Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, Vitaminen, D3 Cholecalciferol, Vitamine D

Nordic Naturals, Vitamin D3 + K2 Gummies, Pomegranate, 60 Gummies

Nordic Naturals, Vitamin D3 + K2 Gummies, Pomegranate, 60 Gummies Review

€ 14,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Nordic Naturals, Vitamin D3 + K2 Gummies, Pomegranate, 60 Gummies
Inhoud: 60 Count, 0.23 kg, 12.2 x 6.9 x 6.9 cm
Categorieën: D3 Cholecalciferol, Vitamine D, Vitaminen, Supplementen

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Manitoba Harvest, Certified Organic Hemp Oil, 16.9 fl oz (500 ml)

Botgezondheid, calciumbalans, K2 als MK-7, geweldige granaatappelsmaak! 1000 IU D3 + 45 MCG K2, Ondersteunt de structurele integriteit van botten, Niet GMO-geverifieerd, Zuiverheidstest van derden getest, Dieetsupplement, Bevat natuurlijke vitamine K als MK-7, De combinatie van vitamine D3 en vitamine K2 biedt superieure ondersteuning voor de gezondheid en onderhoud van normale botten. Vitamine D3 (cholecalciferol) is de natuurlijke, gemakkelijkst opneembare en gebruikte vorm van vitamine D. Vitamine K2 als menachinon-7 is de meest bioactieve en biologisch beschikbare vitamine K, samen werken deze vitamines samen om osteoblasten (botvormende cellen) te ondersteunen ), de calcium- en fosforbalans in het bloed vergemakkelijken en een gezonde spierfunctie bevorderen. Elke heerlijk smakende, kauwgom levert 1000 IE vitamine D3 plus 45 mcg vitamine K2, zonder gelatine. Geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Ik neem vitamine d3, vitamine k2, vitamine b12, coq10, kurkuma-komijn met zwarte peper, biotine, multivitamine, ashwagandha, glucosaminesulfaat, maca-wortel. Dit is mijn tweede aankoop van deze vitamine d3-capsules. Vitamine D-supplementen worden op de markt gebracht vanwege hun beweerde eigenschappen tegen kanker. Onnit vitamine d3 spray is een plantaardig vitamine d3-supplement dat 1.000 IE vitamine d per portie van korstmossen levert. Inverse associaties werden gevonden tussen verhogingen van de 25-hydroxyvitamine d-spiegels en de baseline serum-25-hydroxyvitamine d-spiegels of de gelijktijdige inname van calciumsupplementen, maar deze associaties waren niet statistisch significant. Een ernstig tekort aan vitamine D kan leiden tot rachitis, wanneer botten onvoldoende calcium- en fosforgehalten hebben, wat resulteert in botverzwakking en verzwakking voordat de groeischijven sluiten. Studies die de effecten van gh op de andere serummarkers van de botfunctie evalueren die worden beïnvloed door vitamine d (Ca, p, pth) bij volwassenen, hebben tegenstrijdige resultaten opgeleverd. Alleen het hele voedsel vitamine C werkt en niet het ascorbinezuur dat we elke dag in pillen slikken. Vitamine d3 (Cholecalciferol) is dezelfde vorm van vitamine D die het lichaam aanmaakt wanneer de huid wordt blootgesteld aan ultraviolette (Uv) straling van de zon. Hoe maakt het lichaam vitamine D aan uit zonlicht? Lees verder om erachter te komen hoeveel vitamine D u moet nemen, waarom ik deze vitamine aanbeveel, plus antwoorden op die veelgestelde vragen. Uv-b straling dringt niet door in glas of veel kunststoffen, dus ga naar buiten voor uw vitamine D en andere voordelen van zonnebaden.

D3 Cholecalciferol, Vitamine D - Nordic Naturals, Vitamin D3 + K2 Gummies, Pomegranate, 60 Gummies

Omdat ik zoveel supplementen in poedervorm koop, heb ik op eBay een milligramschaal gekocht. Klik hier voor een grafiek met gemiddelde loodniveaus in supplementen die we hebben getest. Voor de eerste verschillen de aanbevelingen, vooral omdat er nog enige controverse bestaat over de beoogde serum-25-hydroxyvitamine d-spiegels. Over het algemeen ondersteunt geen goed bewijs de algemeen aanvaarde overtuiging dat vitamine D-supplementen osteoporose kunnen helpen voorkomen. Ik ben van mening dat vitamine D vol moet zijn voor een sterk immuunsysteem, maar op zichzelf niet altijd een robuust immuunsysteem garandeert. De belangrijkste natuurlijke bron van de vitamine is de synthese van cholecalciferol in de onderste lagen van de huidepidermis door een chemische reactie die afhankelijk is van blootstelling aan de zon (met name uvb-straling). Na 2 maanden testen waren de 25-hydroxyvitamine d-spiegels gemiddeld 28% hoger in de supplementengroep van de whi-proef. Hij noemde het vitamine D omdat het de vierde vitamine was die werd genoemd. Ze suggereren dat voor sommige mensen het verminderen van het risico op te voorkomen ziekten een hoger vitamine D-gehalte vereist dan wordt aanbevolen door de IOM. De vitamine D-raad raadt aan om de helft van de tijd in de zon te blijven voordat je huid roze of rood wordt. Kunnen nadelige effecten van overmatige suppletie van vitamine D optreden zonder hypervitaminose d te ontwikkelen? Nederland citeert een hele reeks onderzoeken die het idee van risico door hoge doses (en de daaruit voortvloeiende hoge bloedspiegels) van vitamine d ondersteunen. In de lever werd vitamine D omgezet in calcifediol.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Vita Logic, Daily Extra, 30 Vegetarian Tablets

D3 Cholecalciferol, Vitamine D – Nordic Naturals, Vitamin D3 + K2 Gummies, Pomegranate, 60 Gummies

Blootstelling aan de zon levert echter zelden voldoende vitamine D op, waardoor het nodig is om het uit supplementen of uw dieet te halen. Eieren zijn een veel voorkomende vroege bron van vitamine D. Vitamine d3 (Cholecalciferol) voor vitamine D-tekort: na mijn welzijnscontrole en bloedanalyse, kreeg mijn arts te horen dat ik vit moest gaan gebruiken. We raden vitamine D3 waar mogelijk aan in plaats van vitamine D2, omdat vitamine D3 de natuurlijk voorkomende vorm van de vitamine is en het de vitamine D-spiegel effectiever kan verhogen. Over het algemeen is het het beste om vitamine D met voedsel in te nemen. Afhankelijk van uw huidtype, 10 tot 20 minuten blootstelling aan zonnestraling van het grootste deel van uw huidgebied 2 tot 4 keer per week wanneer het zonlicht met een hoog uv-b-gehalte voor de meeste mensen voldoende vitamine D bevat. Aangezien vitamine D door de meeste zoogdieren in voldoende hoeveelheden kan worden aangemaakt, is het geen essentiële voedingsfactor, hoewel het technisch gezien geen vitamine is. In sommige landen worden hoofdvoedingen kunstmatig verrijkt met vitamine D.Gezien de dringende behoefte aan de algemene bevolking, zullen clinici en consumenten profiteren van de nieuwste bewijzen voor vitamine D-suppletie (door middel van voeding, externe suppletie en zonlichttherapie), inclusief de werkzaamheid en mogelijke schade (Figuur 1).

Er zijn lopende onderzoeken naar de voordelen van vitamine D onder verschillende omstandigheden. Lineaire groei in relatie tot de circulerende concentraties van insulineachtige groeifactor i, bijschildklierhormoon en 25-hydroxy vitamine D bij kinderen met rachitis voor en na de behandeling: endocriene aanpassing aan vitamine D-tekort. De dosisrespons voor suppletie met vitamine d3 verschilt sterk van persoon tot persoon. Vitamine D-insufficiëntie wordt echter vaak geassocieerd met verminderde gastro-intestinale calciumabsorptie, verminderde botdichtheid (osteopenie of osteoporose) en, in sommige gevallen, een lichte verlaging van het calciumgehalte in het bloed, verhoogd parathyroïd hormoon (wat botresorptie versnelt), een verhoogde risico op vallen en mogelijk breuken, die allemaal de kwaliteit van leven van een persoon ernstig kunnen beïnvloeden. Overmatige inname van vitamine A kan in verband worden gebracht met bijwerkingen, waaronder leverschade en botbreuken. Dit is vooral belangrijk voor vitamine K2, een andere in vet oplosbare vitamine waar de meeste mensen geen genoeg van krijgen. Vitamine D-suppletie voor vrouwen tijdens de zwangerschap. Van mensen met een donkere huid die in gematigde klimaten leven, is aangetoond dat ze een laag vitamine D-gehalte hebben, maar de betekenis hiervan is niet zeker.

Nordic Naturals Vitamine D-formules D3 Cholecalciferol: de belangrijkste symptomen van een overdosis vitamine D zijn hypercalciëmie, waaronder anorexia, misselijkheid en braken. Vanwege het experimentele ontwerp zijn de resultaten van de whi-proef waarschijnlijk niet het gevolg van verwarring en wijzen ze op het ontbreken van een oorzaak-gevolg relatie of simpelweg op een totaal onbeduidende dosis vitamine d. 1,24,25-Trihydroxyvitamine d3, een metaboliet van vitamine d3 die effectief is op de darmen. Over het algemeen raad ik mensen aan om dagelijks een vitamine D-supplement te nemen, ongeacht hoeveel tijd ze buiten doorbrengen. Gastro-intestinale effecten en nierstenen worden nog steeds genoemd als statistisch waarschijnlijker in vitamine D-behandelingsgroepen dan in placebogroepen. Intestinale calciumabsorptie: moleculaire vitamine D-gemedieerde mechanismen. Zonder voldoende vitamine d worden botten bros (bij kinderen wordt dit rachitis genoemd en bij volwassenen wordt dit osteomalacie genoemd) en breken ze gemakkelijker. De rol van insuline-achtige groeifactor i-componenten bij de regulatie van vitamine d. Met andere woorden, veel van de gegevens ondersteunen niet duidelijk het idee dat vitamine D-suppletie bij een patiënt met lage vitamine D-spiegels het risico op deze ziekten verkleint. Houd er rekening mee dat zuivelproducten en granen vaak verrijkt zijn met vitamine d. De nationale medische academie adviseert een vitamine D-inname van 600 tot 800 internationale eenheden per dag om een ​​bloedspiegel van 20 nanogram/milliliter van de voedingsstof te bereiken (een van de lagere aanbevolen drempels).

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Eclectic Institute, Para-Fight, Cinnamon Flavored, 2 fl oz (60 ml)

Nordic Naturals Vitamin D Formulas D3 Cholecalciferol D3 Cholecalciferol, Vitamine D, Vitaminen, Supplementen

Er is veel discussie over wat het ideale vitamine D-gehalte zou moeten zijn en hoe hoog te hoog is. Naast onenigheid over een streefgetal, is er controverse over welke vorm van vitamine D moet worden gemeten en hoe deze moet worden gemeten. Vitamine d3 is een van de essentiële supplementen die we hier in het VK regelmatig moeten nemen. De effecten van vitamine D-suppletie op de niet-skeletale gezondheid zijn onzeker. Is de geprefereerde vorm van vitamine d, identiek aan het type dat door het lichaam wordt vervaardigd wanneer de huid wordt blootgesteld aan uv-zonlicht.Drie van de vier onderzoeken lieten geen verlaging van de pth zien met 200.000 tot 300.000 iu vitamine d 2 (31, 33, 43); Alleen yu et al. Toonden een significante afname van de pth bij zwangere vrouwen bij de bevalling, na toediening van 200.000 IE vitamine D in de 27e week van de zwangerschap. De resultaten van observationele studies zouden het gevolg kunnen zijn van verstorende factoren, terwijl de bevindingen van de whi-proef zouden wijzen op een echt afwezig effect van de vitamine D-status op het risico op colorectale kanker.

In totaal kwamen 154 sterfgevallen door kanker voor in de vitamine d-groep versus 187 in de placebogroep. Omdat zowel vitamine D-metabolieten als de gh/igf-1-as op een complexe manier werken en tal van interferenties ondergaan van andere factoren (omgevings-, hormonale, voedingswaarde, enz.). Verlaagde pth-concentraties als reactie op suppletie met vitamine D zijn geassocieerd met een lager fractuurrisico (54, 55). Dit geldt vooral in de wintermaanden in sommige noordelijke gebieden, zoals Boston, Massachusetts en Edmonton, Alberta, waar de huid tussen oktober en april vrijwel geen vitamine D meer produceert. Ja, vitamine D is in vet oplosbaar en kan minder vaak worden ingenomen. Goede vitamine D3-supplementen zijn goedkoop en noodzakelijk voor zowat elk individu. De resultaten toonden vitamine D-waarden die vergelijkbaar waren met de vitamine D-waarden van gezonde proefpersonen van dezelfde leeftijd, hetzelfde geslacht, geografische oorsprong en het seizoen waarin de diagnose werd gesteld. Blootstelling aan de zon wordt niet aanbevolen als bron van vitamine D voor zuigelingen en kinderen, vanwege de mogelijke langetermijnrisico’s van huidkanker. Onderzoekers testen nu of vitamine D-suppletie toegevoegd aan MS-behandeling mensen met de ziekte kan helpen. Vitamine d3 is de algemene naam voor cholecalciferol. Nederland: degenen met het hoogste risico op vitamine D-tekort zijn mensen die een onvoldoende dieet volgen en/of onvoldoende blootstelling aan zonlicht krijgen, inclusief degenen die op hoge breedtegraden wonen of vaak zonnebrandcrème gebruiken.

Een vitamine D-tekort kan zich ook voordoen als osteoporose, waarvoor meer dan 53 miljoen mensen in de Verenigde Staten een behandeling zoeken of een verhoogd risico lopen.