Goingorganic.nl

USN, Tornado Shaker Bottle, Bright Pink, 650 ml

Tornado Shaker Bottle, Bright Pink, 650 ml by USN Kopjes Borden Kommen, Sport, Fitness Water Flessen Shaker Cups

€ 4,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: USN, Tornado Shaker Bottle, Bright Pink, 650 ml
Prijs: € 4,00
Inhoud: 0.16 kg, 25.4 x 9.7 x 9.7 cm
Productcategorie: Kopjes Borden Kommen, Sport, Fitness Water Flessen Shaker Cups, Cups Plates Bowls, Sports, Fitness Water Bottles Shaker Cups

Usn, tornado shaker fles, helderroze, 650 ml – rehydratie is essentieel tijdens een intense trainingsessie, onze usn sport- en sportschool waterfles doet u als een herinnering aan uzelf te hydrateren en biedt u een makkelijke manier om op te blijven. Met een niveauaanwijzer aan de zijkant van de fles kunt u bijhouden hoeveel vloeistoffen u tijdens uw trainingsregel gebruikt. Ontworpen met een non-slip materiaal, beschikt onze waterfles ook over een beveiligd schroefdopje om de irritante lekken te vermijden. goingorganic.nl Ik gebruik het als een waterfles en ik doe het in de vriezer, het is vrijblijvend, ik neem het dagelijks met me mee aan het werk. Het grote ding is dat het een kopje heeft op de bodem en u kunt het opvullen met een amino shooter of wei en het later gebruiken. Ik hou ervan! Het was zo handig en ik kan hier ook nog een paar dunnen in het andere compartiment plaatsen. Zou het ook in een andere kleur houden, niet lekken. Perfecte maat. Houdt perfecte hoeveelheid op de bodem. Geweldige kwaliteit! Is het werk perfect, bedankt, ik heb mijn item over het geheel genomen goed schudden ontvangen.

Gelukkig met de kleur en de functionaliteit. Moeilijk om soms te sluiten en kan een beetje lekkend zijn. De beker voor de scoop is erg leuk en nuttig. Het was onbevredigend voor mij om de fles te sluiten. Ik kocht twee en beide lekken de hele tijd. Jij: De esthetiek van je spullen is belangrijk voor je, tot aan het laatste fitnessdetail. Ze houden je water maximaal 24 uur ijskoud of stoven voor zes uur. Deze essentiële waterfles houdt je water maximaal 24 uur koud, maar het kan je vloeistof ook maximaal 6 uur warm houden. De reden dat ik op de eerste plaats verliefd werd op s'well is omdat het mijn water zo verdomd koud houdt. (Overweeg, denk goed na voordat je een glazen fles meeneemt naar de sportschool of de yogastudio, veel fitnessfaciliteiten, bang voor breuk, hebben dergelijke producten verbannen). 0 Is een enorme verbetering ten opzichte van zijn eerdere voorouder, en het blijft een prima product voor mensen die het deksel niet helemaal willen verwijderen om een ​​slokje te nemen, we voelen ons meer verzekerd met de waterkolf (zonder meldingen van lekken) ten tijde van onze update van 2017) deze keer, die volledig vloeistofdicht en gemakkelijk drinkbaar was in al onze tests. Er wordt ook gezegd dat het fysieke uithoudingsvermogen te bevorderen, te ontgiften en energie door het lichaam te verdelen. Ze benadrukken dat, omdat bpa nog steeds aanwezig is in meer dan de helft van het wereldwijde marktaandeel voor chemicaliën, je het beste kunt kiezen voor producten die geen contact maken met bpa. Veel mensen vinden dat ze er mooier uitzien dan plastic flessen.

USN, Tornado Shaker Bottle, Bright Pink, 650 ml: Kopjes Borden Kommen, Sport, Fitness Water Flessen Shaker Cups

We kochten een paar sets om hun kwaliteit te bevestigen en ze zijn zo goed als we dachten dat ze zouden zijn. Een aantal van onze lezers vroegen ons om naar de sigg thermo-waterfles te kijken. Het rietje deksel kan helpen met dat probleem, maar het is niet volledig lekvrij. Dat was een groot probleem met zowel de 1-liter msr alpine, die we hebben getest voor de eerste versie van deze gids, als met de alomtegenwoordige, wijdmondige tritan-fles waarop het is gebaseerd. Geen fan van water uit een openbare fontein – reis vaak naar steden met troebel kraanwater – of heb je iets nodig om water uit een beek te filteren tijdens het wandelen – bekijk dan de lifestraw's go: het is een fles van 22-ounce met een draagbaar zuiveringssysteem. (Je kunt ook een schoonmaaktablet inleveren, zoals deze van camelbak). Deze fles beschikt over tweestaps waterfiltratie, zonder gebruik te maken van jodium of gejodeerde hars. Het lichaam was ook niet zo gestructureerd om te grijpen als de waterkolf. Onze flessen variëren van 27oz tot 34oz om gemakkelijk aan uw behoeften te voldoen. Als je een drank warm probeert te houden, kan hij dat 12 uur doen. Of het nu voor extreme sporten is of gewoon voor uw dagelijkse hydratatiegedrag, herbruikbare waterflessen zijn de juiste keuze. Het is momenteel alleen beschikbaar in een set van zes, maar als het weer beschikbaar komt, zullen we deze gids bijwerken om die verandering te weerspiegelen. Maar dat is een kleinigheidje om te verdragen in ruil voor een glas ijskoud water op een zinderende zomerdag. De geïsoleerde deksels worden afgekeerd en de opening is smal om morsen te voorkomen.

USN, Tornado Shaker Bottle, Bright Pink, 650 ml: Kopjes Borden Kommen, Sport, Fitness Water Flessen Shaker Cups

USN, Tornado Shaker Bottle, Bright Pink, 650 ml

Review: USN, Tornado Shaker Bottle, Bright Pink, 650 ml

Ga naar s'well, het bedrijf dat in feite waterflessen tot een modeaccessoire maakte. Het grootste pluspunt, naast de wijde opening, is dat u met de fles deze in twee helften kunt losschroeven voor eenvoudige reiniging. De aquaovo therm-o is een dubbelwandige glazen vacuümgeïsoleerde fles. Kortom: een investering voor de outdoorsperson die een duurzame, veelzijdige, geïsoleerde fles nodig heeft. We houden niet alleen van het uiterlijk van de klean kanteen ($ 22). We zijn een snelgroeiend bedrijf omdat we altijd de klant op de eerste plaats stellen. We houden ook van een ander aspect van het ontwerp van de nomader: als je eenmaal het deksel erop hebt geschroefd, maakt een kleinere opening met schroefdeksel het drinken gemakkelijk en houdt het de dingen waterdicht tussen de slokjes. Het past ook in het gat van boven het deksel, maar dit veroorzaakt grote lekken (Trust ons). Ze bieden een handige manier om uw watertank mee te nemen en bij te vullen zonder de aarde te vervuilen met wegwerpflessen. Er staat een nieuwe maand op ons, wat betekent dat je waarschijnlijk geld moet gooien naar je sportschoollidmaatschap en alle andere terugkerende abonnementen die je hebt. Na drie jaar vrijwel constant gebruik, hebben we niet veel kritiek op de thermosintake. Kortom: deze sportfles maakt hydratatie gemakkelijk tijdens het sporten. Een stap om ervoor te zorgen dat u hydratatie niet over het hoofd ziet, is om een ​​waterfles te krijgen die ervoor zorgt dat u vaker de hele dag door nipt.

Maar een dergelijk nadeel is niet uniek voor deze specifieke glazen container, dus het is moeilijk om levensgevaarlijk daarvoor te klagen. Wat nog belangrijker is, onze jichtige testers vonden het deksel moeilijker te openen dan het rubberen flesje met rubberen flacon. Lekkend opzij, zijn sommige deksels beter voor nippen dan anderen. We hebben de hydro-kolf in de 24-ounce capaciteit en in de 32-ounce brede-mond capaciteit getest, maar de fles is ook verkrijgbaar in 12-ounce, 16-ounce, 18-ounce en 40-ounce maten en kan worden gecombineerd met een aantal opties voor uitbreidingsdeksels, inclusief een sportdop. Het bevat zelfs een ingebouwde shakerbal die het gemakkelijk maakt om een ​​shakeology-shake of een shake-shake na het sporten te mixen. Ten eerste heeft het een ingebouwde karabijnhaak die je als handvat kunt gebruiken om aan een rugzak te dragen of te bevestigen. De keuze voor geïsoleerd roestvrij staal is zeker een groot compliment voor dit doel, het naar de tafel brengen van een fles die vrijwel onbreekbaar is en overal mee naar toe kan gaan. Voor vacuüm afgesloten flessen is roestvrij staal een duurzaam en superieur isolatiemateriaal. Gevaarlijke metalen en inferieure kunststoffen kunnen na verloop van tijd in uw water lekken, waardoor een onhygiënische en gevaarlijke situatie ontstaat. Zelfs het doorzichtige plastic deksel (waarvan we aannamen dat het de achillespees is vanwege het scharnier en het ogenschijnlijk dunne materiaal) deed het goed en overtrof onze verwachtingen. Een kenmerk dat deze fles uniek maakt, is de grote bijtklep.

Of je nu op zoek bent naar een kleine slokdarm, genoeg vloeistof om je door een volledige training te laten werken, of een waterbron voor je bureau, er is altijd een bkr-maat voor alles. Elke fles met zelfs een vleugje gekleurd water eronder de volgende ochtend werd gediskwalificeerd. Dat was onverwacht, dus we hebben de test opnieuw uitgevoerd om zeker te zijn, en de klean kanteens waren prima voor de tweede ronde. In tegenstelling tot de nomader, deze heeft enige vaardigheid nodig om ijsklontjes te krijgen. Als u er nog geen hebt geprobeerd, zijn de dubbelwandige, vacuümgeïsoleerde flessen van hydroflessen levensveranderend! Als het goed wordt gedaan, is het bestand tegen 12 uur op zijn kant zonder te vallen.