Goingorganic.nl

Vega, Sport Performance Protein, Mocha Flavor, 28.6 oz (812 g)

Sport Performance Protein, Mocha Flavor, 28.6 oz (812 g) by Vega Sport, Sport, Eiwit

€ 39,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Vega, Sport Performance Protein, Mocha Flavor, 28.6 oz (812 g)
Prijs: € 39,50
Inhoud: 1 kg, 13 x 13 x 23.4 cm
Productcategorie: Sport, Sport, Eiwit, Sports, Sport, Protein

Vega, sportprestatieproteïne, mokka smaak, 28. 6 oz (812 g) – 20% meer eiwit, bcaas & glutamine + dan de vorige formule. Niet GMO-project geverifieerd. Plantaardige. Nieuwe. 30 G eiwit – 6 g bcaas – 6 g glutamine + Turmeric Tart Cherry Probiotica. Na de training. Glutenvrij. Geen suiker toegevoegd. Drink mix. 19 porties. Voorbereiden | sustain | herstellen. 30 G eiwit + plantaardige + prestatie bestanddelen Turmeric Tart Cherry Probiotics.

Informed-keuze – vertrouwd door sport. Gecertificeerde Veganist. Gemaakt zonder zuivel of soja ingrediënten. Level up your protein shake. Next-level prestatie vraagt ​​om schoon, op de volgende niveau eiwit. Bouwen en repareren van sterke spieren en terugwinningstijd verminderen met behulp van vega sportprestatieproteïne: een complete multisource mix van premie, eiwit op basis van plantaardige eiwitten van erwt, alfalfa, pompoen en zonnebloemzaad. Vega sportvoedingssysteem. Breng je beter met vega's drie-traps prestatievoedingssysteem – voor, tijdens en na training. Geformuleerd door brendan brazier, veganist, voormalig professioneel Ironman triathlete, en bestselling gezondheids auteur op plantaardige voeding. Brendan brazier. Leucine. goingorganic.nl Dit is mijn eerste post-workout proteïne shake aankoop ooit en het was zeker mijn verstandigste keuze! Ik heb wat tijd doorgebracht, heel wat rondkijken, online onderzoek gedaan, aan mensen die eiwitschudden horen en raadplegen in wat ik persoonlijk wil hebben, gekomen om dit te proberen en heb er geen spijt van gehad! Mijn voordelen zijn meer dan nadelen. Mijn voordelen: – Heerlijkste schudden die ik ooit heb gehad, en ik heb voor het eerst wat monsterpoeders gehad, maar niets dat ik helemaal leuk vind! – Poeder is zo goed dat het gemakkelijk en goed met mijn koude amandelmelk in mijn blenderfles mengt.

Vega, Sport Performance Protein, Mocha Flavor, 28.6 oz (812 g): Sport, Sport, Eiwit

 Ik voeg er zelfs een 1/4 theelepel spirulina poeder mee en nog steeds niet de smaak ruïneren (zelfs al kan de kleur er een beetje uitzien)! – Hou van de zeldzaamheid voor zo'n schone eiwitschake die een grote hoeveelheid eiwitten op de markt aanbiedt – Glutenvrij & geschikt voor veganisten, zelfs als ik geen veganist of een coeliakie ben, ik voel me goed ethisch en verterend. Unieke smaak, die voldoet aan mijn koffiebezoek zonder het cafeïne-effect! Mijn nadelen: – Poeder is zo fijn dat bij het eerste opening het moeilijk is om de schep te vinden die diep in de grond begraven is. Het was een puinhoop om het uit te proberen, omdat ik het poeder niet overal wilde verspillen! – Een beetje aan de hoge kant van de kosten voor de porties levert het per bad. Volledige fles is slechts 3/4 vol. Over het geheel genomen moet je zelf proberen. Ik heb eerder alleen een gegeurde veganistisch eiwit poeder geprobeerd, en dat is de chocolade van de zonnekikkerstrijder. Ik vond het te veel van een achtervolg van Stevia (waar ik geen fan van heb), en het heeft niet heel gemakkelijk opgelost in water of plantaardige alternatieven voor melk, dus ik kon het poeder niet echt meenemen en maken Een eiwitschake onderweg, aangezien ik een vork nodig had om het zelfs te kunnen oplossen. Deze, daarentegen, ontstond heel gemakkelijk.

Vega, Sport Performance Protein, Mocha Flavor, 28.6 oz (812 g): Sport, Sport, Eiwit

Het is niet zo lief, dat is perfect voor mij, niet alleen omdat ik niet een grote fan van overdreven schudden ben, maar ook omdat ik dan de hele stevia-nasmaak vermijdt. Ik heb het over een lange periode niet geprobeerd, maar tot nu toe vind ik het zeker leuk! Waarschijnlijk zal ik mijn zonnebloempoeder niet veel gebruiken nadat ik dit heb gekregen. Wauw – hoewel drinken eiwit poeders was bedoeld om een ​​marteling te zijn vanwege de verschrikkelijke smaak en geur, maar vega mocha heeft het spel veranderd. De smaak is geweldig (vooral bij ijskoud), mengt goed en is perfect voor na de training. Stop nooit met produceren en hopelijk wordt de prijs beter. Sterk aanbevolen, beste post-workout eiwit poeder ooit! Dit is mijn favoriete eiwitpoeder. Het is helemaal niet gretig. Het kan een beetje te zoet zijn, maar een beetje citroensap corrigeert het. Ik hou zo veel van dit merk, omdat het geen korrelige textuur zoals plantfusion of sunwarrior heeft. Vega, Sport Performance Protein, Mocha Flavor, 28.6 oz (812 g) De smaak is geweldig, maar ik hou van meer koffie en cacao smaak, dus ik voeg een schot espresso en eetlepels cacao toe.

Review: Vega, Sport Performance Protein, Mocha Flavor, 28.6 oz (812 g)

Perfecte snack of ontbijt. heeft zelfs geen melk nodig. Perfect met alleen water. Maar gebruik koud water. Geen schudden smaken ooit lekker met kamertemperatuur water. Heel goed, ik heb andere eiwit shakes geprobeerd en dit is veruit mijn lieveling. Het is effectief, goed geprijsd en lekker, dit mokka eiwit poeder is erg lekker. De beste ooit 3, dit eiwitpoeder heeft een zeer ongewone nasmaak die het moeilijk maakt om te consumeren. : Handboek van fysiologie: Sectie 7 het endocriene systeem: volume II de endocriene pancreas en regulatie van het metabolisme. Een gebruiksgeschiedenis dient te worden gezocht bij patiënten die zich zorgen maken over agitatie, slaap, libido en seksuele functie, evenals onvruchtbaarheid. De invloed van voedingsscreatinesuppletie op de prestaties tijdens herhaalde periodes van maximaal isokinetisch fietsen bij de mens. Hoewel er geen mechanisme is geïdentificeerd, houdt één theorie verhoogde niveaus van seruminsuline-achtige groeifactor (Igf-1) in, die anabool zou kunnen zijn. Ik heb heel veel verschillende eiwitpoeders doorstaan ​​die nooit aan één bron of merk vasthielden sinds ik ontdekte dat ik intolerant was voor tarwe en zuivel. Deze cijfers geven aan of het product is beoordeeld door Health Canada en veilig is om te gebruiken. Niet voor gebruik door personen onder de leeftijd van 18. Bailey sj, winyard pg, vanhatalo a, blackwell jr, dimenna fj, wilkerson dp, jones am. Als een atleet sneller kan herstellen na het optillen van een set gewichten, of sneller herstelt tussen sprintintervallen, kunnen ze op hun beurt weer meer trainen en vervolgens spieren opbouwen.

 Antwoorden van criteriumvariabelen op verschillende aanvullende doses l-carnitine l-tartraat. Redenen voor afwijkende resultaten zijn op dit moment niet duidelijk, maar op zijn minst lijkt het erop dat suppletie met bcaas de prestaties niet schaadt. Krachtsporters geloven dat meer proteïne belangrijk is om spieren op te bouwen. Veel eiwitsupplementen geven expliciet op het etiket aan dat er geen eiwitstuipen zijn opgetreden. Ze vond dat maar liefst 25 procent legale sport supplementen had gebruikt, waaronder eiwitpoeder en creatine. Tom coleman van het myo-based nutritionele adviesbureau myutrition (Mynutrition.) Ontwikkeld met feedback van de olympische fietser chris boardman, het helpt je spieren om te herstellen en opnieuw te bouwen Mediabericht: Asada geeft supplementwaarschuwing af. de behoeften van uw lichaam aangezien het de eiwitsynthese na de sportevenement verhoogt. In feite, wanneer andere soorten proteïnen worden gemeten op kwaliteit in een laboratorium, worden ze vergeleken met eiwit eiwit.