Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, Vitaminen, D3 Cholecalciferol, Vitamine D

Carlson Labs, Super Daily D3, 1,000 IU, 0.35 fl oz (10.3 ml)

Carlson Labs, Super Daily D3, 1,000 IU, 0.35 fl oz (10.3 ml) Review

€ 8,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Carlson Labs, Super Daily D3, 1,000 IU, 0.35 fl oz (10.3 ml)
Inhoud: 0.35 fl oz, 0.05 kg, 3.6 x 4.6 x 8.4 cm
Categorieën: D3 Cholecalciferol, Vitamine D, Vitaminen, Supplementen

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
EVLution Nutrition, Creatine 5000, Unflavored, 17.6 oz (500 g)

Vloeibare vitamine D, 1000 IE per druppel, voedingssupplement, 365 druppels, glutenvrij, zonder conserveringsmiddelen, zonder soja, FDA. Gereguleerde faciliteit, deze verbazingwekkende vitamine ondersteunt en bevordert: gezondheid van tanden en botten, gezonde immuunsysteemfunctie, een gezond cardiovasculair systeem, spiergezondheid, calciumabsorptie, de zonneschijnvitamine, vitamine D3 speelt een belangrijke rol in de algehele gezondheid, maar niet iedereen krijgt genoeg van de zon. Carlson Super Daily D3 biedt de natuurlijke vorm van vitamine D3 op een veilige, snelle en gemakkelijke manier. Slechts een enkele druppel Carlson Super Daily D3 levert 1.000 IE geconcentreerde vloeibare vitamine D3.

De ernstigste complicaties van vitamine D-tekort zijn een laag calciumgehalte in het bloed (hypocalciëmie), een laag fosfaatgehalte in het bloed (hypofosfatemie), rachitis (verzachting van de botten tijdens de kindertijd) en osteomalacie (verzachting van de botten bij volwassenen) . Wetenschappelijk advies over de aanvaardbare bovenste inname van vitamine d. Lasco et al suggereerden dat een enkele dosis van 300.000 IE vitamine d 3 de pijn bij vrouwen met dysmenorroe verminderde. Blootstelling aan de zon of zonnebanken wordt niet aanbevolen als bron van vitamine D, vanwege het risico op huidkanker. Zoek snel en eenvoudig bewijs op over meer dan 400 supplementen voor meer dan 500 verschillende gezondheidsdoelen, resultaten, voorwaarden en meer. Overmatige consumptie van vitamine D kan leiden tot oververkalking van botten en verharding van bloedvaten, nieren, longen en hartweefsels. Ik heb deze gekocht als aanvulling op mijn dagelijkse multivitamine, omdat ik vanwege mijn werk langere tijd binnenshuis moet doorbrengen en het Britse weer niet bepaald zonnig is. Als de resultaten aantonen dat uw vitamine d3-spiegel laag is, heeft u waarschijnlijk alleen baat bij het nemen van vitamine Dnot tijdens de zomer, maar het hele jaar door. Zorgverleners zouden moeten overwegen om de vitamine D-spiegel te controleren bij zuigelingen en kinderen die behandeldoseringen krijgen in de momenteel aanbevolen hogere doseringen (5, 7). Bovendien worden verminderde hoeveelheden vitamine D in de huid gemaakt en in het lichaam opgeslagen naarmate we ouder worden.

D3 Cholecalciferol, Vitamine D - Carlson Labs, Super Daily D3, 1,000 IU, 0.35 fl oz (10.3 ml)

De immuuneffecten van hoge vitamine D-doses werden getest in enkele onderzoeken bij kinderen en jongeren die besmet waren met hiv. Evolutionaire biologie en pathologie van vitamine d. Drie van de vier onderzoeken lieten geen verlaging van de pth zien met 200.000 tot 300.000 iu vitamine d 2 (31, 33, 43); Alleen yu et al. Toonden een significante afname van de pth bij zwangere vrouwen bij de bevalling, na toediening van 200.000 IE vitamine D in de 27e week van de zwangerschap. 82 Vergeleken met de uitgangswaarde daalden de serum-osteocalcinespiegels met 5% bij de vrouwen die geen magnesiumsupplementen kregen (controle), en de serum-osteocalcinespiegels stegen met ongeveer 44% bij de vrouwen die orale magnesiumsupplementen kregen. Onder fysiologische omstandigheden heeft 1,25 (Oh) 2d een hoge affiniteit voor de vitamine D-receptor (Vdr), waardoor het de actieve vitamine D-metaboliet wordt. Nederland citeert een hele reeks onderzoeken die het idee van risico door hoge doses (en de daaruit voortvloeiende hoge bloedspiegels) van vitamine d ondersteunen. 14 De effecten van vitamine D-suppletie op de circulerende magnesiumspiegels werden onderzocht bij patiënten met type 2 diabetes mellitus. Dierstudies en een beperkt aantal waarnemingen uit gevallen bij mensen bieden inzicht in veranderingen in het vitamine D-metabolisme tijdens intoxicaties (37, 38, 41, 42). Het onderzoek naar vitamine D-supplementen, waaronder grootschalige klinische onderzoeken, wordt voortgezet.

Carlson Labs D3 Cholecalciferol: D3 Cholecalciferol, Vitamine D, Vitaminen, Supplementen

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Jarrow Formulas, Chromium GTF, 200 mcg, 100 Capsules

D3 Cholecalciferol, Vitamine D – Carlson Labs, Super Daily D3, 1,000 IU, 0.35 fl oz (10.3 ml)

Het belangrijkste probleem dat in het artikel wordt beschreven, is dat er te veel mensen worden getest op vitamine d. De ideale dosis vitamine D wordt bepaald door het individuele 25 (Oh) d-niveau te testen en de vitamine D-dosis te verhogen als het niveau niet binnen de normale limieten ligt. Plausibele ergogene effecten van vitamine D op atletische prestaties en herstel. Begon met het innemen van vitamine d3 en het verschil was dag en nacht. De concentraties van in de huid geproduceerde voorlopers van vitamine D bereiken een evenwicht en alle verdere geproduceerde vitamine D wordt afgebroken. De activiteit van calcifediol en calcitriol kan worden verminderd door hydroxylering op positie 24 door vitamine d3 24-hydroxylase, waarbij respectievelijk secalciferol en calcitetrol worden gevormd. Gordon adviseerde dagelijks 600 IE vitamine D voor alle gezonde kinderen en tieners, terwijl hij opmerkt dat mensen in risicogroepen 1.000-2.000 IE nodig hebben om vitamine D-tekort te voorkomen. Intestinale calciumabsorptie: moleculaire vitamine D-gemedieerde mechanismen. Maar de tabletten zijn klein en een lagere dosis betekent dat u gemakkelijk meer of minder vitamine D kunt innemen als dat nodig is. Vrijwel iedereen die ik ken (vrienden, familie) had een tekort ondanks dagelijkse suppletie, zelfs jonge mensen van in de dertig, en dit werd alleen voor hen ontdekt omdat hun arts hun niveau testte. De juiste balans tussen magnesium en vitamine d is essentieel voor het behoud van de fysiologische functies van verschillende organen.

Sommige observationele studies suggereren extraskeletale voordelen van het verhogen van de vitamine D-status (1, 3), maar hun resultaten weerspiegelen mogelijk de invloed van verstorende factoren en geen echte oorzaak-gevolg-relaties (4, 5). Een microgram vitamine D is gelijk aan 40 IE. Vergelijking van oraal alendronaat versus prednisolon bij de behandeling van zuigelingen met vitamine D-intoxicatie. Patiëntniveau gepoolde analyse van 68 500 patiënten uit zeven grote vitamine D-fractuurproeven in de VS en Europa. Over het algemeen ondersteunt geen goed bewijs de algemeen aanvaarde overtuiging dat vitamine D-supplementen osteoporose kunnen helpen voorkomen. Bovendien krijgt complementaire medicatiesuppletie minder strikte regelgeving voor goedkeuring aan het grote publiek. De omzetting van previtamine d 3 in vitamine d 3 in de huid is ongeveer 10 keer sneller dan in een organisch oplosmiddel. Overtollige vitamine D ontstaat meestal door te veel supplementen in te nemen.

Carlson Labs D3 Cholecalciferol: Vitamine D-supplementen die zijn ontworpen om botten op te bouwen, bevatten doorgaans 600 tot 800 IE vitamine D. Hoewel er meningsverschillen zijn over de 25 (Oh) d-niveaus die vitamine D-insufficiëntie en -deficiëntie definiëren, zijn de meeste experts het erover eens dat niveaus lager dan 20 ng/ml (50 Nmol/l) suboptimaal zijn voor de skeletgezondheid. Hoewel te veel vitamine D kan leiden tot hypercalciëmie, is vitamine D-intoxicatie zeer zeldzaam, zei dr. Effecten van vitamine D-suppletie op de musculoskeletale gezondheid: een systematische review, meta-analyse en sequentiële analyse van studies. Al deze aandoeningen zijn in ten minste één onderzoek in verband gebracht met vitamine D-spiegels. We bekijken de alternatieven van vitamine D-suppletie door middel van voeding, andere natuurlijke supplementen en zonlichttherapie, op een evidence-based manier. Lagere vitamine D-concentraties worden echter ook geassocieerd met slechte voeding en minder tijd buitenshuis doorbrengen. Een studie in het tijdschrift voor pediatrie van dit jaar wees uit dat tieners van volwassen grootte gedurende 8 weken minstens 5.000 IE vitamine D3 per dag nodig hebben om een ​​tekort te corrigeren. Primitieve gewervelde dieren in de oceaan zouden calcium uit de oceaan in hun skeletten kunnen opnemen en plankton kunnen eten dat rijk is aan vitamine D. Vitamine D breekt echter vrij snel af, wat betekent dat winkels kunnen opraken, vooral in de winter. Hoewel de symptomen min of meer afwezig zijn, kan het resultaat van een vitamine D-tekort ernstiger zijn.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
RSP Nutrition, AminoLean, Weight Management + Energy Formula, Blackberry Pomegranate, 8.25 oz (234 g)

Carlson Labs D3 Cholecalciferol D3 Cholecalciferol, Vitamine D, Vitaminen, Supplementen

Een operatie waarbij delen van de maag of darmen worden verwijderd of omzeild, kan ook leiden tot lage vitamine D-spiegels. We hebben 233 van de beste vitamine D-supplementen die we konden vinden overwogen, geraadpleegd met experts en deze recensie regelmatig bijgewerkt om u de meest actuele informatie te bieden. Voor zover ik weet, als je het supplement niet langer gebruikt, zou je vitamine D-spiegel langzaam vanzelf moeten dalen. Nederland: degenen met het hoogste risico op vitamine D-tekort zijn mensen die een onvoldoende dieet volgen en/of onvoldoende blootstelling aan zonlicht krijgen, inclusief degenen die op hoge breedtegraden wonen of vaak zonnebrandcrème gebruiken. Aan de andere kant, als bij u een ernstige vitamine D-tekort is vastgesteld, zal uw arts waarschijnlijk een hogere dosis vitamine D-suppletie aanbevelen. Veertien onderzoeken omvatten twee tot vier interventiegroepen met dezelfde controlegroep, over het algemeen voor het testen van verschillende doses vitamine D-supplementen. Aan de ondersteunende kant van het grootboek vond een compilatie van studies over colorectale kanker, die afgelopen juni in het tijdschrift van het nationale kankerinstituut werd gepubliceerd, een duidelijk verhoogd risico voor mensen met de laagste bloedspiegels van de vitamine.Toen de fabricagemethode voor ergocalciferol werd gemaakt, toonden bindingsstudies van de vitamine D-receptor bij ratten de equipotentie tussen ergocalciferol en cholecalciferol. Suppletie van vitamine D tijdens de zwangerschap: bijgewerkte meta-analyse van de resultaten van de moeder. Houd er rekening mee dat cholecalciferol ook verkrijgbaar is in 50.000 IE en in de meeste apotheken is opgeslagen.

Cholecalciferol of vitamine d 3 wordt geproduceerd door 7-dehydrocholesterol in de huid door blootstelling aan zonlicht. Ten slotte stellen we aanbevelingen voor voor de monitoring van kinderen die vitamine D-suppletie krijgen en kinderen met aanwijzingen of vermoedens van intoxicatie. In plaats daarvan wordt de d-vitamine eigenlijk verkregen door zonlicht op de huid. In het 4e weekend van juli probeerde mijn niet-arts-echtgenoot met een voorgeschiedenis van huidkanker te rechtvaardigen dat hij geen zonnebrandcrème droeg om wat vitamine D te krijgen. De vitamine d3 is al opgelost in olie. Bovendien is vitamine D het onderwerp geweest van talrijke onderzoeken vanwege het effect op het immuunsysteem door het bevorderen van fagocytose en immunomodulerende functies. Als zodanig oefent vitamine D zijn invloed uit op een groot aantal genen. Spijsverteringstolerantieproblemen geassocieerd met calciumsupplementen zijn goed gedocumenteerd. Voor asymptomatische patiënten met vitamine D-intoxicatie raden we aan om de klinische symptomen en serum 25ohd- en calciumspiegels te controleren totdat de serum 25ohd-waarden beginnen te dalen.

Simpel gezegd: hoe verder je van de evenaar verwijderd bent, hoe moeilijker het is om vitamine D te gebruiken. Met andere woorden, als u uw zonlicht in de vroege ochtend of late namiddag haalt, wanneer de zon lager aan de hemel staat, is het zonlicht veel minder effectief in het stimuleren van de vitamine D-productie.