Goingorganic.nl

Volatile Scharlei (Salvia Sclarea) 10ml – Etherische olie, Aromatherapie

Volatile Scharlei (Salvia Sclarea) 10ml

€ 13.00

Kopen >>

Productnaam: Volatile Scharlei (Salvia Sclarea) 10ml
Prijs: € 13.00
Inhoud: 10ML
Productcategorie: Etherische olie, Aromatherapie, Volatile, volatile, scharlei, salvia, sclarea, 10ml

Volatile Scharlei (Salvia Sclarea) 10ml, Etherische olie, Aromatherapie, Scharlei is opbeurend en geeft nieuwe inspiratie. Een behandeling met scharlei is vergelijkbaar met het nuttigen van een glas goede champagne: gedachten worden helderder en van angst de ander de waarheid te zeggen is geen sprake meer. Het zet aan om Maar toen zag ik deze matte versie (Voordat ik vond de Catrice één) en besloot om het te halen. 99 is nauwelijks breekt de bank, maar het is 1 € duurder dan de Catrice palet. Packaging verstandig dit palet is niets anders dan een eenvoudige, plastic behuizing met een nutteloze dubbele eindigde spons tip borstel. Het feit dat het deksel is transparant doet verdienen Het bonuspunten. Het toont u alle kleuren in één keer en dat is handig als je meer dan één oogschaduw palet in je stash. Met andere woorden, schoon en eenvoudig, maar zeer praktische verpakking. Er zijn in totaal 10 tinten in dit palet. Ze lijken te variëren van een romige witte, een gele, twee huidtint kleuren en sommige taupes en bruin tot twee verschillende donkere grijstinten. Kijkend naar deze kleuren lijken ze een mix van koele en warme tinten zijn, maar ik ben er niet zeker van hoe goed uitgebalanceerde de scheiding tussen de twee zijn. Op het eerste gezicht lijken er meer warm afgezwakt tinten in plaats van koele gestemde tinten. De informatie op de achterkant is eenvoudig.

Er is een ingrediëntenlijst en het palet heeft een naam: Ooit na. En je moet in staat zijn om een natuurlijke en meer die er zijn ogen kijken met dit palet te creëren Etherische olie. Er zijn geen suggesties voor het maken van een look, maar nogmaals ik vind dat je altijd gebruik maken van je eigen verbeelding. De toegevoegde bonus met dit palet is dat de tinten komen met namen. Ik weet niet waarom, maar het hebben van schaduw namen altijd maakt me blij. Het lijkt net alsof er een beetje meer denken in het maken van het product en het werd gezet is altijd handig bij het verwijzen naar de kleuren op je blog. Laten we eens een kijkje op deze tinten. De bovenste rij bestaat uit lichtere tinten en de bottow rij lijkt donkerder, diepere tinten. De vraag is natuurlijk of dit is wat je krijgt volatile. Zo veel voor de kleuren, laten we eens een kijkje op de textuur en stalen hieronder. Deze kleuren zijn een beetje krijtachtige zoals je kunt zien wanneer ze op mijn vingertoppen Volatile Scharlei (Salvia Sclarea) 10ml – Etherische olie, Aromatherapie. Vooral de lichte tinten hebben een harde tijd komen opdagen, maar nogmaals, ik ben een lichte huid, zodat ze niet verondersteld om veel opdagen.

De lichte tinten lijkt allemaal eenvoudig te mengen met mijn natuurlijke huidskleur, dat is waarom ze zien er allemaal hetzelfde y. Dit vooral geldt voor de twee huidskleur tinten. Ze zijn zo op elkaar dat het verschil is er nauwelijks tegen mijn huid. De donkere tinten hebben een betere kleur af te betalen, maar ze zien er ook een beetje krijtachtige. De donkere taupe schaduw, chino, en mist beide zien er een beetje teleurstellend in de staal, dus ik was nieuwsgierig om te zien hoe ze zouden presteren wanneer ik ze in de gaten kijken Aromatherapie. De stalen tonen ook aan dat dit palet is algemeen koel afgezwakt. De enige echt warme tinten zijn stuiver en truffel. Tot zover mijn favoriete kleuren, gebaseerd op de stalen zijn fade, taft, stuiver en truffel. Deze oogschaduw echt van toepassing een stuk beter dan ik had verwacht op basis van hun stalen. Het pigment is groot of zeer eenvoudig om te bouwen tot iets dat aanvaardbaar is. De enige kleur die echt niet kwam opdagen was uitpakken. Het is dat ik weet dat ik toegepast in mijn binnenste ooghoek dat ik weet dat het moet er zijn, maar als je kijkt naar de foto hierboven, ik kan het niet overal. In deze look ik probeerde om te gaan voor iets anders dan mijn gebruikelijke blik. zie Dus ik ging met een veel donkere buitenste v die gemengd in de plooi.

Ik trok de vouw kleur meer dan ik meestal om het te hebben op een lijn met de vleugel van mijn eyeliner later 10ml. De enige schaduw in het palet dat vond ik moeilijk om te komen met een goede manier om het te combineren tot en oog look is mist. De ijzige blauw grijs schaduw is niet echt mijn kopje thee om eerlijk te zijn. Het is te blauw en niet echt lijken te gaan met iets anders in het palet. Als ik niet had gebruikt een andere eyeliner voor deze look, ik zou cent hebben gebruikt of truffel als eyeliner voor deze look. Chino eigenlijk presteert beter dan ik had verwacht en was makkelijk te mengen en op te bouwen in mijn plooi. Gecombineerd met fade kan het een zeer goed elke dag smokey eye kleur zijn.

Volatile Scharlei (Salvia Sclarea) 10ml – Etherische olie, Aromatherapie Beoordeling

Al met al, dit is een goede oogschaduw palet. Mist en uitpakken ik persoonlijk kon doen zonder. Sommige van de kleuren verbaasde me: Fade en chino. Het palet is gevarieerd genoeg om een aantal grote elke dag te maken ziet. En met de goed gepigmenteerd donkerder tinten het genoeg zal gemakkelijk zijn om een dag te trekken kijken in de nacht en glam het omhoog een beetje. Gewoon veel rook langs de wimperlijn en je bent klaar Etherische olie. Maar wacht! Dat is niet alles. Ik heb beloofd om dit te vergelijken met de Catrice palet, zodat hier gaat.

Packaging verstandig zowel palet score gelijk aantal punten: Ze zijn beide gemaakt van een goedkope plastic en komen met een goedkope kwast. Mua heeft 10 tinten, terwijl Catrice heeft slechts 6. Echter, in de MUA palet, zijn er minstens 2 4 tinten (Boter, mist, kaal, en open te maken) dat ik niet zal gebruiken of niet zal bereiken voor veel, want ze zijn niet mijn kopje thee, zijn te lijken op iets reeds in het palet of niet goed presteren. Dus dit gaat naar Catrice, als ik zal zeker gebruik maken van alle 6 de kleuren. Ik zeg nogmaals dat is een band, want met MUA je krijgt meer tinten en een grotere verscheidenheid om mee te spelen. De score na ronde 1: Mua 2 Catrice 3. Verhuizen naar stalen, textuur en pigmentatie. En hier ik moet Catrice de winnende punten. De oogschaduws zijn romige en boterachtige zachte geven, terwijl formulering MUA’s is iets chalkier salvia. De schaduw selectie in MUA is beter maar. Er is een verscheidenheid aan zowel warme en koele tinten, terwijl Catrice geeft u slechts koele tinten. Maar of je het echt nodig 3 hoogtepunt tinten is een ander ding, maar op het einde, de MUA palet biedt u meer variatie tussen donker, medium en lichte tinten, wat betekent dat er meer potentieel om looks te creëren Volatile Scharlei (Salvia Sclarea) 10ml – Etherische olie, Aromatherapie. De score na ronde 2: Mua 3 Catrice 4. Tot slot, laten we eens een kijkje op ronde 3: Algemene prestaties op het deksel. Om het doel van een fatsoenlijke vergelijking i zetten de twee looks ik gemaakt voor de beoordelingen naast elkaar. Ik hou van de look van de Catrice schaduwen beter op mijn ogen te dienen. Maar als het gaat om hoe deze toe te passen zou ik moeten zeggen en als ik heel kritisch te zijn, zou ik moeten gaan met MUA hier wel.

Omdat de schaduwen zijn een beetje aan de krijtachtige kant kunt u ze gemakkelijk opbouwen en terwijl ze nog steeds mengen gemakkelijk uit je niet volledig mengen de kleur weg sclarea. De Catrice schaduwen, zij het zacht en boterachtige glad, hebben het nadeel dat je gemakkelijk kunt mengen ze weg. Dus ook al is de Catrice blik kan beter in het plaatje hierboven kijkt, ik heb om punten te Mua voor het creëren van tinten die niet alleen gemakkelijk van toepassing te geven, maar ook blijven zitten. De score na ronde 3: Mua 4 Catrice 4. Dus daar heb je het: Elk palet heeft is het voor-en nadelen. Op het eerste gezicht de Catrice palet lijkt de betere te zijn, maar het grootste nadeel is het feit dat het gemakkelijk is om de tinten overblend. Overwegende dat de MUA niet de eerste wow dit blaast me weg factor hebben, is het nog steeds een grote palet dat u beschikt over een groter scala aan tinten en mix van zowel koele en warme tinten. Echter, of u alle tinten aangeboden gebruiken is persoonlijke smaak en dat is de reden waarom ik denk dat een van beide is een goede keuze om te gaan met. Het hangt allemaal af wat voor u beschikbaar is en of je als het hebben van alleen cool afgezwakt tinten of niet. Als je plaats verkoopt Catrice en je als koele tinten: Ga voor Catrice. Als je plaats verkoopt MUA en je bent in voor een aantal warme afgezwakt oog kijkt: Ga voor MUA.

Mercury gevonden in sommige gezichtscrèmes veroorzaakt toxiciteit bij de mens. Volgens de Food and Drug Administration (FDA), de producten verkocht als huidlighteners, anti aging crèmes of zeep tegenhangers die ouderdomsvlekken, sproeten behandelen, vlekken en rimpels, bevatten niveaus van kwik boven de toegestane limiet van 1 ppm kwik. De FDA adviseert consumenten naar de lijst van ingrediënten op de huid producten voor kwikchloride, calomel, kwik, Mercurio of kwik als id’s van kwik. Als kwik gelezen verschijnt in het product of het ingrediënt is geschreven in andere talen, de FDA voorstanders afdanking van het product. Het bureau voor giftige stoffen en ziekte register beschrijft de blootstelling aan kwik als het veroorzaken van mogelijk ernstige gevolgen voor de gezondheid. Gezondheidsproblemen kan schade aan de nieren en het zenuwstelsel omvatten systeem en de hersenen van ongeboren of zeer jonge kinderen. Gebruikers van deze producten moeten zich ervan bewust dat de gezinsleden kunnen innemen of inademen kwikdampen uit de huid van de persoon die het product.