Goingorganic.nl: Vitaminen, Vitamine D3

Vitamin D3 5000, Orange, 120 Soft Gels by Nordic Naturals

Vitamin D3 5000 Orange Nordic Naturals

€ 17,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Nordic Naturals, Vitamin D3 5000, Orange, 120 Soft Gels
Inhoud: 0.07 kg, 6.1 x 6.1 x 11.2 cm
Categorieën: Vitaminen, Vitamine D3

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Perfect Family, Energizing Multi-Vitamin, Iron Free, 240 Vegetarian Food-Based Tablets by Super Nutrition

Nordic naturals, vitamine d3 5000, oranje, 120 zachte gels – zuiverheid, frisheid – 3de partij getest. Grote oranje smaak. In extra jungle olijfolie. 5000 Iu vitamine d3 voor gezonde stemming, immuunfunctie, botgezondheid. Voedingssupplement. Overtreft de dagelijkse waarde voor vitamine d. Vitamine D is al lang bekend om zijn belangrijke rol bij het reguleren van het calcium- en fosforgehalte van het lichaam, evenals de toenemende mineralisatie in de botten. Nordic naturals vitamine d3 5000 is cholecalciferol, de natuurlijke, gemakkelijkst geabsorbeerde en gebruikte vorm van vitamine d. Elke portie levert 5000 iu vitamine d3 in extra jungle olijfolie. mironon Ik hou ervan dat deze vitamine d is gebaseerd op olijfolie – zeldzaam om het zo te vinden! En aangezien het 5000 is, neem ik maar één per dag. Mijn vitamine d niveau lijkt op te gaan – dus dat is altijd bemoedigend.

Bovendien kan zonnebrandcrème, dat net zo belangrijk is om aan te trekken, de natuurlijke vitamine d-productie remmen. Naast botgezondheid twijfelt onderzoek ook aan de voordelen van vitamine D als geheel. Het is echter moeilijk om te zeggen hoeveel te veel is, omdat de meeste organisaties verschillende maximale innamen van vitamine D aanbevelen. De ontvangen natuur ontving net zo veel lof van testlabs van derden, maar één fles bevat 220 pillen (minder dan de helft dan de handtekening van Kirgizië), voor tweemaal de prijs. Sommige onderzoeken hebben aangetoond dat mensen met een lager vitamine D-gehalte slecht presteren op gestandaardiseerde examens, mogelijk slechte beslissingsvaardigheden hebben en moeite hebben met taken die focus en aandacht vereisen. Zoals u wellicht vermoedt, is de capsule gemaakt van plantaardige cellulose. Normale bloedserumspiegels variëren van 50 tot 100 microgram per deciliter.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Solaray, Vitamin E, Liquid, 400 IU, 2 fl oz (60 ml)

Nordic Naturals, Vitamin D3 5000, Orange, 120 Soft Gels: Vitaminen, Vitamine D3

Ons lichaam maakt ook vitamine D wanneer onze huid wordt blootgesteld aan zonlicht, dus deskundigen stellen voor om 10 minuten zonneschijn per dag te krijgen. Cimetidine, een H2-blokker die maagzuursecretie onderdrukt, remt de hydroxylatie van vitamine D in de lever (328). Nature maakte d3 1000 iu een paar cent meer per portie voor bijna identieke ingrediënten, maar is verkrijgbaar in meer winkels dan de handtekening van Kirgizië. Bij mijn laboratoriumtest van 6 maanden, voor de eerste keer in mijn leven, had ik eindelijk geweldige laboratoriumresultaten voor vitd! Dit programma biedt een onderhoudsdosis van 2.000 IE per dag. Hoge prevalentie van vitamine D-tekortkomingen en gevolgen voor de gezondheid. De enige vereiste is dat deze voedingsstoffen 100% of meer van de op het etiket aangegeven waarde moeten hebben.

 Deze nieuwe bevindingen bevestigen eerder onderzoek, zoals een beoordeling door 2015 van 59 gerandomiseerde gecontroleerde studies, gepubliceerd in 2015 in het Britse medische tijdschrift. Risicofactoren voor vitamine D-tekort omvatten beperkte blootstelling aan zonlicht (vanwege de verre noordelijke breedtegraden, stedelijke gebieden met hoge gebouwen en / of luchtvervuiling die de zon blokkeren, beperkte tijd buitenshuis, enz.). Verschillende cross-sectionele onderzoeken bij personen met matige tot hoge niveaus van ontsteking hebben ofwel geen associatie of een omgekeerde associatie tussen circulerende 25-dihydroxyvitamine d en markers van ontsteking gerapporteerd. Genetische determinanten van lage vitamine D-status zijn onlangs gekoppeld aan een verhoogde vatbaarheid voor volwassen MS in een mendeliaanse randomisatie-analyse van gegevens van het multiple sclerose genetica-consortium (145). Maar om echt van het supplement te profiteren, zou het moeten worden getest om te weten te komen als een tekort aanwezig is. Jarenlang hebben deskundigen aanbevolen dat postmenopauzale vrouwen calcium- en vitamine D-supplementen nemen om osteoporose te voorkomen. Ik schreef veel van deze symptomen toe aan een zwaar belastende tijd in mijn leven (baanverlies, onverwachte veranderingen, trauma's). Wanneer vitamine D-niveaus laag zijn, wordt de bijschildklier overactief. Mijn bron was mijn lieve vrouw die misschien wel of niet van me probeert af te komen. Bovendien heeft groeiend bewijs aangetoond dat het een belangrijke rol speelt bij de verdediging tegen kanker (Studies koppelen een tekort aan vitamine D aan maar liefst 18 verschillende soorten kanker).

Nordic Naturals, Vitamin D3 5000, Orange, 120 Soft Gels: Vitaminen, Vitamine D3

Nordic Naturals, Vitamin D3 5000, Orange, 120 Soft Gels

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Stress Complex, 90 Capsules by Thompson

Review: Nordic Naturals, Vitamin D3 5000, Orange, 120 Soft Gels

Misschien verrassend, geografische breedtegraad voorspelt niet consistent gemiddelde serum 25 (Oh) d-niveaus in een populatie. De dosis-responsanalyse schatte dat elke verhoging van 10 ng / ml in serum 25-hydroxyvitamine d concentratie geassocieerd was met een 12% lager risico op hypertensie (193). Er is mogelijk geen kwaad in het nemen van de aanbevolen dosering van 600 IE per dag, zegt Gans, verwijzend naar de aanbeveling van het instituut voor geneesmiddelen voor gezonde individuen. Vitamine K2 is een ondergewaardeerde micronutriënt die steeds populairder wordt in supplementvorm. Hoewel de rda werd verhoogd ten opzichte van de adequate inname (Ai) die in 1997 werd vastgesteld, blijven de optimale niveaus van aanbevolen innames en serum 25-hydroxyvitamine d om hyperthyreoïdie te minimaliseren en de botgezondheid in de algemene bevolking te maximaliseren controversieel (40). Hoewel cellulaire proliferatie essentieel is voor groei en wondgenezing, kan ongecontroleerde proliferatie van cellen met bepaalde mutaties leiden tot kanker. Inname van calcium en vitamine D en risico op colorectale kanker bij vrouwen. Volgens een studie uit 2015 die gepubliceerd is in de huidige diabetesbeoordelingen, heeft vitamine D-vervanging gunstige effecten op alle aspecten van diabetes type 2, inclusief de incidentie, controle en complicaties van de ziekte. Toen theralogix, een van onze sponsors, ons vertelde dr. Hopelijk zullen we dit product voor altijd gebruiken, of hoe lang het bedrijf dat het maakt het blijft maken. Vitamine d-suppletie voor het voorkomen van infecties bij kinderen jonger dan vijf jaar.

Wetenschappers in de afdelingen orthopedische chirurgie in tianjin hospital en hebei province cangzhou hosptial of integrated traditional and western medicine in china analyseerden gegevens uit 33 studies met in totaal meer dan 50.000 volwassenen ouder dan 50 jaar die in verschillende landen wonen. Deze geven aan hoeveel je dagelijks moet innemen om gezond te blijven en verschillen per vitamine en mineraal. Houd de positie zo lang mogelijk vast. Dat leidde tot de theorie dat lagere vitamine D-spiegels het risico op colonkanker zouden kunnen verhogen. De gemiddelde innameniveaus voor mannen van alleen voedsel varieerden van 204 tot 288 iu / dag, afhankelijk van de levensstadiumgroep; voor vrouwen was het bereik 144 tot 276 iu / dag. Een andere optie: een testpakket voor thuis voor minder dan $ 70 van de vitamine D-raad. Deze certificering zorgt ervoor dat elke tablet de dosis bevat die op het etiket staat en geen verontreinigingen bevat. Een studie van 20 jaar (5) Vond dat mannen met een tekort aan vitamine D een dubbele kans hadden op een hartinfarct.

 Vitamine D wordt eigenlijk een hormoon in het lichaam, met name een secosteroid hormoon. Een andere mendeliaanse randomisatiestudie bracht daarentegen genetische determinanten met een lage vitamine D-status in verband met een hoger risico op ad in de internationale genomica van de dataset van het Alzheimer-project (17,008 reclamegevallen en 37.154 gezonde gevallen) (232). In één meta-analyse van één retrospectieve en vijf prospectieve cohortstudies, waren de hoogste versus laagste categorieën van serum vitamine D-concentraties geassocieerd met een 33% reductie in mortaliteit; een dosis-responsanalyse vond een vermindering van 12% per 8 ng / ml toename van serum vitamine d (115).