Goingorganic.nl

Wakunaga – Kyolic, Estro Logic, 60 Capsules

Estro Logic, 60 Capsules by Wakunaga - Kyolic webshop

€ 14,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Wakunaga – Kyolic, Estro Logic, 60 Capsules
Prijs: € 14,50
Inhoud: 0.05 kg, 5.6 x 5.6 x 9.9 cm
Productcategorie: webshop, Estro Logic

Wakunaga – kyolic, estro logica, 60 capsules – kruiden supplement. Natuurlijke oestrogeen balans. Geformuleerd door kathleen k. Fry, md board gecertificeerde gynaecoloog. Gmp gecertificeerd. Estro-logic is een exclusieve, gepatenteerde, klinisch geteste formule die natuurlijke plantaardige derivaten biedt die rijk zijn aan isoflavonen, die het lichaam kan gebruiken om normaal oestrogeen te behouden. Gemaakt door kathleen fry m. d. , Gynaecoloog en Claudia joy wingo, medische kruidenarts, ondersteunt deze unieke combinatie van ingrediënten een gezond hormoonbalans voor vrouwen die midlife-veranderingen ondervinden. Deze ingrediënten zijn bewezen effectief in uitgebreide studies. goingorganic.nl Ik was desperaat voor de hulp van mijn hot flashes! Ze slaan me minstens een keer per uur! Erge, ernstige! Na 3 weken oestro logica begon ik te merken dat ik ze nauwelijks kreeg, en zelfs toen ik dat deed, waren ze veel minder intens!

Nu, na meer dan 4 weken op het product te zijn, kan ik je niet vertellen hoe blij ik ben. Ik heb enkele dagen geen flitser ondergaan, en ben uiteindelijk slapen door de nacht weer. Zeer aan te bevelen! Ik heb dit product al vele jaren lang voordat ik mijn menopauze had. Menopauze voor mij was erg makkelijk. Ik heb geen hotflushes of iets met betrekking tot de menopauze ondervonden. Ik getuig dat dit een fantastisch product is. Beste product dat ik heb gevonden voor hot flashes. Geweldig product, perfecte manier om soja in je dieet toe te voegen. Ik kreeg hulp in de menopauze symptomen van estro logica, maar helaas, nadat ik ongeveer twee weken estro logica had gebruikt, kreeg ik zo erg hoofdpijn dat ik het product niet kon gebruiken. Leuk product, helpt bij perimenopausal symptomen.

Wakunaga – Kyolic, Estro Logic, 60 Capsules: webshop

Ik vind dit product leuk. Ummkhadijah, werkte niet. Hete flitsen waren erger zelfs na 3 weken. Aan de andere kant is zelfmedicatie ook een tegenactie tegen bijwerkingen die soms worden veroorzaakt door de behandelingen van de traditionele westerse geneeskunde. Elke capsule bevat: Astragalus membranaceus. Plotseling begon het zweet over mijn gezicht te stromen, soms letterlijk tot aan het punt van mijn voorhoofd druipend. Gelatine, cellulose, siliciumdioxide en magnesiumstearaat (plantaardige bron). Ingrediënten: Zwart cohosh-wortelextract gestandaardiseerd naar 2. Hartelijk bedankt, ik denk dat ik dit misschien een kans zou geven, omdat de remifenen mijn maag een beetje stoorden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen neemt of een medische aandoening heeft, raadpleeg dan uw arts voor gebruik. Menopauze supplementen moeten worden beoordeeld op bewezen ingrediënten, het vermogen om opvliegers en nachtelijk zweten te verminderen, het vermogen om hormonale balans te bieden en het libido en de totale waarde te verhogen. Ook kan uw arts het beste adviseren of dit een man kan vervrouwelijken. Ik zou niet weten hoe moeilijk het is om het te vinden: ik vroeg het mijn apotheker en zij stelde het voor aan mij, ik zou denken dat de meeste drogisterijen met een breed scala aan supplementen het zouden dragen. Ik heb gezocht naar sojaproducten die zijn gemaakt door gerenommeerde bedrijven (dit product) of producten die chemisch zijn geanalyseerd op sojagehalte (een ander product dat oorspronkelijk is gemaakt door johnson en johnson).

Wakunaga - Kyolic, Estro Logic, 60 Capsules: webshop

Lees meer om volledige productinformatie te krijgen, inclusief een complete lijst van ingrediënten, doseringsinformatie en beoordelingen van veiligheid, effectiviteit en interacties. Deze aandoening is onvermijdelijk voor de meeste vrouwen, met symptomen die variëren tussen individuen in ernst en duur. Ik neem het minder dan een week in, maar ik slaap de hele nacht door, en ik zweet niet meer de hele tijd gedurende de dag. Sommigen beweren dat het nuttig is bij het verlichten van symptomen van de menopauze, terwijl sommigen een paar bijwerkingen hebben gemeld. De capsules zijn gemakkelijk te nemen en ik heb geen bijwerkingen gehad, geen spijsverteringsproblemen. Het komt niet met een geld-teruggarantie voor ontevreden klanten. Werkelijke productverpakkingen en materialen kunnen meer en andere informatie bevatten dan wat op onze website wordt getoond. Bij wakunaga zijn we leiders op het gebied van wetenschappelijk onderzoek. Raadpleeg v3o3or gebruik een gezondheidszorgberoeps, vooral als u zwanger bent, verzorgend of een geschiedenis van leverziekte hebt. Wakunaga – Kyolic, Estro Logic, 60 Capsules Deze verantwoordelijkheid doordringt elk aspect van de activiteiten van Wakunaga. Ik kan alleen maar hopen dat ik dit goed zal blijven voelen op de estro-logica en heb mijn tweede bestelling al geplaatst.

Review: Wakunaga – Kyolic, Estro Logic, 60 Capsules

Overige ingrediënten: gelatine, cellulose, siliciumdioxide en magnesiumstearaat (plantaardige bron). Als er iets niet klopt, neem dan contact met ons op en laat het ons weten. Er zijn maar weinig recensies beschikbaar voor de estro-logica van vivitas-vrouw. In feite voel je de symptomen maandenlang tegelijk. Nu, is estro-logica effectief – sommige mensen zeggen het en sommige mensen zeggen dat het tijd kostte voordat ze eindelijk de controle over hun lichaam hadden. Estro-logica kan een mogelijk voedingssupplement zijn voor het omgaan met symptomen van de menopauze. De kwaliteit van de bestemmingspagina verwijst doorgaans naar het feit of de algemene pagina al dan niet relevante en originele inhoud bevat voor de bezoeker van de webpagina. Het wordt geleverd met eenvoudig te gebruiken instructies en alle actieve ingrediënten zijn vermeld op de website van de fabrikant. Ze heeft dit product aanbevolen, omdat dit de manier is waarop vrouwen blijven terugkomen: het is een goed teken dat het werkt. Een hoog niveau van bewijs is echter niet noodzakelijkerwijs vereist. Bloed, net als de rest van het lichaam, is echter het gezondst en functioneert het beste met de juiste voedingsstoffen. De website van het bedrijf dat kyolic aged garlic extract estro-logic produceert, vermeldt niets over de geld-terug-garantie, maar als je het product van derden koopt, kun je overwegen dit probleem met hen aan te nemen.

 Bestellen van dit product online is aan te bevelen omdat het vaak moeilijk te vinden is in winkels. Ze kunnen ook antioxiderende eigenschappen hebben. Snelheid vooruit naar toen ik bijna 60 was, mijn dokter zei dat ik waarschijnlijk klaar was om vaginale droogheid te ervaren, en hij schreef een oestrogeensubstitutie voor mij voor. Deze producten worden officieel erkend als natuurlijke gezondheidsproducten. Kwaliteitscontrole begint wanneer de geoogste rauwe knoflook wordt getest op conformiteit met bepaalde kwaliteitsnormen. In de huidige omgeving, waar zelfmedicatie wordt gepromoot en alternatieve geneeskunde goed wordt geaccepteerd, kunnen geneeskrachtige kruiden op grote schaal worden gebruikt om het immuunsysteem te versterken en de natuurlijke zelfherstellende kracht van het lichaam te ondersteunen om een ​​goede gezondheid te behouden. Om uit deze carrousel te navigeren, gebruikt u de sneltoets om de volgende of vorige kop te selecteren. Het is onze interne controletool om de kwaliteit van de inhoud van de pagina te meten. De meesten van ons denken niet aan bloed als gezond of ongezond.

 Als u op zoek bent geweest naar een veilig en natuurlijk alternatief voor hrt (hormoonsubstitutietherapie) dat uw lichaam helpt het hormonale evenwicht te handhaven, dan kan dit het product zijn waarvoor u kiest. Krijg elders hulp, maar houd deze in de gaten. Ik vind dat dit product wonderen doet voor mij, maar raad u aan uw arts te vragen om het te nemen voordat u begint. Onwettig om inhoud van deze site op te slaan of te verspreiden. Wij bieden u onpartijdige, actuele informatie over de menopauze. Voedingssupplementen zijn essentieel bij het optimaliseren van gezondheid en welzijn. Daarom is het van het grootste belang dat consumenten weten wat ze innemen. Je moet een merk menopauze supplement tegengekomen zijn dat estro-logica heet. Alleen de beste knoflook wordt gebruikt voor de productie van Kyol. We zijn geen nadelige bijwerkingen tegengekomen die verband houden met het gebruik van estro-logica. Mijn menstruatie duurde slechts 2 dagen met weinig stroming (maar ik ben nog nooit lang of heel weinig) ik had allerlei ongewone symptomen en zelfs opvliegers; amyway, na te zijn getest en met een echo heeft mijn gynaecoloog gezegd dat mijn eierstokken werken en ovuleren, maar vanwege het lage oestrogeen- en testosterontelling, moest hij me op een permanente basis en gedurende 3 maanden op oestrogeencrème zetten.

De wortel bevat een complex netwerk van chemische stoffen die vergelijkbaar kunnen zijn met oestrogeen.

Categorie: , ,

Vergelijkbare producten: