Goingorganic.nl

Whole World Botanicals, Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 4 oz (118 ml)

Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 4 oz (118 ml) by Whole World Botanicals Gezondheid, Blaas, Nier

€ 27,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Whole World Botanicals, Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 4 oz (118 ml)
Prijs: € 27,00
Inhoud: 0.23 kg, 4.8 x 4.8 x 13.7 cm
Productcategorie: Gezondheid, Blaas, Nier, Health, Bladder, Kidney

Hele wereld botanische stoffen, koninklijke breeksteen, nierblaassteun, 4 oz (118 ml) – helpt bij het ondersteunen van een gezond LDL-cholesterolgehalte. Phyllanthus niruri (chanca piedra). Wildcrafted. Een voedingssupplement. Vloeibare kruidenextract. Studies suggereren dat chanca piedra effectief is bij het verwijderen van calciumafzettingen in het lichaam. goingorganic.nl Het soortgelijke product van regenboomvoeding was niet op voorraad, dus ik heb deze geprobeerd. Tot mijn verbazing was dit product van hele wereld botanische producten veel beter dan regenboomvoeding, die ook een gerespecteerd merk is. Ze hebben een soortgelijke aangename smaak, maar de hele wereld botanica heeft een dikker, donkerder, sterker product. Ik heb een aantal van de nierstenen remedies die er zijn geprobeerd, met zeer beperkt succes. De meesten doen niets, ondanks de dramatische claims die zijn gemaakt. Ik ben hier vandaag aan het melden dat dit product, deze bescheiden kruid – chanca piedra, zeer effectief is bij het verwijderen van niersteenpijn en het oplossen van stenen. Het is echt een uitstraling voor mij, ik had twee jaar geleden een grote steen, probeerde het op te lossen, maar belandde uiteindelijk voor een schokgolf lithotripsy. Niet leuk. En onlangs begon ik met hetzelfde soort pijn als voorheen, wat aangeeft dat de steen (en) terug was. Na het gebruik van dit product gedurende slechts twee dagen was de pijn helemaal weg.

Wat een opluchting! Als u aan nierstenen lijdt, geef dit een poging! Het werkte echt voor mij! Mijn uroloog bevestigde dat ik een niersteen had die het had gewerkt, en was in de urethra gebied ingediend. Om het minst te zeggen, was het niet erg leuk om door de dag en de nacht steeds minder urineren met minder dan 1 uur interval te urineren. De uroloog wilde ingaan en opereren en ontploffen. Ik ging erbij en kwam over de chanca piedra. Mijn vriend in Costa Rica keek rond voor wat mensen daar dachten van dit product en ze gaven het veel goedkeuring. Ik begon het te nemen en het begon bijna meteen om wat ongemak te verlichten en binnen minder dan twee weken hielp het de steen te breken zodat ik het kon doorgeven. Wat een reliëf dat was. Ik heb dit prachtige product geprobeerd pas vorig jaar van 2012. Ik had vorig jaar juli een nieroperatie en ik ben ook diabetisch en heb een hbp. Ik nam dit product en het was echt effectief voor mij. Ik gaf mijn moeder 1 fles en een vriend van mij en zij houden ook van dit product. Wat ik ook voor dit product wil, is ook.

Whole World Botanicals, Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 4 oz (118 ml): Gezondheid, Blaas, Nier

Het is ook effectief voor mijn bloedsuiker. Hou echt van dit en ga door met dit. Ik wilde wat extra niersteun voor mijn kat die bij chronisch nierfalen zit. Ik ben zo blij dat ik dit product gevonden heb! Ze lijdt niet aan stenen, maar haar nieren slaan er niet op. We bestelden nog een supplement voor haar af van deze website, die door onze dierenarts was aanbevolen, maar kwam eraan en wilde het ook proberen. Op 16 jaar is ze te oud om agressieve behandeling door te brengen, dus onze aanpak is dat van hospice, om zo lang mogelijk haar comfortabel te houden. Ik weet niet hoe dit zou doen met het verwijderen van nierstenen, maar het heeft haar nierfunctie geholpen. Ik ben zo geweldig voor het overkomen van dit product. Ik had veel pijn gehad en dit heeft niet alleen de pijn verzorgd, maar het heeft het helemaal gestopt! Bedankt en ik zal dit fijne product altijd kopen en zal aan iedereen aanbevelen waar ik mee praat! Mijn man had nier- en blaasstenen. Hij was moe van het nemen van zoveel supplementen in pilvorm.

Whole World Botanicals, Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 4 oz (118 ml): Gezondheid, Blaas, Nier

Zo zocht dit in vloeibaar en hij voegt het graag toe aan water en een beetje stevia voor een aangename smaak. webshop had de beste prijs en bestelt meer als dat nodig is. Wij zijn ervan overtuigd dat het product werkt bij het opbreken van stenen! Chirurgie werd gedaan om blaasstenen te verwijderen voordat deze werd gebruikt, maar nierstenen waren weg volgens ct scan. Hij is op onderhoudsdosis van 3-4 keer per week. Ik kocht rbs, een maand voordat ik gepland was voor een nieroperatie, voor nierstenen. Was erg blij, na een late aankomst van het product, 10 dagen, om te denken, het kwam eindelijk, ik ben gewoon in de tijd om operatie te vermijden. Whole World Botanicals, Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 4 oz (118 ml)

Review: Whole World Botanicals, Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 4 oz (118 ml)

Nou na het lezen van alle opmerkingen die het product rbs verheerlijken en de succesverhalen was ik ervan overtuigd dat het ook voor mij zou werken en besloten om het te kopen, maar na twintig dagen van gebruik, drie tot zes keer per dag, geen vreugde bij Alles was absoluut niets voor mij, en ik moest doorgaan met ureteroscopie die ik alleen maar aan mijn ergste vijand wenste! Dus geen rbs was niet efficiënt voor mij en werd tien dagen na de geplande bezorgdatum afgeleverd! Ik hoop van harte dat het alleen mij is dat het product ongelukkig heeft en dat alle reacties die zeggen hoe doeltreffend het zijn, echt opmerkingen zijn en geen verkopers uit webshop voor de verkoop stoten! Ik had afgelopen jaar lithotripsy gedaan maar het was slechts gedeeltelijk succesvol. Dit kruid werkt om de nierstenen uit te krijgen. Neem zoals aangegeven. Tot nu toe heb ik drie stenen en enkele stenen puin doorgegeven met dit kruid. De grootste steen die ik voorbij ging, was in de blaas ingediend nadat hij minstens een week uit de nier was gekomen voordat het overliet. Ik dronk veel water en had dit kruid een paar keer per dag.

 Dit is een geweldige kruiden extract, eerste keer geprobeerd, veel plezier. Vervolgens wist urine na enkele dagen de kleur te verwijderen. Niet zeker effectief voor nierstenen. Niet nodig om de tijd te nemen. Gebruik het indien nodig. Uw organen kunnen hun eigen schoonmaken. Ik heb galstenen.

Als ik de pijn ervaart, neem ik dit en de pijn gaat in 10 tot 15 minuten weg. Ik weet met het juiste dieet en heb deze elke dag genomen. Ik weet zeker dat deze dingen de truc zouden doen om zich te ontdoen van galstenen, ja, het werkt. Ik heb geen stenen meer. Ik gebruik dit product voor 2 jaar, maar ik weet het goed, tot ik een nieuwe bestelt, nu is het als water geen stroom meer, het werkt niet meer waarom ze dit moeten veranderen. Ik heb het nog niet afgerond en ben niet terug naar de dokter geweest, maar ik had een 1 cm steen in mijn blaas en het voelt kleiner. Ik zou het toch voor de operatie aanbevelen. Kan niet garanderen dat het nierstenenverwijderingseigenschappen is, maar het lijkt zeker te helpen als een leverreiniger. Alle sporen van slechte adem zijn verdwenen sinds dit begonnen is. De medicatie is donker en dik, zag er wolken uit als het met water gemengd is. Smaak aanvaardbaar, sommige flauwe kruiden geur. Persoonlijk vond het het koelen.

Na een paar dagen langdurig gebruik koud gevangen. Niet geschikt voor mij, misschien geschikt voor anderen. Veel succes, het is een van deze beste producten die er zijn als je niersteen hebt. Ik gebruik het om nieuwe stenen te voorkomen en ik heb vrienden gekregen die stenen hadden die ze hadden opgelost en ze konden verlichting krijgen van pijn. Het begint direct te werken, maar de prijs kan zeker beter zijn. Een lagere prijs kan het verschil maken tussen het opnieuw kopen van dit product of het zoeken naar een alternatief of een lager geprijsd vergelijkbaar product. Ik ben voor 2 en een half weken gebruikt en geen verandering met mijn blaassteen. Ik zal blijven gebruiken tot weg omdat dit beter is dan een operatie. Ik gebruik dit product al lang, voor niersteun. Ik koop het gewoonlijk bij een lokale natuurlijk voedselwinkel in de 2oz grootte, dus ik weet het consistent. Toen ik het van webshop in mei 2016 bestelde, om een ​​betere prijs op de 4oz maat te krijgen, was het waterig. Ik denk niet dat het me goed heeft gedaan.

 De consistentie moet net iets zwevend zijn en donker. Als u het in de dropper trekt en u er doorheen kunt zien als donkere thee, is het wateriger dan alle andere flessen van deze spullen die ik ooit heb gebruikt. Als ik je was, zou ik het teruggeven. Ik geloof dat ik ergens had gelezen dat er in 2016 leveringsvraagstukken waren, en een andere reden dat ik het van webshop kocht, was dat ik het niet lokaal kon vinden. In feite ben ik er niet zeker van dat ik het overal kan vinden, maar webshop. Het maakte me net verdacht van wat er tijdens de tijd op het fabricageniveau zou kunnen gebeuren. Dit is een fantastisch product, als het niet waterig is.