Goingorganic.nl

Vital Earth Minerals, Mineral Blend Fulvic-Humic, 32 fl oz (946 ml)

Mineral Blend Fulvic-Humic, 32 fl oz (946 ml) by Vital Earth Minerals Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen

€ 23,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Vital Earth Minerals, Mineral Blend Fulvic-Humic, 32 fl oz (946 ml)
Prijs: € 23,50
Inhoud: 1.13 kg, 9.1 x 9.1 x 20.8 cm
Productcategorie: Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Supplements, Minerals, Liquid Minerals

Vital aardmineralen, minerale mengsel volvic-humic, 32 fl oz (946 ml) – rijke donkere kleur. Smaakloos. Gehele voedsel gebaseerde minerale voedingssupplement. Krachtige mix: 3 delen fulvic tot 1 deel humic. Versterking van energie en weerstand tegen verkoudheid en griep. Sterk anti-inflammatoire. Verbeter slaap en mentale duidelijkheid. Detoxifies en blokkeert toxines van het invoeren van cellen. Voorzichtig verwerkt zonder hitte of chemicaliën. Geen gluten, suiker, conserveermiddelen of additieven.

Organische bron. 30 dagen levering. Alle voordelen van fulvic- plus humic. Minerale mix biedt ongeëvenaarde natuurlijke energie, genezing en anti-virale bescherming. U krijgt alle krachtige voordelen van fulvic, plus de piekprestaties van humic. Met superieure absorptie in de bloedbaan zijn de maximale voordelen verzekerd. Wetenschappers verlenen de ongelooflijke voordelen van fulvic-humic aan hun chelaterende eigenschappen, ongeëvenaarde absorptie direct in cellen en vitale interactie met organen en systemen in het lichaam. Fulvic doet zijn werk in de cellen waar het ontgiftigt, energieert en stimuleert de lichaams genezende functies. Humic werkt buiten de cellen, in het gi-kanaal, om toxines te verwijderen, infecties te remmen en virussen te neutraliseren. Het effect is een sterk immuunsysteem dat alle cellulaire functies van het lichaam verbetert en versterkt. Fulvic en humic samen: zorgen voor essentiële elektrische energie om cellen te revitaliseren. Boostabsorptie en bio-beschikbaarheid van alle voedingsstoffen. Herstel het systeem naar een gezonde alkalische conditie.

Vital Earth Minerals, Mineral Blend Fulvic-Humic, 32 fl oz (946 ml): Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen

Ontgift en verwijder schadelijke verontreinigende stoffen uit het lichaam. Verminder schadelijke ontsteking en verhoog de enzymproductie. Minerale mix levert de gereedschappen om te herstellen, te repareren en te voeden door de ongelooflijke cellulaire verjonging van fulvic, gecombineerd met de balanserende eigenschappen van humic. Minerale mengeling fulvic-humic is perfect voor mensen die een zachte onderhoudsformule willen hebben die dagelijks het immuunsysteem alkaliseert, ontgift, stimuleert en verhoogt. Fulvische en humane mineralen zijn de perfecte elixir van de natuur. goingorganic.nl Ik ben een 87 jarige vrouw. Mijn urinetests laten zien dat ik overmatig leukocyten (witte cellen) heb, met andere woorden ontsteking. Ik weeg 110 pond en ben fysiek gevoelig. Mijn dieet is zeer beperkt vanwege allergieën. Ik wist dat ik niet genoeg mineralen kreeg, dus dacht dat dit zou kunnen helpen. Ik begon met een fractie van de aanbevolen dosis, die ik met de meeste dingen doe.

Ouderen hebben meestal alleen een dosis aanvullingen of voorgeschreven medicijnen nodig. Ik voelde me veel erger dan gebruikelijk de eerste dag dat ik een paar druppels volvic-humic nam. Ik vind het de detox die het biedt. Ik heb grote verwachtingen voor dit supplement, maar ik moet langzaam gaan. Het is redelijk, zakelijk dat alle verkopers van alles de dagelijkse dosis hoger zetten dan voor de meeste mensen nodig is. Een 250 lb jongeman zou de dosering die zij aanraden nodig hebben, dus het is niet immoreel om die dosering aan te bevelen. Voor mij, hoewel ik inderdaad geloof dat het me erg zal helpen, moet ik de leeftijd dramatisch verlagen. webshop leverde het product op tijd tegen een goede prijs. Ik waardeer de waarschuwing bij het plaatsen van de bestelling met webshop dat de staat Californië een ingrediënt heeft gevonden in het product dat kan zijn of kankerverwekkend is. Ongeacht, ik gebruik het product zoals het sterk aanbevolen was door een manager in een Californische gezondheidswinkelwinkel te ver voor mij om terug te keren voor terugkoop. Ik gebruik het product om mineralen terug te voegen in gedistilleerd water, zoals ik door een erkende gezondheidspraktijk vertelde dat gedestilleerd water daadwerkelijk uitdroogt door gebrek aan mineralen. De binnenste afdichting was lichtjes opgeheven en sommige van de donkere vloeistof lekte in de dop. De buitenste afdichting was op zijn plaats zonder vloeistof buiten, dus ik heb het product toch gebruikt.

Vital Earth Minerals, Mineral Blend Fulvic-Humic, 32 fl oz (946 ml): Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen

Vital Earth Minerals, Mineral Blend Fulvic-Humic, 32 fl oz (946 ml)

Review: Vital Earth Minerals, Mineral Blend Fulvic-Humic, 32 fl oz (946 ml)

De fabrikant moet een strakker binnenste afdichting gebruiken. Ik hou ervan dat ik alles in deze mineralen ontvang, dat alles in hetzelfde product 70 natuurlijk voorkomende plantaardige mineralen, spoorelementen, vitaminen en aminozuren bevat met humaan en fulvinezuur. Ik neem met mijn maaltijden de minerale inhoud die momenteel van voedsel ontbreekt, te stimuleren. Voor geweldige klantenservice en snelle levering! Wow, wat een verschil dat de fundamentele mineralen volvic-humic heeft gemaakt in mijn leven. Ik neem het omstreeks 15 uur 's middags om me op te halen, maar het heeft me veel meer gegeven. Ik ben bijna 60 en het heeft mijn kommen en spijsvertering geholpen. Ik heb het ook op mijn huid gezet met een combinatie van een paar ander product, ik ben verbaasd over de verbetering van mijn huid. Gemakkelijk te nemen. Mild, bijna smakeloos vloeibaar. Geweldig voor mijn nagels, maakt ze sterker, dus ik denk dat het ook goed is voor de rest van mijn lichaam! Goede klantenservice webshop, bedankt!

Deze minerale mix is ​​iets speciaals. De reden voor de 4 sterren is simpelweg omdat de smaak niet steriel is, maar het is niet verschrikkelijk. Eigenlijk, wat beter dan de meeste vloeibare vitamine smaken. Dit product bevat zoveel belangrijke mineralen die we niet vaak krijgen, vooral als we een slecht dieet eten. Deze mix geeft je leven en energie. Veel meer informatie daar. Ik hou van deze spullen.

Het maakt water smaak zo verfrissend. Ik krijg het naar Australië verzonden en het lekte nooit. Wordt al snel besteld omdat ik er geen dag zonder kan. Ik heb oorspronkelijk geprobeerd dit te herstellen van een zeer stressvolle tijd die mijn gezondheid had beïnvloed. Het is uitstekend. Ik vermoed dat iedereen verschillende benodigdheden voor dit product heeft. Ik ontdekte dat een halve dosis beter werkte tot ik eerst een beetje had hersteld. Lees de aanwijzingen. Het is bijna smakeloos, maar ik zou het niet uitmaken van de smaak.

Een ding dat ik opmerkte was dat mijn systeem snel en na een dosis kalmeerde. Dit was waar of ik me erg gestresst voelde of niet. Het aanbevelen. Geen slechte smaak, makkelijk te nemen. Ik zal het houden. Dit is de beste minerale vorm die ik heb genomen. Ik gebruik het ook als een toner op mijn huid, waardoor mijn huid strak en glad wordt. Een van de weinig tonics merk ik op dat de onmiddellijke schone energieverbetering van. Geweldig na werk om door te gaan naar bed.

 Kalmer en duidelijkheid vinden en binnen enkele minuten alkalisch opmerken. Ook geweldig vinden om ziekte te voorkomen, geweldig product! Geen geur of smaak die het makkelijk maakt. Zeer goed product dat doet wat het beweert. Aanbevolen. Merk niet op verandering. Hebben aan de hond gegeven. Ik neem dit eerste ding in de ochtend voor het ontbijt voor maximale absorptie. De meeste gronden zijn zo mineraal beroofd dat dit er voor zorgt. Goed product. Heeft geen smaak. Gemakkelijk te mengen. We leven in een zeer stressvolle omgeving met minerale uitgeput voedsel. Een product dat ik niet zou zijn zonder. Zo makkelijk te nemen als bijna smakeloos.

 Andere fulvic producten die ik heb geprobeerd heb geproefd, zeer zuur en onaangenaam. Vital earth fulvic-humic is gewoon de beste! Ik heb dit meer dan een keer besteld en het heeft de energie niveaus verbeterd in de ochtend. Ik heb het voor het eten op een lege maag, gelukkig heb ik het gekocht. Bracht dit tegen halfprijs. Het hielp me om te slapen en mijn spijsvertering lijkt beter te werken na het drinken. Smaakloos, maar de donkere kleur zal aan kopjes vallen als het niet onmiddellijk wordt afgespoeld.