Goingorganic.nl

Vibrant Health, Maximum Vibrance, Version 3.0, Vanilla Bean, 22.1 oz (626.4 g)

Maximum Vibrance, Version 3.0, Vanilla Bean, 22.1 oz (626.4 g) by Vibrant Health Supplementen, Maaltijdvervanging Shakes, Superfoods

€ 55,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Vibrant Health, Maximum Vibrance, Version 3.0, Vanilla Bean, 22.1 oz (626.4 g)
Prijs: € 55,00
Inhoud: 0.79 kg, 16.5 x 12.4 x 12.4 cm
Productcategorie: Supplementen, Maaltijdvervanging Shakes, Superfoods, Supplements, Meal Replacement Shakes, Superfoods

Levendige gezondheid, maximale vibratie, versie 3. 0, vanilleboon, 22. 1 oz (626. 4 g) – waarheidsvertrouwen transparantie. Geen eigen mixen. Volledig openbaarmakingsetiket. Geavanceerde dagelijkse toekomstvoeding. Plant-based multi-supplement. Bevat alle bekende voedingsstoffen. Glutenvrije non-GMO soja vrij. 15-30 dagen levering. Voedingssupplement. Kijk wat er binnen is. Geen eigengemaakte mengsels | volledige bekendmaking etikettering.

Formuleerd door Mark Timon – oprichter, levendige gezondheid, ms klinische voeding. Klinisch geformuleerd. 20 G plantaardig eiwit. Multivitamine. Antioxidanten. 25 miljard probiotica. Vezel. Maaltijdschudden. Glutenvrije maximale vibratie levert een maaltijd ter waarde van hoog eiwit plus een dosis multi-vitamines, antioxidanten, enzymen en probiotica om de vitaliteit, energie en optimale gezondheid te vergroten. Maximale vibratie komt dichterbij dan elk ander voedingssupplement dat het eenvoudige product is dat men in de plaats kan nemen van alle andere supplementen. De enige essentiële voedingsstoffen die afkomstig zijn van de formule zijn essentiële vetten, met name de omega-3 vetzuren. Technologie heeft nog geen stabiele vorm van poeder omega 3s of andere gezonde vetten ontwikkeld die een houdbaarheid hebben die geschikt is voor gebruik in poedervormige supplementen. goingorganic.nl Dit is een super goed product, het smaakt heel goed en is makkelijk te drinken met gewoon water.

Voor degenen die net begonnen zijn, zal tijd nodig zijn om er aan te wennen. Maar er zijn een paar dingen die ik graag wil benadrukken. Hopelijk is het nuttig voor u als u een groen product wenst te kopen: 1. Dit product is een combinatie van groene trillingen, regenboog-trillingen en pure groene eiwitten. 2. Dit is een maaltijdvervanging die slechts 15 dagen duren als u 1 keer per dag 2 scoops eet volgens de aanwijzingen van dit product. Dus, het is vrij duur. Als zodanig zal ik mensen echt aanraden om groene trillingen of iets anders te krijgen (wat een groen aanvullend poeder is en geen maaltijdvervanging) en meng het in je smoothie of enz. Zal minstens 1 maand duren en is goedkoper) . 3. Hoewel er 23 g eiwit in dit product is (maximale vibratie), kan het volledige overzicht van aminozuren in zuiver groen eiwit niet in dit product worden gevonden (maximale vibratie). Dus als u een persoon bent die een volledige lijst van aminozuren wenst, kan dit niet zo goed zijn. dat kan ik nu maar nadenken.

Vibrant Health, Maximum Vibrance, Version 3.0, Vanilla Bean, 22.1 oz (626.4 g): Supplementen, Maaltijdvervanging Shakes, Superfoods

Ik ben al heel lang heel erg ziek geweest. Een phd vriend heeft dit aan mij aanbevolen omdat ik op zoek was naar een vitamine aanvulling zonder zuivel, gluten of soja (ik geloof dat ik heel allergisch voor deze allemaal is, misschien met een lekkend gut syndroom. Ik heb alle symptomen die ik vandaag heb ontdekt en moet worden getest). Toen mijn vriend stelde voor dit product te nemen, heb ik mijn onderzoek gedaan en vond ik wat ik gelezen heb, en kocht het. Het is maar een paar dagen geleden dat ik het heb ingenomen (niet de twee level scoops, maar één theelepel vol twee keer per dag, ik besloot geleidelijk mijn weg naar de voorgestelde niveaus te verhogen), en ik voel me meteen zo veel beter. Ik ben zo erg blij met de resultaten, omdat ik zo veel beter voel. Ik ben geen dokter, maar ik beveel dit sterk aan aan een vriend die kanker heeft als aanvulling omdat het een superfood is, en het is waar dat is. Twee duimen gaan zo ver weg. De smaak was niet onaangenaam, maar wat mij echt heeft getroffen, was de gevolgen van dit product op mijn algemene welzijn. Ik heb niet meer napjes in de middag, de visie is verbeterd, slaap is beter, de energieniveaus worden verbeterd. Als ik meer dan 60 was, ging ik met uitdagingen af. Maximum vibratie is een vaste winnaar in mijn schatting. Ik begon dit product twee weken geleden te nemen en ik hou er absoluut van. Ik was op zoek naar iets van kwaliteit die de meerderheid van supplementen zou vervangen die ik al had genomen. Ik gebruik een scoop met een vanille rijst eiwit dat ik ook graag in mijn ochtend smoothie.

Vibrant Health, Maximum Vibrance, Version 3.0, Vanilla Bean, 22.1 oz (626.4 g): Supplementen, Maaltijdvervanging Shakes, Superfoods

Vibrant Health, Maximum Vibrance, Version 3.0, Vanilla Bean, 22.1 oz (626.4 g)

 De groene smaak is niet te overweldigend, maar de mix met de vanille geeft het een verfrissende smaak en ik voel me eigenlijk dat ik iets gezond in mijn lichaam heb gezet. Ik zal uiteindelijk aan de twee scoops werken, aangezien de ingrediënten in dit product in overvloed zijn. Als u één product wilt, zou ik zeggen dat dit het is. Het is zeker de moeite waard om het eens te proberen! Dit zijn 3 producten in één. Groene, regenboog- en eiwitvibratie. Het is aanzienlijk goedkoper dan zelfs het kopen van twee van hun producten. Ik wilde iets met zowel de groene als de regenboogvoedsel en dit raakte de nagel op het hoofd. Het eiwit op basis van sojavrije planten was een extra bonus, wat betekent dat ik minder van mijn gewone na-training-eiwit moet nemen, die uiteindelijk spaart me geld. maak geen verwarring over wat dit product is. Het heeft groene vibratie volledig in het opgenomen, met extra regenboog en eiwitvoedsel toegevoegd. Voor ongeveer 10 dollar meer per maand! En het smaakt zo veel beter dan de groene trillingen alleen. Er was geen nadeel aan dit product!

Review: Vibrant Health, Maximum Vibrance, Version 3.0, Vanilla Bean, 22.1 oz (626.4 g)

 Ik gebruik dit als mijn multivitamine, eiwit, probiotica, ontbijt alles in één heerlijke shake gerold. Het heeft even geduurd om te wennen aan de smaak (ik gebruikte een beetje zwarte huidige cordial om te helpen), maar ik merk het verschil in mijn stemming en energie niveaus wanneer ik dit in de ochtend heb. Goede ingrediënten, mooie hoeveelheid eiwit, eerlijke prijs. Het smaakt een beetje ongemakkelijk, maar het kan me niet schelen. Absoluut niets zoals vanilleboon. In plaats daarvan smaakt het als krijt. Bummer vanille smaakloos en maakt me niet vol.

 Ik eet geen voedsel meer, alleen omdat het goed voor mij is als het niet goed lijkt. Ik zal de chocolade proberen. Ik voeg dit toe aan mijn smoothie en ontvang de reispakketten (in chocolade) voor wanneer ik reis. Ik hou ervan dat dit zo veel voedingsstoffen, vitaminen en mineralen bevat – meer dan een van de andere mixes die op webshop verkocht worden. De prijs waard. Ik gebruik slechts een scoop in mijn smoothie, niet de aanbevolen twee scoops. Er zijn veel groene poeders daar. De meeste van hen zijn populair omdat hun geweldige marketing. Het levendige gezondheidsteam heeft geen dergelijke marketingactiviteiten, en daarom is dit product niet zo bekend. Ik heb bijna alle groene mengsels gezien en multi-nutriënten mengden daar. Maximale vibratie is veruit het beste product. Periode.

De prijs is ook erg betaalbaar. Uitstekend, allemaal? Behoefte erin, dit product is geweldig en ik gebruik het als maaltijdvervanging en ook als dagelijkse bron van vitamine en mineralen, maakt echt verschil. Ik heb al een tijdje maximale vibratie gehad en het is elke cent waard. Ik weet zeker dat dit goede dingen voor me doet, ik moet gewoon de smaakproblemen voorbij komen. Dit product heeft geweldige eigenschappen! Alhoewel een beetje duur, denk ik dat de jongens met levendige gezondheid probeerden het beste product te creëren dat ze konden – en op een of andere manier deden ze – niemand kan over de uitgebreide lijst van ingrediënten ruzie maken. Maar de smaak is echt slecht. Zoveel dat ik het blik niet kon afmaken.

Ik weet niet zeker wat goed doet wanneer elke slok van de schudding ellende is.