Goingorganic.nl

Wakunaga – Kyolic, Kyo-Green Phytonutrient Source, Energy, 180 Tablets

Kyo-Green Phytonutrient Source, Energy, 180 Tablets by Wakunaga - Kyolic webshop

€ 10,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Wakunaga – Kyolic, Kyo-Green Phytonutrient Source, Energy, 180 Tablets
Prijs: € 10,00
Inhoud: 0.11 kg, 5.6 x 5.6 x 9.7 cm
Productcategorie: webshop, Kyo-Green Phytonutrient Source, Energy

Wakunaga – kyolische, kyo-groene phytonutrient bron, energie, 180 tabletten – jong gerst gras, jong tarwe gras, bruine rijst, chlorella, kelp, fos. Voedingssupplement. Kyo-groene tabletten zijn een snelle en gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat u en uw familie uw dagelijkse greens krijgen. Deze smakelijke tabletten kunnen worden gekauwd of ingeslikt. Kyo-Green is een unieke combinatie van ingrediënten uit het land en de zee. De gerst- en tarwegras worden geoogst op hun voedingspiek in de vruchtbare hooglanden van Japan. De chlorella wordt gekweekt in natuurlijke minerale bronnen en de kelp is verzameld uit de Stille Oceaan. Kyo-green geeft u een zachte, langdurige boost. Dagelijks wordt het bevorderen van gezonde darmomstandigheden en regelmatigheid door positieve bacteriën te ondersteunen.

Ga voor de groene, neem vandaag kyo-groene tabletten. goingorganic.nl Ik heb al een overmaat kwik / amalgam probleem en is zeker bang om dit product te gebruiken. De fabrikant heeft zelfs een waarschuwing geschreven die zegt dat kan leiden tot kanker, zwangerschapsproblemen enz. Alle overmaat zware metalen kan gezondheidsproblemen veroorzaken. Wens de mnufacturer zou uitleggen waarom het vervaardigen met lood? De waarschuwing op de wakunga kyolic is hetzelfde als de waarschuwing op sigarettenpakketten. Roken kan kanker veroorzaken en gevaarlijk zijn voor zwangere vrouwen enz. Maar wij zijn de fabrikanten niet verantwoordelijk als u op een of andere manier wilt roken). Zal blijven zoeken naar een zuiver product. Vrienden, ik heb gestopt met het nemen van een multi-vitamine en gekozen voor biologisch voedsel – zoveel als ik het kan veroorloven – en het nemen van kyo-groen heeft veel wat de natuur te bieden heeft: energie en reiniging. Ik neem 3 per dag in plaats van de aanbevolen zes, maar ik mis nooit een dag. Alle lichamen zijn niet hetzelfde: je moet experimenteren en zien wat voor je werkt. Ernest in ny, hou van de kyo-green.

Wakunaga – Kyolic, Kyo-Green Phytonutrient Source, Energy, 180 Tablets: webshop

Geeft me een fijne pick-up en helpt me door de dag zonder dat gevoel te trekken! Ik vind dit leuk als ik niet rondkom om de poederversie te mengen in een drankje. Ik geloof dat deze mij energie hebben gegeven. Mijn dochter zal deze ook nemen. Ik had jarenlang last van periodieke stoten van hardlywigheid. Sindsdien heb ik gebruik gemaakt van kyo-groene tabletten, maar ik was zo regelmatig als klokwerk en erg blij daarover. Om het verder te testen, stopte ik het even lang en de obstipatie kwam terug, maar verdween weer zodra ik het hervat. Uitstekende spullen, heel aangenaam om te nemen. Ik heb jaren geleden het krachtformulier van dit product geprobeerd, toen ik heel fysiek fit was en ervan gehouden had. Tot nu toe houdt de pilvorm me in de gaten. Persoonlijk geniet ik niet van kauwen als de smaak is. Maar toen ik de eerste keer deed, vond ik dat ze makkelijk kauwen. Geweldige manier om je bijnieren te voeden!

Hou van dit product. Ik hou bij met mijn dagelijkse groenten. Werkt prima. Als u geen poedervormige groene drank neemt, is dit een goede start. Balanceert mijn bodyschemie. Ontdoen van de kou in mijn vingers en tenen. Dit product is zo gezond en drastisch mijn energie- en denkcapaciteit verhoogd. Laten we dit zeggen. Als ik het niet opneem, merk ik een verschil op! Ik kocht dit product en gaf het aan mijn moeder voor haar af en toe allergie symptomen, dat is loopneus. Als de symptomen optreden, worden de symptomen van mijn moeders meestal binnen 30 minuten verwijderd met dit product en is ze voor de rest van de dag symptomatisch vrij.

Wakunaga - Kyolic, Kyo-Green Phytonutrient Source, Energy, 180 Tablets: webshop

Het meest prachtige ding daarbij is ook dat er geen bijwerkingen zijn als bij de over-the-counter allergie medicijnen. Ik ben erg blij met de manier waarop het werkt. Het lijkt erop dat dingen werkelijk werken. Dus ik denk dat ik niet aarzelt om een ​​aankoop te doen. Mooi alternatief voor het poeder bij het reizen, ik neem dit voordat ik naar het werk ga en na mijn lunch op het werk en het geeft me veel energie. Dit zijn geweldig. Ik heb dit al vele jaren in gebruik genomen. Ik vind het een unieke combinatie van superfoods. Ik waardeer altijd het gemak en de snelheid waarmee orders kunnen worden geplaatst en gevuld zijn. Wakunaga – Kyolic, Kyo-Green Phytonutrient Source, Energy, 180 Tablets Onze gouden retriever, bijna 14, is zeker de begunstigde van het product van webshops. Geweldig product, goede prijs! Ik neem dit in plaats van gras graspoeder, tarwe gras tablet, en chlorella tabletten. Het is een goedkoper alternatief, maar niet zeker of het effectief is. Zegt Merchant, nutrigenomic onderzoek toont ook aan dat de micronutriënten en andere componenten van ons voedsel genen activeren of onderdrukken die meetbare fysiologische of biochemische reacties veroorzaken. Ik vond het vorig jaar voor het eerst in de a health food store in een stad op Maui.

Review: Wakunaga – Kyolic, Kyo-Green Phytonutrient Source, Energy, 180 Tablets

Ounce for ounce pakt spirulina meer proteïnen in dan sojabonen of vlees, zegt hij. Ik hou van trail de hele zomer rennen, ski de hele winter dan. Dit gebrek aan echte standaardisatie en inconsistentie maken deze producten veel minder acceptabel dan verouderd knoflookextract voor onderzoek en therapeutische doeleinden. Neem wat je wilt of wat het meest geschikt lijkt. Jurassic green powder – dit is een van de belangrijkste en veelzijdige voedingssupplementen die er nu op de markt zijn! Gerst- en tarwegrassen worden gekweekt in de ongerepte hooglanden van Japan en worden gemengd met eiwitrijke, gemakkelijk opneembare chlorella en kelp. Op deze manier krijg je een verscheidenheid aan producten die elkaar na verloop van tijd complimenteren.

 Chocolade groene superfood: alle natuurlijke en biologische ingrediënten zijn biologisch tarwegras, biologisch gerstegras, biologische alfalfa, organische spirulina, biologische spinazie, organische chlorella (gekraakte celwand), biologische broccoli, biologische Nederlandse cacao, organische redwood-cacao, biologische cacao, natuurlijke chocoladearoma, biologische acai van sambazon, biologische maca, biologische wortel, biologische biet, framboos, biologische rozenbottels, ananas, groene thee, acerola-kers, organisch lijnzaadpoeder, organische havervezels, appelpectine, f. Rauw eiwit en groen organisch poeder – chocoladecacao, 21. Tuin groenten – super antioxidant activiteit12 groenten geen fillers / geen excipients100% gedroogde groenten sap en energie: elke tuin groenten capsule bevat. Zoals meletis opmerkte, is één manier waarop greens het lichaam ten goede komen, door het te helpen een juiste aciditeit / alkaliteitsbalans op de ph-schaal te handhaven. Menselijk bloed is van nature licht alkalisch (7. Kyolic geurloos verouderd knoflookextract, daarentegen, is echt het enige geurloze knoflooksupplement.) Chlorella's harde buitenste celwanden zijn moeilijk te verteren. Leren om etiketten zorgvuldig te lezen om te bepalen wat elk product vormt .