Goingorganic.nl

Xlear, Spry, Chewing Gum, Cinnamon, Sugar Free, 100 Count (108 g)

Spry, Chewing Gum, Cinnamon, Sugar Free, 100 Count (108 g) by Xlear Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep

€ 6,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Xlear, Spry, Chewing Gum, Cinnamon, Sugar Free, 100 Count (108 g)
Prijs: € 6,50
Inhoud: 0.14 kg, 7.4 x 7.4 x 6.1 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Xylitol Gum Candy, Gum Candy

Xlear, Spry, Kauwgom, Kaneel, Suikervrij, 100 Tellen (108 g) – 100% Xylitol. Geheel natuurlijk. Tandheelkundige verdediging. Gezonde tanden – gelukkige tanden. Non-gmo. Glutenvrij. Alleen gesuikt met xylitol. Halal. Kosher. Spry tandheelkundige verdediging systeem. Spry – verbetering van de mondgezondheid. Klinische studies hebben aangetoond dat het gebruik van xylitol op een dagelijkse basis, verspreid over de dag, het risico op tandbederf kan verminderen en de algemene mondgezondheid kan verbeteren. Elke partij getest in de VS om de hoogste kwaliteit te waarborgen. goingorganic.nl Langstlevende smaak van alle xylitolgom.

 Echt verfrissende dentyne-achtige smaak voor degenen onder jullie die in het boomer gen zijn en zouden zich herinneren! Reinigt de tanden goed. Verlies de smaak vrij snel. Kauwen dit kaneelgeur te vaak veroorzaakt mijn tong smaak te verliezen. Na het verwijderen van dit uit mijn dagelijkse routine ging mijn smaakpapillen weer normaal. Dit smaakt mooi, maar de smaak duurt niet lang en het geeft me een zere tong, maar mijn vrienden kunnen het goed eten, zonder dat ze ze beïnvloeden. De verpakking is schattig, de kleine tandjes zijn leuk om te zien, niemand van ons heeft de smaak genoten en we zullen het nooit meer kopen. Loooove Spy gum! En ook hoeveel meer redelijk geprijsd is, is wanneer u het in deze plastic containers tegen de kleine blisterverpakkingen krijgt. Zelfs niet-suikervrije tandvlees is goed voor uw tandheelkundige gezondheid. Er is ook een aantal interessante onderzoeken waarbij het geheugen wordt verbeterd (verbeterde herroeping bij het kauwen tijdens het studeren), niet zeker hoeveel ik dat koopt, maar het is toch interessant. Opmerking: je moet echt twee stukken tegelijkertijd kauwen, anders komt de tandvlees uit elkaar in je mond. Ik gebruik deze kans om twee verschillende smaken te mengen. Meng spearmint of pepermunt met kaneel is fantastisch. Het is iets anders dan de pepermunt die overal in gom is.

Xlear, Spry, Chewing Gum, Cinnamon, Sugar Free, 100 Count (108 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep

De smaak duurt nogal lang, en de textuur is mooi. Als u de smaak van sterke kaneel wilt, is dit een goede kauwgom. Ik neem altijd 2 tegelijk, voor de beste tase. De chewinggum is goed, je hebt minstens 20 minuten een goede smaak. Sommige chewinggums verliezen hun smaak in slechts een paar minuten. Ik hou van de pepermunt van dit merk. De dozen zijn makkelijk te gebruiken en er zit veel in. Niet zo goed, ik hou van deze spullen. Ik ben verslaafd. Ik gebruik dit na het eten van snacks tijdens de dag, om mijn tanden te beschermen tegen cavaties. Grote tandvlees!

 Mijn nieuwe favoriet. Zoals dit en de pepermunt. Verblijf smaakvol voor een lange tijd. Desintegreert niet zoals een andere natuurlijke gom gebruikt. Hou ervan. Het beste! Smaakt geweldig. Duurde lang Wordt niet rubberachtig. Geweldig!

Zeer sterke cinammon smaak. Hou van hen! Het is van goede kwaliteit en de smaak is perfect, ik hou te veel van kaneel, het is moeilijk om de kaneelgom in de winkels te vinden, zodat de online winkel goed en goedkoper is, ik kauw deze gum omdat het goed smaakt, maar het is ook goed voor uw gezondheid en goed voor uw tanden. Ik heb al jaren alleen dit soort tandvlees kauwen. Werd verteld dat ze erg goed waren, deze persoon moest hun suiker zien. Het is als een traktatie en een tandvlees in één, zoals de kaneelproeverij, het is niet te zoet. En dat vind ik natuurlijk, zonder suikers toe te voegen. Ik hou van deze tandvlees en ik voel me beter over het kauwen van gezondere tandvlees. Het houdt het voor een mooie lange tijd smaak. Het poetsen van ten minste 2x per dag gedurende 2 minuten elke keer samen met flossen minstens één keer per dag en afspoelen met een antibacteriële of fluoride spoeling is een goed begin voor een gezonde glimlach. Tot nu toe heeft het mijn tanden helemaal niet verkleurd, daar maakte ik me in eerste instantie een beetje zorgen over. Voor de beste resultaten gebruik je de coole mint-tandpasta en frisse koele mint-orale spoeling. Afkomstig van niet-ggo-sojabonen als natuurlijke emulgator. Tandvleesaandoeningen en holtes zijn te voorkomen aandoeningen die xylitol kan helpen bij het voorkomen of stoppen van de huidige omstandigheden. In eerste instantie werd xylitol gebruikt om alle suiker in het dieet te vervangen, wat resulteerde in een aanzienlijke vermindering van cariës.

Xlear, Spry, Chewing Gum, Cinnamon, Sugar Free, 100 Count (108 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep

Xlear, Spry, Chewing Gum, Cinnamon, Sugar Free, 100 Count (108 g)

Review: Xlear, Spry, Chewing Gum, Cinnamon, Sugar Free, 100 Count (108 g)

Van xylitolhoudend tandvlees is aangetoond dat het tandbederf vermindert en remanisatie van het glazuur stimuleert. 2 Het calciumgehalte van speeksel stijgt ook. Tandkauwgom is speciaal ontwikkeld om de tanden en het tandvlees te verbeteren terwijl u kauwt. Als het smaakt naar een fruitsalade of aardbeien, zullen mijn kinderen ervan houden, maar als het smaakt naar een verse mango, spugen ze het meteen weer uit. De pepermunt-gearomatiseerde kauwgom en pepermuntjes (waar ik van hou) zijn een beetje te pittig voor onze kinderen, Smaakt. Ik wil echter benadrukken dat dit geen vervanging is voor het poetsen van uw tanden of enige andere standaard tandheelkundige zorg. Onze tandartspraktijk beveelt spygum en alle xylitolproducten aan. Om eerlijk te zijn, was ik in staat om informatie te vinden over de epische tandheelkundige website die zegt dat hun xylitol uit China komt. Maar voor mij is xylitol een grotere game-wisselaar dan alle andere verbeteringen. Het panel van deskundigen stelde vast dat het bewijsmateriaal uit de twee onderzoeken niet volstond om een ​​verklaring over de cariës-preventieve effecten van xylitol in tandpasta te ondersteunen. Vijf blootstellingen aan xylitol elke dag verminderen plaque net zo effectief als tandenpoetsen! Alle tandkauwgums helpen de mondgezondheid te bevorderen door de hoeveelheid speeksel die door de speekselklieren vrijkomt, te verhogen. Deze natuurlijke lichaamsvloeistof is essentieel om het tandvlees vochtig te houden tijdens de bestrijding van bacteriën. Hoewel xylitol veel voordelen heeft voor mensen, kan het ernstige gezondheidsrisico's voor honden veroorzaken.

Probeer kauwgom gezoet met xylitol 15 minuten na een maaltijd om je speekselproductie te verbeteren en natuurlijk je tanden te reinigen. Omdat ik na elke maaltijd kauwgom kauwde om spijsvertering te helpen, heb ik deze spicy cinnamon gum geprobeerd en vond het geweldig! Pylori, die betrokken is bij tandvleesontsteking, slechte adem, zweren en maagkanker. 9 proefpersonen kauwden sorbitol kauwgom gedurende 20 minuten na maaltijden en snacks (vijf keer per dag). Vitamine D helpt het lichaam om calcium op de juiste manier te absorberen. De sleutel tot het krijgen van het grootste voordeel van xylitol is om het consequent en vaak te gebruiken, dus het blijft in contact met je tanden en mond. Een van de meest duidelijke effecten van kauwgom is de onmiddellijke frisse adem die het biedt.

 Wetenschappelijk advies over de onderbouwing van een gezondheidsclaim met betrekking tot suikervrije kauwgom en vermindering van de demineralisatie van de tanden die het risico op cariës vermindert overeenkomstig artikel 14 van Verordening (EG) nr. 1924/2006. Recaldent is afgeleid van koemelkeiwit en heeft de technische naam caseïnefosfopeptiden amorf calciumfosfaat of cpp-acp. Het heeft dezelfde zoetheid als suiker (Sucrose) maar met 40% minder calorieën en geen van de negatieve tandbederf of insulineafgifte-effecten van suiker. Een 24 maanden durend klinisch onderzoek naar de incidentie en progressie van cariës in verband met de consumptie van kauwgom met xylitol in preventieve schoolprogramma's. Na jarenlang een pepermuntfanaat te zijn geweest en een belangrijke kauwgom te hebben dankzij een van mijn voorgeschreven medicijnen die een droge mond veroorzaakten, heb ik eindelijk een alternatief gevonden dat ik net zo graag, zo niet meer, zou willen en niet lastig zou vallen. Sorbitol kan worden gemetaboliseerd door bacteriën om zuur te produceren; daarom zal het toevoegen van sorbitol aan kauwgom gezoet met xylitol de voordelen van xylitol aanzienlijk verminderen. Let op bij het kopen van een xylitol bevattende kauwgom of snoep dat andere suikers niet in het product zitten.

Verstrek de verdediging die uw tanden verdienen met spry xylitol kauwgum.