Goingorganic.nl

Whole World Botanicals, Royal Break-Stone Tea, 4.4 oz (125 g)

Royal Break-Stone Tea, 4.4 oz (125 g) by Whole World Botanicals Eten, Kruidenthee, Phyllanthus (Chanca Piedra)

€ 20,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Whole World Botanicals, Royal Break-Stone Tea, 4.4 oz (125 g)
Prijs: € 20,50
Inhoud: 0.18 kg, 10.4 x 10.4 x 9.7 cm
Productcategorie: Eten, Kruidenthee, Phyllanthus (Chanca Piedra), Food, Herbal Tea, Phyllanthus, Chanca Piedra

Hele wereld botanicals, koninklijke breuksteenthee, 4. 4 oz (125 g) – phyllanthus stipulatis. Phyllanthus niruri. Ondersteunt de gezondheid van de nieren, lever en galblaas. Duurzaam wildcrafted Chanca Piedra losse thee. Een voedingssupplement. goingorganic.nl Ik lijd aan pijnsymptomen door een niersteen gedurende 4 maanden, zonder resolutie na een gedeeltelijk mislukte lithotripsy. Eindelijk vond ik deze thee, en binnen enkele uren van het drinken van mijn eerste bekers had ik een diepgaande reliëf. Ik heb deze aangename thee warm of koud voor bijna 2 weken gedronken. Zolang ik de consumptie onderhoud, is de pijn onbelangrijk. Ik denk niet dat ik nog de rest van de steen heb doorgegeven, maar ik hoop dat de thee er uiteindelijk ook mee zal helpen. Duurt 20 minuten Van kokend om te bereiden en ik vind dat tijdrovend. Maar het is nogal smakelijk. Ik heb nu mijn eerste pakket van dit product gebruikt en voor mij lijkt het elke keer te werken. De smaak is ook erg leuk voor mijn smaak.

Zal zeker een nieuwe kopen. Het smaakt goed. Ik voel me beter. Ik pooped beter. De pijn is tot een kwart. Ik denk dat het werkt. Moeilijk om dit spul in een theevorm te vinden. Ik had een leverprobleem.

 Na het lezen van vetleverde bijbel begonnen met dieetverandering en kruidensoepassingen zoals zo verduidelijkt in het boek, zo goed, geen leverpijn en opmerkelijke verbetering van de gezondheid, is het bedrag in deze doos van grote waarde voor de prijs! De thee is makkelijk te maken en het heeft geen slechte smaak en het is zeer gunstig voor nierstenen en de pijn die bij de stenen komt. Ik heb galstenen en ik hoop dat dit meer voorkomt van vorming! Goed product, gebruikt door mijn moeder voor nierstenen. Niet zeker hoeveel het effect op de stenen was geweest, zorgvuldig volgde ze ook de behandeling, maar toch, geen kwaad gedaan, dus ik denk dat het goed is, niet lang genoeg gebruikt om te zien of het mijn nierstenen zal oplossen, de thee smaakt mooi, niet onaangenaam. Ik rapporteer als ik goede resultaten ontvang. Dit product helpt me te veel eiwit in mijn urine. Informatie en verklaringen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden en zijn niet bedoeld als vervanging van het advies van uw arts. U kunt ook een Franse pers gebruiken voor directe resultaten. Aangezien u het moet consumeren om de verschillende aandoeningen te genezen, is de verschillende dosering vereist voor verschillende aandoeningen. Het is de populaire naam die wordt gegeven aan verschillende kleine varenachtige planten in het phyllanthus-genus (botanische familie euphorbiacceae), waaronder phyllanthus niruri. Je nieren zijn een opmerkelijk orgaan en verdienen liefdevolle zorg.

Whole World Botanicals, Royal Break-Stone Tea, 4.4 oz (125 g): Eten, Kruidenthee, Phyllanthus (Chanca Piedra)

Bioorganische en medische chemie, sep 2009. Hoewel nierstenen normaal geen levensbedreigende situaties zijn, zijn ze typisch echt ongemakkelijke situaties. Anderen zullen echter uw systeem beschadigen, vooral gedurende lange perioden. Eiwit isolaat van het kruid phyllanthus niruri moduleert door tetrachloorkoolstof geïnduceerde cytotoxiciteit in hepatocyten. Artsen gebruiken extracorporale schokgolflithotripsie om grotere stenen te richten en op te breken. Vervolgens baseerde araujo, in Brazilië, zijn proefschrift op deze actie, met een samenvatting van de informatie die beschikbaar was sinds 1929. Voor de citroen en honing was het een lichtgele (Denk gezonde urine kleur) en zou veranderen in een donkerdere (meer gedehydrateerde urine kleur) met de honing, het wordt bruinachtig oranje geel. Als uw arts een monster van de niersteen kan krijgen, kan deze naar een laboratorium worden gestuurd om te bepalen welk type steen het is. Voeg de hele citroen toe aan het water en laat 5 min. Staan. Herkomst: Phyllanthus niruri of chanca piedra zoals we die kennen, heeft zijn oorsprong in de dichte wouden van amazon, waardoor het herstellende eigenschappen heeft gekregen en het een heersend kruid is geworden bij de behandeling van nier- en galblaasgerelateerde ziekten.

Whole World Botanicals, Royal Break-Stone Tea, 4.4 oz (125 g): Eten, Kruidenthee, Phyllanthus (Chanca Piedra)

 Phyllanthus niruri is een wijdverspreide tropische plant die vaak voorkomt in kustgebieden, bekend onder de gebruikelijke namen Gale of the Wind, Stonebreaker of Seed-Under-Leaf. Whole World Botanicals, Royal Break-Stone Tea, 4.4 oz (125 g) Maar Indiase medicijnen zijn niet de enige plek waar je dit kruid zult vinden. Overleg altijd met uw arts voordat u doorgaat met het consumeren van chanca piedra om er zeker van te zijn dat het geen interactie heeft met bestaande medicijnen die u gebruikt. Zou je het erg vinden om wat te delen – ik zou graag voor de verzendkosten betalen. Mechanismen van antihyperuricemisch effect van phyllanthus niruri en zijn lignaanbestanddelen. Phyllanthus niruri en geelzucht bij kinderen. Phyllanthus niruri, ook bekend als chanca piedra in Peru en quebra pedra in Brazilië, is zo'n wonderkruid, gebruikt als thee, met diuretische eigenschappen. We hebben gekeken naar traditionele remedies, gepubliceerde medische onderzoeken en de duizenden chanca piedra-recensies en getuigenissen die we tijdens onze vele jaren van oefening hebben verzameld.

Review: Whole World Botanicals, Royal Break-Stone Tea, 4.4 oz (125 g)

Het wordt gebruikt voor de behandeling van oedeem en overtollig urinezuur (zoals bij jicht), evenals voor de behandeling van stenen van de galblaas, de nieren en de blaas. Vervolgens de 10 dagen: om de 2 sachets kan elk zakje in 500 ml glas 3 keer worden doorgegaan met brouwen. Extra ondersteuning voor de lever kan worden verkregen door het toevoegen van jergon sacha poeder aan elke thee gemaakt met chanca piedra. Cat's claw is samentrekkend en lichtjes bitter. Door ethanol veroorzaakte metabole veranderingen en het effect van phyllanthus niruri in hun omkering. Volgens recente studies heeft phyllanthus amarus, een verwante soort, diuretische hypoglycemische en hypotensieve effecten. Het had een licht samentrekkende kwaliteit, evenals een licht verdovend effect op de binnenkant van mijn mond, vergelijkbaar met kruidnagel, maar met geen van dezelfde smaakprofielen. 8 gram, zijn drie keer per dag gedurende 10 dagen via de mond ingenomen. Ik nam het drie keer per dag door 3 capsules in warm water te openen. Het kan groeien tot een hoogte van 30-40 centimeter. Nierstenen zijn harde minerale afzettingen die in uw urinewegen worden gevormd. Het bleek de vorming van calciumoxalaatkristallen (een bestanddeel van nierstenen) te remmen en helpt ook om de stenen te breken. Zuid-Amerikaanse artsen hebben chanca piedra gebruikt om diabetes te behandelen en wetenschappers van de universiteit van toyama in Japan hebben een stof geïsoleerd in chanca piedra die kan worden gebruikt om hoge bloeddruk te behandelen. Ik heb momenteel een steen van 1 cm die moet worden verwijderd.

 Chanca Piedra is een samengestelde naam, Chanca betekent in quechua en piedra breken betekent steen in het Spaans.