dit product niet aan aan iedereen, en vooral niet aan degenen die olierige hoofdhuid hebben. Ik zal dit nooit meer kopen. Ik hou van dit voor mijn kort, slap haar. Mijn haar wordt vol en pluizig na gebruik, 5 Sterren! Ik heb nog maar één ander merk barschampoo gebruikt, en deze werkt veel beter dan die. Het voelt me ​​echt goed, voelt me ​​leuk om te gebruiken en ik vind het helemaal helemaal niet erg, ik kan het niet eens herinneren, nu ik eraan denk (en ik ben een zogenaamde perfumista, geobsedeerd met leuke en spannende geuren). Het heeft geen invloed op mijn haar, maar om het schoon te maken. Ik heb olierig haar, en deze bar heeft niet meer geholpen dan elke andere speciale schampoo die ik heb geprobeerd (en ik heb veel geprobeerd). Geen van hen heeft het minder olierig gemaakt.

Tierra Mia Organics, Raw Goat Milk Skin Therapy, Shampoo Bar, Lime in Coconut, 3.8 oz: Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner, Zeep

Ik zou net zo goed kunnen gebruiken, maar ik zal niet omdat dit een milieuvriendelijk product is en zeer kostwaardig bovenop is. Ik zie gewoon niet het punt om te betalen voor water, omdat vloeibare schampoos meestal gewoon dat bevatten. De geur is heel aardig en ik dacht dat de wasgoed ook goed was, tot mijn haar helemaal droog was na de douche. Dit maakte mijn haar kleverig en vettig aan het kijken. Ik moest mijn haar op een vlecht horen en de volgende dag wassen. Ik wou dit product echt leuk vinden, ik denk dat het gewoon niet goed was voor mijn haartype. Ik heb ook andere shampoo bars gebruikt en ik heb nooit zo'n probleem gehad. Het is niet geschikt om haar helemaal te wassen, op lijst voor mijn lange. Het werd olie, onmogelijk om deze zeep uit te wassen. De geur is echt ouderwets, zelfs als ik het over 10 minuten roteer.

Tierra Mia Organics, Raw Goat Milk Skin Therapy, Shampoo Bar, Lime in Coconut, 3.8 oz: Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner, Zeep

Misschien is het omdat mijn haar beschadigd is, weet ik niet. Ik raad deze shampoo niet aan, het is de eerste shampoo bar die ik heb geprobeerd, dus kan niet vergelijken. Ik gebruik het elke tweede haarwas. Mijn haar is lang en dun, deze bar heeft ze goed gewassen, laat mijn haar niet vettig. Ik hou van deze shampoo bar! Kan ook niet de prijs verslaan, nooit, hoewel ik een bar voor mijn haar grote transformatie zou gebruiken. Mijn haar heeft geen bak zo makkelijk gestileerd of schoon en gezond. Beste geitzeep die ik heb gebruikt.

Ik aanbid dit als zeep! Het hydrateert de huid, waardoor mijn gevoelige huid zacht en glad voelt. Deze zeep is zo zacht en mooi, ik gebruik het ook op mijn gezicht. Als een shampoo is het beter voor mensen met droog haar of droge scalps. Het was leuk de eerste keer (gevolgd door een appelcider azijn + waterspoeling), maar de tweede keer dat ik er schampooide was, werd mijn haar olierig. Als u droog haar / hoofdhuid hebt, kan deze kleine bar wonderen voor u doen. Tierra Mia Organics, Raw Goat Milk Skin Therapy, Shampoo Bar, Lime in Coconut, 3.8 oz Niet goed als een shampoo. Ik heb dun haar.

En het is mijn haar een droog, maar niet schoon gevoel. Dit klonk net als het ticket voor mij. Helaas werd ik afgeschrikt door de vreselijke geur. Ik denk dat dat is wat er gebeurt als je ruwe geitenmelk verontreinigt. Ik was bereid om daarover te komen, omdat de ingrediënten gewoon geweldig zijn, maar dit maakte mijn hoofdhuid ongelooflijk droog. Ik zou het misschien nog eens in de zomer kunnen geven, maar als je droge of gevoelige hoofdhuid hebt, mag dit niet voor jou zijn. Blijkbaar is tranenvrij grotendeels een marketinggimmick. Ik ben het er volledig mee eens dat we niet zoveel moeten shampoo als wij. Leid vervolgens uw handen door uw haar (vooral aan de beschadigde uiteinden) en spoel vervolgens zoals gewoonlijk. Ik zag vandaag opluchting in het gezicht van mijn 6 maanden oude dochter dankzij je product.

Review: Tierra Mia Organics, Raw Goat Milk Skin Therapy, Shampoo Bar, Lime in Coconut, 3.8 oz

Ik doe dit nog steeds, want dat is wat mijn hoofdhuid nodig heeft, en mijn haar dat zo krullend is, het vocht uit het water is na dit tijdsbestek hard nodig. Veel mensen hoeven alleen de hoofdhuid te reinigen, vooral als je droog haar hebt. Hierdoor kunnen de ingrediënten van de shampoo beter in de nagelriemen doordringen, wat voordelen biedt zoals vuil verwijderen of vocht opbouwen. Deze bedrijven hebben cart blanche om elk ingrediënt of grondstof te gebruiken zonder beoordeling of goedkeuring door de overheid. Beide formules worden gemengd met natuurlijke, botanische extracten en oliën die het haar en de hoofdhuid verzorgen en zijn vooral gunstig voor krullend haar. Het is nog steeds niet gekroesd, het is nog steeds niet ingevet en het heeft nog steeds niet de himalaya sneeuwdop van vlokken rond mijn schouders voortgebracht die me sinds de middelbare school heeft geplaagd. Ten eerste, wie wil azijn helemaal over hun hoofd gieten – ten tweede omdat iets natuurlijk of chemisch vrij is, betekent nog niet dat het gezond is.

Je hoeft je favoriete shampoo niet weg te gooien. Kaneel is een belangrijk ingrediënt voor het stimuleren van groei, terwijl henna eigenlijk schittering geeft aan saaie lokken. Ik werk in de dienstverlenende sector, dus ik maakte me zorgen en schaamde me dat mensen die ik bediende, dachten dat ik grof was en vettig haar had, maar daar heb ik me nog geen zorgen over moeten maken! Aangezien onderzoek naar ingrediënten van het product zo tijdrovend en kostbaar is, kan het nog tien jaar duren voordat de gevaren van dat vervangende synthetische conserveermiddel worden ontdekt. Ik kende een aantal kinderen waarvan de ouders hun haar twee weken lang wasten, maar dat was te lang voor mij. Ze zouden sneller van toepassing zijn dan vaste stoffen en snel oplossen. Ze worden ofwel voor een snij- of stileerprocedure of voor en na een chemisch proces zoals bleken en verven of kleuren gebruikt.

Ik ben halverwege de twintig, ik heb al heel dun haar.