Goingorganic.nl

Traay Bee Honest Bad & Douche Rozen – 2 in 1, Bad en douche, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten

Traay Bee Honest Bad & Douche Rozen

€ 5.00

Kopen >>

Productnaam: Traay Bee Honest Bad & Douche Rozen
Prijs: € 5.00
Inhoud: 250ML
Productcategorie: 2 in 1, Bad en douche, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten, Traay, traay, bee, honest, bad, douche, rozen

Traay Bee Honest Bad & Douche Rozen, 2 in 1, Bad en douche, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten, Traay Bee Honest Bad & Douche Rozen combineert een 100% plantaardige milde reiniging met natuurlijke actieve ingrediënten waaronder biologisch rozenwater. Het biologische rozenwater zorgt niet alleen voor een fijne verzorging maar ook voor een heerlijke infectie met een lid van de herpesvirussen familie omvat meerdere stappen. eerst het virus interactie met receptoren op het externe oppervlak van menselijke cellen om binnenkomst in de cel te krijgen (Jennsen 2005; Schnitzler 2010). Eenmaal in de menselijke cel, het virus gebruikt de cel om vele kopieën te maken van zichzelf (repliceren) (Mell 2008; Kinchington 2012). Deze fase is bekend als de primaire infectie. En hoewel het kan gepaard gaan met een periode van ziekte kunnen patiënten ook volledig asymptomatisch zijn en zich niet bewust dat ze zijn geïnfecteerd. Naast het gebruik van de cel, Herpesviridae virussen repliceren maak een zekere klasse van genproducten bekend als latentie geassocieerde transcripten (Lats), die achterblijven in het lichaam en kan de virale replicatie proces (blok 1997 activeren; Kent 2003; Mell 2008; Kinchington 2012). De leden van de herpesviridae familie meestal doorkruisen gevoelszenuwen totdat ze grote zenuw clusters genoemd ganglia, waar ze repliceren onopgemerkt door de host te bereiken (Mell 2008; Kinchington 2012; zwaagstra 1990, 1991; Imai 2009; Hill 1990) bee.

Het varicella zoster virus dat waterpokken in kinderen veroorzaakt, veroorzaakt ook gordelroos (herpes zoster), een ziekte die meestal optreedt in volwassenheid ten gevolge van de reactivering van het virus (Wallmann 2011; chisholm 2011). Gedurende deze tijd, patiënten zeer besmettelijk (Wallmann 2011). Zelfs mensen die een lichte vorm van de ziekte kan de infectie aan anderen (Kaneshiro 2011) verspreid. waterpokken veroorzaakt een karakteristieke huiduitslag die meestal 10 tot 21 dagen na het in contact komen met iemand die de ziekte had, en typisch presenteert als 250-500 kleine vloeistof gevulde, jeukende blaasjes op het lichaam (Kaneshiro 2011) bee. Gewoonlijk waterpokken patiënten treft 5 tot 10 dagen (Cdc 2011). Waterpokken is zeer besmettelijk en kan worden verspreid door direct contact of de lucht als een besmet persoon hoest of niest Traay Bee Honest Bad & Douche Rozen – 2 in 1, Bad en douche, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten. Zodra het virus wordt een slapende of latente infectie, patiënten zijn niet meer besmettelijk en niet ervaren symptomen. Echter, kan het virus weer actief worden later in het leven, wat leidt tot gordelroos (Mayo-kliniek 2011; Wallmann 2011; gharibo 2011). Het varicella zoster virus van iemand met actieve gordelroos een persoon die nooit waterpokken. heeft in dat geval de persoon blootgesteld aan het virus kan waterpokken (plaats gordelroos ontwikkelen). Het virus wordt verspreid wordt verspreid door direct contact met vocht uit de uitslag blaren. Een persoon met gordelroos kan het virus verspreid wanneer de uitslag is in de blister fase 2 in 1. Een persoon is niet besmettelijk voordat blaren verschijnen.

Zodra de uitslag korsten heeft ontwikkeld, de persoon niet meer besmettelijk. gordelroos minder besmettelijk dan waterpokken en het risico van een persoon met gordelroos verspreiding van het virus is laag wanneer de uitslag bedekt (Wallmann 2011). Hoewel gordelroos op bijna elk moment kunnen optreden, wordt vaker in ouderen en mensen met een verzwakt immuunsysteem. Dit suggereert dat reactivering kan worden veroorzaakt door een verminderde immuniteit tegen het virus, die optreedt met de leeftijd (Sampathkumar 2009; Harpaz 2008). Herpes infecties kunnen worden veroorzaakt door een infectie met HSV 1 of HSV 2 (Umm 2011; Mell 2008; stedelijke 2009). Manifestaties van herpes zijn: Orale herpes (Herpes labialis), of koortsblaasjes, herpes simplex keratitis. Welke veroorzaakt zweren te verschijnen op de hoornvliezen van de ogen, en genitale herpes bad. Een andere, minder vaak voorkomende, manifestatie wordt erythema multiforme. Welke oorzaken oog vormige laesies bull’s te verschijnen op de huid en kan ook letsels veroorzaken in of rond de mond (Kamala 2011; sokumbi 2012). Hsv 1 is de meest voorkomende oorzaak van orale herpes en herpes simplex keratitis, terwijl HSV 2 wordt meestal geassocieerd met genitale herpes. Echter, hsv 1 kan ook leiden tot genitale herpes, maar HSV 2 wordt geassocieerd met meer ernstige uitbraken (Urban 2009; ehrlic 2011a; Mell 2008; chirshom 2011; chentoufi 2012). Hsv 1 is meestal verspreid door huid contact met een volwassene die is geïnfecteerd met het virus huid.

Traay Bee Honest Bad & Douche Rozen – 2 in 1, Bad en douche, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten Beoordeling

Veel mensen aanvankelijk contract dit virus als een baby of kind (American Academy of Dermatology 2012). Hsv 2, daarentegen, wordt meestal verspreid via seksueel contact (American Academy of Dermatology 2012). In beide gevallen, het virus toegang krijgt tot het lichaam via slijmvliezen of onderbrekingen in de huid (Ehrlic 2011a). infectie met HSV 1 en HSV-2 kunnen aanvankelijk manifesteren als kleine fluïdum gevulde blaasjes op de huid (Mell 2008; stedelijke 2009; Chrisholm 2011) honest. Na de eerste infectie afneemt, verspreidt het virus zich aan de zenuwcellen waar het blijft inactief totdat het wordt gereactiveerd (American Academy of Dermatology 2012). factoren zoals stress, vermoeidheid, blootstelling aan de zon, chirurgie, koorts, en menstruatie kan de reactivering van HSV virussen. De frequentie van deze terugkerende uitbraken varieert van persoon tot persoon te activeren; sommige mensen ervaren nooit enige uitbraken (En worden genoemd asymptomatische dragers), terwijl anderen maandelijkse uitbraken (Centoufi 2012) kunnen hebben. Het is niet bekend waarom sommige mensen blijven asymptomatisch terwijl anderen hebben uitbraken, maar zowel asymptomatische en symptomatische patiënten in staat zijn om te infecteren anderen (Centoufi 2012). Kurkuma (Botanische naam curcuma longa) is een lid van de gember familie en het is opvallend fel oranje kleur, is gebruikt als medicinale plant voor bijna 6000 jaar rozen. Het deel van de plant dat is gebruikt wordt de wortelstok, dat is een ondergrondse stam genaamd.

Kurkuma is een van de meest onderzochte planten in het bestaan . Kurkuma heeft veel verschillende chemische verbindingen, maar zonder twijfel de meest onderzochte stof in kurkuma is curcumine Traay Bee Honest Bad & Douche Rozen – 2 in 1, Bad en douche, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten. Onderzoek heeft aangetoond dat er zijn meer dan 600 potentiële preventieve en therapeutische toepassingen voor kurkuma en 175 verschillende fysiologische effecten. Met zo’n breed scala van toepassingen en voordelen van verbazingwekkende plant, zal dit artikel bespreken maar een paar van het voordelen voor de gezondheid. Er zijn veel geweest studies blijkt dat kurkuma heeft krachtige ontstekingsremmende werking, zonder de mogelijke bijwerkingen van niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen zoals hartaanvallen, hoge bloeddruk, nierschade, maagzweren, maagbloeding. Volgens de American Association (AGA), elk jaar de bijwerkingen van NSAID ziekenhuisopname dan 100.000 en 16.500 doden in de U Verzorgingsproducten. Meer dan de helft van bloedende zweren veroorzaakt door NSAID’s. In een postoperatieve studie waarbij curcumine met fenylbutazon, een niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen, curcumine gevonden om een soortgelijke activiteit te fenylbutazon in termen van verbetering van de postoperatieve symptomen.

In een andere klinische studie hebben, werden 107 patiënten met knie-artrose gerandomiseerd naar 800 mg ibuprofen, een niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen, of 2g van kurkuma extract ontvangen voor 6 weken. De resultaten toonden aan dat de kurkuma extract was net zo effectief bij pijnbestrijding als de ibuprofen. Aspirine is algemeen genomen want het is plaatjesremmende activiteit, om het bloed te verdunnen om te helpen bij het voorkomen van hartaanvallen en beroertes. Er zijn bijwerkingen van het nemen van aspirine dat gastro-intestinale bloeden, gastritis (ontsteking van de maag), tinnitus (oorsuizen) en gehoorverlies. Hoewel aspirine heeft wel plaatjesremmende activiteit omvatten, het verlaagt ook een enzym genaamd prostacycline, die de bloedvaten verwijdt om de bloedsomloop te verbeteren en te remmen bloedplaatjes activering. Studies hebben aangetoond dat curcumine sterke antiplatelet activiteit, zonder het effect van afnemende prostacycline zonder de mogelijke bijwerkingen van aspirine. Onderzoek heeft aangetoond dat er een lage incidentie van cardiovasculaire ziekte in gebieden waar kurkuma regelmatig geconsumeerd. Vrije radicalen zijn zeer reactieve moleculen die grote schade aan onze cellen in ons lichaam.

Om deze vrije radicalen te verminderen, moeten we antioxidanten vernietigen. De antioxiderende activiteit van kurkuma is onderzocht voor meer dan 30 jaar. tegenstelling tot andere antioxidanten zoals bètacaroteen, vitamine a, c en e, kurkuma stimuleert ook het lichaam te produceren is eigen krachtige antioxidant glutathion, zodat kurkuma verhoogt antioxidanten exponentieel. Bha (Butylhydroxyanisol) is een krachtige antioxidant die wordt gebruikt als voedingsmiddel conserveermiddel om te helpen stoppen vetten oxideren en ranzig. oxidatie van lipiden (vetten) in het lichaam is een belangrijke bijdrage aan een groot aantal ernstige gezondheidsproblemen.