Goingorganic.nl: Kruiden, Houten Beton

Herb Pharm, Wood Betony, 1 fl oz (30 ml)

Herb Pharm, Wood Betony, 1 fl oz (30 ml) Kruiden, Houten Beton

Herb Pharm Wood Betony

€ 8,90

Ga naar webwinkel >>

Product: Herb Pharm, Wood Betony, 1 fl oz (30 ml)
Inhoud: 0.07 kg, 3 x 3 x 10.2 cm
Categorieën: Herbs, Wood Betony, Kruiden, Houten Beton Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Full Spectrum Ashwagandha, 570 mg, 120 Tablets by Planetary Herbals

Het kruid is effectief in het verlichten van hoofdpijn. Stachys is een sterk ontspannend, bitter, samentrekkend zenuwstelsel en tonicum voor het spijsverteringsstelsel en het zenuwstelsel. Adstringerend genoeg om zwaar bloeden te ondersteunen, en tonisch genoeg om op lange termijn te helpen, vooral in combinatie met rubus, rosa en ijzerhard voor emotionele waakzaamheid en langdurige menstruatiespanning. Het is anthelmintisch, antiseptisch, samentrekkend, windafdrijvend, mild catharisch, cholagogue, digestief, diureticum, mild braak, emmenagogue, slijmoplossend, zenuwachtig, kalmerend, sternutatory, tonic en vulnerary. Kenmerken: Betony onderscheidt zich door de bloemen die worden weergegeven in een onderbroken piek; de bloemen bloeien in een korte piek aan de bovenkant, gevolgd door een stuk bladeren en meer bloemen onder die bladeren. Hoewel een Spaans compliment aangeeft, heeft hij evenveel deugden als betony. Ik proefde het en vergat het toen helemaal. Ik merk dat de ogen van mensen helderder worden als ze een tijdje betony gebruiken. Echt leuk voor zwakke spijsvertering als tonisch bitter. Sylvatica), misschien wel de meest voorkomende van allemaal.

Houd in gedachten dat een moderne kruiden is geschreven met de conventionele wijsheid van de vroege jaren 1900. Al eeuwenlang gebruikt om het spijsverteringsstelsel te helpen en om maagaandoeningen te verlichten, helpt het om de eetlust te verbeteren, gas te verlichten, brandend maagzuur, gastritis en een slechte spijsvertering. Tinctuur van houtbetony bracht al snel deze fluctuaties tot een minimum en uiteindelijk waren ze niet waarneembaar. Abonneer u op moeder aarde die vandaag leeft en laat u inspireren door de kunst van wijs leven en goed leven. Betony werd gebruikt in het Europese folklorisme als remedie tegen ontstekingen van de luchtwegen, brandend maagzuur, ontsteking van de urinewegen, spataderen, intestinale worminfestaties en falen om te gedijen. Als u medicijnen gebruikt, bespreek dan altijd de mogelijke risico's en voordelen van het toevoegen van een supplement aan uw arts of apotheker. Dosering is 1/2 tot 1 theelepel tot 4x per dag.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Flora, Floradix, Iron + Herbs Supplement, Liquid Extract Formula, 17 fl oz (500 ml)

Kruiden, Houten Beton – Herb Pharm, Wood Betony, 1 fl oz (30 ml)

Echter, mensen waren meer in harmonie met de natuur vóór het industriële tijdperk en ze leefden in een langzamer tempo dan we vandaag doen – maar dat betekent niet dat ze minder intelligent waren. Hoog gewaardeerd vanwege zijn medicinale waarde als een algemeen tonicum voor een verscheidenheid aan kwalen, worden de planten ook beschouwd als spiritueel belangrijk voor het afweren van het kwaad. Healthwise, healthwise voor elke gezondheidsbeslissing, en healthwise embleem zijn handelsmerken van healthwise, opgenomen. Sommige Russisch onderzoek bij mensen suggereert blijkbaar dat het de lactatie kan bevorderen, hoewel de details van deze onderzoeken niet direct beschikbaar zijn. Een thee van hout betony kan worden gemaakt door 1 tot 2 theelepel gedroogd blad en bloem in een kopje water gedurende 15 minuten te weken. Wordt gebruikt om de spanning te ontspannen en de bloedcirculatie te stimuleren, betony wordt al eeuwenlang beschouwd als een geneeskrachtig kruid. Het heeft kleine zacht gelobde hartvormige bladeren die voor het eerste deel van zijn levenscyclus in een rozet dicht bij de grond groeien. Betony wordt meestal gebruikt als een eenvoudige infusie van de gedroogde plant. Uw verpakking is veruit de beste die ik heb gezien en uw planten het gezondst.

Hij gaat verder met te zeggen dat het kruid de geelzucht, dalende ziekte, verlamming, stuiptrekkingen, jicht, waterzucht en hoofdklachten geneest, en dat het poeder vermengd met honing niet minder beschikbaar is voor allerlei verkoudheden of hoest, piepende ademhaling, kortademigheid en consumptie, Ook dat het aftreksel gemaakt met mead en pennyroyal goed is voor verrot agues, en gemaakt in wijn is goed als een wormafdrijvend middel, en verwijdert ook obstructies van de milt en lever. Hallo daar, ik besef dat deze inzending een beetje oud is. (Een andere plant bekend als wood betony, pedicularis canadensis, komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika). Het smaakt heel erg naar zwarte thee (gemaakt van camellia sinensis) maar bevat geen cafeïne. Herb Pharm, Wood Betony, 1 fl oz (30 ml) De bladeren zijn geschulp, zacht en soepel aanvoelend en niet behaard. Tijdens mijn reizen ontdekte ik echter dat het oor van lam eigenlijk hout betonie is. Hoe dan ook, ik trok dit vergeten kruid uit mijn kast en ging het bestuderen als een kruid van de week, het in thee, tinctuur, alleen en in combinatie met andere kruiden. Combineert goed met lavendel en kalotjespet. Het wordt ook genoemd in verband met liefdesmagie, in het bijzonder om te beschermen tegen de ongewenste effecten van liefdesbedels. Betonie was begiftigd met kracht tegen boze geesten. De beste manier daarvoor is om het in de zomer in de volle zon te laten drogen.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Nature's Way, Ginkgo, Standardized, 120 Veg. Capsules

Herb Pharm, Wood Betony, 1 fl oz (30 ml) Beoordeling

Houtbetonie wordt verondersteld krampstillend te zijn en is gebruikt om spieren te ontspannen (inclusief de spieren in het gezicht), zenuwstuipen in het gezicht te beheersen en verlamming. Als u ernstige gezondheidsproblemen heeft, moet u altijd contact opnemen met uw zorgverlener voordat u zelf kruiden toedient. Banks zei dat je betony of het poeder ervan zou moeten eten en je kunt die dag niet dronken worden. Door de solarplexus te versterken en mensen te helpen zich geaard te voelen, heeft dit een impact op de psychische gezondheid die het magische gebruik verklaart (Wood, 1997). Het kruid wordt toegeëigend aan de planeet jupiter en het teken verdwijnt. Betony-plant voor hout bevat medicinale voordelen. De lange paarse bloemen zijn prachtig in een tuinrand. Het vermindert effectief blaasproblemen, nierproblemen en nierstenen. Grieve schrijft – het is een mooie bosplant, vaak in heel Engeland, maar zeker niet gebruikelijk in Schotland. Ik gebruik betonie van hout als onderdeel van tonische voorschriften voor mensen die zich inzetten om hun gezondheid in de loop van de tijd te verbeteren.

Een oud Italiaans spreekwoord, verkoop je jas en koop betonie, en hij heeft net zo veel deugden als betony, een spreekwoord van de spanjaarden, laat zien welke waarde er werd gehecht aan de herstellende eigenschappen. Afhankelijk van de variëteit, kan deze een hoogte bereiken van ergens tussen 9 inches (23 cm) en 3 feet (91 cm). De stengels komen uit op een hoogte van 1 tot 2 voet en zijn slank, vierkant en gegroefd. Het meest uitgesproken effect werd waargenomen bij patiënten met goedaardige obstructieve geelzucht. Betoning van hout, eens werd aangeprezen als een van de meest bruikbare kruiden in de Europese materia medica, door culpepper, die zijn talloze toepassingen citeerde uit, antonius musa, arts tot keizer Augustus Caesar. John gerard (1597) Zei dat het een man maakt om goed te pauzeren.