Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, Biologische Gezondheidsproducten, Koude Griep En Virale, Oregano Olie, Oregano Olie Vloeistof, Wellness Formule Producten

Wellness, Oil of Oregano, 1 fl oz (29.57 ml) by Source Naturals

Wellness Oil of Oregano Source Naturals

€ 16,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Source Naturals, Wellness, Oil of Oregano, 1 fl oz (29.57 ml)
Inhoud: 0.07 kg, 3.3 x 3.3 x 10.2 cm
Categorieën: Supplementen, Oregano Olie, Oregano Olie Vloeistof, Gezondheid, Koude Griep En Virale, Wellness Formule Producten

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
DHEA Complex, For Women, 60 Veggie Caps by Country Life

Bron naturals, wellness, olie van oregano, 1 fl oz (29. 57 ml) – gestandaardiseerd tot 70% carvacrol. Voedingssupplement. mironon Ik ben al 6 maanden lang in mijn kopje water met 6 druppels olie van oregano in een dixie kopje water geborsteld. Swish eerst, dan poetsen. Het zal je verbazen hoe het plaque oplost en de adem verfrissen. En geen schadelijke chemicaliën. Probeer het, je zult het leuk vinden wat ik wed. Ik had een slechte infectie in mijn longen en ik begon dit en het olijfblad extract. Wow, mijn ct scans zijn nu perfect! Ik heb al tientallen jaren olie van oregano gebruikt, en heb veel gezondheidsvoordelen opgedaan, voor zover het een van mijn wonderkruiden is. Het staat snel tegen het effect van een verkoudheid of griep bij het ontstaan, en ook tastbaar antibioticum en anticeptica, etc. Kwaliteiten. Opmerking van de waarschuwing: het moet in de meeste gevallen met een dragerolie worden verdund indien deze op de huid wordt gebruikt, en mag nooit op een mucusmembraan van het lichaam worden gebruikt. Bedankt bedankt. Zeer sterk antibioticum.

Dit zal de eventuele infectie opruimen die u heeft. Het werkt aan het krijgen van de bron. Dit is voor de lange termijn, 9-12 maanden om de soucre van de infectie te krijgen. Ik heb dit nu al 5 maanden ingezet. Uitstekende resultaten. Ik gaf het vier sterren de laatste keer omdat ik niet zeker was hoe goed het was. Totdat ik het stopte. Mijn mrsa die onder controle was zonder antibiotica, brak uit. Ik zette een deel van deze olie op de kook die net opkomde, volle kracht, en het droogde het binnen het uur!

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
VeganSmart, All-In-One Nutritional Shake, Wild Berries, 22.8 oz (645 g) by Vegan Smart

Source Naturals, Wellness, Oil of Oregano, 1 fl oz (29.57 ml): Supplementen, Oregano Olie, Oregano Olie Vloeistof, Gezondheid, Koude Griep En Virale, Wellness Formule Producten

Ik ben er nu weer op, twee keer per dag en niet meer pauzes. Goed spul! Het heeft al mijn kooktjes opgedroogd. Geweldig product. Zeer sterke olie Ik moet verdunnen om op mijn leeftijdsplekken te gebruiken. Na slechts 2 weken vervagen ze en ik ben blij. Ik gebruik ook elke ochtend in mijn olie en ik vind het erg verfrissend. Het beste wat ik ooit heb gebruikt om een ​​kou te stoppen is het sporen. Bron natuurlijk merk is een van de beste. Essentiële wintertijd supplement. Ik heb dit product gekocht om te voorkomen dat er weer verkoud wordt.

Ik probeer om 4 tot 15 druppels onder mijn tong gedurende 15-30 seconden te slikken. De smaak is verschrikkelijk en het brandt als gek, maar olie van oregano (wildcrafted) zal zelfs h1n1 doden in geconcentreerde doses. Mijn advies zou zijn om capsules te vinden om de olie in te zetten of gewoon geconcentreerde gel caps te kopen. Als mijn familielid een hoest opvangt, dan is het de tijd om oregano te laten zien dat het kracht is. We hebben het een paar keer gebruikt, en het laat ons nooit af. Een tip: gebruik het enkele dagen, stop niet na een of twee keer met behulp van wat ervoor kan zorgen dat oregano in de toekomst niet voor u werkt. Ik heb dit al vele keren door de jaren heen gebruikt om een ​​kou te stoppen. Ik neem 4 druppels in een ounce van tomaten (of ander) sap, doe het dan af met water of sap, dat helpt om de sterke smaak uit mijn mond te krijgen. Ik neem het 3 of 4 keer per dag, afhankelijk van hoe ik me voel. De verkoudheid duurt niet meer dan 4 dagen hier. Voor kleine huidirritaties of kleine infecties, doe ik bij het aangetaste gebied, het werkt binnen de dag. Ik houd de mijne in de koelkast, omdat ik het niet elke dag gebruikt en 1 fles duurt een lange tijd (2 jaar of zo). Werken als een droom. Dacht dat het zo lang lang acne was, maar deze koppige breakouts zijn eigenlijk het resultaat van gram-negatieve folliculitus door lange termijn anti-biotische scripts van de dermatoloog. Dit is de hemel gestuurd.

Source Naturals, Wellness, Oil of Oregano, 1 fl oz (29.57 ml): Supplementen, Oregano Olie, Oregano Olie Vloeistof, Gezondheid, Koude Griep En Virale, Wellness Formule Producten

Ik beveel dit product sterk aan. Zeer effectief om antibiotica te vervangen, vooral bij wonden! Geen manier om de sterke smaak van deze tinctuur, maar maakt deel uit van een anti-gist protokol. Source Naturals, Wellness, Oil of Oregano, 1 fl oz (29.57 ml) Wij nemen deze elke dag alleen voor de algemene gezondheid. Gebruik het een paar keer per dag als we een kou of zere keel voelen. Ik heb dit gekocht om te experimenteren met een huidirritatie waar ik mee omgaan, het lijkt me behulpzaam te zijn, maar wees erg aromatisch gewaarschuwd. Gebruik 's avonds als het tijdens de dag je kan ruiken als een Italiaans entre of als je de smaakpapillen over een lange tijd overwint. Ik heb al meer dan een jaar een ander oregano-olieproduct gebruikt en dacht dat ik dit zou proberen omdat het goedkoper is. Echter, de smaak was zo slecht dat ik besloot dat ik het niet mondeling kon gebruiken. Ik heb besloten het topisch te gebruiken maar het is erg sterk en heeft een brandend nawerking. Ik weet niet of dat normaal is. Maar het andere merk dat ik heb, heeft dat brandende effect niet.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Zahler, Vitamin D3, Advanced D3 Formula, 1,000 IU, 120 Softgels

Review: Source Naturals, Wellness, Oil of Oregano, 1 fl oz (29.57 ml)

In ieder geval zal ik waarschijnlijk vasthouden aan mijn andere merk. Echter, anderen die hier posten lijken hier van te houden. Uw kilometers kunnen variëren. Olie van oregano rivalen moderne antibiotica drugs! Google het, het is een van de meest geweldige anti-virale, anti-biotica, anti-micobials. Gaat goed in groene smoothies en in salade dressings, begin met dit onmiddellijk te nemen. Ik zweer bij olie van oregano voor elke kwaal. Het stuurt niet zo veel als andere merken wanneer ze topisch worden toegepast, maar lijkt ook zo goed te functioneren.

We nemen het intern als het ziek is en gebruik een druppel als mondspoeling. Ontworpen om drievoudige werking immuunondersteuning te leveren, zegt Rodriguez dat dit ingrediënt kan helpen bij het verbeteren van gunstige immuuncellenpopulaties. Oregano-olie wordt gebruikt als een kruidenremedie voor ademhalingsproblemen zoals hoest en bronchitis, oregano-olie (Origanum vulgare hirtum) bevat van nature 75-85% carvacrol. De eucalyptus snijdt door slijm en opent de longen. Hij is begonnen met het snijden van de voedingsmiddelen die u aanbeveelt in uw boek en heeft het elementaire dieet opgenomen naast maaltijden gedurende de dag. Een goede spijsvertering is absoluut noodzakelijk om een ​​goede gezondheid te ervaren. Wat ik niet zal doen is dekking van de remedies zonder enig bewijsmateriaal.

Gebruik ook ondersteunende adaptogene kruiden, zoals natuurlijke factoren sereniteitsformule of himalaya stresscare, evenals bijnierklieren zoals in aor ortho adapt en genestra tads. Het genas in ongeveer 5 dagen, ik gebruikte ook mrryth essentiële olie en aangebracht met q tip tussen de oregano olie. Sommige items in het traditionele immuunarsenaal blijven het doelwit van succesvolle menselijke tests, zegt hij, verwijzend naar lactoferrine als een voorbeeld. En in 2000 werd een studie ingediend bij het tijdschrift voor toegepaste microbiologie (Sorry, er lijkt geen link te zijn naar het eigenlijke onderzoek, maar verschillende artikelen citeren het op het internet), waar de onderzoekers met succes de antibacteriële eigenschappen van wilde oregano hebben aangetoond olie tegen meer dan 20 verschillende bacteriën. Cat's claw heeft antivirale eigenschappen en wordt gebruikt voor de behandeling van herpes en hiv. Deze met de hand gemengde biologische rauwe ontbijtgranen hebben het land stormenderhand veroverd! Ingrediënten: biologische olijfbladeren, mediterrane oregano-olie (minimaal 83% Carvacrol), neutrale alcohol (40% alcohol per volume), koop er twee, pak er een gratis!

Er is ook de nasleep van ziekte om te overwegen, wanneer het lichaam zijn voorraden van immuuncellen moet aanvullen. Comfortvoedsel en andere snacks die we niet altijd het hele jaar door eten), het is geen wonder dat onze darmbotsingen ook een hit krijgen. Daarna afwisselen met colloïdaal zilver neusspray voor maximale bescherming. Een gebied dat we net beginnen te herkennen vanwege zijn cruciale rol in de gezondheid van het immuunsysteem en algeheel welzijn is mondgezondheid.