Goingorganic.nl

Vitanica, Slow Flow, Menstrual Flow Support, 60 Capsules

Slow Flow, Menstrual Flow Support, 60 Capsules by Vitanica Gezondheid, Premenstrueel Syndroom, Premenstrueel

€ 16,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Vitanica, Slow Flow, Menstrual Flow Support, 60 Capsules
Prijs: € 16,00
Inhoud: 0.09 kg, 5.1 x 5.1 x 10.4 cm
Productcategorie: Gezondheid, Premenstrueel Syndroom, Premenstrueel, Health, Premenstrual Syndrome, Premenstrual

Vitanica, langzame stroom, menstruele stromingssteun, 60 capsules – voedingssupplement. Geschikt voor vrouwen door dr. Tori Hudson arts gespecialiseerd in de natuurlijke gezondheid van vrouwen. Langzame stroom is geschikt voor vegetariërs. Langzame stroom zorgt voor kruiden- en voedingssteun om de normalisatie van de menstruele stroming te bevorderen. goingorganic.nl Ik had lange zware periodes en moest iets vinden om te helpen, zodat ik eigenlijk uit het huis kon komen. Het duurt 3 dagen om te werken, maar het werkt een wonder voor mij. Geen zware dagen, mijn periode is weer normaal. Ik neem het alleen als ik zwaar ben en het snijdt de dag weer normaal. Langzame stroom tot nu toe is het enige product dat een werkelijke overmatige menstruatie stroomt in de aanloop naar de menopauze ten gevolge van een grote baarmoeder fibroid. Ik heb al een paar jaar een ayurvedische kruidenproduct geprobeerd, die een paar maanden gewerkt heeft en vervolgens een herfsttinctuur die opnieuw een beperkt aantal keren heeft gewerkt, nu gebruik ik een langzame stroom. Natuurlijk weet ik niet of dit ook niet na een tijdje zal werken, want ik ben pas aan het eind van mijn eerste fles capsules, maar ik heb nog eens 4 flessen besteld zodat de vingers gekruist zijn! Dankzij dit product heb ik het huis weer verlaten en minder uitgeput van het bloedverlies. Ik kan de enige vrouw zijn die er op staat om op de menopauze te zeggen en mij mijn leven terug te geven! Mijn vrouw is 65 jaar oud en ze heeft problemen met zware stroom meerdere malen van de maand. Dit heeft zeker met haar probleem geholpen.

Vitanica, Slow Flow, Menstrual Flow Support, 60 Capsules: Gezondheid, Premenstrueel Syndroom, Premenstrueel

Handig met hete pak op de buik ook. Ik vind dit echt leuk. Lijkt mij echt mijn probleem te hebben geholpen. Ik ben al een jaar gebloeid, grote fibroids, niets wat mijn dokter voorgeschreven voor mij heeft gewerkt. Niets! Ik ging naar kruiden-supplementen en ging door een lange lijst tot ik langzaam stroomde, mijn periode stopt nog een week ofwel om 6 pillen per dag te nemen. Ik daalde vervolgens naar 4, dan tot 2. Ik heb vorige maand uitgebroken en begon opnieuw te bloeden. Nu bestel ik drie tegelijk! Bedankt voor de natuur en de trage stroom van de moeder. Zeer gelukkige klant! Dit mede met kippenbessen werkte toen niets anders deed. Bovendien weten we dat onevenwichtigheden in het microbioom feitelijk kunnen leiden tot hogere oestrogeenspiegels in het lichaam, wat vervolgens nog veel meer pms veroorzaakt. Nou, ze dronk geen alcohol, maar was een grote koffiedrinker. (Zie behandeling van premenstrueel syndroom en premenstruele dysfore stoornis). In sommige gevallen, wanneer u belt om een ​​afspraak te maken, wordt u mogelijk doorverwezen naar een arts die is gespecialiseerd in aandoeningen die het vrouwelijk voortplantingsstelsel beïnvloeden (Gynaecoloog). Menstruatie bij meisjes en vrouwen gaat gepaard met enkele symptomen en problemen die multidimensionaal zijn en uiteenlopende effecten hebben op fysiologische lichaamssystemen (1).

Vitanica, Slow Flow, Menstrual Flow Support, 60 Capsules: Gezondheid, Premenstrueel Syndroom, Premenstrueel

Het verlies van controle is voldoende groot dat sommige vrouwen suïcidaal worden. U dient eerst een arts te raadplegen voordat u een dieet-, trainings- of suppletieprogramma begint, voordat u medicatie neemt, of als u een gezondheidsprobleem heeft of vermoedt. Inhoud op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatiedoeleinden. Vaak voorkomende bijwerkingen zijn een toename van de dikte van de longsecreties, chronische slaapstoornissen, irritatie van de maag of darmen en maagkrampen zijn allemaal mogelijk en zelfs waarschijnlijk. Recent onderzoek suggereert dat ontsteking ook een rol kan spelen bij pms. In negen van deze onderzoeken werd een gematigd effect gevonden in zelfgerapporteerde symptomen; het bewijs is echter onbetrouwbaar, omdat verschillende van de onderzoeken financiering van farmaceutische bedrijven hebben ontvangen. Er kan ook een rol spelen voor gamma-amino-boterzuur (Gaba), de belangrijkste remmende neurotransmitter, bij de pathogenese van pms / pmdd, maar dit moet nog worden gedefinieerd. Sommige vrouwen lopen meer risico op amenorroe (het ontbreken van menstruatie) vanwege emotionele stress of gewichtsveranderingen. Vitanica, Slow Flow, Menstrual Flow Support, 60 Capsules Historisch gezien zijn herbals gebruikt voor een breed scala aan vrouwelijke kwalen, waaronder pijn in de borst, dysmenorroe, onvruchtbaarheid, verminderd libido, overgangsklachten, menstruele onregelmatigheden, misselijkheid en braken van zwangerschap, premenstrueel syndroom (Pms) en postpartum bloeding.

Review: Vitanica, Slow Flow, Menstrual Flow Support, 60 Capsules

 Ik merkte geen verschil in mijn gebruikelijke opgeblazen gevoel of zo. Een andere studie met 49 vrouwen met pms vond een dagelijkse combinatie van 60 mg soja-isoflavonen, 100 mg dong-quai en 50 mg zwart cohosh, die de frequentie van menstruatie-migraineaanvallen na 9 weken behandeling significant verlaagde en 24 weken behandeling bleef duren in vergelijking met placebo. Dit kruid is bijzonder nuttig voor de angst- en spanningsverschijnselen van pms en ook voor premenstrueel optredende hoofdpijn en migraine. Er zijn enkele recente aanwijzingen dat er een genetische aanleg is. Een intra-uterine apparaat, of iud, is een klein apparaat dat artsen in de baarmoeder plaatsen als een vorm van anticonceptie. 28 Ze theoretiseerde dat een calciumtekort en / of een ontregeling van met calcium geassocieerde hormonen (zoals oestrogeen) de belangrijkste boosdoeners in pms kunnen zijn. Je situatie moet individueel worden bekeken en je moet niet proberen zelf te trakteren. Ik dacht dat ik haar ergens naartoe zou sturen vóór dit supplement!

Het kan een reeks effecten over het lichaam en zijn systemen veroorzaken. Cumulatieve index voor verpleegkundige en aanverwante gezondheidsliteratuur (Cinahl) (Ebsco-platform) (aanhangsel 8). 2 De Amerikaanse psychiatrische associatie (Apa) richt zich voornamelijk op psychiatrische symptomen in haar diagnostische criteria voor premenstruele dysfore stoornis (tabel 2). In de Verenigde Staten is één anticonceptiepil (Yaz) goedgekeurd voor de behandeling van pmdd. Voor analyses van zowel de inname van voedsel als supplementen waren de resultaten van de analyses exclusief deelnemers die antidepressiva namen vóór de diagnose vergelijkbaar met de resultaten van de hoofdanalyse, evenals de resultaten exclusief vrouwen die bij aanvang orale anticonceptiva rapporteerden (gegevens niet getoond). De exacte oorzaak van pms is onbekend, maar het lijkt te resulteren uit een relatieve onbalans tussen de twee vrouwelijke hormonen, oestrogeen en progesteron. Onderzoekers weten niet zeker waardoor pms wordt veroorzaakt.

 Frankrijk heeft de laagste prevalentie van pms onder Europese landen en iran heeft de hoogste prevalentie onder Aziatische landen (4). Review auteurs zijn onzeker of een extra bias aanwezig kan zijn geweest.