Goingorganic.nl

Well Wisdom, Vital Whey, Natural Cocoa, 2.5 lbs (1.13 kg)

Vital Whey, Natural Cocoa, 2.5 lbs (1.13 kg) by Well Wisdom Supplementen, Weiproteïne, Niet-Gegenereerde Wei-Eiwitten

€ 58,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Well Wisdom, Vital Whey, Natural Cocoa, 2.5 lbs (1.13 kg)
Prijs: € 58,50
Inhoud: 1.18 kg, 10.2 x 16.3 x 22.9 cm
Productcategorie: Supplementen, Weiproteïne, Niet-Gegenereerde Wei-Eiwitten, Supplements, Whey Protein, Whey Protein Undenatured

Nou wijsheid, vitale wei, natuurlijke cacao, 1,5 kg (1.13 kg) – het hele jaar door gras gevoed. Hormoon-behandeling-vrij. Het beste biologisch actieve niet-gedenatureerde wei-eiwit. Voedingssupplement. De mooiste proteïnen van de proserum goingorganic.nl Vitale wei heeft een hoge concentratie van natuurlijk cysteïne waardoor het lichaam glutathion kan produceren. Glutathion is de enige interne antioxidant die het lichaam neutraliseert vrije radicalen voordat ze elementen van je atomen en moleculen beroven die essentieel zijn voor de functie van je cellen. Glutathion speelt ook een belangrijke rol om je lichaam te detoxificeren. Ik heb volledige blaas reumatoïde artritis, maar ik heb geen pijn of ontsteking. Ik heb geen drugs en het enige wat ik neem om mijn rassen te stoppen is essentieel wei. Iedere keer dat mijn dokters me onderzoeken, worden ze gewoon verbaasd dat ik de voortgang van deze afschuwelijke ziekte zonder enige giftige drugs stopzetten. Ik kan nog steeds een gemene piano spelen.

Was op zoek naar een goede kwaliteit grasvoedige wei om in onze smoothies te mengen, en dit past bij de rekening. Het is glad, romig, vrij pluizig als je een tijdje versnippert en ook mooi zoet is. Ik wil graag extra gewone cacao toevoegen om te proberen wat zoetheid te snijden, maar ik klaag niet! Het smaakt echt goed. Ook geprobeerd de vanille, die goed is voor berry smoothies. Ik denk dat ik de cacao niet later op de dag kan drinken, of dat de chocolade me niet in slaap valt. Ik hou van het reseal pakket en ik hoop dat ik het kan hergebruiken of recyclen als het leeg is. De andere die ik bestelde is in een grote badkuip, dus zoek die maat als u dat type pakket verkies. Dit zal een tijdje duren, en ik zal terugkopen.

Well Wisdom, Vital Whey, Natural Cocoa, 2.5 lbs (1.13 kg): Supplementen, Weiproteïne, Niet-Gegenereerde Wei-Eiwitten

De beste eiwitpoeder die ik heb gebruikt. En ik heb veel gebruikt. Ik meng dit met een aantal inheemse cacao poeder om de smaak te versterken en het is geweldig. Op zich lijkt het zeer mild (dus als je het met het ananas sap en een banaan mengt, elimineert het allemaal de cacaomassa). Dit is een geweldige aanvulling op een maaltijdvervangingsschudden, meng in sommige vruchten en het combineert echt goed. Het feit dat ik er urenlang voor kan houden, is dat het energieverbeterende eigenschappen is. Ik zet elke keer een soep in sojamelk en elke 10 uur per dag 10 joggen. Geeft mij veel energie om dit te doen en nog steeds niet hongerig. Ik neem dit voor 7 uur en lunch alleen om 1 uur zonder honger te voelen.

Ik verloor 5 kg in 2 maanden en onderhoud nu. Ik kan mijn armen en benen veel steviger voelen en gewoon geweldig voelen! Geef dit aan mijn kinderen. Beiden groeien goed en zij houden ervan. Precies het juiste product, maar niet duidelijk gezien, dat ik een douanekosten van 20 zou betalen, die het niet meer een goedkope optie maakte. Misschien dat ik dat beetje heb gemist. Ook ongeveer 2 weken na deze transactie moest ik mijn kaart annuleren, omdat het in fraude gekopieerd werd in Amerika. weet niet of dat verband houdt. Als u op zoek bent naar het best smakende eiwit of een beperkt budget hebt, is het zinvol om te stoppen met een wei-eiwitconcentraat. Tastywhey door adaptogen science de eerste stap is correct met behulp van een koud proces voor hun wei concentraat, maar er is geen vermelding van de bron van de zuivelindustrie. Een aantal klinische studies zijn met succes uitgevoerd met wei als een antimicrobieel middel en bij de behandeling van kanker, hiv, hepatitis b en c, cardiovasculaire ziekte en osteoporose. In de loop der jaren begonnen grote zuivelbedrijven te erkennen dat de melkwei van melk aan populariteit wint en begon met de verkoop van wei in bulkproducten om bedrijven aan te vullen. Glutathione is de belangrijkste antioxidant van ons lichaam en is verantwoordelijk voor tal van defensie- en herstelfuncties en is een effectieve anti-aging substantie. Fundamenteel eiwit is een 100% zuiver, niet-gedenatureerd wei-eiwitconcentraat dat geen toevoegingen, geen vulstoffen, geen kleurstoffen en geen kunstmatige zoetstoffen bevat.

Well Wisdom, Vital Whey, Natural Cocoa, 2.5 lbs (1.13 kg): Supplementen, Weiproteïne, Niet-Gegenereerde Wei-Eiwitten

Well Wisdom, Vital Whey, Natural Cocoa, 2.5 lbs (1.13 kg)

Ze willen hun inspanningen op sportschool maximaliseren door ze aan te vullen met wei-eiwit. Zie het op deze manier – als u een lading gerechten door de vaatwasser (Filtration) doet, wat heeft u eraan als ze schoon zijn maar de helft van de platen is gebroken – plus, als proteïne is beschadigd, wordt het een bittere smaak. Dit type eiwit kan ook worden gebruikt als maaltijdvervanger met wat verse groenten om je calorieverbruik te beperken. Ik kan niets negatiefs vinden en de kosten zijn ongeveer hetzelfde of beter als je op automatische bezorging gaat in vergelijking met promix. Ik geloof dat er meerdere factoren spelen. Dus ja, je spijsverteringssysteem geeft er wel om. Als ze de fructose en goedkope vitamines en mineralen zouden verwijderen, zou het een goed product zijn. Het zal tijd kosten om al onze oude slechte gewoonten te vervangen. Grasland is absoluut een meer accurate en eerlijke term, tenzij certificering door derden zegt dat het uitsluitend grasvrij is.

Review: Well Wisdom, Vital Whey, Natural Cocoa, 2.5 lbs (1.13 kg)

De wei is afkomstig van koeien in Nieuw-Zeeland, waar kuddes worden gevoerd met gras en die vrij zijn van milieuverontreinigende stoffen en niet worden blootgesteld aan hormonen en antibiotica die vaak elders worden gebruikt. Cel-penetrerende superoxide dismutase verzwakt oxidatieve stress-geïnduceerde senescentie door het reguleren van de p53-p21 (Cip1) -route en herstelt osteoblastische differentiatie in humane dentale pulpstamcellen. Bovendien is het ongelooflijk handig voor een snel ontbijt of als je iets nodig hebt dat snel verteert voor je training. Dit biologische vegan eiwitpoeder biedt meerdere plantaardige eiwitbronnen om een ​​rijk aminozuurprofiel te bieden vol essentiële en niet-essentiële aminozuren en vertakte aminozuren. Het vertraagt ​​de maaglediging, stimuleert insuline en darmhormonen zoals incretin, dat vrijkomt na het eten en werkt om de bloedsuikerspiegel te verlagen. Ik kocht dit voor het eerst een paar jaar geleden na een hersenoperatie en het uitzoeken van een arts die zijn hele leven lang onderzoek deed naar het chronisch vermoeidheidssyndroom dat niet-gedenatureerd eiwitpoeder hielp. Ook is eiwitpoeder de meest kosteneffectieve manier om het lichaam van eiwit te voorzien, aangezien de ideale verhouding voor eiwit tot lichaamsgewicht voor iedereen die een behoorlijke hoeveelheid fysieke activiteit verricht grofweg is. Wei-eiwitpoeders kunnen ook zijn verontreinigd met synthetische additieven, chemische reinigingsmiddelen en zware metalen. Bedankt voor het lezen en een ongelooflijke week!

Als u een verkoper bent, kunt u uw verkoop aanzienlijk verhogen door gebruik te maken van de vervulling door amazon. Wei-componenten: millennia van evolutie creëren functionaliteiten voor zoogdiervoeding: wat we weten en wat we misschien over het hoofd zien. Het meest in het oog springend zijn chemicaliën, gifstoffen en suiker. Dit kan zeer nuttig zijn, vooral als u een grote snacker bent. Zeer moeilijk om voldoende eiwitten te eten (vanwege beperkte maagomvang en snelle verzadiging). Het is verkrijgbaar in biologische vanille smaak, biologische cacao smaak of zonder smaak. Ook als koeien voornamelijk worden beweid, betekent dit niet noodzakelijk dat ze met gras worden gevoerd, in de strikte zin van het woord. In principe wordt de melk gekoeld voordat deze wordt gefilterd, waardoor de eiwitmoleculen aan elkaar kleven. Blij dat je de site informatief vindt!

De formule die ik gebruik heeft geen toegevoegde suikers en is niet-ggo en veganistisch.