Goingorganic.nl

Toms of Maine, Natural Long Lasting Deodorant, Aluminum-Free, Honeysuckle Rose, 2.25 oz (64 g)

Natural Long Lasting Deodorant, Aluminum-Free, Honeysuckle Rose, 2.25 oz (64 g) by Toms of Maine Bad, Schoonheid, Deodorante Vrouwen

€ 5,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Toms of Maine, Natural Long Lasting Deodorant, Aluminum-Free, Honeysuckle Rose, 2.25 oz (64 g)
Prijs: € 5,00
Inhoud: 0.11 kg, 3 x 5.6 x 11.7 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Deodorante Vrouwen, Bath, Beauty, Deodorant Womens

Toms van maine, natuurlijke langdurige deodorant, aluminiumvrij, kamperfoelie roos, 2. 25 oz (64 g) – klinisch bewezen geurbescherming. 100% natuurlijke geur. Sinds 1970. Natuurlijke 24 uur geur bescherming. Zorgvuldig vers de hele dag. Reuk gevechten hop. Wat maakt een product goed. Bij Tom's omvat het hoe we het maken. Geen dierproeven of dierlijke ingrediënten. Geen kunstmatige kleuren, smaken, geur of conserveermiddelen. Wij delen elk ingrediënt, het doel en de bron ervan. Duurzame praktijken zijn een prioriteit in elk aspect van ons bedrijf. goingorganic.nl Ik ben op zoek naar de oorspronkelijke formule van toms deodorant.

Ik was opgewonden om te zien dat dit op de website staat vermeld. De beschrijving en foto tonen de originele formule. Dit is heel misleidend. Tom-60725 toms maine, natuurlijke originele deodorantstok, kamperfoelie roos, 64 omdat wat ik in de post kreeg de toms langdurige formule was. Ik ben erg teleurgesteld omdat ik zo'n gevoelige huid heb dat ik me jaren had genomen om een ​​deodorant te vinden die voor mij zou werken. Iets dat mijn huid niet zou reageren op uitslag en zwelling. Nu heb ik vier stokjes van deodorant die ik niet kan gebruiken. Ik voel me niet dat ik in de toekomst uw reclame kan vertrouwen. Zorg ervoor dat u uw advertenties bijwerkt om het juiste product weer te geven. Ik stuur dit in een email en ik heb geen reactie ontvangen.

Licht, geur is heerlijk. Leuk product dat ik voor altijd heb gebruikt. Niet voor iedereen, want het is zacht en niet sterk. Ruikt goed. dat gaat er over. Dit was mijn eerste keer om te schakelen naar natuurlijke deodorant. Alvorens te bestellen was mijn grootste vraag de geur. Maar door de lage prijs die ik dacht, zou ik het een kans geven. Ik ben blij dat ik deed! Het heeft een zeer sterke geur in de stok, maar zodra je het toepast is het subtiel en leuk! Het is niet een roosgeur in je gezicht, dat ik blij ben te ontdekken. Goed spul!

Toms of Maine, Natural Long Lasting Deodorant, Aluminum-Free, Honeysuckle Rose, 2.25 oz (64 g): Bad, Schoonheid, Deodorante Vrouwen

Ik zal vasthouden aan toms. Deze geur en calendula geweldig! Ik heb dit al meerdere jaren gebruikt. Werkt de baan zonder aluminium ook goed! Ik heb de andere geuren geprobeerd, maar liever de kamperfoelie roos. Mooie vrouwelijke geur. Het gaat goed.

Een beetje kleverige maar niet zo slecht. Zou het opnieuw gebruiken. Ik vind het een van de meest zachte geuren van toms van maine deodorants. Ik hou van deze natuurlijke deodorant! Het is de enige die voor mij werkt. Ik heb 3 veganisten en zij houden van deze deodorant. Kan niet kopen in Aussieland goed gaan om online te kunnen kopen.

Ik heb een hele paar natuurlijke deodorants geprobeerd, en toms of maine werkt het beste voor mij. Het slijt tegen het einde van de dag als ik veel zweet, maar ik verwacht niet dat een niet-aluminium natuurlijk ontlontmiddel een antislipmiddel bevat die aluminium en andere sterke chemicaliën bevat. Ik kan altijd opnieuw toepassen. De kamperfoelie-geur is mijn favoriet – licht en aangenaam. Ik ben blij. Geweldige service ook. Ik hou van de hele dag, ik hou van de geur van deze deodorant! Ik gebruik het vaak. Het werkt ook goed!

Toms of Maine, Natural Long Lasting Deodorant, Aluminum-Free, Honeysuckle Rose, 2.25 oz (64 g): Bad, Schoonheid, Deodorante Vrouwen

Ik vind dat ook aluminiumvrij! Wat een geweldig product! Het is altijd moeilijk om een ​​deodorant te vinden die voor mij werkt, maar deze is perfect! Zeker gaan terugkoop, heel mooi. Aangenaam, subtiele geur. Eindelijk heb ik een deodorant gevonden die ik met plezier kan gebruiken. Het natuurlijk bevat ook geen schadelijke stoffen, maar beschermt de hele dag door een onaangename geur. Smelt neutraal, het is aangenaam voor mij. Ik ben zeer gelukkig!

Toms van maine zijn de beste deodoranten op de markt. Ik ben al jarenlang toms gebruikt, kamperfoelieroos is mijn favoriet, ik hou van de geur van de kamperfoelieroos. Ingrediënten: Organische cocos nucifera, (Kokosnoot.) Ik vond dat dit het meest effectief was van alle natuurlijke (niet aluminium, geen talk) deodoranten. Na het proberen van een paar verschillende, kocht ik volledige helderheid en ik ben er blij mee sinds ik gevoelige huid Ik was op zoek naar een natuurlijk product dat werkt. Toms of Maine, Natural Long Lasting Deodorant, Aluminum-Free, Honeysuckle Rose, 2.25 oz (64 g) Dit voegde een extra stap toe aan mijn ochtendroutine, maar dat was het zeker waard, want ik bracht mijn week door met het ruiken naar de heerlijke etherische oliën van salie en lavendel in deze formule. gaat over make-up en dan natuurlijk schoonmaken van het huishouden. Net zoals je je huis salie kunt geven om het van slechte vibes te zuiveren, kun je het kruid gebruiken om je putten van nare geuren kwijt te raken. Bovendien verlaagt natuurlijke deodorant meestal het risico op huidallergieën, zorgt voor een dichter en schoner scheerresultaat en u kunt die gele overhemdsvlekken vaarwel kussen! Voor mensen met een gevoelige en gemakkelijk geïrriteerde huid, het vinden van een deodorant of anti-transpirant die geen ongemakkelijke reactie veroorzaakt (A. Marchbein beveelt ook deze gevoelige huidoptie door duif aan.

Review: Toms of Maine, Natural Long Lasting Deodorant, Aluminum-Free, Honeysuckle Rose, 2.25 oz (64 g)

 Dat betekent dat jij en het hele gezin een geur kunnen vinden waar je van houdt, die je huid verzorgt, en weet dat je met trots een klein bedrijfje steunt dat zich inzet voor het leveren van pure en natuurlijke producten die je verdient, allemaal op hetzelfde moment. Ik gebruik alleen citroengras / pepermuntsmaak, maar ik kan lavendel ook een kans geven. Ik gebruik slechts één merk, kure bazaar; het is een niet-toxische nagellak die 85 procent natuurlijke ingrediënten bevat. In New York vormen veel vrouwen de hunne, die erg vrouwelijk kan zijn en je gezicht kan helpen open te maken. Tot onze spijt moeten we melden dat gebruikers van retinol hun huidverzachtende serums op de plank willen houden. Winnaar van de 2016 glamour beauty awards. Onze grote holi (Stick) deodorant zorgt ervoor dat je tot ver in de avond kunt ruiken met een licht spoor van honing, lavendel en eucalyptus. Poeders op plantaardige basis helpen vocht te absorberen terwijl mineralen geur neutraliseren, zodat u ervoor kunt zorgen dat u zich de hele dag fris voelt, zonder enige reactie. Wanneer ik op zoek ben naar een anti-transpirant, raad ik aan om te upgraden naar geavanceerde zorg, omdat het meer biedt dan alleen bescherming en hydraterende huidverzorgingsvoordelen biedt om deze problemen te voorkomen en te verlichten. Het is belangrijk om twee keer na te denken over de schoonheidsproducten die we op onze huid gebruiken, vooral met betrekking tot degene die we elke dag gebruiken. Gebruikt en gehaat: Jason's deodorant (ik rook zo slecht!) 06G huda beauty desert shade oogschaduwpalet 25.

De formule is ontworpen om niet alleen geur en nattigheid te minimaliseren, maar ook om de huid zelf te helpen beschermen en herstellen tegen scheerbeschadiging. D, een dermatoloog bij het bella skin institute, waarschuwt dat zwangere vrouwen alles met retin a (tretinoïne), retinol, retinoïnezuur of een ander vitamine a-derivaat moeten vermijden, omdat ze kunnen worden geassocieerd met aangeboren afwijkingen. De huid op uw gezicht is heel anders dan de huid onder uw armen en moet als zodanig worden behandeld. Om nog maar te zwijgen over het feit dat, zelfs als er één natuurlijk ingrediënt in iets zit, dat niet betekent dat er ook niet zoveel chemicaliën zijn. Er is slechts beperkt bewijs dat het zwangerschapscomplicaties zou kunnen veroorzaken, maar omdat het bekend is dat het goed in het lichaam absorbeert, wordt zwangere vrouwen geadviseerd het niet te gebruiken, waarschuwt kameelah phillips, m. Toen ik gloria noto, branchekenner en oprichter van noto botanics, vroeg wat ze aanbeveelt, zegt ze dat ze over het algemeen deodorant en anti-transpirant vermijdt en in plaats daarvan vertrouwt op haar oliën, zoals deze, die de natuurlijke purifier palo santo bevat, evenals tonen van bergamot en kardemom. Hoewel de sluisdeuren niet noodzakelijkerwijs opengaan, kan er een overgangsfase zijn wanneer u zich meer bewust bent van uw onderarm zweten voordat uw lichaam zijn natuurlijke evenwicht bereikt. Denk aan het lezen van het ingrediëntenetiket op een schoonheidsproduct zoals u op voedsel zou doen; ingrediënten die u niet kunt uitspreken, kunnen rode vlaggen zijn.

Het is volledig niet giftig, vervaardigd in een door de usda gecertificeerde biologische fabriek, is gemaakt in de VS en is zeer betaalbaar! Wat meer is: het is veganistisch en zonder wreedheden. Een deodorant is alleen bedoeld om geuren te regelen of te absorberen.