Goingorganic.nl

Wakunaga – Kyolic, Aged Garlic Extract, Cardiovascular, Liquid, 2 bottles, 2 fl oz (60 ml) Each

Aged Garlic Extract, Cardiovascular, Liquid, 2 bottles, 2 fl oz (60 ml) Each by Wakunaga - Kyolic webshop

€ 16,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Wakunaga – Kyolic, Aged Garlic Extract, Cardiovascular, Liquid, 2 bottles, 2 fl oz (60 ml) Each
Prijs: € 16,00
Inhoud: 0.2 kg, 12.7 x 9.4 x 5.1 cm
Productcategorie: webshop, Aged Garlic Extract, Cardiovascular, Liquid

Wakunaga – Kyolische, knoflook extract, cardiovasculaire, vloeibare, 2 flessen, 2 fl oz (60 ml) elk – Reukloze Organische Knoflook supplement. Vegetarisch. Twee flessen kouolische vloeistof. Wat is kyolic? Vloeibare lekkere uien extract begint met 100% organisch geteelde knoflookbollen. Zij worden dan tot in de perfectie verouderd in een uniek extractieproces om geur te elimineren en de gunstige verbindingen te creëren die alleen in kyolische worden gevonden. Waarom moet ik kyolisch nemen? Kyolic heeft meerdere voordelen: cardiovasculaire gezondheid. Ouder knoflook extract helpt uw ​​hart- en vaatstelsel, gezonde homocysteïne en cholesterolgehalte. Immuunsysteem gezondheid. Kyolic ondersteunt de natuurlijke bescherming van uw lichaam. Ontgifting. Studies tonen aan dat kyolic de lever helpt om glutathion te produceren, de natuurlijke afbraak van het lichaam. Anti-veroudering.

Ons unieke natuurlijke verouderingsproces (tot twintig maanden) van organisch gekweekte knoflook helpt u om te verouderen! Kyolic vloeistof heeft unieke en gunstige anti-oxidantverbindingen gecreëerd door dit speciale proces. Hoe neem ik kyolic. Neem 1/4 of meer theelepels vloeibare kyolic in uw favoriete drank, of vul een of meer # 00 capsules en neem twee keer per dag een maaltijd. Kyolic is veilig, dus neem meer als nodig. Neem de beste – kyllolische knoflook extract, de meest wetenschappelijk onderzochte, hoogste kwaliteit en best verkopende geurloze gezellige knoflook. goingorganic.nl Als ik praat over knoflook aan mensen, noemen ze vaak de vaste pillen of gewoon veel extra knoflook eten. Ik moet altijd uitleggen dat de koude vloeibare knoflook veel beter is dan de vaste spullen omdat het oud, geconcentreerd en vloeibaar is. Het werkt zo snel en is ideaal voor alles van allergieën tegen verkoudheid tegen immuun disfunctie, candida. Als u het voorschrift voor natuurlijk genezend boek leest zoals ik, zal u spoedig beginnen op te merken dat koude vloeibare knoflook wordt vermeld als een van de meest voordelige dingen die u voor bijna elke kwaal in het boek kunt doen! ze zijn niet aan het grapje!

Wakunaga – Kyolic, Aged Garlic Extract, Cardiovascular, Liquid, 2 bottles, 2 fl oz (60 ml) Each: webshop

Het spul is geweldig. Mijn man heeft de afgelopen 2 jaar kyolic gebruikt en heeft een significante verbetering in zijn cardiovasculaire gezondheid opgemerkt. Zijn angina gebeurt veel minder en hij heeft veel meer uithoudingsvermogen. Dit alles in overweging om niet de gebruikelijke medicijnen te gebruiken die door de cardiologen voorgeschreven zijn en een vierdubbel by-pass en 3 stents hebben gehad, samen met hartschade als gevolg van 2 hartaanvallen in het verleden. Ik neem dit specifiek voor gistinfecties, ik vind het beter dan de overige voorbereidingen die 7 dagen duren en rommelig zijn. Met behulp van het knoflook extract, is de gistinfectie binnen enkele dagen weg. het is makkelijk te nemen en toen mijn cholesterol op was, was het enige wat ik anders heb gedaan, groene thee en vloeibare knoflook toegevoegd aan mijn programma. Ik heb het 80 punten verlaagd. Zal voor altijd gebruiken Zeer aan te bevelen. Mijn dochter heeft haar twee jongens al sinds hun baby's gegeven. Haar eerstgeboren was altijd oorontstekingen, dus ze begon dit te gebruiken in plaats van hem te hebben op constante antibiotica behandelingen. De jongens zijn nu 11 en 9 en ze worden bijna nooit ziek. Zodra ze tekenen van sniffles tonen, geven ze een dosis vloeibare knoflook en het wordt nooit koud. Ik zing de lof van deze spullen aan iedereen die ik weet!

Wakunaga - Kyolic, Aged Garlic Extract, Cardiovascular, Liquid, 2 bottles, 2 fl oz (60 ml) Each: webshop

Ik heb het 2 keer per dag gedaan, ik voel me goed. De bloeddruk is omlaag. Geweldig product voor het stoppen van verkoudheid en flus van het ontwikkelen. Help ook bij het terugkomen van de tumor. Prachtig product. Eigenlijk gebruik dit om vluchters en bosjes van mijn huisdieren te houden. Het werkt best goed en ze houden ervan. U opent het en het ruikt erg knap knoflook – je vraagt ​​je af of je het zelfs moet proberen. Dan zet je wat in wat sap en je kan het helemaal niet proeven! Geweldig product. Heeft mijn hooikoorts vrijwel elimineren en ik ben niet koud geweest sinds ik 6 jaar geleden begon te nemen (ik neem 7,5Ml per dag, dat wil zeggen ongeveer een fles per week). Wakunaga – Kyolic, Aged Garlic Extract, Cardiovascular, Liquid, 2 bottles, 2 fl oz (60 ml) Each Ik heb dit product maar enkele weken genomen, maar het lijkt me te helpen. Ik zou zeggen dat de knoflook heeft geholpen om mijn druk met 10 punten te laten vallen. Ik ben allergisch voor alle antibiotica, dus heb ik heel erg veel tijd gehad met een ernstige luchtweginfectie. Toen de gebruikelijke kruiden en vitaminen na meerdere weken geen grote invloed lieten hebben, heb ik gebruik gemaakt van grote doses kyolic en begon een verschil binnen twee of drie dagen te merken.

Review: Wakunaga – Kyolic, Aged Garlic Extract, Cardiovascular, Liquid, 2 bottles, 2 fl oz (60 ml) Each

Ik heb deze lege vloeibare knoflook voor ongeveer 20 jaar gebruikt als preventief voor vaginale gistinfecties. Ik heb er een paar jaar geleden bij gehad, en toen ik eindelijk begonnen met het opnemen van lekkere knoflook extract, ging het weg en kwam ik nooit meer terug. Ik ken anderen die het gebruiken voor hartgezondheid. Ik vul elke dag 2 gelatine capsules met de vloeistof. Er is geen knoflookgeur. Ik vind dat webshop het verkoopt tegen de beste prijs op het web. Product is erg goed en ik zou het aan iedereen aanraden aangezien het helpt bij het immuunsysteem.

Ik gebruik meestal een capsule om deze vloeistof te zetten en twee capsules per dag te nemen. Maar als ik koud word, neem ik drie keer per dag twee capsules. Het helpt me altijd om in een dag of twee beter te worden. Ik hou van dit product. Ik ben al langer dan 30 jaar in dit formulier Kyolic geweest. De (2) fles pak is de beste waarde rond! Zeer sterke anti-schimmel, ideaal voor mijn schimmelallergie, de beste knoflookaanvulling die ik nog heb gevonden.

De vloeistof is prettig en het werkt goed om infecties te bestrijden. Ik had 5 geïnfecteerde tanden in mijn mond voor wie-weet-hoe lang. Ik heb deze knoflook voor, tijdens en na het krijgen van ze geëxtraheerd. Ik weigerde de antibiotica en heb ze nooit nodig gehad! Natuurlijk moest ik veel knoflook, maar het is helemaal veilig, in tegenstelling tot antibiotica. Ik heb gevonden dat dit product zeer palatble is en niet herhaalt. Wakunaga kyolic knoflook is de beste. Ik begrijp de terughoudendheid van een supplementenbedrijf om niet zo'n langdurig onderzoek te doen, evenals de administratieve rompslomp die zou kunnen voortvloeien uit een product dat wordt aangeprezen om het risico op hart- en vaatziekten te verminderen. Gemiddeld hadden mensen een verlaging van de systolische bloeddruk met 10 punten (het hoogste aantal) vergeleken met degenen die een placebo gebruikten. Bij diegenen die ouder werden, daalde de systolische bloeddruk (het hoogste cijfer) met 5 punten, terwijl de diastolische bloeddruk (het onderste getal) met 3 punten daalde. Als het teveel wordt ingenomen, verlaagt paracetamol de lever van ontgiftende glutathione en kan dit leiden tot leverfalen en de dood.

 Verouderd knoflookextract verlaagt de bloeddruk bij patiënten met behandelde maar ongecontroleerde hypertensie: een gerandomiseerde gecontroleerde trial. Studies tonen aan dat Kyol de lever helpt glutathion te produceren, de natuurlijke ontgifter van het lichaam. Het is het zakje in oud knoflookextract dat de hoge kwaliteit van de kyolische vloeistof garandeert. Leeftijd verlaagt ook het niveau van homocysteïne, een aminozuur dat gerelateerd is aan een hoog risico op hartaandoeningen. De rol van geavanceerde glycatie-eindproducten bij hart- en vaatziekten. Met een folaatdeficiëntie verlaagt knoflook in de leeftijd homocysteïne, wat de ernstige gevolgen van dit toxische aminozuur helpt voorkomen. Kyolic bevat antioxiderende eigenschappen en is gestandaardiseerd met s-allylcysteïne (Sac), een in water oplosbare verbinding die kenmerkend is voor verouderd knoflookextract.

In 2006 werd aangetoond dat knoflookextracten het homocysteïnegehalte bij ratten met 30% verlagen. Andere voordelen vanwege zijn antioxiderende eigenschappen, kan leeftijd ook helpen bij het verminderen van stress, fysieke pijn en vermoeidheid. Kyolic aged garlic extract powder is vervaardigd van biologisch geteelde knoflookbollen die een natuurlijke veroudering van 20 maanden bij kamertemperatuur hebben ondergaan. Onderzoekers merkten op dat degenen die kyolic gebruikten minder calcium in hun kransslagaders, lager lichaamsgewicht en lagere homocysteïnespiegels hadden. Voor meer informatie over nfr2, zie de review van het anti-aging supplement protandim.