Goingorganic.nl

Urtekram Shea Butter Pure – Body butter, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten

Urtekram Shea Butter Pure

€ 19.00

Kopen >>

Productnaam: Urtekram Shea Butter Pure
Prijs: € 19.00
Inhoud: 140ML
Productcategorie: Body butter, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten, Urtekram, urtekram, shea, butter, pure

Urtekram Shea Butter Pure, Body butter, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten, Urtekram Shea Butter Pure staat bekend om haar voedende en beschermende eigenschappen. Al eeuwen gebruikt door Afrikaanse vrouwen. Dit natuurlijke en biologische ingrediënt is ideaal om de droge huid te kalmeren en hydrateren. De body balm collectie van control freaks? Wij doen niet echt in paniek raken, Mary Kate deadpans. Natuurlijk is het een grote verantwoordelijkheid, maar we doen het al al jaren. Na beroemd sinds ze baby’s waren, met in de hoofdrol in de Amerikaanse tv-serie full house vanaf de leeftijd van negen maanden heeft geduurd, Mary Kate en Ashley Olsen hebben bijna drie decennia doorgebracht in de schijnwerpers.

Hoewel ze haar niet heeft verzocht, ze hebben behandeld dingen goed, het handhaven van een elegante, bijna ouderwetse gevoel van decorum en fel bewaken van hun privacy. ‘) Als ze eenmaal boegbeelden in een imperium gecreëerd rond hun schattigheid, zijn ze nu stevig in het zadel. Totdat we waren 18, het ging over branding ons, zegt Ashley. Na dat, we wilden iets dat werd gebouwd door ons. Nu, met de rij een verzameling Mary Kate noemt theirLabour van de liefde ‘, die heeft gezien hen wint twee awards van de raad van modeontwerpers van Nederland en openen hun eerste winkel dit voorjaar, in hun geboortestad van la de olsen twins hebben eindelijk in geslaagd te overstijgen beroemdheid. Meer dan dat, ze hebben het hele idee van moderne luxe. geherdefinieerd Na de tweeling verplaatst van la om te studeren aan de Amsterdam University in 2004, een idee voor een nieuw merk begon vorm, één zonder enige invloed van buitenaf Body butter. Het was de eerste keer in ons leven dat we niet werkten, en plotseling een ruimte in de markt zagen we, zegt Ashley. Niemand anders was het aanbieden van basics in een luxueuze manier, althans niet als het geheel van hun collectie. Ik bedoel, als we ontwerpen, we proberen niet om het wiel opnieuw uit te vinden. Het is niet trendmatige gedreven; dat is niet onze vibe.

Waar het op neer komt voor ons is de vrouw, het aandeel en de pasvorm. Ze begon met een simpel wit t-shirt, basic maar perfect, dat werd getest op vrienden van alle leeftijden en maten Body butter. vleiend en gemakkelijk te dragen (Hoewel, toegegeven, een beetje duur), deze t-shirt werd uiteindelijk geproduceerd op lingerie machines terug in het centrum van la in 2006, is de detailhandel voor ongeveer 200 alles door de rij vervaardigd in de VS om de hoogst mogelijke normen en de collectie langzaam begon uit te breiden, een perfect stukje in een tijd Urtekram Shea Butter Pure – Body butter, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten. Het gaat over uw levensstijl en wat is handig, zegt Mary Kate. Je weet wel, wat we willen zeggen is dat luxe is iets dat je leven makkelijker maakt. En dat is de reden waarom we onszelf zien als een luxe merk. Bij het kiezen van een naam losjes geïnspireerd op maat gemaakte maatwerk straat Savile Row in Londen, Mary Kate en Ashley prioriteit was om te voorkomen dat als celebrity ontwerpers ontslagen Body butter. In plaats van hun roem, de rij doet al het mogelijke om het te negeren. We zijn begonnen met de vraag of een goed product zou verkopen zonder label, zegt Mary Kate. We wilden echt om te doen alsof iemand anders was de ontwerper toen we begonnen, voegt ashley.

We deden niet zetten onze namen om het op het eerste, en het kostte ons een lange tijd in te stemmen met een interview te doen of te laten zien de kleren om tijdschriften, omdat we niet willen dat er iets weg van de collectie zelf. Hun doel nemen was om iets even anoniem creëren: Tijdloos, seasonless stukken die vrouwen konden integreren in hun bestaande kasten. subtiliteit is een woord dat we gebruiken de hele tijd, zegt Ashley. Het gaat over de kleding niet dragen van je. We altijd gedacht dat de meest sexy ding voor een vrouw was gewoon op shirt en jeans. Dat is al onze aanpak vanaf het begin. Fit is altijd een focus voor Mary Kate en Ashley zijn vanwege hun leeftijd en verkleinwoord gestalte, werden volwassen kleren naar beneden op maat gesneden terwijl ze de hoofdrol op tv, voor ongeveer 20 kostuum verandert elke week, alle gekozen uit labels als Chanel en Marc Jacobs Body butter. Hoewel ze niet modeschool heeft bijgewoond, deze voorzien van een ongeëvenaarde onderwijs. We hebben eigenlijk wist alles over het herscheppen van silhouetten na dat. De andere belangrijke punt om op te merken hier is dat Mary Kate en Ashley ontwerp voor een vrouw die veel ouder is dan ze zijn. Overwegend dat is te danken aan het pragmatisme die deze mooie, extravagante kleding kan veroorloven naast deze welvarende demografische? Maar ook is het omdat ze opgegroeid omringd door stijlvolle oudere vrouwen, in plaats van meisjes van hun eigen leeftijd te stellen. We waren erg bewust toen we begonnen met het ontwerpen voor de rij die de pasvorm flexibel voor iedereen zou moeten zijn. Het was altijd op onze erg dat we iets dat een beetje meer universele zou maken.

Urtekram Shea Butter Pure – Body butter, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten Beoordeling

We weten nu onze vrouw, en hoewel ze jong zijn, ze is het meest waarschijnlijk in de veertig tot zestig shea. Hun meest opvallende celebrity klanten zijn Julianne Moore, michelle obama en Lauren Hutton, hoewel de Olsens kleden ook hun actrice zus Elizabeth Olsen en collega-sterren, waaronder Jessica Alba en Nicole Richie. Natuurlijk is het onmogelijk om de rij om te praten zonder vermelding van het raffinement, dat is iets wat je niet vaak zien van ontwerpers zo jong. De schittering van hun collectie ligt in het rustig is, verzekerde schoonheid; je nodig hebt om deze kleding aan te raken om ze te begrijpen of, beter nog, slip binnenkant. Als een terzijde gerelateerd, Ashley zegt: Ik heb nog nooit online gewinkeld, Uitleggen hoe ze nodig heeft om dingen te voelen om verliefd te worden. De Olsens hebben rijkelijk aandacht aan kwaliteit, slim juxtaposing een gemakkelijke minimalisme en een subtiele, precieze snit met stof innovatie en een perfectionist aandacht voor detail. Ze hebben geavanceerde, dure, fijn afgestemde smaken en het laat zien pure.

Er is een rij uniform nu: Slouchy broeken, een eenvoudige zijden blouse of knop omhoog shirt, een kabel gebreide coltrui, een kasjmier trui, een enkele breasted jas, stretch lederen leggings, een schooljongen blazer, die oorspronkelijke v hals t-shirt. Wat kan beter? Het is misschien wel de beste basics label in de wereld als je een mid lengte grijze rok en bijpassende jas in 900 gram dubbel gezicht cashmere of een zwarte krokodil emmer tas met rode satijnen voering of zelfs een uitgelezen 10.000 lasergesneden shearling coat overwegen met een blootgestelde zijde voering naar de basis, natuurlijk Urtekram Shea Butter Pure – Body butter, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten. Mary Kate en Ashley’s buitengewone smaak is ook op de voorgrond in hun shows, die worden gepresenteerd bijna als haute couture, in intieme zalen en met een kleine, exclusieve gastenlijst zijn. Elke stoel is voorste rij; de ontwerpers zitten vaak naast hun publiek. Het is heel, heel doordacht, en dat is de enige manier waarop we kunnen genieten van de ervaring, zegt Mary Kate urtekram. Het is zo belangrijk om uw kleding te presenteren op een manier die ze goed kunnen worden gezien en ervaren, want dat is wat het op neer komt.

Na ons gesprek eindigt, de Olsens vliegen naar LA, waar ze een trouwjurk voor een van hun vrienden hebben gemaakt. We doen aangepaste stukken, zegt Mary Kate, Meestal voor klanten weten we heel, heel goed. Uiteindelijk, veel van de show stukken aantal zeer high-end dingen uiteindelijk worden gemaakt om toch. meten In de nabije toekomst, denken ze dat het merk uit te breiden naar herenkleding, schoenen en lingerie of omvatten, het stelt, fundering ‘. Als ze vooruit konden projecteren nog eens 10 jaar, vraag ik, waar zou ze zien dat de rij? Hoe oud zullen wij? Ashley vraagt zich af. Als we zijn 40, wat we willen als Ashley charmant? Wie weet? Zouden ze nemen op een ander ontwerp positie? Misschien later in het leven konden we een merk van iemand anders interessant.

Maar ik denk dat we nog te veel te leren en te ontdekken en erachter te komen, zegt Mary Kate. Mocht u Gebruik een oogcrème voor donkere kringen? Het behandelen van kringen onder de ogen kan echt moeilijk zijn en veel mensen vinden dat de meeste ogen crèmes die er zijn niet veel doen om donkere ogen kringen te verwijderen. Donkere kringen onder de ogen, wallen en tassen zijn allemaal veroorzaakt door min of meer dezelfde factoren. Als je eerlijk hebben geërfd en dunne huid, je bent zeer waarschijnlijk te kampen met ernstige kringen onder de ogen en tassen in je leven. De belangrijkste reden hiervoor is heel simpel: Dunne huid maakt verschillende veranderingen, zoals zwelling en opeenhoping van vloeistof onder de huid, beter zichtbaar. Helaas zijn de meeste erfelijke gevallen van donkere kringen onder de ogen kan niet volledig worden behandeld (Hoewel je stappen om ze minder zichtbaar te maken kan duren). vitamine en mineralen tekorten kunnen vaak leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, waarvan sommige manifesteren door grote kringen onder de ogen en tassen. waaronder gebrek aan foliumzuur, vitamine B (B6, B12 enzovoort) en magnesium tekortkomingen. Dergelijke voorwaarden zijn best gediagnosticeerd en behandeld door uw arts. Meestal behandeling impliceert lichte veranderingen dieet en een cursus van multivitaminen.

Allergieën en sinus problemen zijn een andere veel voorkomende oorzaak van kringen onder de ogen.